• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Juve

1
Quote from: Gulløl on August 17, 2015, 19:53:30 PM
Flott at Brann klarte 1 poeng mot den suverene serieleder. Husk at Sogndal kun har tapt én kamp hjemme i år.

Og vi har tatt 1 poeng inn på Sandnes Ulf i denne runden  :)


...og Kristiansund gikk forbi oss på målforskjellen!
2
Brann / Sv: Daglig leder etter RBH
June 15, 2015, 17:03:28 PM
Typisk Brann! Gjør det enkelt. Skuffende ansettelse! Og Soltvedt blir vel ansatt som Sportssjef, den enkle løsningen (vi tar en blant oss i klubben).
3
Brann / Sv: Daglig leder etter RBH
May 28, 2015, 07:37:29 AM
Quote from: Jose Arrogantio on May 28, 2015, 01:28:48 AM
Spiller det noen rolle om daglig leder er god til å prate for seg?


Må nå klare å få fram noen ord, i alle fall når spørsmål blir rettet til daglig leder. Ikke bare se ned, ikke spør meg holdning!
4
Brann / Daglig leder Vibeke Johannessen
May 27, 2015, 23:16:31 PM
RBH var en "pratemaker" på alle pressekonferanser, men snakk om  "unnskyld at jeg er til " holdning fra Vibeke Johannessen på kveldens pressekonferansen. Daglig leder skal ta ordet om de økonomiske spørsmålene, ikke sende det videre med hvisking til styreformann. Tafatt og lite bestemt lederholdning. Håper vi har bedre kandidater enn henne som daglig leder. Og jeg har heller ikke vært imponert av tidligere uttalelser fra henne heller. Virker som ei som bryr seg mye om Brann, men at kvalitetene og kompetansen ikke står helt i stil. Hva med å finne noe midt i mellom RBH og VIbeke Johannessen! RBH gjorde mye rart, men han var i alle fall kledd som en leder og tok ordet som en leder skal gjøre. Mere man kan si om innsatsen til Vibeke Johannessen på kveldens pressekonferanse. Var pinlig å se på.

Men, det skjer vel som det meste i Brann! Internt opprykk. Daglig leder til Vibeke Johannessen, Sportssjef til Soltvedt og så vinner Hauge noe kamper for Brann...så har vi ny trener også! Når det gjelder Soltvedt sin rolle i håndtering av Norling, så synes jeg han har vært usedvanlig passiv i media. Norling har fått all mediakjør til de grader. Hvor har Sportsjef Soltvedt vært?? Speidet etter ny keeper...
5
Dette er jo skremmende svakt! Trodde kanskje det skulle bli tap i dag, men at man er så tafatte trodde jeg aldri i verden!
6
Brann / Sv: ?rsmøte 2015
January 08, 2015, 17:28:44 PM
Quote from: osoerli on January 08, 2015, 14:40:44 PM
Reknar med Lie-Nielsen også trekker seg før årsmøtet.
Er vel kun han igjen av dei som dreiv gjennom den famøse kontraktsforlenginga til Skars.


Nå var nå ikke Barmen med på denne forlengelsen av Skars.
7
Brann / Sv: Ny leder for Bataljonen
December 03, 2014, 07:30:21 AM
Helt uforståelig at Bataljonen er så diffuse med sine svar til media, og at de er så fraværende med sin kritikk på ledelsen og daglig leder. Alt tar så ufattelig lang tid med alt Lillebø gjør og når uttalelsene kommer, så er det ingen standpunkt tatt! Med alt det som har skjedd det siste året , de siste årene og Branns skjebne som endte med nedrykk, så burde Bataljonsledelsen innkalt til supportermøte ASAP etter sesongen for å ta stilling og høre hva deres medlemmer tenkte om situasjonen i Brann. Først da kunne de komt med en offisiell uttalelse hva de meinte, men det som skjer nå og det som har skjedd med flere anledninger, er Lillebø sin personlige oppfatning og meining om SK Brann. Jeg er medlem i Bataljonen, og jeg er nesten hver eneste gang uenig med Lillebø sine meninger. Jeg føler at Bataljonsledelsen ikke går i takt med deres egne medlemmer!!
9
Enig at noe må gjøres ASAP! Men møtene er vel i arbeidstidene til folk flest, noe som kan påvirke oppslutningen.
10
Skulle ikke det være et medlemsmøte etter sesongen? Da kan anledningen med protester utenfor Stadion vært passende!
11
Brann / Sv: Daglig leder / Sportssjef etter RBH
February 12, 2014, 09:27:12 AM
Hva skjer med ansettelsen av ny sportssjef? Har Brann ansatt noen?!

Eller er RBH så fornøyd med det han har gjort i det siste at dette bare renner ut i sanden og at han gjennopptar sin gamle rolle som den "nye sportssjefen"!
12
Brann / Sv: Daglig leder / Sportssjef etter RBH
January 09, 2014, 21:42:37 PM
Quote from: Nixon on January 09, 2014, 14:33:42 PM
Quote from: pidre on January 09, 2014, 13:35:52 PMog ikkje kompromittere RBH?


Ble ikke myten om at RBH bare ansetter nikkedukker ettertrykkelig begravet da han ansatte Norling?


Etter den trøblete trøblete og støyete høsten, forlengelsen av Skars, så gjør RBH ALT for å redde seg selv! Og det ser ut som han har klart dette! Nok en gang overlever denne mannen...helt utrolig at så mange faller for RBH sin "sjarm"! Uansett hvor mye han prøver, så vil han rote det til igjen, er bare slik han er...og vi sier det er helt greit!
13
Kamper / Sv: Brann-Tromsø Sundag 10.11.2013 kl 18
November 10, 2013, 09:59:40 AM
Hvis det ikke blir gjort noen former for tilrop og bannere mot RBH i dag, så vil han og styret i Brann falle til ro å tro at alt er velstand blant supporterne! Vi må smi mens media er på hugget mot RBH og det må være høylydt og kraftigere enn noen gang!!! Hvis vi ikke gjør det, så er vi ganske naive å tro at alt vil bli mye bedre med en ny trener. Våkn opp folkens, er jo RBH som skal stå sentralt i treneransettelsen. Og det må vi ikke la skje!
14
Brann / Sv: Partoutkort 2014
November 09, 2013, 09:36:32 AM
Kjøper ikke partoukort igjen før det er snipp, snapp, snute med RBH! Og det ser ut som at det ikke skjer med det første, den mannen biter seg fast uansett hvor mye det stormer rundt han!

Og hvem har sagt at det "nye" styret også ikke vil trykke RBH til sitt bryst, så å vente med å bli kvitt han nå er ikke lurt!
15
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 06, 2013, 22:10:45 PM
Og nå skal ALLE i Bataljonen være enige om at David Nilsen er den rette mannen, men når det gjelder RBH så er vi delte om han gjør en god jobb. Haha...blir bare komisk å høre på.
16
Brann / Sv: Partoutkort 2014
November 06, 2013, 11:01:28 AM
Fornyet! Roald BH er der ennå, og så lenge han for tutle på...så blir det skandaler og tabber!
17
Quote from: eivhelle on August 15, 2013, 18:38:28 PM
Nå som trenerspørsmålet er avgjort for denne gang blir det neste stor konflikttemaet om det skal legges kunstgress på stadion.

Det virker som det er en helt umulig oppgave å få et jevnt banedekke på stadion. Vi har den mest humpete banen i tippeligaen og det virker som det skal omtrent ingenting til å ødelegge gresset. Slik banen er i dag er det problematisk å få til hurtig og presist pasningsspill langs bakken. Det er også påfallende at de lagene som har hatt best utvikling de siste årene spiller på kunstgress, da med et hederlig unntak fra Molde som for øvrig har en meget god naturgressbane.


Best utvikling?! Molde (unntak i år) og Haugesund har nå hatt en positiv utvikling. Rosenborg er nå hele tiden i toppen med sin gressmatte. Og dagens tabell, så har vel 3 av de 5 som er foran oss på tabellen naturgress. Og de 4 i bunnen av tabellen spiller vel på kunstgress, viss jeg ikke tar helt feil.

Banene til Molde og Rosenborg bruker nå å være bra, og de ligger jo mye lengre nord enn oss. Så hvis dem klarer det, da forstår jeg ikke hvorfor denne "banemesteren" på Stadion sliter så jævlig...! Kanskje ansette noen som har peiling. Er jo harde vintrer i England, og der er nå banene bra.
18
Brann / Sv: Ekstraordinært årsmøte i SK Brann
August 10, 2013, 07:31:51 AM
RBH og ledelsen i Brann sa at det var et perfekt tidspunkt å annonsere forlengelsen med Skars (dagen før kamp) og kan delvis forstå protestene, men ikke godta at protestene blir gjennomført i kamp. Langt over streken, i følge Bruun. Neida, ledelsen kan ikke ta selvkritikk på noe som helst. Alle ser vel at tidspunket var helt feil!
19
Bataljonen.no / Sv: Ledelsen i Bataljonen
August 10, 2013, 07:26:35 AM
Og hva skjedde på dette møte med Brannledelsen i går? Har Bataljonen tatt et felles standpunkt i hva som har skjedd?!
20
Kommentarene fra Askar gjør meg dårlig! Våkn opp ASKAR! Vi lever av Brann, dette er vår lidenskap og når noen prøver å ødelegge dette, så reagerer vi! Askar, Skars og de andre Brannspillerene er bare leiesoldater. Vi vil alltid være her og vi vil aldri skifte overgang til en annen supporterklubb.
21
Bataljonen.no / Sv: Ledelsen i Bataljonen
August 09, 2013, 08:24:55 AM
Lillebøe-Hansen sin kommentar her og i BA er rett og slett svak! Jeg er skuffet over våres supporterleder, og det han fremstiller er ikke i tråd med det jeg kjenner til om meningene til Skars blant oss supportere. Han må gjerne si sin personlig meining om Skarsfjord, men ikke at vi er delte i synet.
Og at han ikke tar kraftig avstand fra Ledelsen sin håndtering om forlengelsen og Mohns sine millioner for at dette skal skje, skuffer meg...

Jeg foreslår at Ledelsen i Batajonen bør innkalle til styremøte før kampen i dag, og få en avklaring på hva de meiner utad til oss og pressen.
22
Quote from: Xminator on May 30, 2013, 04:44:08 AM
Quote from: krakra on May 29, 2013, 20:03:15 PM
Deila var er ukjent trener som likte offensiv fotball. Mjelde og.
Jeg syns ikke vi skal holde ut med kjipe, trauste og middelmådige Skarsfjord til Solbakken eller noen på samme hylle sier ja. Da nan vi bli fast med Skars i mange år.


Og hvor var nevnte Deilas lag da cuprunden ble spilt? Jeg har vanskelig for å se for meg noe annet enn en ny normal 3-årssyklus med ny trener. Gitt holdningen på forumet generelt er det ikke sikkert det er 3 år en gang, langt fra sikkert at en trener på den hyllen Brann kan hente dem fra hadde fått året med heltestatus.

Skal man begynne en ny kjøpefest, og å hente Solbakken sprenger overgangsbudsjettene lenge før man kan hente noe som helst, så begynn med de 11 som skal prestere på banen. Det er der effekten er størst.

Her trodde jeg ett lag med sultne lokale spillere skulle være veien til suksess. Finne alene burde jo være grunnlag for at mer enn 1 av de mange sjansene skulle omsettes i mål.

Personlig har jeg en følelse av at det koker ned til en måned med mange kamper og mental utlading.

Jeg har ett par tiltak som jeg ville begynt med. De koster ikke penger. Få roten til middelmådigheten bort fra Stadion. Roald Bruun-Hansen. Ut!


Enig med det siste! Med Roald som sjef da blir neste trener også en middelmådighet, så ingen bedring. Men, styret tør vel ikke røre Roald, så lenge han er tjommie med Trond Mohn. Har hørt løse rykter om viss styret fjerner Bruun-Hansen, så trekker han all støtte fra Brann...! Ikke vet jeg om det er sant, men hvis så, da kan vel Roald tutle på i flere år der oppe (helt til han selv blir lei).
23
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 26, 2012, 14:50:34 PM
Jeg har 2 billetter til overs, tar dem med til Ulsteinvik i morgen...
24
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 24, 2012, 20:36:56 PM
Samlingssted i Ulsteinvik?
25
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 19, 2012, 05:11:58 AM
Quote from: Gulløl on September 18, 2012, 19:06:46 PM
Noen som har hørt hvor mange billetter Brann har igjen til semifinalen ?
Det var 110 billetter igjen for 8 dager siden. Brann burde gitt en ny oppdatering på restbeholdning så ikke folk tror det er utsolgt.

Ser at Bataljonen i sin nettbutikk fremdeles har 10-19 billetter igjen til medlemmer.
   
Hødd legger ut ytterligere 150 billetter neste tirsdag to dager før kamp:
http://www.hodd.no/news/article/1qfi9532pk2ta15rjlbc70wpwg/title/hodd-brann-150-billettar-leggast-ut-for-apent-salg

Er det noen som har fått billettene fra Bataljonen i posten ? Blir de sendt ut samlet i denne uken ?


Ikke fått noen billetter ennå! De burde kanskje informert når tid dem blir sendt ut...
26
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 17, 2012, 11:23:24 AM
Quote from: Nixon on September 06, 2012, 07:20:58 AM
He he, det er tre uker til kamp. Tenk på noe annet og nyt livet!:)


...og nå er det bare litt over 1 uke igjen! :) Ennå ingen billetter mottatt!
27
Brann / Medlemskort 2012!
September 17, 2012, 11:20:31 AM
Når tid blir medlemskort 2012 sendt ut? Jeg betalte i april...
28
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 06, 2012, 06:46:39 AM
...og når tid havner denne kampbilletten i posten? Venter i spenning hver dag, men ennå ikke mottatt noe!
29
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 04, 2012, 08:18:58 AM
Når tid sender Bataljonen billettene ut til de som har kjøpt på nett?
30
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
August 29, 2012, 08:27:59 AM
Når tid skal Brann legge billetter ut for salg? Alt drøyer jo...
31
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
August 22, 2012, 08:52:10 AM
32
Quote from: Gulløl on August 20, 2012, 12:10:10 PMkr. 1238,-

Fra flyplassen er det bare en liten busstur til Ulsteinsvik, ca. 35 - 40 min om jeg husker riktig.

Siden det ikke er bestemt enda om det blir onsdags eller torsdag kamp har jeg sikret meg ved å reise onsdag - fredag. Widerøe flyene er så små at de blir nok fort utsolgt.
ULSTEINVIK, ikke Ulsteinsvik!
33
Kamper / Sv: Brann - Aafk, 6 november kl 13:00 Cupfinale
November 09, 2011, 17:57:04 PM
Quote from: aaleby on November 08, 2011, 20:10:35 PM
Quote from: Northside on November 08, 2011, 14:19:03 PM
La merke til at det kun var ett felt hos Aalesund som stod i store deler av kampen, det sier i grunn det meste...


Ikke min oppgave å invadere et motstanderforum, så skal holde meg i knapphet.  Forventer du virkelig at helt vanlige sesongkortinnehavere, ala de som til vanlig sitter langt unna supporterfeltet, skal stå gjennom hele kampen?  AaFK/Stormen valgte å konsentrere supporterklubbens medlemmer på øvre, noe som også ga hørbar effekt.


Hørbar?? Jeg hørte ikke så mye fra dere og jeg hørte bare når hele svingen deres ropte noe. Var jo ikke så imponerende det lille feltet midt på hos dere...haha. Ser bare komisk ut at noen få hopper opp og ned.
34
Bataljonen.no / Sv: TOGET M? G? TIDLIGERE
November 08, 2011, 23:19:39 PM
Hvor ofte synger man når Brannspillerene varmer opp på Brann Stadion i dag? Sjeldenhet!
Var enklere når vi stod på Store Stå, der de som kom først begynte å samle seg midt på. Da var det lettere å dra i gang sangene mye tidligere. Husker spesielt europacupkampene mot Brygge og PSV, der vi sang lenge før kampstart. Helt herlig!
35
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
November 08, 2011, 23:01:53 PM
Quote from: Joggi Bogga on November 08, 2011, 17:17:11 PM
Quote from: osoerli on November 08, 2011, 09:33:50 AM
Syns trøkket var heller svakt i for hold til antalet brannfans som faktisk var inne på kampen.


Er ikke med i bataljonen, men er selvsagt enig i det du skriver over. Jeg satt langt oppe i VG-svingen og verken jeg eller de rundt meg sang mer enn et par strofer en gang i blant.Er jo en SKAM at du ikke sang mer enn et par strofer en gang i blant da, så hvorfor sang ikke du mer? Det kunne jo vært akkurat du som kunne ha dratt i gang de andre rundt deg og det er jo bare til å følge etter på hva Bataljonen synger!

Jeg synes trøkket var kanon bra i starten av kampen og sangene kom på rekk og rad. Man trengte ingen forsanger og sånt, for da er det jo bare for resten av svingen og langsidene og følge etter på hva som blir sunget. Mål og spill preger kamper og det preger hva som skjer på tribunen også. Slik er det bare....derfor blir det som regel den harde kjerne som synger mest når det går litt i mot.

Jeg synes Bataljonen gjorde en stor og god jobb, både før og under finalen. At de belønner dem som støtter dem i tykt og tynt med å prioritere dem med høyest ansennitet er helt riktig. TOMMELEN OPP FOR BATALJONSSTYRET! Dere har gjort en toppers jobb.
36
Bataljonen.no / Sv: TOGET M? G? TIDLIGERE
November 08, 2011, 18:05:41 PM
Quote from: osoerli on November 08, 2011, 15:07:36 PM


Jevnere i starten?? Vi var jo total overlegne i starten. Jeg har slitt meg gjennom kampen en gang til og hvis du ser den, så var vi klart best og høyest! Hører jo knapt Stormen. Var heller at det ble jevnere etter de gikk opp til 2-1, vil jeg si. Mål og spillet på banen preger kamper og dette preger stemningen på tribunen også. Da vi utlignet til 1-1, så var det bare oss å høre.
37
Kamper / Sv: Brann - Aafk, 6 november kl 13:00 Cupfinale
November 08, 2011, 13:31:31 PM
38
Bataljonen.no / Sv: TOGET M? G? TIDLIGERE
November 08, 2011, 13:23:53 PM
39
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 22, 2011, 12:32:05 PM
Kom med navnet!!!
40
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 20, 2011, 08:07:57 AM
Hvorfor kan han bare ikke gi billetten tilbake igjen til Bataljonen eller Brann? Ja, det er nesten for godt til å være sant at han skal gi billetten gratis bort (evt.pålydene pris!)...og hvorfor skal han bestemme og avgjøre hvem som er en blodfan!? Hvorfor bruker han tid på dette?!

Og en god grunn kan jo være at en person sier at han skal få kr 3000,- for billetten...
41
Blir kampbilletten som er kjøpt i Bataljonens nettbutikk sendt hjem til meg? Eller må jeg hente den et sted? Jeg kommer like opp til kampstart (pga jobb), så det hadde vært greit å ha hatt billetten i god tid før...:)
42
Spørsmål: Blir kampbilletten til sendt?! Eller, skal jeg hente den en plass?!
43
Ser at det er noe feil på denne bestillingslinken.

"Mandag 21.september kl 20:00 er det klart for Fredrikstad-Brann i cupens semifinale"...kampen går vel onsdag.

Og så har vi hente mulighetene..."Hente selv ved inngang 1, innen 30 min etter kamp". Er vel litt greit å hente før kamp...:)

44
Brann / Sv: ?konomitråd
January 21, 2011, 08:22:41 AM
Vår daglige leder har startet sin "nye jobb" veldig bra! Tommelen opp! Haha...tenk at den mannen ikke har fått fyken fra klubben, men har blitt forfremmet. Helt utrolig!
45
Kamper / Sv: Tromsø - Brann 11.09
September 06, 2010, 10:11:31 AM
Hvor blir samlingsstedet i Tromsø by?
46
Brann / Sv: Trond Sollied
May 25, 2010, 15:38:28 PM
Vi kan drømme om den ene topptreneren etter den andre, men faktum er vel at nåværende styre skal ansette en ny trener og en ny sportssjef. Så vi trenger ikke ha forhåpninger!!
47
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 14, 2010, 10:41:50 AM
Quote from: stig on April 13, 2010, 20:19:27 PM
"Den spillestilen Mjelde hadde bygd opp var ingenting uten Helstad. Det så vi i 2008"

Gikk duganes i 06,da Helstad spilten en svært liten rolle. Han kom vel skadet i sommervinduet.


...og hva med 2004? Vi spilte jo vitterlig en god fotball da og da hadde vi ikke Helstad i klubben. Cupgull og bronsje i serien. Og mange kamper i 2005 var skikkelige godbiter. Det var vel da vi banket LSK 6-2 16.mai og Rosenborg 3-1. Helstad var jo ikke i klubben. Hvordan forklarer du det?

Problemet for Mjelde var at han ikke fikk inn de forsterninger som RBH gikk høyt ut å sa at han skulle få. Spiller fra øverste hylle....

Personlig synes jeg at vi med Mjelde fikk godt kantspill og bevegelig spisser...unntaket var vel i 2008. Det som ødela for Mjelde var en mann = RBH

48
Quote from: posemedsnopi on March 24, 2009, 12:26:39 PM
Håper virkelig ikkje målet er at vi skal synge Brannsanger kontinuerlig i 2 timer. Da er kan vi like godt kjøpe inn en stortromme og begynne å øve på hoppesanger ala kanaritrynene.

Det som skiller oss fra hveten er at supporterene "lever" sammen med spenningen i kampen. I stedet for å synge Oleoleoleoleole Brann, oleoleoleoleole Brann i 90 minutter, synger vi "jobbe Brann", når det er laber innsats og gullet ska hem" når det går bra.

Med bakgrunn i resultatene tidligere i år synes eg vi leverte som forventet. Har tro på at vi blir bedre utover i sesongen.

Vet ikkje hvor mye Bataljonen bruker på tifo, men de burde kanskje brukt de pengene på alkohol og delt det ut før kamp. Da ville vi helt sikkert økt antallet tilskuere, og flere ville følt trang til å synge.Er ikke snakk om at vi skal synge i 2 timer i strekk, eller at vi synger like høyt og mye når vi ligger under med 3-4 mål (slik som LSK fansen gjør). Kamper preger hva som skjer på tribunen også, kalles følelser for enkelte. Derfor har Brann Stadion denne elektriske stemningen som mange lag kan misunne oss. Vi gleder oss når vi gjør det godt, og vi blir skuffet og deppa når det går imot. Og stemningen blir deretter, og det er ikke unaturlige i det hele tatt. Vi lever oss inn i kampen, støtter Brann og gutta og vi forventer mål og seier i hver kamp. Hvis Brann taper så er ikke jeg den første som styrter ned på Fotballpuben for å hive inn på øl og feste natten lang, eller når vi taper en 16. mai kamp! Nei, da går jeg heller hjem for å sove, for kvelden og festen er ødelagt. Følelser og lidenskap.

Problemet er at vi må bli kvitt dette bunnivået, slik som mot Stabæk. Hvis vi var førnøyd med syngingen på tribunen da, ja, da krever man ikke mye. Når det går godt, så er hele Stadion med. Men, synging før kamp og under kamp er noe vi kan gjøre noe med. Unnskyldningen om at vi ikke er "Store Stå" lengre og at resultatene har vært dårlige tidligere i år , den er meget tynn. At vi taper treningskamper og første seriekamp, skal jo ikke ha innvirkning på syngingen.
49
Alle er enige i at alle skal være med på å bidra til å skape stemning, men når stemningen stadig blir dårligere og dårligere så må noen ta ansvar! Jeg mener da at Bataljonen må være med å løse dette problemet. Tifo er helt topp det, men det må gjøres noe med syngingen også! Hva har skjedd med dette før kampensynging? Før så møtte man opp i god tid før kampstart. Sang nye og gamle sanger og så sang vi når laget varmet opp.

Nå opplever vi bare den elektrisk stemningen på 16. mai, mot lag som Lillestrøm, Vif, Rosenborg og Viking, men da er hele Stadion med. Ikke akkurat Bataljonsfeltet sin ene og alene fortjeneste at det gløder i de kampene.
50
Hvis stemningen var suveren, ja, da krever man ikke mye. Var jo til tider stille som graven. Vi skal jo være ekstraordinære her i Norge, da må vi vise det også. Savnet trøkket og den elektriske stemningen. Ingen synging før kampstart heller. Uansett, hvor kaldt og ufyselig været er, så skal det jo ikke hindre oss til å synge...