• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Avero

1
Brann / Re: Mathias Dyngeland
January 12, 2022, 21:22:59 PM
Quote from: 1908 on January 12, 2022, 18:45:51 PM
Quote from: Avero on January 12, 2022, 18:32:09 PMTror han kan gjøre det veldig bra, god signering, koster omtrent ingenting å prøve

Kan koste oss opprykket.. Tullet med Grill kostet oss et nedrykk.

Tenkte først og fremst på det økonomiske, regner med at han blir benket hvis han fortjener det, men han har spilt flere sesonger i Eliteserien tidligere så det går nok så bra så
2
Brann / Re: Mathias Dyngeland
January 12, 2022, 18:32:09 PM
Tror han kan gjøre det veldig bra, god signering, koster omtrent ingenting å prøve
3
Referanselisten til GrassMaster er ganske solid

https://www.grassmastersolutions.com/en/references
4
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
December 17, 2021, 15:43:54 PM
Er dette bedre?

Man kan eventuelt hente en etablert høyreback på lån til man avgjør om det trengs en ny høyreback på permanent overgang eller ikke

You cannot see attachments on this board.
5
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
December 17, 2021, 13:52:37 PM
Felix ønsker ikke å spille høyreback. Har lest at Petter Strand kom til Brann for å bli dyrket som midtbanespiller, men hvis han godtar å bli fast høyreback så er ingenting bedre. Det kan godt være at Ole Didrik Blomberg utvikler seg godt fremover, men foreløpig har han ikke overbevist meg personlig. Tenker at en klubb som Brann burde ha en fast og etablert høyreback i stedet for å veksle mellom 3-4 spillere fra kamp til kamp.

Dårlige keepere? Hvem er det du tenker skal stå i mål for oss de neste to årene?

Hvis Gerson og Sanè forsvinner og man ønsker å f.eks bytte ut Runar Hove så er det behov for en passe god stopper som gjerne har tilhørighet til Bergen og kan godta å sitte på benken sånn at Kolskogen og Sery Larsen kan få mye spilletid?

Angrepet kan gjerne få mer fart, men det mener jeg er viktigst på kantene og ikke kritisk på midtspissen.

Skaanes har ikke imponert særlig og kan slite med spilletid neste år, da kan han vel lånes ut et år for å utvikle seg og finne formen? Når han er 26 år gammel og såpass etablert får man gjerne noen kroner for utlånet og sparer inn de høye lønnskostnadene hans.

Har du forslag til nye spillere selv? Hvilken stopperleder, keeperlegende og hurtigtog på topp skal komme til oss for å spille i obosligaen?
6
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
December 17, 2021, 12:57:15 PM
Tenker at når OBOS-ligaen venter så burde Brann styrke fokuset på å hente spillere med tilknytning til Bergen, eller utvikle egne spillere, det er ikke alle som ser på det som attraktivt å flytte til andre siden av landet for å spille i Obosligaen.

Av keepere så syns jeg vi burde se på blant annet Mathias Dyngeland, Øystein Øvretveit og Stefan Hagerup. Alle tre er født i Bergen, vil være gode førstekeepere i Obosligaen og kan gjøre en god jobb i Eliteserien når vi rykker opp neste år.

Vi trenger også en høyreback og her ser Tomas Totland ut som et ekstremt godt alternativ, hvis han er interessert.  Koster noen kroner og flere er interesserte i han, til gjengjeld hadde man hatt en av landets beste backer som er ung og attpåtil bergenser.

Hvis vi skal ha inn en midtstopper kan vi se på Ulrik Fredriksen, Jonas Grønner eller kanskje gi en sjanse til Eirik Wollen Steen. Sistnevnte kan nok komme billig hvis han ønsker det. Åsane endte rett under opprykkskvalifisering så da tenker jeg at et par av spillerene der bør være nyttige stallspillere og kunne kjempe om plass hos Brann, uten at jeg følger klubben særlig tett.

På midtbanen antar jeg at Fredrik Haugen er høyaktuell. Gaute Vetti eventuelt? Kanskje sjekke opp situasjonen til Kristoffer Stephensen som enda ikke har spilt for Mjøndalen etter at han signerte for de i februar 2020. Er han nærme retur til fotballbanen? Han har akkurat rundet 30 år og kontrakten ser ut til å gå ut ved nyttår. Han har briljert i Obos tidligere og vært innom Eliteserien.

Steffen Lie Skålevik kunne vært en god rotasjonsspiller på topp. Han kjenner laget godt og virker å være positiv for garderoben. Tenker at Erlend Hustad bør spille fast førstelagsfotball enda et år på utlån.

Simen Nordli har briljert i Obos-ligaen i år og burde sjekkes ut. En venstrebeint ving hadde vært fint også, kanskje vi kan hente Joachim Soltvedt tilbake til Bergen og teste han som høyre innoverkant? Kanskje Mathias Rasmussen kan testes der også?

Ut forsvinner Håkon Opdal, Lars Gerson, Lennart Grill, Daniel Pedersen, Robert Taylor, Vieux Sané og Vajebah Sakor.

Da ender man opp med dette potensialfylte laget med god bredde som lett vinner Obos og kan hevde seg i Eliteserien neste år.



                                                    Heggebø
                                                    Skålevik
              Finne                                                                        Soltvedt
              Nordli                                                                       Simba   
                     
                                 Haugen                       Rasmussen
                                 Wassberg                    Strand

                                                  Heltne Nilsen
                                                  Horn Myhre
         Wolfe                                                                                            Totland      
         Kristiansen                                                                                  Blomberg
                                   Kolskogen                    Pallesen Knudsen
                                   Sery Larsen                 Hove

                                                  Dyngeland
                                                  Olsen Pettersen


Resten av stallen
Eirik Holmen Johansen
Kasper Skaanes (utlån til Eliteserien)
Filip Delaveris (utlån til Eliteserien)
Erlend Hustad (utlån til Obosligaen)

Spørsmålet er om vi har økonomi til å gjøre noen grep i det hele tatt eller om dette året bare handler om å beholde flest mulig av de man allerede har. Spørs også om vår danske sportsjef er særlig opptatt av spillere med tilknytning til Bergen.