• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Strilen

1
Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet
January 30, 2009, 00:26:55 AM
Quote from: thesevs on January 29, 2009, 23:15:16 PM
Quote from: Langhår on January 29, 2009, 23:06:12 PM
Quote from: Nixon on January 29, 2009, 23:00:22 PM
Nei, man kan jo spørre seg hvor stor denne "skandalen" egentlig er når ikke én person gadd å melde den inn på årsmøtet...


Det som er skandale er at vi har et styre som ikke gidder å gjøre det. Det sier en hel del spør du meg.


Hadde noen sendt inn et forslag til navneendring så tror jeg de 36 som møtte opp på årsmøtet hadde stemt for en endring.
2
Brann / Billy Elliot er død.
January 22, 2008, 21:29:15 PM
Minneord, intervju og bilde er lagt ut på FeltZ
3
Quote from: "Colt"

--> Der kom som vanlig idiotsvaret fra den gjengen ja. Hva med å faktisk prøve å undersøke markedet for et fly til da? Selv la dere ut på webben her at dere hadde nesten fått tett oppunder hundre mail bare iløpet av de første minuttene etter klokken 12 på fredag som var.

http://www.bataljonen.no/?page=26&news=67

Tror nok dere enkelt kunne fylt opp et fly til med både Bataljonen medlemmer og andre som allerede har billetter. Jeg mener det er en grov feilvurdering fra deres side, og dessverre ikke overraskende. Så lenge jeg selv kommer med med....eller??
4
Brann / Ka e best.
June 29, 2007, 19:20:38 PM
Uten tvil seriegull i hjemlig serie.

UEFA-cupen e kun bonus!
5
Kamper / Viking - Brann
June 21, 2007, 00:17:35 AM
Stocholm'en må stå over kampen mot Brann.

Bare for å nevne det.
6
Kamper / Viking-Brann 24.06 tur-tråd
May 30, 2007, 20:53:20 PM
Så vidt meg bekjent bruker båten i overkant av 4 timer, så hva vi skal gjøre på Nye Stavanger Stadion i 2 timer før kampen er for meg en gåte. Det første året Viking spilte på den nye stadionen ble det arrangert tur til kampen via sentrum. Båten gikk så videre i god tid før kampen begynte. Sikkerhetsmessig var det heller ikke noe å si på, da vi brukte Checkpoint Charlie som møtested. Og det er også nå ikke noe særlig anspent mellom Viking og Brann slik det en gang var.

Det eneste argumntet jeg nå kjøper er at sikkerhetsansvarlig i Stavanger har nektet (eller frarådet) oss å gå innom sentrum. Hvis ikke synes jeg dette er ett meget dårlig opplegg.

PS! Hvor er de ansvarlige i styret? Hvem er det som skal uttale seg fra styret? Hvorfor er det Tore Larsen som tross alt IKKE er i styret som hele tiden uttaler seg på vegne av styret?
8
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 01, 2007, 22:46:05 PM
Da er det lagt ut nye bilder som ble tatt i dag (1. april). Bildene er tatt fra fra Vognstølen (ovenfor den gamle trikkesløyfen).

Bilder fra Vogstølen
9
Brann / Brann+billettluka=kolaps
October 04, 2006, 08:14:41 AM
I følge samme avis viser det seg nå at denne Lerum fra Sogndal som ikke hadde vært på stadion tidligere i år er trønderspire og kjøpte billetter under falske premisser. Han er rbk-fan. Med andre ord har han kjøpt billetter blant hjemmefansen, hvor han vet at han ikke har lov å være. Ser noen denne mannen inne på stadion, gi beskjed til vaktene og få den mannen heve ut.
10
Kamper / Brann-FFK
July 25, 2006, 20:26:12 PM
Nå skal ikke jeg lage noen krig mellom Bergen Taxi og Norgestaxi, men sist gang jeg (Bergen Taxi) kjørte fra Bergen sentrum til Flesland (via Fyllingsdalen) kom turen på 257 kroner. Så så langt er nok ikke Bergen Taxi og Norgestaxi så ulik i pris.

Ellers koster det med en taxi fra Bergen Taxi med 9 stykker (8 voksne + 1 barn) i underkant av 500 kroner (i rene kilometer+ påslag) koster det vel 465 kroner. Her kan jeg tenke meg at Norgestaxi ligger rundt det samme.
11
Brann / Brann ut i Europa?
June 23, 2006, 13:52:44 PM
Quote from: "sturlalv"Regner med jeg blir arrestert hvis jeg tar feil, men synes å erindre at Sportsklubben spilte mot Glentoran i E-cupsammenheng en gang tidlig på 70-tallet.

Noen som husker hvordan det gikk?

Sturlalv


Husker denne kampen sinnsykt bra. Det var en kveldskamp, og så vidt jeg husker den aller første flomlys-kampen på stadion. Himmelen bare åpnet sine porter og regnet strømmet ned. På den ene inngangen ble trykket så stort at dørene, som gikk utover, ikke lot seg åpne. Etter litt over en time klarte vaktene å få oss bakover og åpnet døren. Da vi kom inn hadde folk vært inne i over en time, så det var umulig for en lien gutt på 10 år å få en bra plass. Det var jo selvfølgelig heller ikke noe kjekt som 10-åring å stå inneklemt blant voksne i over en time heller.

Nok om det, turen til Belfast er booket. Over onsdag til Newcastle med Jet2, videre til Belfast med EasyJet 2 timer senere. Retur midt på dagen fredag, men vi valgte å bli i England til søndag. Det er fullt mulig å returnere fra Belfast fredag morgen (7-tiden) og nå Jet2 videre til Bergen samme dag. Vi betaler ca. 1700 tur-retur.
12
Brann / Ikke kom til Hansa
June 11, 2006, 16:38:49 PM
Quote from: "enavgutta"Hvis felt Z er Staddaens stolthet så bør dere få opp siden deres igjen ihvertfall. Sist jeg sjekket var den oppdatert i slutten av 1999.

http://www.feltz.net/


Er det noen som driver feltz.net som har sagt at felt z er Staddaens stolthet? Nei, og igjen kommer folk med letterlige argumenter som er så håpløse at...at...nei jeg finner ikke ord. Latterlig er vel det beskrivende ordet.
13
Brann / Robbie i 100!
May 19, 2006, 12:16:20 PM
Quote from: "Nixon"Når vi tenker på at dette var 17. mai kan vi bare tenke oss hva de gjorde etter kampen 16. mai. To kvelder på rad er ingen umulighet. Snarere ganske sannsynlig. Og det er ikke bra.


Snakk om å gå langt over streken Nixon. Fra at en person har sett Winters på ett utested en kveld (uten å vite hans tilstand) har du nå klart nærmest å sannsynnliggjøre at han har gått på fyll 2 dager på rad. Latterlig.
14
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 16:37:10 PM
Jeg begynte å følge Brann i 1973, og mang en gang har jeg spurt meg selv om hvorfor jeg år inn og år ut gidder å følge Brann. Men da er det faktisk slike ting som cupfinalen, både i 82 og 04, som gjør at jeg fortsatt år etter år kjøper sesongkort. Og da er det slike enkeltkamper som kvartfinalen mot Mjøndalen i 82, 4. runde kampen mot Lyn i 91, og ikke minst andre semifinale mot lsk i 95 som gjør at jeg fortsatt lever og ånder for Brann.

Ikke det at det løser noe problem dersom Brann rykker ned i år eller ryker ut av cupen i 1. runde, men slike minner er jaggu meg med på å oppmuntre en ellers så kjedelig (fotball)hverdag.

Det er jo ikke dermed sagt at jeg håper at Brann rykker ned, slik at jeg kan mimre, men DERSOM det skulle skje så er det godt å kunne ta fram DVD'en med finalen 04 og sutte litt på den inntil neste sesong begynner igjen.
15
Quote from: "positiv"koffor ikkje bare: vi hater enga, vi hater vålenga, å vi hater enga, vi hater vålenga??


Eller hva heller med "vi hater engEN, vi hater vålengEN, å vi hater engEN, vi hater vålengEN??
16
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 21, 2006, 13:50:48 PM
Har nettopp snakket med Rob Nichols som har vært på samtlige Boro-kamper de siste 10 årene, og da mener jeg samtlige kamper, og BORO har aldri brukt trommer.

I tillegg kunne han bekrefte at Aston Villa, Sunderland og Wigan ikke bruker trommer. Birmingham var han ikke sikker på, mens Charlton og Blackburn bruker trommer.
17
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 21, 2006, 13:43:07 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"

de lagene eg vet om som bruker tromme i england (tar ikke med scotland og Ireland selvom stemningen der er/var ganske lik den engelske).
blackburn, charlton, middlesbrough, Landslaget, aston villa, birmingham, wigan, sunderland er noen lag som bruker tromme i england. Men de store lagene gjør det ikke (LFC, M.U, osv).


Og deg skal vi ta seriøst?? Du bruker jo løgner for å fremme en sak, og later som om du har peiling.

Er det noen som har peiling på Middlesbrough, så er det nå jaggu meg meg. Har vært på vel 25 hjemmekamper på Riverside, og vel 9 kamper på bortebane og deriblant en finale i Cardiff. Og det har aldri, og eg gjentar aldri forekommet trommer blant Boro-fansen når jeg har vært til stede. Når du skriver bruker trommer, oppfatter jeg dette som at de bruker trommer til vanlig, og ikke at det kun er brukt i en enkel kamp.

Har også vært på flere kamper med Blackburn, Charlton, Aston Villa, Birmingham, Wigan og Sunderland, og ingen av de har brukt trommer når jeg har vært tilstede.

Totalt har jeg ca. 135 kamper i England og Skottland, og i farten er det vel kun Sheffield W som har brukt trommer.

Så vit i det minste hva du snakker om før du begynner å late som om du har peiling.
18
Brann / Linker
April 01, 2006, 13:29:05 PM
Var inne på en side med bilder som Middlesbrough-fansen hadde selv tatt da de spilte borte mot Roma. Sjekk luen på personen til høyre på bilde!!


http://s72.photobucket.com/albums/i166/boroinrome/thesmogster/?action=view&current=OlimpicoSmogRob.jpg
19
Brann / Groundhoppers:)
December 27, 2005, 11:22:21 AM
Får begynne med å takke alle de som har gitt oss tilbakemeldinger om dokumentaren. Spesielt har det vært artig når totalt fremmede folk rundt i Norge har ringt oss og takket oss for ett kjempeprogram.

Stort sett har tilbakemeldingene vært positive, men det er jo klart at når vi har valgt å stå fram på den måten vi har gjort så må vi også godta at noen vil trekke fram negative ting.

Det som slår oss er dog de som enten går på oss personlig (så vidt meg bekjent har ikke det forekommet på BBB sitt forum) eller de som trekker slutninger som er langt unna sannheten. Dette være seg f.eks. hvor mye penger vi bruker på Brann elller hvilke bøker vi kjøper. Dette er kun gjetninger og spekulasjoner.

Da ønsker vi alle ett riktig godt nytt (Brann)år!

Hilsen brødrene
20
Brann / Den nye boken
December 26, 2005, 13:07:40 PM
Quote from: "Langhår"Takk og pris for at det endte med "Brann". Ordet "Fart" har jo en litt annen betydning på engelsk. Kunne fort blitt litt kjedelig i internasjonale turneringer.....


Kunne egentlig vært ganske greit det. Tenk på de sangene vi hadde fått på engelsk.

"We are the famous Fart from Bergen......."
"SK Fart, Bergen pride..."
21
Brann / Kong Scharner
December 05, 2005, 17:49:55 PM
Snakket med redaktøren i FMTTM (Middlesbrough sin offisiell  uoffisiell fanzine) i dag, og han hadde ikke hørt noen verdens ting om Paul Scharner. Det er heller ikke diskutert pÃ¥ forumet til FMTTM.

I tillegg er jeg også med på mailinglisten til M'Boro, og temaet Paul Scharner er heller ikke tatt opp der. Så det hele er vel iscenesatt av Scharner og hans agent for å øke interessen.
23
Brann / Brann Sparebanken Vest Cup
October 10, 2005, 23:50:45 PM
Quote from: "Timmen"Skulle lagt ned hele Brann Ung spør du meg. Engasjer dere heller i den lokale klubben tilknyttet stedet dere kommer fra. De fleste som stiller,gjør jo dette bare for å virke som bedre supportere enn alle andre.


Det er ingen som spør deg om man skal legge ned Brann Ung. Det man spør om her er om det er noen som kan tenke seg å være så snill å hjelpe til i Branncup. Og mer latterlig setning enn den siste du skrev skal man jaggu lete langt etter. Nå kan ikke jeg hjelpe til denne gangen, men de gangene jeg har hjulpet til i Branncup har jeg gjort det fordi noen spør meg om hjelp og det har jeg da sagt ja til. Om naboen min spør meg om hjelp og jeg sier ja, så er jo ikke det fordi jeg vil virke som jeg er en bedre nabo enn andre. Men fordi jeg synes at det er greit å hjelpe andre som spør meg.
24
Brann / "Sykt" lydnivå på vif-lillestrøm...
September 21, 2005, 21:41:06 PM
Jeg har kun vært i England (rundt 120 kamper i alle divisjoner, CL og cupfinale) og det som fascinere meg der er 3 ting.
1. Hele stadion som er med og lager stemning
2. Spontaniteten
3. Evnen til å lage sanger (nye) for hver kamp som henspeiler på hvem de spiller mot og hva som har skjedd i media den siste tiden.

Jeg har også vært i hele Norge på Brann-kamper, og en ting er sikkert og det er at det kun er en plass i hele fotball-Norge der vi kan sammenligne engelske tilstander med norske og det er på Brann stadion.

Så kan man spørre seg hvordan jeg kan komme med en slik påstand. Jo, vi har til tider (ikke hele tiden) ett publikum som alle er med. Dette kommer selvfølgelig an på hvem vi spiller mot, hvor vi ligger på tabellen, hvordan vi har gjort det i det siste osv. Men stemningen er der, og den er EKTE. Og ingen andre plasser i Norge opplever vi en lignende stemning hvor alle er med på samme måte.
Spontanitet finnes det også sa absolutt. Spontanitet og engasjement som kommer fra hjerte, og som ingen andre på stadion forteller at vi skal ha. Igjen EKTE og reelt.
Der vi fortsatt har langt igjen å gå er det å fyre igang sanger til enhver anledning, og akkurat det tror jeg vi aldri kommer til å få uansett.

Men til motsetning til mange her inne er jeg opptatt av hele stadion, og ikke kun BBB-feltet. Om så BBB-feltet fyrer i gang med trommer og trompeter og gudene må vite hva, og de andre tier still og slutter å engasjere seg, så er ikke trommer og trompeter og gudene må vite hva en dritt verdt.

Som så mange her inne har nevnt før meg så har vi bergensere og Brann-supportere vårt særpreg, på lik linje med resten av byen. Den byen vi er så stolt av. Den dagen vi på Brann stadion skal begynne å etterligne Klanen, gule kanarifugler eller facister fra Italia, da er det ihvertfall mange her i denne byen som ikke er stolt over byen og laget. Vi er bergensere, og vi er som vi alltid har vært stolt over å være oss sjøl.

Som stadionganger siden 1973 kan jeg med hånden på hjertet si at det er ingenting gale med stemningen på Brann stadion i dag. Den er som den alltid har vært. Opp og ned fra år til år, fra kamp til kamp.

Og er det ikke på tide at vi begynner å lytte til spillere, både på Brann og motstanderlag. På "spioner" og de mange nøytrale fotballelskere, både fra Norge og utland. For de skryter oss opp i skyene. Hva enkelte pastaspisende italiofile og andre lags supportere sier det bryr jeg meg i hvertfall katten i.
25
Brann / Minibuss?
September 10, 2005, 12:15:30 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"Så enig som det går an i bli... skrev om dette i LSK-Brann tråden rett før du skrev dette. Er synd :(
26
Brann / VIF - dommernes nye favoritt?
July 31, 2005, 15:01:39 PM
Quote from: "Mr_Soma"Jeg har vært borti MYE værre dømming, enn dømmingen til Skjerven igår!
Må folk slutte å syte om at hadde det ikke vært for dommeren igår så hadde Brann vunnet.


JA, jeg har ogsÃ¥ vært borti verre dømmingen, men det er ikke det vi diskuterer nÃ¥. Vi diskuterer konkret en situasjon i gÃ¥r, som helt klart ville vært med pÃ¥ Ã¥ pÃ¥virke kampen. Dersom du ikke vet at det  Ã¥ spille med en mann mindre i utgangspunktet er med pÃ¥ Ã¥ pÃ¥virke en kamp, sÃ¥ kan du jo ikke ha sett sÃ¥ mange kamper. Og for min egen del har jeg ikke sytet, men bare konstatert at dommer, pÃ¥ lik linje med Brann-spillerne, ikke gjorde jobben sin i gÃ¥r.
27
Brann / VIF - dommernes nye favoritt?
July 31, 2005, 13:21:13 PM
Quote from: "Mr_Soma"Skjerven hadde INGEN innvirkning på resultatet idag - herregud.


Så du mener at når dommeren IKKE utviser en mann på det ene laget (som vant fordi de var litt bedre) så har ikke det noen innvirkning på resultatet? Da tror jeg faktisk at jeg også må legge til herregud......
28
Brann / Hetsing av Flo
July 28, 2005, 17:09:47 PM
Det som slår meg etter å ha lest alle tidligere innleggene i denne tråden er hvor mange som skal fortelle hva andre skal mene og tenke.

Dersom noen mener at Flo-svinet (så fikk jeg sagt hvor jeg står i denne saken) fortjener hets og vil bruke tid og ressurser på det, så er da det deres sak. Og dersom andre igjen mener at det ikke er verdt det og at man må glemme noe som skjedde for 8 år siden, så er det jo ingen som tvinger dere til noe annet.

I det store og hele er det vel snakk om ca. 10-20 stykker som har vært med å lage ett banner som de mener er greit nok å bruke tid og ressurer på. Det er jo ikke akkurat samtlige 16-17 tusen som skal på kampen som står bak dette.

At noen mener at Flo-svinet ikke er verdt å bruke tid og ressurser på både aksepterer og respekterer jeg fullt ut, men at andre skal fortelle meg hva jeg skal mene og tenke i denne saken godtar jeg ikke.
29
Spørsmålet var: HVORDAN KAN VI PUBLIKUM BIDRA TIL AT BRANN KAN SLå RBK ?

Svaret er enkelt: Være oss sjøl!! Sånn vi alltid har vært!!
30
Brann / Bråk i Kristiansand?
May 22, 2005, 16:45:10 PM
Quote from: "Stalin"Har ikke lest gjennom hele tråden men har på følelsen at det
var noen Bergensere som startet bråket..


Dette er jo veldig useriøst. "Har på følelsen"?

Jeg kan gjerne tro at det er enten den ene parten eller den andre som har startet det, men da tror jeg. Ikke "har det på følelsen".
31
Brann / Vårt elskede Brann-Lillestrøm.
May 17, 2005, 18:25:02 PM
Herlig når vi på slutten av kampen fyrte opp med "Rosenborg rykker ned" med tonene til Sæternessangen. Endelig litt spontan synging med herlig ironi.

Ellers merker jeg at det ikke er uten grunn at jeg sitter. Alderen tar på og jeg var helt skutt allerede på 4-1. Lurer på hvor mange kilometer jeg hoppet hver gang vi scorte...:-)
32
Quote from: "mr.leipsland"Du slipper ikke inn på M-feltet hvor Menigheden står i Branndrakt.


Kjekt å høre at også Start-supporterne har tatt til fornuft og at også de har på seg Branndrakt.
33
Brann / Re: Røykbombe på BBB feltet.
May 14, 2005, 15:55:41 PM
Quote from: "Brann_Askøy"Under torsdagens cupkamp mot IFK ble det avfyrt en røykbombe på BBB feltet. Det var visst et par stykker som utførte denne handlingen, men det var kun en som fikk skylden.


Det er vel mer riktig å si at det kun var en som ble tatt, og ikke kun en som fikk skylden?

Når det er sagt så er det mange ganger allerede gitt beskjed her inne om at røykbomber er forbudt i fotballsammenheng, og når da noen velger å ignorere advarslene og leke tøff får de også ta konsekvensene og slutte å syte når de blir tatt. Det er jo det samme som om man kjører i 80 i en 50-sone og blir tatt, og for så å gå rundt å beklage seg.
34
Brann / Hvor er blodet gutter?
May 02, 2005, 13:05:13 PM
Brann ledet 1-0 når Svante ble skadet og måtte inn i garderoben for å sy. Mens han var i garderoben scoret rbk, men det fikk ikke Svante med seg. Da han kom på banen igjen og Brann gikk opp til 2-1 skjønte han ikke hvorfor folk gikk bananas fordi vi gikk opp til 2-1, da han trodde at vi gikk opp til 2-0.
35
Brann / Medlemskap!!!!!
April 25, 2005, 13:56:31 PM
Kanskje det er en ide å sende en mail til styret og spørre om det. Det er jo tross alt ikke vi her på "Tribunens røst" som sitter med medlemsarkivet.
36
Brann / Nystemten
April 10, 2005, 19:30:45 PM
Lenge siden eg har blitt så provosert av ett innlegg som dette. Grunnen til at eg ikkje har svart før no e faktisk at eg måtte roe meg ned før eg kunne svare, for egentlig ville eg svart dokker som har startet denne tråden for noen jævla idioter og rævhol. Men no har eg roet meg ned og skal forsøke å svare skikkelig i stedet.

Ser at enkelte av dere sier at det Ã¥ ta skjerfet opp nÃ¥r vi synger Bergensangen hadde vært kult og tøft, og at det Ã¥ holde hÃ¥nden pÃ¥ brystet ikkje e det.  Hallo, for fanen, eg synger no fanen ikkje Bergensangen fordi det e tøft eller kult. Eg holder no ikkje hÃ¥nden pÃ¥ HJERTET (eg har 2 bryster, men kun ett hjerte, og det stÃ¥r i Brann)  fordi at det er kult eller tøft. Eg synger Nystemten fordi det gjør meg til stolt bergenser, og eg holder hÃ¥nden pÃ¥ hjertet fordi mitt hjerte stÃ¥r i Brann. Mang en gang har eg faktisk stÃ¥tt og grinet nÃ¥r vi har synget sangen.

Ka som e tøft eller kult når Liverpool-fansen synger "You never walk alone" driter eg i. Eg e Brann-supporter, fanen ikkje Liverpool-fan. Og for dokker som vil oppleve at noen holder skjerfene opp når de synger "You never walk alone", dokker får reise til enten Liverpool eller Glasgow for å oppleve det, fanen ikkje på Brann Stadion.

No e ikkje eg så opptatt av om man holder hånden på HJERTET (brystet) eller ei, men mer om man viser respekt eller ikke. "Nystemten" er og blir en nasjonalsang for oss bergensere, det er ikke "Ja vi elsker". Og for dere som ikke skjønner det, drit og dra. Det e dokkars problem, men så er vel dere ikke fra Bergen heller. Men respekt i det minste at at når "Nystemten" blir avspilt så holder man seg i ro, og fanen ikkje løfter nokke skjerf over hodet.

Respekt er det ogsÃ¥ over en av Brann sine beste spillere gjennom tidene, "Pesen", som var kanskje den som mest av alt kjempet for at vi skulle synge "Nystemten" før kampene.  Det kjempet han for i mange Ã¥r før han døde, og jeg er sikker pÃ¥ at han snur seg i graven akkurat nÃ¥ nÃ¥r han hører "unge jyplinger" komme med sÃ¥ skandaløse forslag som nÃ¥ enkelte her inne kommer med.

Og at amerikanerne har "oppfunnet" det å holde hånden på hjertet og at den årsak vi ikke kan gjøre det blir jo "bullshit". Skal vi da slutte å spille fotball fordi det ike var vi som oppfant det heller? Eller skal vi slutte å synge på kamper fordi det heller ikke var vi som oppfant det heller? Impulser henter vi fra alt og alle gjennom hele livet, og det må vi bare leve med. Men særpreg lager vi sjøl, og det er det vi gjør her når vi synger "Bergensangen" med eller uten hånden på HJERTET. Og ingen skal fortelle meg om eg skal holde hånden på HJERTET, det bestemmer eg sjøl. At noen samtidig lager en signatur og kampanje på å ikke holde hånden på HJERTET er i mine øyne patetisk.

Men greit nok, då skal eg være like latterlig og love at dersom noen begynner å ikke vise respekt for "Nystemten" ved å løfte skjerfet opp når den avspilles, ja då skal eg love at da skal vi (og vi er mange) ødelegge for hver jævla andre Brannsanger som blir synget. Barnslig? Tja, men dokker kødder fanen ikkje med "Nystemten"!!!

"Nystemten" skal respekteres, og de som føler for å holde hånden på HJERTET må endelig gjøre det. Men skjerf skal fanen ikkje holdes opp. Det er misrespekt.
37
Brann / Re: Dyr drakt
April 03, 2005, 03:28:25 AM
Quote from: "Lennono8"Er det noen som vet hvordan salget av den nye drakten går i Brannbutikken? Reagerte på at prisen egentlig er latterlig høy, men man må jo selvsagt kjøpe den.

Til sammenligning så koster både United og Liverpool - draktene under 600 kroner i Norge, og dette er i tillegg spesialdesignete drakter, ikke en kjip standarddrakt fra Umbro.

Noen andre som har reagert på dette?


Hvorfor må man selvsagt kjøpe den?

Og å sammenligne den med mu og Lpool. Er vi i Bergen eller?
38
Brann / Brann - Aalesund 03.04.05
March 30, 2005, 01:26:29 AM
Quote from: "Brannfrelst"Mener vi bør samles i hansa,øvre eller nedre. Her er gode muligheter til å henge opp flagg og banner. Så ta med mye "godsaker".
Bluss,røyk,banner og flagg.


Kutt nå ut det der jævla tullet. Bluss og røyk er forbudt, så slutt å "annonsere" om det. Kanskje det ikke er forbudt i en treningskamp, men dersom noen bruker det nå, er det alltid noen hjernedøde som tror at det er ok senere, og bruker det da. Det kan koste klubben dyrt.
39
Brann / Borteturer i Royal League
February 25, 2005, 23:00:09 PM
Quote from: "HaterRævBK"men for å trekke mer folk til bortekampen mot Gøteborg så kunne jo brann lovet 50% eller gartis adgang på hjemme kampen mot VIf viss vi hadde en billett fra Gøteborg kampen...

Tror ikke brann hadde tapt så mange penger på dette, i tillegg så kunne vi fått en ny "malmø-tur", bare med bedre vær (regner eg med).


Wow! Ja det var virkelig ett godt forslag. Tenk 90 kroner spart dersom jeg bruker 1000 kroner på å reise til bortekampen mot IFK. Selvklart jeg reiser.

Og ja, dette var sarkastisk ment.
40
Brann / Drakten kan forkastes
February 25, 2005, 22:54:01 PM
Quote from: "Superjack"
At en tulling plutselig skal stille opp og be SK Brann bosse alle draktene som er bestilt er totalt fiasko. Den mannen kan ikke ha mye å ta seg til.


Sånn sett kan du jo ikke ha mye å ta deg til du heller som bruker tid til å svare på dette.

Og mannen, som du kaller han, bør faktisk respekteres og hedres istedet for å bli kalt tulling. Han er opptatt av identitet og samhørighet (og Brann), noe som avtar mer og mer i dagens fotball. Dette er ikke en diskusjon om draktene er fine eller tøffe, det er en diskusjon om identiteten til Brann og dens fans. Når mannen tar dette opp, er det opp til alle andre som er medlem i SK Brann å enten være enig eller uenig med han. Blir det nedstemt så må han (og jeg) bare godta det. Men han har i det minste brydd seg med noe som opptar han (og mange andre). Og han har i det minste forsøkt å gjøre noe med noe han mener er helt hakkande gale. Og for det skal han ha all ros og ære, da det er mange som ikke gidder å engasjere seg i det hele tatt.
41
Brann / Malmø - Brann
February 08, 2005, 18:00:22 PM
Quote from: "Tjohei"Har vel for faen ikke slengt dritt om noen? Sier bare det at Bataljonen kan være litt mer frempå, ikke være så passive!

Hva får folk ut av å være medlem av bataljonen når de aldri gidder å løfte en finger for å arrangere ting for oss?
Ok dette var Fjordline som ordnet for oss. Takk til Fjordline i så tilfelle!


Kanskje det bare er meg, men en påstand som "når de aldri gidder å løfte en finger for å arrangere ting for oss?" er faktisk både drittslenging og falske påstander i mine øyne. BBB har da faktisk også ved tidligere varastyremedlem og nåværende styremedlem Frode vært sterkt involvert i denne turen.

Quote from: "Tjohei"Klart det.. Er det ikke BBB som har ansvaret for markedsføringen av turen? Det er jo ikke så forbanna vanskelig å markedsføre seg litt! Eneste stedet jeg har sett annonse for denne turen er jo på bataljonen.no


At du ikke leser avisene er ditt ansvar, er det ikke?

Det som er det essensielle her er faktisk det at ikke før det nye styret har satt seg, så er det noen som med et lite nyansert innlegg kommer med påstander vedkommende ikke har belegg for å komme med og som faktisk er rene løgner. Og det er jævla lite motiverende å ta med seg i sitt arbeid for BBB. Synes faktisk at du bør legge deg langflat og be om unnskyldning.
42
Brann / �degård valgte Rosenborg
November 30, 2004, 18:48:25 PM
Quote from: "Benoni
Rosenborg-supportere har mye å lære av Bataljonen, men denne barnslige, ubalanserte hetsingen er jeg glad vi ikke er befengt med i like stor grad.


Begynn å fei for egen dør. Se bare i trådene "Dobbeltgjengere" og ikke minst "Fæle supporterbilder" på kjernen sitt forum. Det stemmer nok at du ikke er befengt med barnslige, ubalanserte hetsinger i like stor grad. Du er befengt med MYE mer barsnlig og MYE mer ubalansert hetsinger i MYE større grad.

At det reageres her på forumet, som tross alt er et forum for Brannsupportere, i både milde, men også sterke ordelag kalles bergensk engasjement. På godt og vondt. Ferdig arbeid.
43
Brann / Branns bilettfordeling.
October 16, 2004, 10:55:43 AM
Quote from: "Glimten"Fikk ikke BBB tildelt 516 billetter? Det er vel BBB sin oppgave å fordele disse billettene, og de har tydeligvis valgt samme metode som Brann, med å fordele dem til de som har betalt partoutkort innen en tidsfrist.


Det er visst vanskelig for enkelte å få dette inn, men BBB fikk 200 billetter til fordeling blant medlemmene. 200.

De resterende 316 fikk gjennom Brann fordi de kjøpte sesongkort. Det var Brann som solgte disse sesongkortene, det var de som fikk betalingen og det var de som sendte ut sesongkortene. Det eneste BBB gjorde var å sjekke at vedkommende som kjøpte var medlem hos BBB.
44
Brann / Stig Rune Krokdal uønsket i Bergen
September 19, 2004, 22:52:24 PM
Tro det eller ei, men jeg forsøker å ha respekt for dommeren. Uten han hadde faktisk verden vært verre....for noen....og Brann hadde vunnet serien.


Men når det er sagt, jeg er fucking lei av den norske dommerstanden. I de 3 siste kampene har dommeren vært veldig innvolvert i resultatet. Og til alle som nå sier at vi Brannsupporterne bare skylder på dommeren, det er feil. Jeg skylder ikke bare på dommeren bare nesten.

Ham-kam(B): Meget tvilsom straffe. En av 20 dommere vil gjort det samme. Samtidig fikk vel Brann også ett tvilsomt straffe, men i slike jevne kamper kan faktisk slikt avgjøre kampene.

Stabæk (H): "Når jeg dømte på Brann Stadion dømte jeg aldri til fordel til hjemmelaget i tvilsomme situasjoner. For da kunnne jo folk tro at jeg er hjemmedommer" Sitat Kåre Lindboe, Vidar, dommer på 70-tallet. Ja, jeg skjønner Staberg her....

B/G: Hallo, hvor var du dommer? Greit nok at vi satt på Fotikken og så kampen under elendige forhold. Men det var jo tydelig like uklart for deg. Tror faktisk at alle B/G-fans fikk både jul, nyttårsaften og CL-seier på en gang.

Nå er jeg lei. Få vekk pakket i dommerstanden. Bare synd at ikke Terje Hauge kan dømme oss. I det minste vet vi kor han bor (og for de som ikke forstår dette, dette er ironi).
45
Brann / Partoutkort BBB-feltet
September 19, 2004, 01:57:57 AM
Du har ikke sesongkort (det være seg på SS eller andre steder på Stadion).
Du er ikke medlem i SK Brann.
Du er ikke medlem i BBB.
Du er ikke sponsor.
Du er ikke kongelig.
Du er ikke en av NFF sine representanter.
Du er ikke medlem av HIF (kan være Hammerfest idrettsforening).
Og så videre.....

Kriterier som ikke gjelder:
Jeg er verdens beste Brannsupporter (mener jeg).
Jeg har vært på hver eneste hjemmekamp med Brann siden 25. juli 2003.
Jeg er blakk, men hadde det ikke vært for det, så hadde jeg vært på hver eneste Brann kamp fra og med 1999.
Jeg synger Brannsangen i dusjen på skolen.
Alle som jeg kjenner meg vet jeg er helt gal etter Brann.
Jeg kunne godt tenkt meg å reist på semifianlen mot Stabæk, men min mor vil ikke "spante" meg.
Og så videre.....
46
Brann / Partoutkort BBB-feltet
September 19, 2004, 01:35:59 AM
Quote from: "bitta"Jeg har motsvingen kort!! FÃ¥r jeg finale bilett?;)
Men serisøst det er kjipt hvis Brann kommer til finalen og jeg ikke får meg bilett fordi jeg ikke er med i BBB eller har partoutkort!!!


I så tilfelle får du ikke billett fordi du ikke oppfyller kriteriene for å få billett. Så enkelt er det.
47
Brann / Udugelig Opdal
July 14, 2004, 23:05:04 PM
Quote from: "Sotraanda"Lefy, ka er det du snakker om? Rønningen satt på felt L hele kampen, mens Thorbjørnson var 2 keeper.
Bare vent å se folkens, Opdal kommer til å bli nordens beste keeper om noen år. Glem no for helvete rønningen da, han er historie. Støtt vår første keeper de neste 10 år, Håkon Opdal.

Stå på håkon, så slutter vi denne diskusjonen!


Håper jeg tar noe så grunnjævlig feil, men beklager, jeg tror aldri Håkon blir verken Norges eller Nordens beste keeper. Men er eller helt enig at nå er det på tide å glemme Rønningen, på lik linje med Azar og ikke minst en løve fra Sør-Afrika. Hva angår Rønningen ihvertfall til neste år (når Brann spiller mot rbk igjen(ja, jeg vet også at det kan bli i cupen i år)).
48
Quote"- Vi beklager på det sterkeste. Noe vi også har gjort overfor firmaet. Det er kjedelig at noen idioter skal ødelegge, sier Dahl."


En ting som slår meg her er at Bjørn har beklaget dette på det sterkeste ovenfor firmaet. Men han har ikke beklaget tabben med å plassere FFK-supporterne blant hjemmefansen til oss supportere på det sterkeste. Hva med en beklagelse til oss også Bjørn? Noe sånn som "- Vi beklager på det sterkeste. Noe vi også har gjort overfor våre egne supportere. Det er kjedelig at noen idioter skal ødelegge."

En annen sak er at dersom vi må tolerere at bortefansen noen ganger setter seg blant hjemmesupporterne, hvorfor er det da ikke fritt fram for oss hjemmesupportere å stille 20-30 mann blant bortesupporterne. Da hadde det nok blitt bråk, men da hadde det sikkert vært våres feil igjen, og hele fotball-Norge hadde hylt opp om oss Brannsupportere igjen.

Nei, helt korrekt som paf sier så er dette noe som Brann har blitt advart mot og ignorert i mange år. Kanskje det var fint at noe skjedde (misforstå meg rett), slik at Brann nå kanskje hører på oss neste gang.
49
Brann / Tidenes dårligste Brannspiller?
June 10, 2004, 18:23:11 PM
Quote from: "KennethS"Da tar du veldig feil, Henrik Bjørnstad var en veldig god forsvarer, synd han la opp i en alder av bare 25 år.


Kanskje det var synd han la opp, men det var jævla fint at han reiste på Interrail og aldri kom tilbake. Kanskje det blir fremtidens måte å bli kvitt stallfyll på; gi de en enveis Interrail-billett.
50
Brann / Røykeforbud...
April 19, 2004, 00:17:03 AM
Ja egentlig. Bytte noen spasmer mot 3 orgasmer er greit nok.