• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - chucki

1
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
June 19, 2009, 21:35:50 PM
Synes banen ser veldig bra ut nå, men det er èn ting som irriterer meg... Klippingen!!
Hvorfor kan de ikke lage slike striper i banen? Ser så utrolig mye bedre ut og dessuten er det lettere
å se offiside. Det må vel være mulig for Brann sin banemester å få det til når Start, Rbk, Molde etc. klipper gresset på en slik måte.
2
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2009
June 05, 2009, 19:00:31 PM
Skuddfoten er sålangt det eneste han har vist frem. Er veldig usynlig ellers. Han jobber veldig dårlig, gjøre hele tiden feile valg og virker usikker på ballen i beina. Møvik har lagt igjen til tippeliganivå.

Midtbanen er altfor spinkel. Cato Hansen er brukbar, men med den farten og balansen han har så må bli mye råere i spillestilen. Veder stadig tilbake istenden for å vende med ballen og utfordre rettvendt.
3
Kamper / Sv: Kamptråd Godset - Brann
June 02, 2009, 19:41:02 PM
Huff huff huff... Nok en kamp hvor vi slipper inn mål etter personlige feil.. På tide å lete etter en ung og lovende midtstopper? P.V.Moen har vært mildt sagt elendig. Dårlig teknisk, treg og pinglete i ALT han foretar seg. Når Huseklepp også spiller under pari så er ikke Brann mye å skryte av...
4
Sæversson er ikke mye til fotballspiller gett... mannen vet jo ikke hvor han skal bevege seg og blir altfor treg med å orientere seg.. Vi sliter skikkelig med å spille fotball... årets brannlag er det svakeste jeg har sett på mange år..
5
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 11, 2009, 21:44:04 PM
http://www.youtube.com/watch?v=05fno4frbF8&feature=related

Kanonbra sang... Nå er jeg ikke så flink på å lage tekster, men her bør det vel være store mulighet for kreative brann sjeler....
6
Kamper / Sv: Brann - SIF 19.02.2009 15.00
February 19, 2009, 16:40:30 PM
Denne kampen er katastrofedårlig for Brann sin del...
Brann har altfor mange spillere som rett og slett mangler kvalitet.
Thorbjørnsen, Sævarsson, Dahl, Einarsson og Bjørnsson er rett og slett ikke gode nok.

Thorbjørnsen slipper altfor lett inn mål... Sævarsson sliter voldsomt teknisk.. elendige pasninger og elending bevegelse/plasseringer... Dahl har helt klart sett sine bedre dager på banen... Einarsson ser vi jo ikke.. Blir hele tiden løpende imellom og innvolverer seg altfor lite.. Bjørnsson mangler rett og slett fotballforståelse og mangler det meste en spiss bør ha... Løp, tøffhet, klokskap, målteft... ja alt..

Er lenge siden jeg har vært så skeptisk foran en seriestart... Dette holder rett og slett ikke mål...
7
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 17, 2009, 20:50:30 PM
Et herlig lite galleri med hvordan Brann burde bygget stadion:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportchansen/article4429500.ab?service=galleryFlash

8
Hmm.. flott mål av Armann og godt innlegg av Holmvik... Synd det er altfor sjelden dette skjer... Må få legge til at bevegelsene i laget er altfor dårlig.
10
Brann / Sv: Overganger 2008
December 23, 2008, 10:36:58 AM
Når er vel Sokolowski fullstendig klar over at det vil bli lettere å spille seg inn på Vikings sin midtbane enn på Brann sin. Han hentes til Viking for å erstatte en annen midtbanespiller. Hvem skulle han erstattet i Brann? Brann har allerede 5-6 sentrale midtbanespillere i stallen som er bedre/på samme nivå som Sokolowski.

At Brann i det hele tatt var interessert i Sokolowski er for meg uforståelig. Mannen har klare begrensninger i sitt spill.
Tror vi skal være fornøyd med at han ikke havnet i Brann.
11
Brann / Sv: Overganger 2008
December 22, 2008, 12:53:32 PM
Blir dere ikke lei av å repetere dere selv hele tiden?

Vi er ennå i 2008 og det er ennå en stund til overgangsvinduet stenger.

Alle agenter og klubbledere i Norge prøver å forklare hvor vanskelig det er å hente gode spisser til norske klubber. Og det er vel ikke unntak for Brann og RBH.
12
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 15, 2008, 18:24:05 PM
Får være måte på til hakking på RBH. Han er ikke alene om å styre sakene i Brann. All slags barnslige tullsnakk om hans personlighet og væremåte bør dere holde dere for god til. Greit å være kritiske, men nå blir jo alt han gjør og sier snudd-opp-ned og latterliggjort. Vi er supportere av Brann og vil klubben alt vel og da må jeg nesten spørre om dette er veien å gå?

Over til trenerspørsmålet.
Truls Bech tror jeg nødvendigvis ikke er et så dårlig valg. Han står for mye av det offensive Mjelde var god på og er samtidig autoritær og vet hva han vil. Det må vel være nøyaktig hva Brann trenger. En annen sak er om han er flink nok til å få det beste ut av spillerne.
Steinar Nilsen er jeg faktisk mer usikker på. Da tenker jeg først og fremst på hans fotball-filosofi. I Tromsø har han gjort det rette ved å spille fysisk tøff og direkte fotball og oppnådde gode resultater med det. Men i Brann er det anderledes. Her vil vi helst se moderne og hurtig fotball med masse overganger og masse teknikk. Og sånn skal det være her. Spørsmålet er om Nilsen kan omstille seg og gjøre Brann til et sånt lag.
13
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 21, 2008, 10:28:42 AM
En klubb som Brann bør ikke ansette en trener som kun har trent småklubber før og har lite erfaring som trener i toppfotballen.

En type lik Erik Hamrèn hadde vært ideelt. En som har klare visjoner på hvordan fotballen skal spilles, er klar og tydelig i uttalelsene og samt har den nødvendige autoriteten. En som er villig til å spille offensiv gla`fotball, samt har en klar defensiv struktur i laget. Han bør vektlegge hurtig og teknisk spill langs bakken.
14
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 07, 2008, 20:47:51 PM
Hva med å se til utlandet?
Nanne Bergstrand har ført Kalmar til mye suksee i Sverige. Får veldig mye skryt i Sverige for sin offensive fotball. Av norske trenere er vel Steinar Nilsen eneste gode alternativet.
15
Spillervurdering:
Udjus: Solid keeperspill. Gjør ingen feil, men mangler litt autoritet.

Dahl: To juniorfeil ved målene. Altfor mye ballwatching. Ellers solid defensivt. Blir altfor feig offensivt. Bør ha mer tro på seg selv når han går fremover.
Bjarnasson/Sigurdsson: God kamp av midtstopperene.
Hans Tveit: Brukbar kamp defensivt. Komme altfor lite med når han kommer fremover. Burde fåt ballen mer på kanten i 2.omgang og utfordret sammen med PVM.

Solli: Slår sikkert 73 feilpansninger. Er ikke kald nok i hodet.  Greier ikke å utfordre. Løper og jobber som vanlig mye.
Austin: Branns beste. Taper noe ganger ballen i farlig situasjoner.
Einarsson: Blir for treg og stasjonær. Ikke nok trøkk i spillet sitt denne kampen.
PVM: Løper og jobber som vanlig mye, men blir sjelden en reel trussel for depo forsvaret. Dårlig valg i avgjørnde situasjoner.

Bjørnsson: Gjør to-tre bra ting i denne kampen. Ellers jobber han altfor lite. Er ikke aggresiv, dårlig på hodet og like stasjonær som en kjegle. Forstår godt hvorfor Mjelde velger han, men nå er det vel påtide at andre får prøve seg litt.
Huseklepp: Prøver å utfordre uten å lykkes. Blir litt for pinglete i mange situasjoner.

Bakke: Holder ikke nivået lenger. Altfor treg, ubesluttsom og slår pasninger i hytt og pine. Driblinger bør han overlate til andre.
Sævarsson: Prøver og prøver men det ikke nok kvalitet i det han foretar seg. Dårlig grunn-teknikk og dårlige valg.
Karadas: Ikke en lett kamp å komme inn på for han. Blir altfor alene på topp. Greier ikke å holde på ballen og det virker som han ikke har selvtillit til å utfordre lenger.
16
Brann / Sv: Overganger 2008
September 25, 2008, 20:18:54 PM
Sjøhage holder ikke mål og bør selges. Haugsdal er jeg usikker på om noen gang vil holde nivået. 2 spisser er et absolutt "must" og de bør har potensiale til å bli goalgettere.

Sokolowski mener jeg ikke er god nok. Både Jaiteh, Bakke og Gylfi har et høyere maksnivå enn han noengang vil få. Moldeskred er en 28 år gammel spiss uten landskamper som Tromsø krever over 15 mill for. Brann bør holde seg langt unna han. Mohus og Haugsdal kan spille for Brann2, mens A.Solli har heller godt av å utvikle seg videre for Løv-Ham. Kanelønning tror jeg aldri blir en god nok spiller for Brann.

Brann bør snuse på E.Hovland på Sogndal. Dette er en spiller med lyse utsikter. Og hva skjer egentlig med Rade Prica? Fortsatt i S`land?
17
Brann / Sv: Overganger 2008
September 25, 2008, 10:20:09 AM
18
Brann / Sv: Overganger 2008
September 25, 2008, 10:08:39 AM
Quote from: Nixon on September 25, 2008, 09:24:35 AM
Quote from: chucki on September 25, 2008, 08:42:58 AMBrann trenger en spiss som kan score mål...
Huseklepp har vært en åpenbaring som spiss og bør absolutt satses på i denne rollen neste sesong.


Dette er vel en ganske stor selvmotsigelse. Jeg ville ikke stolt på at Huseklepp blir en målgarantist neste sesong. Noe som betyr at vi vil trenge flere enn en spiss til neste år.


Det jeg mente var at Brann trenger en spiss ved siden av Huseklepp som kan omsette sjanser til mål. Og det er vel ingen tvil om at Brann trenger flere enn èn spiss neste år anyways..
19
Brann / Sv: Overganger 2008
September 25, 2008, 08:42:58 AM
20
Brann / Sv: Stallen 2008 - status
September 21, 2008, 12:31:43 PM
21
Kamper / Sv: Før kampen: Brann - Viking
September 12, 2008, 09:06:10 AM
22
Brann / Sv: Brann-treninger
September 11, 2008, 20:54:52 PM
http://tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2209749.ece

Foreslår dere ser hele intervjuet nederst i artikkelen.
Det som ble vist på tv2 er små utdrag av det han sa.
23
Demba tror fortsatt at han kan "heppe" ballen forbi enhver forsvarer..
At Brann sine spillere og trener smiler mens de går av banen er skammelig.
Ikke rart bergenserne har mistet troen på Brann.

Mjelde er en altfor snill trener og forlanger altfor lite av spillerene.
24
herre jeremias!

Ikke lett å spille god fotball med 2 elendige sidebacker, en midtbane som trekker seg fra alle dueller og stasjonære spisser. Drastiske tiltak må gjøres etter denne sesongen. Det må satses på hurtige og tekniske spillere som ikke hele tiden er avhengige av andre til å utføre en god jobb på banen.

Ut med følgende:

Bjørn Dahl
Hassan El Fakiri
Armann Bjørnsson
Olafur Bjarnarson

Inn med:

Ny vestreback
Ny høyreback
Ny kantspiller
Ny midtstopper
Nye spisser
25
Brann / Sv: Overganger 2008
August 29, 2008, 13:21:38 PM
ai ai.. en ny Maynor Suazo?
26
Brann / Sv: Overganger 2008
August 25, 2008, 12:43:01 PM
Nå har vel ikke alle gode lag typiske bakromsspisser heller. Rooney og Tevez hos man utd er vel ikke typiske bakromsspillere. Men det laget har gode og kreative spillere som kan skape noe ut av ingenting.
Brann har ingen slike spillere (Huseklepp er delvis et unntak). Det Brann trenger først og fremst er en målfarlig spiss, en kreativ midtbanespiller og en god og offensiv back. Det må kjøpes kvalitet, kvalitet og kvalitet. Var flau igår når jeg så hvor lite kvalitet det er pr.dd i Brann laget. Bjørn Dahl er ingen kvalitetsback. God èn mot èn, men ubrukelig offensivt og teknikk og pasninger som en fjøsnisse.
27
Brann / Sv: Overganger 2008
August 19, 2008, 11:48:20 AM
Det viktigste med et fotballakademi er kompetente trener som vet å utvikle spillere og vet hva som kreves for å nå langt. Gjerne tidligere toppspillere (Lundekvam, Bakkerud, etc) som også har trenerkompetanse.
28
Brann / Sv: Overganger 2008
August 15, 2008, 13:30:48 PM
huff, nå glemte jeg å skrive at han helst bør løpe 100 meteren på under 11 sek og ha en åndsvak målteft..
29
Brann / Sv: Overganger 2008
August 15, 2008, 13:22:58 PM
1.85-1.90 cm, 85 kg., blåøyd, blond, maskulin, store brystmuskler og bra skjeggvekst..
30
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 12, 2008, 09:38:31 AM
Blir vel halvfullt på Hansa. Bataljonen greier jo ikke å fylle nedre Hansa engang. Snakk om medgangssupportere.
31
Brann / Sv: Overganger 2008
August 11, 2008, 20:55:28 PM
Hva med samarbeid med en større klubb i Italia, Spania, Tyskland, Frankrike eller England? Utlån av noen av de nest beste spillerne som trenger kamptrening på et "høyt" nivå? 
32
Brann / Sv: Overganger 2008
August 11, 2008, 14:00:49 PM
Mjelde ser vel Ludvigsen hver eneste dag på trening og har vel et godt utgangspunkt å vite hva han står for. Nå er det såvidt han presterer i 3.divisjon og dessuten har han vel aldri vært en stor målscorer.
Brann trenger kvalitet, kvalitet og kvalitet!!
33
Brann / Sv: Overganger 2008
August 11, 2008, 10:31:30 AM
Herregud.. Alt RBH gjør er jo gale ifølge dere. Gir han ingen informasjon så slakter dere han og nå som han gir litt informasjon så er det også gale. Tviler ikke et sekund på at det er vanskelig å hente en kvalitetsspiss til Norge og Brann. Brann er garantert ikke den eneste klubben i Europa som er ute etter en spiss.
34
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
August 07, 2008, 10:25:47 AM
Mjelde har mye å lære av andre når det gjelder disiplin:

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/england/article2115749.ece
35
Brann / Sv: Brann får drakter fra Kappa!
August 07, 2008, 07:36:17 AM
Slik som dette skal et nytt draktsett presenteres:


http://www.dailymotion.com/video/x67tpy_fcb-trikot-the-musical_sport
37
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 08:21:25 AM
38
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 07:37:25 AM
Lukter ikke mye desperasjon så lenge de ikke desperat har hentet inn en eller annen spiss. En bakromspiss er en spiller som konstant trur det bakre rommet mellom keeper og forsvaret. Ved å ha en slik spiller på laget så fører det til at motstanderlaget "detter" ofterer med forsvaret og Brann får store rom foran forsvaret. Dette fører igjen til at Brann kommer rundt på kantene langt flere ganger og tilslutt scorer flere mål.
Brann vil ha en spiss som er rask, kan true bakrommet og scorer mål. En spiller som kan gi laget en ny dimensjon. En spiller som kan bli en publikumsyndling.
Tviler veldig sterkt på at Trond Olsen eller M Myklebust kan heve Brann. Vi trenger ikke flere middelmådigheter.
39
Brann / Sv: Fotball-akademi i Senegal og Gambia?
August 05, 2008, 12:25:12 PM
Absolutt ingen dum idè. Brann har virkelig noe å hente på å hente talenter. Og det er mye som tilsier at en 13-åring fra Gambia skal bli mye bedre enn en 13-åring fra Landås. Først og fremst vilje og holdninger.

Ungdom i Norge har det altfor godt og mangler total vilje, motivasjon og holdninger til å bli veldig gode fotballspillere.

Historien viser at verdens beste spillere som oftest kommer fra fattige strøk og ser på fotballen som en "vei ut" av fattigdommen. Disse har et brennende ønske om å lykkes inne fotballen og er villig til å ofre alt for å oppnå dette.
Svært få av norsk ungdom har dette ønske og denne viljen.
40
Brann / Sv: Overganger 2008
August 05, 2008, 09:54:55 AM
41
Brann / Sv: Overganger 2008
July 28, 2008, 08:27:38 AM
Nå scorte vel ikke Ighalo så veldig mye heller. Men potensialet er der. Han er rask, teknisk og kan score mål ut av ingenting. Det blir en vanskelig oppgave for Brann å erstatte en notorisk målscorer som Helstad, men ikke umulig. Skal Brann ha noe som helst å gjøre i CL så må du forsterke med spillere som har noe å gjøre i CL og da må de nok ut med rundt 30 mill.
42
Brann / Sv: Overganger 2008
July 28, 2008, 08:01:03 AM
Brann må nok utenfor Norge sin grenser for å hente en toppspiss. I Norge er det kun Diouf på Molde som er et reelt alternativ. Rada Prica i Sunderland sliter med spilletid og tillit.  Jeppe Curth i Aalborg. Djiby Fall i Odense.
44
Brann / Sv: Overganger 2008
July 21, 2008, 11:47:29 AM
46
Brann / Sv: Overganger 2008
July 19, 2008, 00:01:01 AM
og dermed gikk brann glipp av en kanonspiller!

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=21387&a=1198309&from=rss
47
Brann / Sv: Overganger 2008
June 18, 2008, 13:53:38 PM
Eller hva med Ceasar Santin? Dette tror jeg er en spiller som kan passe godt inn i Brann.
Noen av de polakkene som spiller for Polen under EM kan vel også være aktuelle?
48
Brann / Sv: Overganger 2008
June 18, 2008, 11:39:09 AM
Skal Brann unngå å bli latterliggjort i CL så må de forsterke ganske så kraftig. Ny back bør være en prioritet, samt en ving og en klassespiss. Hvor Brann skal få tak i dette vet jeg ikke, men håper de ser utenfor landets grenser. Ingen spillere i tippeligaen kan forsterke Brann der hvor det trengs. Hva med gode spillere som ikke har helt slått til i andre klubber? Rada Prica?
49
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 28, 2007, 18:14:36 PM
Jeg sier bare Cesar Santin..! Kanonspiller.. Spiller i Kalmar i Sverige...

Skal Brann bli bedre så må de hente spillere som umiddelbart kan forsterke laget, ikke bare troppen...
50
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 22, 2007, 18:31:10 PM
Hva med Kalmar`s Cesar Santin som ny spiss?
Brasiliansk spiller som har spilt 3 år i sverige. Sett noen kamper av Kalmar og Cesar Santin imponerer hver gang. Veldig god teknikk, bevegelig, rask og en skikkelig lagspiller. Han var også på årets allsvenska lag.

Brann må sikte på spillere som kan føre de til nye høyder både i Norge og ute i Europa. Jevngode tippeligaspillere holder ikke mål. Rushfeldt må vel være tiltenkt en rolle som supersub. Kalmar har mange gode spillere som er raske og tekniske, det samme har også IFK.
Så hva med å se til Sverige?