• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brannesen

1
Brann / Sv: Serieavslutning mot RBK hjemme
December 01, 2008, 17:11:20 PM
Første halvdel av sesongen har vi Rbk (kamp 3), Engen (kamp 5), Bodø Glimt (kamp 6), Fredrikstad (kamp 10) og Viking (kamp 14) alle borte. Disse får jo vi da hjemme i andre halvdel av sesongen og det kan jo være greit å ha det slik. Ellers avslutter jo sesongen med de beste kampene for året...Engen hjemme i runde 28 og rbk hjemme i runde 30.
2
Brann / Sv: Det nye trenerapparatet
November 24, 2008, 13:02:25 PM
Jeg vil bare bekrefte det som Belfort og andre her har sagt om Hallen. Han er som sagt blant landets beste på utholdenhets trening og nyter stor respekt på norges idrettshøyskole pga solid forskning på området. Forstod det slik at han måtte gå fra vif grunnet Kaggestads sterke personlighet og noe greier der. Jeg studerer selv idrett og har lest litt om det Hallen har forsket på. Men hva vil skje med Patrick Hanson? Noen som vet? Han er og blant landets fremste innen trening. Skal på undervisning med han innen kort tid så kanskje jeg kan spørre han rett ut :) Uansett hvem brann velger så tror jeg ikke det utgjør noen kjempeforskjell.

Ellers var jeg overrasket over det som har blitt skrevet her om Skarsfjord. Må innrømme at jeg trodde at han var en bra mann på sitt felt. Men det skal mer enn en Haugesund supporter til for å motbevise mine tanker om han. Han er i møte med brann akkurat nå så vi får se hva det blir til...
3
Kamper / Sv: Hvem kan vi møte i UEFA-cupen?
August 29, 2008, 13:14:01 PM
Quote from: Snublefot on August 29, 2008, 13:00:36 PM
Deportivo... spennende dette..

Mener de bør ligger på nivået til Marseille, med andre ord ikke umulig om vi holder oss unna 3 tabber;)


Jeg tror ikke de er fullt så gode...ut ifra hva google kunne fortelle meg så har de 8, 13, og 9 plass i serien i spania de tre siste sesongene hvor niendeplassen er fra forrige sesong. De er med denne cupen i år pga intertoto. De var nok bedre før, og slo blant annet rbk 4-1 noen år tilbake.
4
Kamper / Sv: Hvem kan vi møte i UEFA-cupen?
August 29, 2008, 10:49:23 AM
Enig med mye av det som blir skrevet her...satser på Austria Wien. Kjenner at jeg ikke vet altfor mye om fotballen i østerrike men Vålerengen røk vel mot dette laget ifjor i samme runde som vi lekte med Brugge. Wien slo engen 2-0 hjemme og spilte 2-2 på Ullevold. Senere gikk Wienlaget hodestups ut av gruppespillet med blant annet tap 3-0 mot Helsingborg.  Heerenveen røk 8-6(!) sammenlagt mot Helsingborg, med ishockeysifrene 5-3 hjemme og 1-5 i Sverige i siste kamp før gruppespillet.

Så ifjor slo altså Helsingborg to av de lagene vi kan trekke...hvis de klarte det så kan vel vi også.
5
Quote from: osoerli on August 12, 2008, 14:27:39 PM
Må vel satsa på å ligga kompakt og lavt og angripa hurtig og heilhjerta når me har sjansen.
Det betyr Birkir frå start.  Bakke har vert dårleg i det siste, kanskje Einarsson sine offensive kvaliterar er å føretrekka framfor Bakkes duellstyrke? Laget kan då bli slik om Mjelde tør å setja ut kapteinen og den mest overbetalte:

Opdal
Sævarsson-Sigurdsson-Bjarnason-Hanstveit
Huseklepp-Jaiteh-Einarsson-VaaganMoen
Demba-Karadas


Ta ut den ene av to med champions league erfaring? Jeg er mer bekymret over at mjelde sannsynligvis kommer til å velge fakiri istedenfor jaiteh...da får vi en med erfaring på dette nivået men som for tiden er for dårlig! Leste på tv2sporten.no isted at brann sannsynligvis starter i en 4-2-3-1 formasjon. Tror dette er en riktig formasjon til kampen... 
6
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 12, 2008, 19:07:02 PM
Quote from: steinbygger on August 12, 2008, 18:51:34 PM
Ett av problemene er alle paturkortene som bedrifter har kjøpt på SPV tribunen. Det er veldig få bedrifter som kjøper disse plassene da det er tungvint for de å kjøpe billetter når de ikke får faktura. I tilllegg har de noen håpløse priser på losjene. Skal en bedrift ha losjen må de ut med minst 20.000 på denne kampen. Brann burde heller lagt på noen kroner for bedriftene som har kjøpt paturkort og heller inkludert alle kamper både serie, cup og e-cup i prisen.


Min svoger sitt firma måtte ut med 2.500 per sete til kampen...det er mye peng. Men er det noen som vet hvor mange billetter det er igjen? Blir vel noen tusen fra fullt tenker jeg...og det er for dårlig - alt for dårlig!!  
7
Ser brann.no har huseklepp istedenfor solli på sin antatte lagoppstilling...

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6405
8
En ting til...noen som husker den "vålerenga rykker ned igjen hurra, hurra" eller hvordan den gikk? Giddet å skrive linjene? Irriterer meg sånn at jeg ikke husker den!
9
Andre enn meg som gleder seg noe sykt til fredag? Tenker jo på kampen flere ganger for dagen...Tror jeg er litt forelsket  :P  Liker forresten det jeg ser om at det skal være tifo-arbeid i 4 dager før kampen...tifogruppen leverer som vanlig! :) Ellers håper jeg alle tar med seg stemmen sin på stadion...tror det blir magisk denne dagen!
10
Kamper / Sv: Brann-Fredrikstad, seriestart
March 31, 2008, 23:15:37 PM
Quote from: Brannesen on March 25, 2008, 11:20:02 AM
I avisen idag står det om Demba som desverre har karantene i første kamp, siden han aldri sonet for sitt åttende (!) kort i danmark. Det blir vel winters da? Og azar inn etter en time?


Hah! Er visst en sånn nærsynt jeg :)
11
Kamper / Nest Sotra- Brann
March 27, 2008, 10:37:01 AM
Mye tull her nå. Ludde scoret tre mål...uansett om de var ferdigscoret eller ikke! Hadde han ikke vært der ville det ikke blitt mål. 2 av målene var flotte angrep som han fikk æren av å være sist på. Jeg synes det er bra å se at angrepet sitter slik det gjør...fremfor at målene kom fordi en eller annen gjorde alt selv.
12
Kamper / Brann-Fredrikstad, seriestart
March 25, 2008, 11:20:02 AM
I avisen idag står det om Demba som desverre har karantene i første kamp, siden han aldri sonet for sitt åttende (!) kort i danmark. Det blir vel winters da? Og azar inn etter en time?
13
Brann / Seriestart
March 25, 2008, 11:10:23 AM
Her er jeg veldig enig. Tror nok muligens at LSK kan henge godt med i begynnelsen...uten at jeg har sett på terminlisten deres. Men når skadene og karantenene begynner å melde seg skjer vel det samme som det har gjort med LSK de siste årene. Ser at VG tipper de på 6. plass  idag...akkurat hvilken plass det blir er vel vanskelig å tippe, men et sted fra 4. til 7. plass tror jeg.
15
Tifo, sanger o.l.... / Take me Home
March 10, 2008, 15:44:30 PM
Quote from: "smaalanda"Fordi Norge rimer med Torget så enkelt er det.


Nåja...så enkelt som du vil ha det til er det vel egentlig ikke, for det er bare rim ett annet sted i den sangen. Så da trenger man det heller ikke der! Det er ikke rim som gjør at denne sangen kan synges.
16
Tifo, sanger o.l.... / Take me Home
March 10, 2008, 14:03:53 PM
Quote from: "Chrisstah"Husker et Forslag som kom inn på denne melodien i fjor:

Sk Brann
Bergen by
Hansa øl
Paraply
Hotell Norge
Fisketorget
SK Brann
Bergen by

syns den var konge.


Ja...slettes ikke verst! Veldig bra faktisk! Eneste jeg kunne pirket på er hvorfor vi skal nevne Hotell Norge...det er jo ikke i nærheten av å være like kjent som alle de andre tingene som nevnes her, som byen vår er kjent for. Hva med ulriksbanen, fløibanen, bryggen, skillingsboller eller friele kaffe? Men hvis ikke det kan byttes så kan det ikke byttes...bare et forslag!
17
Kamper / Everton - Brann: Kamptråd
March 10, 2008, 13:45:20 PM
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "krøvel vellevold"
Nei, det koker ikke på samme måte på det beste på Brann Stadion som på det beste i England. Har du sett hvordan en hel tribune reiser seg og veiver med armene når det skjer ett eller annet (stygg felling, latterlig dommeravgjørelse, etc.) i England? Hva skjer i Bergen? Jo det er kanskje 200 som reiser seg. Har du sett galehuset på tribunene i England nbår det blir mål? Det er ikke samme galskapen når det scores på Stadion. Har du hørt det enorme trøkket det er i England når spillerne står klar til avspark og du hører et enormt brøl for å tenne hjemmelaget. Slik er det ikke på Stadion. Selv om vi slår alle i Norge på engasjement og innlevelse, så er det langt opp til hvordan det er i England på den biten. Det er en annen intensitet der borte, selv om ikke syngingen og stemningen alltid er så bra. Det er den jo heller ikke på Stadion.


På min tur på Anfield, så var lite til dette enorme engasjementet du snakker så fint om. Gledet meg til å få oppleve denne britiske stemningen som folk er så opptatt av, men jeg synes det var ganske tamt.


Er enig med mye av det du skriver krøvel...men ikke alt. For eksempel så skriver du om det enorme trøkket i england. Da er du veldig snill med lag som Wigan, Portsmouth, Fulham, Derby og Birmingham (og arsenal). Det kan godt hende jeg skulle nevnt flere lag her, men dette er lag jeg kjenner til og kan ikke svare for andre enn disse. Poenget mitt er at vi har færre tilskuere på våre kamper enn disse lagene, men bedre stemning. Mye bedre! Men hvis du sammenligner oss med Liverpool, Man utd, Newcastle og Everton så har du nok rett. Men sammenligningsgrunnlaget mener jeg da blir helt feil...siden disse lagene kommer fra millionbyer og har mye større supporterskare enn oss.
18
Brann / Biljardkulen
February 14, 2008, 21:42:25 PM
På tv2 sporten sa de at vi kanskje kunne miste plassen i champions league kvaliken...herregud som jeg hater den mannen som kastet den biljardkulen!! Håper vi bare slipper med boten...
19
Brann / Biljardkulen
February 14, 2008, 11:17:31 AM
Så utrolig tåpelig gjort og ikke minst ødeleggende for alle andre supportere. Jeg så da den ble kastet med står for langt oppe til at jeg kunne se hva det var...trodde også at det var mer mot midten den ble kastet fra...men den landet jo på venstre side av målet (sett fra tribunen) så du har gjerne rett i det du sier her.

Det at noen tar med seg inn en biljardkule inn på kamp er jo bare utrolig teit...og er vel ment for å skade eller evt skremme. Men det blir bare ødeleggende for andre...alltid!! Enten den treffer noen eller ikke. Tenk hvis kulen hadde truffet Howard i hodet!? Han hadde gått rett i bakken. Brann hadde helt sikkert måttet spille noen kamper uten tilskuere...og det nå når vi skal ut i champions league kvalik! Det hadde vært for jævli...

Men hvordan kan dette gjøres noe med? Bedre kroppsvisittering ved inngangen? Holdningsfremmende arbeid i bataljonen?
20
Brann / Billettsalgstall
February 14, 2008, 00:11:05 AM
Quote from: "Nixon"http://fotball.bt.no/uefa/article100313.ece

Hvis Northside trodde at det var vanskelig å kjøpe billett til denne kampen så kan fetter Guntveit trøste han med at det skal bli verre. Til CL-kvalikken må alle registrere seg på nettet. Det skal bli gøy...

Men hvor mange engelskmenn var det egentlig på Stadion i dag? Det var jo nesten fullt på det ene feltet på BT, det som etter sigende ikke skulle være solgt. Og det stod mange mellom tribunene. Slapp Brann inn noen billettløse engelskmenn?


Ja lurte på det samme. Så nesten ut som det var flere folk der enn det var seter...men uten billett? Det skal vel ikke være mulig!? Var forresten en rett foran meg på frydenbø som jublet hemningsløst da everton scoret det første målet...helt til onkel kom og hentet han :)
21
Kamper / Brann - Everton [The English thread]
February 13, 2008, 23:43:56 PM
Quote from: "Cahill"
Quote from: "Dinho"
Quote from: "Cahill"lol i dont expect anything less from Brann fans...


Omg. Everton barely sing when they win. Extremely disappointed with your perfomance. So many people and yet so little noise. Hamburg and Bad blue boys were at leats twice as good as u... Even the relegation clubs in the norwegian tippeliga make more noise... Jeeezzzezzz.


get a bigger stadium

and ironic, considering i heard nothing from Brann fans all game except Booooo when names were announced.


You weren't even at the game...and still you comment that you didn't hear us? I was there, and I call tell you that the brannfans made much noise and the everton fans didn't sing at all...until you scored your second goal that is. Then you sang "we shall not be moved". I think your supporters also sang "sing when we're winning" :)
22
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 13, 2008, 23:08:01 PM
Quote from: "Gepard"Utenom borte mot Brugge, vår soleklart beste kamp i Uefa (07/08), og det i Februar !

Rett og slett en flott kamp, glimrende innsats, og overraskende bra ro med ballen til tider.

Resultatet er kanonkjipt, men kan føre til av vi får nok en fin opplevelse i Uefa, Everton legger nok ikke alt for mye i returkampen nå. Men for all del, vi går nok ikke videre... ;)


Enig i dette! Andre omgangen viste at det er februar og at vi ikke er helt i form. Første omgangen synes jeg er bra. Med litt marginer kunne dette fort blitt 1-1 istedet...hvis dommeren hadde vært våken på offsidemålet og heller sovnet litt da vi ikke fikk vårt mål. Synes dagens mann var sigurdsson...lekte seg rett og slett med stjernespillerne yakubu og johnson. Konge! Menmen...vi får lære litt av dette! Muligens enda bedre motstand møter oss nok kvalik til champions league...
23
Kamper / Brann - Everton [The English thread]
February 13, 2008, 22:47:50 PM
Quote from: "Cahill"good game Brann

you caused some trouble but i hope you were also impressed with us

hard to tell who was playing at home sometimes :)


impressed? no not at all...with us beeing off season and all. two lucky goals...one of them was clearly offside. I was rather disapointed by your supporters. Didn't hear anything from them until you scored your second goal...sing when you're winning!

And one more thing...who is Yakubu and Johnson? Did they play? Sigurdsson man of the match...
24
Kamper / Brann - FCK/Helsingborg
February 07, 2008, 17:19:05 PM
Quote from: "Alexåsane"såååå unødvendig å utvise han...


Helt enig...dommeren burde snakket med trenerne og kommet frem til en beslutning. Når han på birmingham grisetaklet Cipot ble vel han tatt av banen men de fikk sette innpå en ny...kunne gjort noe sånn her og. Begge lag er vel interessert i at motstanderen har alle elleve på banen vil jeg tro...
25
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 04, 2008, 10:13:11 AM
På nyhetene på radioen sa de at Brann ikke prioriterer sikkerheten så mye som mot Dynamo Zagreb. Mot Zagreb brukte visstnok sportsklubben mellom 3 og 400 000 kroner ekstra bare på sikkerhet. Kampen mot Everton kommer til å ha samme sikkerhet som under en tippeligakamp! Spørs om ikke de skulle hevet inn et par ekstra lekepolitimenn, hvis noen av Evertonsupporterne skulle dukke opp på Frydenbø altså!?
26
Jeg har bursdag den dagen så jeg satt hjemme hos meg med noen kompiser og drakk gulløl også kampen...etter det gikk vi ned på stadion og feiret med alle de andre som var der! En uforglemmelig fødselsdag med den beste gaven :)
27
Tifo, sanger o.l.... / Melodiforslag
January 26, 2008, 00:15:27 AM
Quote from: "smaalanda"
Quote from: "Shine"Så blir vel noe sånt;

(mel: Winter wonderland http://www.youtube.com/watch?v=pdB-j7nywqo )
Robbie, Robbie Winters
Robbie, Robbie Winters
Walking along
Singin a song
Walkin in a winter wonderland


Denne bør jo vi kunne bruke!


Kan vel med god grunn avsluttes med: Walkin in a winters wonderland.
Hvis en ikke så forskjellen er det bare en s etter winter så blir det winters...eller skulle det være en vintersang?
28
Kamper / Brann - Everton [The English thread]
January 17, 2008, 15:19:50 PM
Quote from: "BigYin"
Quote from: "Brannesen"
Quote from: "BigYin"
Quote from: "Didriken"To the Brits in here, which pub's are recommended for us Norwegians when we visit Liverpool? Any special places to avoid? Looking forward to beer and football!!


Avoid "the roal oak" and obviously every redshitepub in Liverpool.


and why is that? They must be happy to have us when we're playing against you! Or was just because you hate them so much? We don't have that same hate you know...


For health and safety reasons.


We're vikings...we have been i england a couple of times before :) lol
29
Brann / Stallen 2008 - status
January 17, 2008, 15:02:20 PM
Quote from: "Brann_copper"


Jo det gjør dett helt klart...teller jo 14 spillere her! :)
Fra spøk til revolver så er jeg enig med oppstillingen...men begynte ikke solli å grine litt på naien oppe i trondheim fordi han måtte spille mye back?
30
Kamper / BRANN - EVERTON
January 17, 2008, 14:53:35 PM
At noen bortesupportere vikler seg inn på noen andre tribuner enn den de egentlig skal være på skjer jo hele tiden...brannfans gjør jo også dette mot andre lag. Funker begge veier! Men jeg tror det vil bli et mindre problem denne gangen...siden det sikkert er få engelskmenn som stiller seg i kø på galleriet 2 uker før kampen og siden det bor færre evertonfans i bergen enn det gjør trøndere, østlendinger osv...

Blir dette første kampen med utvidet bataljonsfelt forresten? at vi nå er på D-feltet og? Eller er det ikke fikset med flytting og sånn enda?
31
Kamper / Brann - Everton [The English thread]
January 17, 2008, 14:39:32 PM
Quote from: "BigYin"
Quote from: "Didriken"To the Brits in here, which pub's are recommended for us Norwegians when we visit Liverpool? Any special places to avoid? Looking forward to beer and football!!


Avoid "the roal oak" and obviously every redshitepub in Liverpool.


and why is that? They must be happy to have us when we're playing against you! Or was just because you hate them so much? We don't have that same hate you know...
32
Kamper / Brann - Everton [The English thread]
January 15, 2008, 13:21:21 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "jako"-Goodison harder than Anfield-
Arsene Wenger

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3047160,00.html


Sier du det altså? Det var veldig interessant, og ikke minst relevant. Hva er det som gjør at norske Everton-entusiaster ikke kan snakke om sin egen klubb uten å nevne Liverpool FC?


Ja det er noe i det der! De har vel så lyst å være bedre enn de røde, men vet så inderlig godt selv at ikke de er det! For øvrig er det rart at Wenger sier dette når arsenal statistisk sett er bedre på goodison enn på anfield. Siden 99 har arsenal 6 seire og er bedre enn everton på goodison innbyrdes, mens de på samme tid er dårligere enn liverpool på anfield (4 seire mot liverpools 5). Egentlig bryr ikke dette noe særlig, men evertonsupporterne begynner å bli vel eplekjekke her nå...
33
Brann / Partoutkort 2008
January 06, 2008, 21:21:24 PM
Quote from: "The Boss"
Quote from: "Brannesen"
Quote from: "The Boss"
Quote from: "Brannesen"
Quote from: "Seriemesteren"Siden brev om forkjøpsrett til Everton-kampen skal sendes ut i slutten av uke 2 må vel de siste partoutkortene være solgt innen den tid?


Så de som skaffer seg partoutkort nå vil allerede kunne dra fordeler av det? Før sesongen har begynt? De vil få forhåndsrett på billetter til evertonkampen? Hadde egentlig trodd at det gikk etter hvem som hadde partoutkort denne sesongen, siden vi teknisk sett ikke har gått over i ny sesong enda...


Som en annen sa det:
Partoutkortet du har betalt for i 2007 gjelder for kampene i 2007, og samme i 08.


Faen! Får ikke se noen kamper i år jeg da...i og med at jeg fornyet partoutkortet mitt i desember! urutinert :)


Hehe, ja du skulle ventet til 01.01....lol..men du tok poenget mitt regner eg med..!


Hehe...klart det! Men jeg klarte ikke la være å kommentere det :)
34
Brann / Partoutkort 2008
January 06, 2008, 20:54:41 PM
Quote from: "The Boss"
Quote from: "Brannesen"
Quote from: "Seriemesteren"Siden brev om forkjøpsrett til Everton-kampen skal sendes ut i slutten av uke 2 må vel de siste partoutkortene være solgt innen den tid?


Så de som skaffer seg partoutkort nå vil allerede kunne dra fordeler av det? Før sesongen har begynt? De vil få forhåndsrett på billetter til evertonkampen? Hadde egentlig trodd at det gikk etter hvem som hadde partoutkort denne sesongen, siden vi teknisk sett ikke har gått over i ny sesong enda...


Som en annen sa det:
Partoutkortet du har betalt for i 2007 gjelder for kampene i 2007, og samme i 08.


Faen! Får ikke se noen kamper i år jeg da...i og med at jeg fornyet partoutkortet mitt i desember! urutinert :)
35
Brann / Partoutkort 2008
January 06, 2008, 20:36:30 PM
Quote from: "Seriemesteren"Siden brev om forkjøpsrett til Everton-kampen skal sendes ut i slutten av uke 2 må vel de siste partoutkortene være solgt innen den tid?


Så de som skaffer seg partoutkort nå vil allerede kunne dra fordeler av det? Før sesongen har begynt? De vil få forhåndsrett på billetter til evertonkampen? Hadde egentlig trodd at det gikk etter hvem som hadde partoutkort denne sesongen, siden vi teknisk sett ikke har gått over i ny sesong enda...
36
Brann / Terminlisten 08
January 03, 2008, 18:24:06 PM
Quote from: "Bossmann"Nå tar vel uansett Ullevåll 25000, så vi får uansett mer enn 1000 billetter. Du skal også huske på at det bor veldig mange bergensere i Oslo og VIF har heller aldri fullt opp Ullevåll stadion.

Utenom det så er serien avgjorte lenge før dette.


Ja...250 mer enn 1000 billetter. Er det ikke fem prosent av kapasitet som er greien her? Isåfall 1250 billetter...
37
Kamper / BRANN - EVERTON
January 01, 2008, 21:40:31 PM
Fint! Tenkte ikke på at de kanskje hadde FA-cup...da kan det jo hende at de sparer spillere likevel! håper de trekker tøff motstand til neste runde slik at de er tung i beina til kampen mot oss...
38
Kamper / BRANN - EVERTON
December 31, 2007, 01:25:40 AM
Ser på terminlisten til premierleague at everton ikke har kamp mellom møtene med oss...de har reading hjemme den 9. feb, så møter de oss den 13.feb, så møter de oss igjen den 21. feb før de møter man.city borte den 25. Sikkert ikke mange spillere som blir spart til kampen i bergen ihvertfall.
39
Kamper / BRANN - EVERTON
December 30, 2007, 14:15:29 PM
Noen som vet om Brann fortsatt skal ha organisert tur til kampen? Lenge siden jeg har hørt noe om det nå...
40
Kamper / Rennes - Dinamo Zagreb
December 20, 2007, 21:07:23 PM
Quote from: "Bruiser"Eg følger kampen, og den er 16 minutt gammal og ingen mål. Ser at dei på uefa.com har ført opp mål på Modric på eit frispark etter 2 minutt. Veldig snålt.


Nettavisen skriver og om zagrebscoring etter to min...så dette stemmer ikke altså? Konge!
41
Kamper / Rennes - Dinamo Zagreb
December 10, 2007, 11:54:28 AM
Quote from: "Christoball"går ikke med på at brann er noen klar favoritt til å gå videre...

vil si det er ganske gjevnt; 45% Brann, 35% Zagreb, og 30% Rennes (sånn ca)

største faren i denne kampen er at ett av lagene "gir opp", og spesielt Zagreb... Tror ikke Rennes vinner 3-0 mot Zagreb, hvis ikke de "gir opp"
men at Zagreb vinner 2-0, 3-1 osv osv er ikke noen stor overaskelse, spessielt hvis de får ett tidlig mål...


Tror du må se litt på prosentregningen din mister...jeg mener også at det er 110 % sannsynlig at et av lagene går videre, men det er en talemåte og ikke noe man regner ut mattematisk :) ellers er jeg enig i at vi må for all del håpe at ikke zagreb scorer et tidlig mål...
42
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
December 10, 2007, 11:31:00 AM
Quote from: "bbbmartin"Kan også nevne 15% på alle ordinære varer på Steve Perryman, og 10% på Brann produkter.

Eller så er nok medlemsfordeler noe man vil jobber mer aktivt med frem mot neste sesong.

Er bare å erkjenne at vi her nok ikke har vært flinke nok til hverken markedsføre eller muligjøre medlemsfordeler de siste årene.


Får man 15 % på Steve Perryman ved å vise medlemskortet i bataljonen? Det visste jeg ikke...det er jo ikke så verst faktisk!
43
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 03, 2007, 12:22:10 PM
Quote from: "Chrisstah"http://www.ba.no/sport/fotball/article3163131.ece

Mener Brann må hente han, mener han må trene med gode spillere for å bli skikkelig god.


Det gjør han allerede...Trener med brann altså. Var i praksis ved den skolen som er omtalt i artikkelen nå nylig og fikk da sett han og de andre på fotballinjen i aksjon. Utrolig god og har en fin ro når han spiller, på landslaget er han og. Men en ting er å være et talent...en annen ting er å utvikle seg til å bli en etablert toppspiller. Vi får håpe at rådgiverne og trenerne kan hjelpe han til å bli en stopperkjempe i brann om noen år...om han må innom bryne eller løvham på veien for å bli det er helt greit for meg.
44
Tifo, sanger o.l.... / bærgen, bærgen ooooh
December 03, 2007, 11:49:20 AM
Ja så kunne vi tatt Spetakkel sin landeplage med en ny vri etterpå.

mel: spetakkel råkkar

B råkkar
R råkkar
A råkkar
dobbel N råkkar

SK Brann råkkar!

Hadde vært såååå kult! :)
45
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
December 03, 2007, 11:40:46 AM
Quote from: "ostraume"
Quote from: "monzilla"Er også det økonomiske aspektet. Bayern vil gi et tosifret antall millioner. Kun i TV-inntekter. Engelsk lag vil gi oss fullt hus.

Håper vi trekker OK motstand, og jeg håper vi går videre. Hva må til (konkret) for at vi skal bli seedet i runde 2 i cl?


Tottenham må da være en bra trekning? Garantert fullt hus (og billett-grining på TV2-sporten), og også en brukbar sjanse til å gå videre. Tottenham er i noe som ligner enorm sportslig krise, kjemper mot nedrykk i PL og lå under 0-2 mot våre danske venner Aab på hjemmebane.


Sportslig krise i den hjemlige serien er greit. Men hvor god er den serien i forhold til den norske? Så leder de jo faktisk gruppen sin i uefa-cupen og...ikke det at du har gjort det, men vi må være forsiktige med å beregne våre sjangser mot andre lag ut ifra antall poeng i hjemlig serie. Isåfall vil kampen på onsdag bli et reint helvete. Men fulle hus og en fin fotballoplevelse ville det garantert blitt mot spurs...mange fra bataljonen ville nok kledd london i rødt og hvitt og!
46
Bataljonen.no / den 12. mann - gullnummeret
November 30, 2007, 11:35:23 AM
hehe...lo så jævli av de sms'ene til bohinen! Priceless...
47
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 30, 2007, 01:11:34 AM
Jeg fant det selv. Gruppevinnerne i uefacupen trekkes mot treerne. De lagene som kommer inn fra champions league trekkes mot toerne i uefa cupen. Enerne og toerne spiller borte først. En kan ikke møte lag fra samme land. Så for de lenger oppe i tråden her som kunne tenke seg bayern eller spurs, må altså de vinne sine grupper og vi få tredje plass. Skulle det skje er det vel 25% sjangse for å trekke akkurat de to...ikke meg imot!

For de som vil vite mer om trekningen og den slags http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf
48
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 30, 2007, 00:56:41 AM
Fra uefa sin side http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/round=15119/match=301649/report=rp.html

Noen som vet hvordan cup-rundene trekkes etter gruppespillet...sannsynligvis er det en fordel å komme på 1. plass i en gruppe og fordel er det vel for de lagene som kommer fra champions league og. Anyone? Ellers vil jeg si det er fint å høre Alsaker kommentere...har sett klippet på nettavisen noen ganger nå. Jeg som alltid har irritert meg grønn over roar stokke på tv3. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/europacup/article1469631.ece
49
Kamper / Basel - Brann
November 29, 2007, 23:32:23 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Xminator"Ble tynt på midtbanen nå...

Opdal
Guntveit - Dahl - Bjarnason - Corrales
Huseklepp - Solli - Hanstveit - Vaagan Moen
Helstad - Karadas


Hva med

Opdal
Dahl - Bjarnason - Hanstveit - Corrales
Guntveit - Solli - PVM - Huseklepp
Helstad - Karadas

Da splitter vi ikke et fungerende midtstopperpar.


Hva med solli og guntveit sentralt og at vi beholder vingene slik de er? Guntveit kom vel inn sentralt mot rennes og klarte seg vel greit...
50
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 28, 2007, 23:48:59 PM
Quote from: "Hickok"Dette er jo Liverpool et godt eksempel på. De kjøper jo 10-12 nye spillere hvert år, og har jo ikke akkurat gjort det enormt godt de siste 15 årene (selvfølgelig med et par unntak).


Skrives jammen mye dumt til tider...