• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - andreas1989

1
Meget mulig, men er det ikke litt rart å ikke benevne det som et overtråkk i så tilfelle? Det høres jo iallfall mindre dramatisk ut. Dog håper jo Horneland på en retur mot Kristiansund så da er det vel neppe så veldig alvorlig.
2
Var litt merkelig at ikke BA eller BT hadde nevnt Crone, men nå kan BT bekrefte at dansken er ute mot Ham-Kam. Leddbåndskade høres da litt alvorlig ut? Men kanskje ikke?

Quote from: BTBrann-backen pådro seg nemlig en mindre leddbåndskade i vestlandsderbyet.
- Han er ikke med mot HamKam. Jeg håper han rekker helgens kamp mot Odd, sier Eirik Horneland.
3
Brann / Re: Skader og karantener
Today at 17:40:16
Var litt merkelig at ikke BA eller BT hadde nevnt Crone, men nå kan BT bekrefte at dansken er ute mot Ham-Kam. Leddbåndskade høres da litt alvorlig ut? Men kanskje ikke?

Quote from: BTBrann-backen pådro seg nemlig en mindre leddbåndskade i vestlandsderbyet.
- Han er ikke med mot HamKam. Jeg håper han rekker helgens kamp mot Odd, sier Eirik Horneland.
4
Brann / Re: Skader og karantener
Today at 17:29:31
Simba gikk iallfall av ganske så tidlig i går så det kan jo kanskje tyde på at han er tiltenkt en potensiell rolle for A-laget i løpet av uken. Dog var vel gårsdagen bare Simba sin andre fotballkamp etter returen, så kanskje det heller handlet om å matche han forsiktig? Hellan har vel bare vært syk så han burde nå være klar for innsats, om ikke fra start i morgen så iallfall for et innhopp og kanskje en startplass på søndag om nødvendig? Men det mest interessante er jo egentlig som det ble poengtert tidligere i dag at Helland ikke var med til Ulsteinvik. 

Uansett så bør jo Remmem og Eikrem få være med i troppen i morgen, men det overakser jo ikke om vi heller dropper å fylle opp benken.
5
Quote from: Corran on Today at 14:00:42Ja for du har kommet med så mye god argumentasjon foruten at det er 2 som kan stå i veien for Hellan?

Tar å lar dette være mitt siste bidrag i denne diskusjonen for det er bare for dumt

Hehe, du fornekter deg virkelig ikke. Nå har det har blitt argumentert ovenfor deg utallige ganger at Pedersen har mer trykk/energi i spillet sitt, bedre ballferdigheter og er anvendelig i tillegg til det faktum at han allerede har fått ny kontrakt. Ja, da skjønner jeg jo at du vil legge debatten død som følge av at du etterlyser god argumentasjon, når du selv ikke har noe å komme med, bortsett fra de ubegrunnede påstandene dine om at Pedersen ikke holder OBOS nivå og konstant er skadet. Så ja det blir for dumt, for du klarer jo ikke å diskutere.
6
Quote from: Hickok on Today at 13:34:33
Quote from: andreas1989 on Today at 13:09:06Dersom Crone er ute så er det vel nærliggende å tenke Helland eller Blomberg med mindre Hellan er klar for å starte. Hagen er jo også skadet.
Jeg tenker vel om Helland ikke skulle spilt i morgen, så hadde han spilt 90 minutter mot Hødd.

Var inne på tanken selv i går, Hødd borte er jo en tøff match så skulle tro man mobiliserte de man kunne.
7
Dersom Crone er ute så er det vel nærliggende å tenke Helland eller Blomberg med mindre Hellan er klar for å starte. Hagen er jo også skadet.
8
Det ble vel meldt at det var en åpning for å kunne hente han hjem, men da kanskje først når overgangsvinduet åpner?

Blitt byttet inn til pause i de to første rundene og spilte fra start i helgen så han er vel neppe så langt unna en plass i 11eren til Ulf.
9
Brann / Re: Skader og karantener
Today at 11:13:47
Og da kan BT melde at Felix er med i morgendagens tropp.
10
Så bra. Vi får håpe at den er spilleklar snart slik at laget får trent på skikkelig underlag. Har det vært flere treninger inne på stadiongresset?
11
Quote from: Hickok on Today at 09:26:03En ung venstrefotet midtstopper med fart er nok fortsatt på planen om denne er mulig å finne til en fornuftig pris.

Definitivt, blir jo enda mer prekært dersom Kristiansen ikke skulle finne formen.
12
Hva er status på banen ved Haukelandshallen?
13
Brann / Re: Skader og karantener
Today at 08:12:37
Sande er vel fortsatt et stykke unna?
14
Brann / Re: Skader og karantener
Today at 07:19:00
Frykter det samme og gjorde vel det allerede før Wassberg ble skadet, da Felix vel er trenerteamet sin favoritt og kanskje vår viktigste spiller om vi skal fremstå som vi ønsker.
15
Brann / Re: Skader og karantener
Today at 06:28:38
Kanskje det kommer en oppdatering på Felix i dag også? Parmer spekulerer i at han ikke er veldig langt unna en retur.

Quote from: BTMen hør: Felix Horn Myhre gjør fremgang i sin opptrening. Han trener med ball og gjør hva han kan for å bli spilleklar så fort som overhodet mulig. Han kan være å se på banen igjen i god tid før nasjonaldagen og kanskje også i tide til arbeiderdagen.
16
Brann / Re: Skader og karantener
April 15, 2024, 22:22:27 PM
Se til ungdommen sier jeg, men vet jo at det skal mye til før det skjer. Remmem og Eikrem bør iallfall være med i troppen og eventuelt bli sendt innpå for å styre belastningen på Kartum/Kornvig mtp at det er kamp igjen allerede på søndag.
17
Brann / Re: Skader og karantener
April 15, 2024, 22:11:29 PM
Mathisen seiler vel opp som et alternativ, særlig dersom alle kantene er skadefri. Har ikke Heggebø figurert som indreløper i en eller annen treningskamp?
18
Brann / Re: Skader og karantener
April 15, 2024, 21:50:30 PM
Klubben kommer med en oppdatering i morgen.

Quote from: BABA har vært i kontakt med Brann-lege Arne Instebø som ikke vil svare på spørsmål mandag kveld.

Han varsler heller at Brann vil gi status på Wassberg tirsdag.
19
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 15, 2024, 21:30:28 PM
Klart førstevalg fordi han er den eneste høyrebacken vi har tilgjengelig? Altså du må snart begynne å lese hva folk skriver og ikke minst så kan du begynne med å begrunne meningene dine. "Vet ikke hva du ser i ToreP, tar Crone anyday", det er så lite dybde i det du kommer med at jeg forstår ikke poenget? Og det er vel ingen som har sagt at de mener det var riktig å gi Tore Pedersen en ny kontrakt, men når det først er gjort så bør det utelukke Crone. Men ja, om valget sto mellom ny kontrakt til en av disse to så er det klart bedre å beholde Pedersen av flere grunner som nå er ramset opp gang pågang i denne tråden uten at du klarer å få det med deg. "Tore Pedersen er et bomkjøp", han kom gratis og bidro i  større grad enn Crone sist sesong til sammenlikning. "Vært mer skadet enn tilgjengelig",  mistet 4 kamper fra runde 8 og ut sist sesong. Du lever jo i en fantasi verden der faktiske realiteter ikke er noe man trenger å forholde seg til.
20
Brann / Re: Skader og karantener
April 15, 2024, 21:08:57 PM
Og da kan BT melde det vi vel kunne frykte når det kommer til Wassberg.

Quote from: BTBT får opplyst at undersøkelser mandag viser at 19-åringen trolig har pådratt seg en alvorlig kneskade.
21
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 15, 2024, 21:08:07 PM
Klart førstevalg? Hva er det du ikke forstår med at Pedersen er skadet og Hellan er fersk?

Og nei Crone var ikke klink på laget i fjor selv om du har fått det for deg. I såfall, hvorfor har han ikke fått ny kontrakt for lengst? Venter han på Real Madrid?
22
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
April 15, 2024, 18:58:05 PM
Og ungguttene holder unna og vinner 2-3, Hødd fikk lagt greit trykk på Brann etter at Myrlid scoret sitt første Hødd mål og reduserte til 2-3.

Halvt øye på kampen, men Simba spiller 60 og viser glimtvis hva han kan fremover. Hellan spiller 77, men var nokså anonym, fikk dog satt fart med ball ved et par anledninger. Børsheim kunne vel kanskje gjort det bedre på Hødd sitt første mål, men har vel også noen gode involveringer. Remmen er den som markerer seg, viser fin teknikk og driv ved et par anledninger. Kanskje han kan få noen innhopp nå som det tynnes ut på indreløper plass?
23
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
April 15, 2024, 17:35:33 PM
Og Brann går opp i ledelsen, 1-2 etter 33 min. Herlig kontring, Simba finner (spissen) Haaland.

En eventuel seier her må da være mer enn kalkulert? Kan ikke på papiret være mange vanskeligere kamper enn Hødd borte?
24
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 15, 2024, 17:26:51 PM
Beviselig første valg over flere år? Som det blir påpekt er det andre vinteren på rad Brann går ut å rekrutterer en høyreback og når Pedersen først kunne konsentrere seg om høyrebacken i 2023 så ble Crone satt på benken.

Nokså stabil bunnivå det skal Crone ha, problemet er bare at toppnivået ikke er noe særlig høyere og det er ikke godt nok og grunn nok til å ikke gi dansken  ny kontrakt.

Jeg har vel beskrevet 3-4 ganger nå hva jeg synes Pedersen er bedre enn Crone på, men det er jo tilsynelatende fortsatt umulig for enkelte av dere å oppfatte?
25
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
April 15, 2024, 17:22:18 PM
Og de møter Myrlid. Simba spiller høyrekant. Er Hagen skadet?
26
Brann / Re: Skader og karantener
April 15, 2024, 13:02:49 PM
Det ble vel sagt at han hadde vært til skanning av kneet i dag, men det var fortsatt for tidlig å si noe. Kommer vel en oppdatering før helgen iallfall.
27
Brann / Re: Skader og karantener
April 15, 2024, 10:10:36 AM
Fra BT.

Quote from: BTMandag sier Branns lege, Arne Instebø, at Mathisen er utskrevet av sykehuset i Stavanger.

- Han blir fulgt videre opp av oss, og vi gjør en ny vurdering, sier Instebø til BT.

Han sier at Mathisen har fått hjernerystelse.

- Det medfører minst én uke ute. Avhengig av alvorlighetsgrad, kan det være lenger, sier legen, og fortsetter:

- Vi følger opp Ulrik og vil få flere svar gjennom de neste dagene. Vi tar aldri noen risiko når det gjelder hodeskader.
28
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 15, 2024, 09:40:32 AM
Beviselig klink førstevalg? Er vel ikke rart når man er eneste høyreback i såfall?

Hva er det du mener Crone er bedre enn Pedersen på egentlig? Være skadefri?
29
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 15, 2024, 07:52:40 AM
Finne og kanskje Dyngeland?

Skulle Sery og Felix glimte til i sommerens kvalik så er det vel ikke utenkelig at de kan forsvinne i slutten av august.
30
Vi får vel vite mer om Wassberg og Mathisen i dag, men de er vel uansett ikke aktuelle fra start på onsdag.
Kristiansen kunne trenge en tur på benken, men Sery overbeviste jo ikke akkurat i går han heller og tåler dansken 90 min både onsdag og søndag? Warming eller Castro? Finne eller Heggebø? Heggebø må få en sjanse denne uken, men nå var jo Finne nokså livlig i går og marginer unna scoring.

Dyngeland
Crone-Pallesen-Sery-Soltvedt
Kornvig-SHN-Kartum
Blomberg-Heggebø-Castro
31
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 15, 2024, 06:03:23 AM
Så for å oppsummere så mener du Crone beviselig er bedre enn Pedersen på alt i grunn? En spiller som du påstår bare er skadet og som du mener hører hjemme på OBOS nivå.

Poenget for hele debatten var uansett at du kalte det idiotisk av meg å være i mot en forlengelse av Crone. Om så Pedersen og Crone er like middelmådige, så er faktum at vi allerede har forlenget med en av dem og dermed ikke bør forlenge med den andre, rett og slett fordi vi ikke har bruk for den andre. Pedersen er dessuten mer allvenlig og lager, kanskje i likhet med Crone neppe noe bråk om det blir perioder på benken. Så mener jeg med flere at Pedersen også har mer å tilby som spillertype enn Crone, uten at det gjør han til en nøkkelspiller.

I midt hode så bør alle utlendiger vi har i stallen være ganske så udiskutabel på laget, evetuelt ung og med et potensiale for å kunne bli en nøkkelspiller, ikke nokså middels stallfyll som står i veien for de unge, som er det realiteten er med Crone.
32
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 14, 2024, 21:30:39 PM
Dette blir jo helt useriøst.

Har jeg benektet at Crone er lite skadet? Pedersen er mer taklingsterk og en vektklasse opp fra Crone i både duell og hodespill så jeg lurer på hva du mener gjør Crone bedre defensivt enn Pedersen? Dersom det ikke blir noe mer enn det med Pedersen offensivt så lurer jeg hva du mener det blir mer av med Crone? Og det OBOS argumentet holder ikke, Geddi hadde stått med assist for Brann som høyreback i 2022.

Det eneste du har å komme med er at Pedersen nå er skadet, en spiller som spilte så og spilte alt i fjor fra runde 8.

Pedersen er bedre fremover, bakover, i duellspillet og er mer allsidig enn Crone og faktum er at han har fått forlenget kontrakten sin så det betyr at vi ikke bør eller skal forlenge med Crone. Om du i tillegg forlenger med Crone så har to middelmådige backer uten noe videresalgspotensiale som skal ha sin spilletid noe som vil gå utover prosjektet Hellan selv om tror du tilsynelatende tror det ikke vil ha noe å si. Vi er jo beviselig en klubb som lar ungdommen få spille seg varm når vi har etablerte alternativer.
33
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 14, 2024, 21:08:24 PM
Du etterlyser grunner fra andre brukere mens du selv bare kaster ut påstander?

Hva i allverden er Crone bedre enn Pedersen på? Mindre skadet? For Pedersen er jo ALLTID skadet eller hva?
Forlengelsen har jo vært helt idiotisk? Altså hva er begrunnelsen for det? En strekk på treningsleiren?
34
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 14, 2024, 20:58:32 PM
Quote from: Corran on April 14, 2024, 20:44:56 PM
Quote from: andreas1989 on April 14, 2024, 10:23:31 AMEr stygt redd for at det går mot en forlengelse med Crone.
Dette  må da være noe av det tåpeligste jeg har lest på en stund her inne.
Hvorfor i alle dager er du redd for at det går mot en forlengelse om han er begynt å bli bedre?
Han er stabil og alltid tilgjengelig. Han er begynt å bli bedre framover.
Om han fortsetter slik er jo det bare gull og helt greit med en forlengelse.

Har aldri skjønt de som ønsker ThoreP istedenfor Crone.
Og om Crone blir skjøvet ut på benken av Hellan så er jo det kjempe bra og vi får en backup som ikke setter seg selv foran laget

Hvorfor? Fordi vi nettopp har forlenget med Tore Pedersen og skulle vi så forlenge også med Crone så så har vi to middelmådige backer uten noe videresalgspotensiale som står i veien for Hellan.

Han er stabilt middels og tilgjengelig, men det er ikke noe mer enn det selv om du har scoret et mål mot Lyngbø og kommet til et par innlegg. Det finnes ikke noe tvil om hva vi må utvikle i spillet vårt, det er backspillet og det er ikke Crone under noen omstendighet løsningen på.

Og jeg har aldri skjønt de som heller vil ha Crone fremfor Pedersen på backen for Pedersen har iallfall litt energi i spillet sitt, noe som riktignok byr på en del overtenning som resulterer i en del idiotiske situasjoner, men han er bedre med ball og har mer trykk i spillet sitt. Men han er heller ikke noen moderne back som vi trenger.
35
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 14, 2024, 11:06:37 AM
VG kjører en sak om «salgsfesten i norsk fotball» og det faktum at de fleste klubber budsjetterer med spillersalg som en av de største inntektene.
I den sammenheng er Kalvenes bedt om en kommentar.

Quote from: VGBrann går imot strømmen og budsjetterer med kun fire millioner i inntekter fra spillersalg i 2024.

- Hadde vi kjøpt spillere for 20 millioner nå, kunne vi lett satt oss i minus. Klubber som Bodø Glimt og Molde er milevis foran oss økonomisk sett, vi kan ikke konkurrere om de samme spillerne som dem, sier daglig leder Christian Kalvenes til BT.

- Vi kan selge hvis prisen er riktig, men vi må ikke for å klare oss økonomisk. Sånn har det vært i perioder tidligere. Men gjør vi et stort salg, kan vi bruke mer og investere mer
36
Kamper / Re: Viking - Brann 14.04.2024 kl. 14:30
April 14, 2024, 10:49:05 AM
Litt morsomt at siddisene "fyrer opp" med at det er utsolgt stadion. Som om de hadde vært i nærheten av å selge ut uten Brann supportere.
37
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
April 14, 2024, 10:23:31 AM
Er stygt redd for at det går mot en forlengelse med Crone.
38
Kamper / Re: Viking - Brann 14.04.2024 kl. 14:30
April 13, 2024, 08:50:03 AM
Utifra det Horneland sa til TV2 i går så kan man jo få inntrykk av at Warming starter.

Dyngeland
Crone-Pallesen-Sery-Kristiansen
Kornvig-SHN-Wassberg
Blomberg-Finne-Warming

Uansett så er det ny kamp på onsdag og igjen neste søndag, så i løpet av de 7 dagene så må vi vel få se flere navn i elleveren bla. Soltvedt, Kartum, Mathisen, Castro og Heggebø.

Hadde vært episk med seier mot den usmakelige siddis gjengen og særlig gitt kapteinen der nede en leksjon i fotball så kan han gjøre det han gjør best, nemlig rulle rundt på gresset.
39
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 20:30:59 PM
Det eneste alternativet han har er å sklitakle ballen utover linjen noe som ville vært vel defensivt å gjøre mot et nivå 5 lag på stillingen 6-0 spør du meg. Slik sett er det rett å prøve å spille Sery, men ballen er for hard og for løs.

Men at noen igjen skal drive å avskilte Simba sin Brann karriere blir for dumt, særlig når andre slipper unna med sine blundere.
40
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 20:09:55 PM
Quote from: vekkreist on April 11, 2024, 19:53:06 PMEtter å ha sett målet til Lyngbø i reprise, tre kommentarer.

2. Simba å du Simba, som alltid, du gjør endel riktig, men så ender du opp med slike feil. Simba er nok ferdig i Brann etter dette, enig?

Bare lurer, hva mener du egentlig Simba skulle gjort? Lagt seg ned som en FFK spiller? Dersom du skal avslutte Brann karrierer på bakgrunn av noe sånt så er det vel flere venstrefotede forsvare som burde ha spilt sin siste kamp bare på bakgrunn av liknende hendelser denne sesongen.
41
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 18:06:33 PM
Quote from: krakra on April 11, 2024, 18:04:35 PMIkke en eneste akademispiller får spilletid i dag. Bare én junior får spilletid. Det er ganske utrolig.

Hva godt etablerte førstelagsspillere får til mot 4. divisjonsmotstand etter å ha tatt ledelsen etter 17 sekunder er jo rimelig uinteressant.

Helt utrolig at Rennem ikke kan få spille her. Går vel noen uker så skal man klage over tett program...
42
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 18:05:44 PM
Uansett, fem bytter!

Kan ikke skjønne eller begripe hva Finne og Wassberg skal inn her å spille 45 minutter etter og Heggebø igjen utpå kanten.
43
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 18:04:24 PM
Simba! 🙏
44
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 16:13:36 PM
Mulig man vurderer det dit at det blir for mye belastning på
Sery med to kamper samme uke og at han derfor ikke starter i dag, men faktisk blir kastet utpå mot Viking. Dersom Soltvedt ikke blir klar til helgen må det jo nesten bli sånn med mindre Helland faktisk får muligheten også i Stavanger.
45
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 16:00:10 PM
Skuffende, men ikke overraskende at Remmem er den eneste man finner plass til av de unge i troppen.

Dog gledelig at Helland faktisk får sjansen! Dog litt overraskende at ikke Sery spiller.
46
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 11, 2024, 12:16:46 PM
Sery og Kristiansen vil begge spille og sannsynligvis også Crone, om ikke det er etablert nok for å slippe til Helland og Børsheim så vet ikke jeg.

Lenger fremme i banen så har vi vel ikke noen unge som er aktuelle med uttak av Heggebø.

47
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 10, 2024, 18:26:27 PM
Dersom Soltvedt ikke skal spille så må det jo nesten bli Kristiansen eventuelt Crone på venstrebacken.

Simba kan da umulig ha grunnlag for noe særlig mer enn et innhopp.

Blir sikkert fryktelig toppet ja, helt ufattelig dersom Helland&Co ikke skal få muligheten.
48
Kamper / Re: Brann - Fredrikstad 7. april kl 19:15
April 09, 2024, 13:33:58 PM
Har man mislyktes som midtstopper i Brann så er tilsynelatende ikke veien videre som "fotballekspert" å anbefale...
49
Kamper / Re: Lyngbø - Brann 11. april kl 18. NM
April 09, 2024, 09:10:47 AM
Børsheim
Hellan-Helland-Sery-Soltvedt
Kornvig-SHN-Kartum
Blomberg-Heggebø-Warming

Er vel dessverre overhengende fare for Holmen og Pallsesen på bekostning av Børsheim og Helland. Crone skal vel starte også for å toppe det hele...

Kristiansen og Castro bør vel gjerne hvile. Tenker detter en kamp Konvig og Blomberg kan spille på seg litt selvtillitt, mens Heggebø kan dunke inn noen baller.
50
Kamper / Re: Viking - Brann 14.04.2024 kl. 14:30
April 09, 2024, 08:05:18 AM
Jeg tipper det samme laget mot Viking muligens med unntak at Sery kommer inn dersom han er klar for 90 min, vil tro han spiller fra start i cupen.

I den "enklere" hjemmekampen mot Ham-Kam tre dager etter Viking tror jeg derimot at vi kan få se Warming og Kartum fra start. De vil nok begge starte mot Lyngbø, men den forventete litt fysiske kampen i Stavanger taler kanskje for Blomberg og Kornvig?