• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - moffy_

1
Brann / Sv: Håkon Opdal
January 17, 2012, 11:33:15 AM
Det er nok ikke Lillejord som er problemet her. Det er nok ingen lett jobb å finne en klubb som Opdal er villig å gå til. Han sier jo selv at han kun vil gå til et lag der han blir satset på som førstekeeper, og han vil helst ut av landet. I tillegg vil jeg tro Opdal krever rimelig høy lønn..

For meg virker det som Opdal lever litt på gamle meritter fra den tiden han var landslagskeeper. Det begynner å blir lenge siden han presterte bra over tid.

Hvis han ikke vil ødelegge resten av karrieren sin bør han senke ambisjonsnivået sitt og tilby seg for en rimelig penge til småklubber i Skandinavia.
Da vil han få spilletid og hvis han er han god nok vil han fort bli lagt merke til av større klubber. Det er klart at mange nå er skeptisk med tanke på de siste års prestasjoner!
2
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 25, 2011, 12:26:30 PM
Da blir det litt spennende å se hvem Rune velger på høyrebacken i årets siste kamp.

Vi har jo Bjarte Haugsdal som har bekledd den rollen tidligere, men som jeg forstår har blitt brukt mer offensivt i år. Med Bjarte får vi ok fart og han kan bidra fremmover slik som Birkir pleier. Litt skeptisk til det deffensive en mot en, mener å huske at Aafk har en jamaicansk ving som er glad i å utfordre..

Alternativt flytter han Hassan over på høyre og Holmvik kommer inn på venstreback. Da har vi tro temposvake backer, men de skal vel begge være ok defensivt.

Jeg håper vi går for Bjarten i hans siste kamp!
3
Kamper / Sv: Brann - Aafk, 6 november kl 13:00 Cupfinale
November 03, 2011, 19:58:06 PM
I 2004 løftet vel Hans og Gunn Tveit pokalen sammen hvis jeg husker riktig. Mulig vi får se det samme på søndag - det ville vært kanon!
4
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
November 01, 2011, 21:11:48 PM
Billettene er vel mest attraktive lørdags ettermiddag ;) søndag ettermiddag kan du få kjøpe min for under pålydende!
5
Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum
October 31, 2011, 17:01:55 PM
Jeg kjøpte billett på billetservice.no og printet ut selv. Funker helt fint og en slipper å være redd for korrupte postmenn ;) Tror det kan være lurt å kjøpe på forhånd, har hørt om en del som planlegger å "kjøpe i Oslo". Kan fort bli utsolgt!
6
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 30, 2011, 18:38:50 PM
Er det fortsatt folk på stadion eller er alle gått hjem? Er det vits i å hive seg i bilen?
7
Kamper / Sv: RBK - Brann 30.10.2011 20:00
October 25, 2011, 11:16:56 AM
Enig med Huff.

Vi bør helt klart ta ut laget utifra hvordan spillerne presterte i 2008, og da er såklart ratinglisten til VG en fin børs å gå etter da de kjenner bergensfotballen best.

Dette bør være en jobb for Krøvel da det kan bli litt jobb og finne snittet på spillere som Haugen, Barmen, Larsen m.fl, men det ordner nok vår kjære analytiker
8
Kamper / Sv: RBK - Brann 30.10.2011 20:00
October 25, 2011, 10:07:04 AM
Jeg liker helt klart tanken om Hassan i Torp-rollen! Greit nok at han ikke har all verdens med fart i beina lengre, men det kan likevel bli bedre enn en feilplassert Bajter eller Mjelde. Hassan er smart og vet hvordan han skal posisjonere seg. Fra og med Sogndalkampen har ulike spillere prøvd seg vedsiden av Rudy uten hell, så jeg mener tiden kan være inne for å prøve noe nytt! I Rosenborgkampen er uansett poeng å regne som en bonus.. Funker det i denne kampen med Rudy og Hassan kan det gi laget en større trygghet inn mot cupfinalen!
9
Kamper / Sv: RBK - Brann 30.10.2011 20:00
October 24, 2011, 22:30:37 PM
Det blir spennende å se hvordan Rune komponerer laget til denne siste kampen før cupfinalen.

Vi mangler en svært viktig spiller i Zsolt i midtforsvaret og der har vi vel bare to alternativer; Yaw inn sammen med Grorud eller Rudy ned som midtstopper.
Ingen av delene føler jeg er gode alternativer, førstnevnte fordi Yaw har spillt lite og han har heller ikke imponert de få gangene han har fått muligheten i år.
Rudy og Lars er i mitt hode det beste tilgjengelige stopperparet vi har, men da mister vi alle de kvalitetene Rudy står for på midtbanen. I denne kampen tror jeg vi vil være avhengi av en Rudy i form som dekker store rom defensivt og som kan starte gode angrep fremmover om vi skal ha noen som helst mulighet.
Mitt tips er at vi får se Yaw og Lars sammen bakerst på Lerkendal, og jeg håper inderlig at de får spillt seg bra sammen på trening denne uken og at de kan løse denne oppgaven greit. Begge to er gode duellspillere, men mangler en del på fart og taktisk klokskap.

Det betyr at Rudy fortsetter i rollen som han i mine øyne er tippeligaens beste i. Hvem han skal få vedsiden av seg virker rimelig åpent. Alternativene er Bajter, Mjelde, Haugen eller Barmen. Jeg er på ingen måte overbevist over at Maxi er en spiller som tilfører laget kvalitet. Haugen har heller ikke imponert meg i denne rollen og formkurven hans ser desverre ut til å være synkende. Barmen er spennende, men her er det vanskelig å uttale seg etter kun å ha sett han en omgang mot Vålerengen. Jeg tror faktisk det beste er om vi starter med Mjelde da han har ok arbeidsinnsats og klippekort i startelleveren. Fremover har han ikke mye å bidra med.
Men jeg tror nok at Rune velger å starte med Maxi også i denne kampen da han er "rollespesialist" selv om det ikke alltid ser sånn ut fra tilskuerplass.

I de tre offensive rollene er nok Mjelde og Diego bankers. Den siste plassen kjemper Haugen, Holmvik, Larsen og Bentley om. Hverken Haugen eller Holmvik imponerte mot Sarp 08, men jeg tror det likevel det blir en av de to som tar den plassen. Bjørnar har et fortrinn på at han har større arbeidskapasitet og mere defensive fibre, men Fredrik trenger matching før en cupfinale jeg er rimelig sikker på at han starter.
Jeg håper Fredrik får starte, men tror vi får se Bjørnar fra start og Fredrik evt siste 45.

På topp og i mål er det ingen reel konkurranse, Kim Ojo og Piotr er selvskrevne her.

Runes lag ser da slik ut tror jeg;

           Piotr

Birkir Yaw Lars Hassan

      Rudy  Maxi

Erik Diego Bjørnar

            Kim

Her er mitt forslag;

             Piotr

Birkir Yaw Lars Hassan

      Rudy  Erik/Kristoffer B

Diego Fredrik Kristoffer L

           Kim
10
Kamper / Sv: Reise til cupfinalen
October 16, 2011, 19:56:39 PM
Da er vi to som tar den ruten ;)

Det ligger forsåvidt et kjempetilbud på fly ute på finn.no
http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31233763

Flybillett fra Bergen til Oslo den 6. november kl 12.00 og returbillett fra Oslo til Bergen den 7. november kl 15:40

Eneste problemet er at du mest sannsynlig ikke rekker kampen og hvertfall ikke cupfinaleshowet. Men det skal gå fint å komme seg til sentrum og se kampen på en pub...  ;)
11
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 15, 2011, 09:02:18 AM
Jeg synes loddtrekningen var helt grei, men jeg synes det burde vært en begrensning på 2 billetter pr vinner. Da hadde dobbelt så mange fått gleden av å vinne, og jeg tror det hadde redusert svartebørssalget kraftig. Det er nok mange som bruker to billetter selv og som selger de to andre for å finansiere turen..
12
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 12, 2011, 14:59:20 PM
Merkelig at hun jeg snakket med sa at alle mailene skulle være sendt ut i løpet av onsdag. Og jeg ringte i formiddag, i totiden..
Faen meg for et møkkaforbund!
13
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 12, 2011, 13:18:55 PM
Jeg ringte til NFF for å høre.
De sier at mail blir sendt ut i dag. Det var ikke snakk om noen utsettelse.
15
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 12, 2011, 12:29:51 PM
Quote from: lewis on October 12, 2011, 12:28:00 PM
http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Senior_herrer/2011/Enorm-interesse-for-cupfinalen/

Står jo ganske klart at trekningen ble foretatt på mandag og at de heldige vinnerne får svar i løpet av onsdag..


Det jeg mente var at det står ingen info om at trekningen var utsatt slik Ingo sier
16
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 12, 2011, 12:28:37 PM
Hvis dette bare er kødd fra Ingo blir han utestengt fra både forumet og cupfinalen ;)
17
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 12, 2011, 12:24:35 PM
Det står ingen info om dette på nettsidene til nff. Må vi alle ringe inn for å få dette bekreftet?
18
Jeg prøver med penn og papir, tror det skal gå greit..
Men prisen på billetten til denne Ole er på 600,- Jeg mener andre har snakket om 400 p billlett, er det forskjellige priser?
19
Trivelig sak fra Brann.no

http://www.brann.no/nyheter/ole-kjopte-forste-billett/

Det begynne å nærme seg cupfinale folkens ;)
20
Quote from: Kai-Olai on October 11, 2011, 14:44:15 PM
Quote from: Hatleking on October 11, 2011, 12:10:33 PM
Quote from: Nixon on October 10, 2011, 19:48:05 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/article5766376.ece

Same shit. New wrapping.


Kva med gullbrus for oss som likar det?


På Rema har de Gullbrød hele året!


For ikke snakke om  gullkorn på forumet
21
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 11, 2011, 13:53:51 PM
Er det forresten noen som har hørt noe om loddtrekningen til NFF? BA mente vel at de skulle sende ut info idag, mens BT skrev det skulle gjøres i morgen.

Nff skrivef følgende; Et dataprogram har foretatt trekningen av de heldige vinnerne i dag (mandag). Disse personene blir nå lagt fortløpende inn i billettsystemet.  I løpet av onsdag denne uken får de tilsendt relevant informasjon på e-post om betalingsfrist og levering av billetter.

Betyr det at de fortløpende sender ut mail til de heldige og regner med at de er ferdige til onsdag eller at de venter til onsdag med hele greien? Det høres jo nesten ut som de skal sitte å sende ut en og en mail manuelt...
22
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 11, 2011, 13:46:04 PM
Quote from: olebrann3 on October 11, 2011, 13:28:08 PM
Quote from: Henki on October 11, 2011, 10:24:44 AM
Å krangle på at hver spiller får ti billetter hver er vel toppen av smålighet. Sist jeg sjekket var det spillerne som sørget for at Brann kom seg til cupfinalen i det hele tatt. Hvis en spiller ikke har ti familiemedlemmer i Norge 6.november må de da uansett få velge hvem de vil gi sine fult fortjente billetter til.

Nei det er selvsagt fullt fortjent at de får 10 billetter hver. Men det går ann å spørre enkelte spillere om de trenger de 10, vist de vil ha 10 så skal de selvsagt få 10.


Tror du de som ikke vil ha 10 billetter blir tvunget til å ta imot?
Det sier seg jo slev at alle blir spurt om de ønsker 10 billetter. For en latterlig diskusjon...
23
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 11, 2011, 10:27:28 AM
Det er godt mulig Maxi Bajter inviterer hele familen sin på norgestur denne helgen. Så lenge han er skadefri så regner jeg med han starter vedsiden av Rudy. Det er også positivt at våre utlandske spillere får billetter de kan gi til venner og bekjente, i Bergen finnes det ganske store miljøer både fra Nigeria, Uruguay og Polen. Uansett - 10 billetter til spillerne er vel fortjent, det er jo de som har spilt oss til finale!
24
Oki, var det jeg også tenkte. Takker
25
Jeg har et spørsmål ang cupfinalebilletter. Det har vært en del snakk om at billettene blir merket med navn for å forhindre svartebørssalg, men det blir vel ikke legitimasjonsplikt på Ullevål?
Jeg har allerede fått en billett til finalen gjennom jobben, men er med i trekningen til NFF. Hvis jeg skulle være så heldig å få kjøpe billetter i denne trekningen, vil det ikke da være mulig å selge de til venner og bekjente?
26
Kamper / Sv: Reise til cupfinalen
October 09, 2011, 10:56:08 AM
For å få de billigste billettene fredag og det eneste alternativet lørdag må en reise kl 0700 fra fra Haugesund.
Dvs en skal rimelig tidlig opp den morgenen/natten dersom en skal kjøre bil fra Bergen for å nå det flyet.

Når det gjelder returen på søndagen så lander det eneste aktuelle flyet kl 2355 i Haugesund. Føler det blir mye nattkjøring med dette alternativet. Det blir vel noen ferger på denne strekningen også, regner med de ikke har samme frekvens på natten som på dagtid...
27
Kamper / Sv: Reise til cupfinalen
October 08, 2011, 04:34:18 AM
Et lite tips til de som enda ikke har transport; Jeg bestilte fly i går kveld, og Flyr via Stavanger til Oslo lørdag og via Kristiansand hjemigjen søndag. Koster meg ca 1600 t/r, så ble nesten 1000 kr billigere enn direktefly. Er i Oslo 1450 lørdag og reiser hjem fra Oslo kl.1900 søndag og er hjemme i god tid til gullfest. Selvfølgelig ikke det kjekkeste med flybytte, men så lenge den totale reisetiden ikke er så verst synes jeg det er helt greit..
28
Brann / Sv: Overganger 2011
February 20, 2011, 18:53:03 PM
Veldig enig i det siste innlegget til Nixon. Godt å lese litt gjennomtenkte innlegg her, ikke bare kor elendig alt er i klubben!
29
Brann / Sv: Supportermøte 18/11-10
November 20, 2010, 08:33:51 AM
Veldig bra at BA.no legger ut brevet fra Krakra.
Jeg synes brevet er velformulert og bra skrevet, men ville det ikke hatt større kraft om det var signert med fullt navn og ikke bare Krakra fra bataljonsforumet?
Jeg mener det blir litt svakt å gjemme seg bak et nick når en sender et åpent brev.

Men for all del - jeg tror denne form form for reaksjoner er mye mer konstruktiv enn bannere og folk som "nekter å fornye partoutkortet før Bruun har fått sparken"
30
Brann / Sv: Supportermøte 18/11-10
November 19, 2010, 19:57:08 PM
Den gode gamle ordningen fra skoletiden gjelder. Hånden i været... Dette fungerte forsåvidt fint, bortsett fra en anledning når de to ivrigste debattantene begynnte å prate i munnen på hverandre..
31
Brann / Sv: Supportermøte 18/11-10
November 19, 2010, 19:11:36 PM
Nå må hylekoret her inne roe seg litt ned..

Jeg var selv på møtet, og ble positivt overrasket over måten Moldestad og Bruun ledet det på.

De var ydmyk og tok selvkritikk for det som har skjedd, og kom med ønske om at vi nå kunne prøve å se
fremover og dra i samme retning. Det synes ikke jeg er for mye å be om fra folk som er gla i Brann!

Moldestad kommenterte bannerene som ble hengt opp foran siste seriekamp, og fortalte at han ikke aksepterer slike personangrep.
Det var flere på møtet som prøvde å gi uttrykk for at teksten på bannerne var noe alle supportere sto bak.
Dette mener jeg er feil. Jeg vet at det finnes mange i og rundt Brann som ikke er like kritisk til Roald Bruun Hansen. Min mening er at det har dannet seg en subkultur blandt deler av Bataljonen
som skylder alt som går gale på Roald. Dette er ikke en gjennomgangsmelodi når en prater med folk andre steder på Stadion.

Når det gjelder nivået på debatten var det fryktelig mye dårlige spørsmål og kommentarer som kom fra salen.
Det kom kritiske tirader uten sammenheng, og når Moldestad forsøkte å svare på avbrøt man ham med "-Det eg då lurer på e..." og så et spørsmål om et helt annet tema.

Møte ble i hovedsak preget av to personer som hadde mye på hjertet, men tydeligvis ikke var særlig godt forberedt. To personer som var aggressiv i sin måte å legge frem sine ytringer og som ikke viste evne til å lytte på tilbakemeldingene fra Roald og Lars.

Blant annet ble ledelsen kritisert for at de ønsket å hente en erfaren spiss, og at vi da heller skulle sjangsen til de yngre spillere. Når Bruun da kunne fortelle at det ikke noen spiller som passer til den profilen vi ønsker i klubben svarte debattanten at vi kunne jo hente Azar tilbake.
Uten at noen benektet dette kom en forsvarstale for Azar. Om han har mer å bevise enn om vi leter andre steder og alt mulig. Og han var jo ikke gammel heller, under 30år!
Kor det ble av tanken om at vi måtte satse på en ung spiss fra egen klubb var det nok flere enn jeg som lurte på.. 

Det ble også lagt frem at for å skape entusiasme måtte vi hente Per Ove Ludviksen som sportsjef (Personen skjønte nok ikke at det ikke gjelder med Per Ove som sportsjef når vi mangler
penger til å kjøpe nye spillere. Skal vi lønne Per Ove istedefor å lønne en ny spiss?)

Det ble også lagt frem at det var helt latterlig at vi har gitt Skarsford en treårs kontrakt når Guardiola signerer for et år av gangen i Barcelona.

Han som snakket desidert mest på møtet torde mest sannsynlig ikke stole på egne debattferdigheter, for han måtte hle tiden unnskylde seg med at dette mente alle andre og. "Alle/mange eg har snakket med synes det samme..."
Det er jaggu et godt argument!
32
Kamper / Sv: Brann - Viking
August 29, 2010, 13:30:17 PM
Slik jeg tolker artikkelen i BA er dette en situasjon Brann har kommet opp siden vi knapt har nok spillere i stallen til å fullføre sesongen. Det skrives også at det vil være en stor økonomisk belastning for klubben å gi en eller flere av disse ungdommene seniorkontrakt.

Men dersom vi ser for oss en høst der vi har en så fryktelig tynn tropp at vi må ty til kriseløsninger (kost/nytte), er det ikke da litt rart at spillere som Haugsdal, Haugen, Næs og Møvik skal spille for Løv Ham i høst?
33
Kamper / Sv: Start - Brann 8. august kl 1800
August 08, 2010, 18:27:53 PM
Gratulerer til halvsamen som skjønner at det går an å bytte!

Lukter målkallas av Nielsen og Jaiteh
34
Kamper / Sv: Start - Brann 8. august kl 1800
August 08, 2010, 18:24:22 PM
Når Skarsfjord så til de grader viser at han ikke makter å gjøre endringer i løpet av en kamp, har han ingen ting som tippeligatrener å gjøre!
Ka i helvete gjør Mjelde, Hassan og Diego utpå den banen etter å ha laffet hodeløst rundt i en og en halv omgang??
35
Kamper / Sv: Start - Brann 8. august kl 1800
August 06, 2010, 21:09:02 PM
Til denne kampen håper jeg Ztolt går inn på laget og skyver Austin frem som defensiv midtbane. I mine øyne er det da naturlig at Mjelde ryker ut av laget da han ikke har imponert på lenge. Et alternativ er å flytte Mjelde frem et hakk og skyve Diego utover sidelinjen. Jeg vet ikke hvordan Guastavino presterer på feltet for tiden, men i kamp er han veldig opp og ned; varierer fra det giddalause til det geniale.

Jeg skulle også gjerne sett Kalvenes ta plassen til Hassan på venstrebacken. Mange vil nok mene at det blir feil å bytte ut halve forsvarsfireren til en kamp, men så lenge spillerne blir drillet sammen på trening tror jeg det skal gå bra.

Er det forresten noen som har sett hvordan vi har spilt på trening denne uken? Ligger det an til forandringer på laget eller forsetter Skarsfjord i samme sporet?
36
Brann / Sv: Bjarte Haugsdal
August 02, 2010, 12:25:00 PM
Enig med Langhår over.

Noe av problemet til Haugsdal er at han ikke har noen ekstremferdigheter som kan snu et kampbilde. Han er jevnt over en helt grei spiller, men det er mye lettere for en trener å sette innpå Cato Hansen når vi jager scoring da han har stor fart gir alt de minuttene han får spille. Det finnes mange gode spillere uten ekstreme ferdigheter, men som innbytter på jakt etter spilletid er det kjekt å ha :)

Jeg er også av den oppfatning at Haugsdal kunne hatt godt av et halvår i Løv-Ham nå, da får vi både han selv og klubben et bedre bilde av hvor han står. Det er nok også vanskelig for han at han ikke har noen fast rolle i laget, mulighetene er store for at han kunne tatt noen steg om han f.eks fikk spille ut sesongen på en av kantene til løvene.
37
Brann / Sv: Nystemten er tilbake!!
August 02, 2010, 11:34:04 AM
Det er jo helt fantastisk at vi i 2010 skal måtte høre unnskyldningen etter hver eneste kamp at det er noe feil med lyden forsangeren får på øret! Hvis det er så ufattelig vanskelig å gjøre noe med dette så får vi heller gå over til playback. Eller skikkelige sangere. Eller drite i hele greien!

Jeg synes gårsdagens fremførelse var helt ordinær, men han hadde som Guastavino (uten sammenligning forøvrig) både problemer med tempo og uttale! Som Alsaker så fint sa det på FotballXtra, det var en rimelig sur fremføring...

Det som skjedde mot Stabæk var intet mindre enn en skandale! Det er utrolig uverdig å fremføre en "nasjonalsang" på en sånn måte som før den kampen. At Brann som ligger så mye ressurser i VIP-fasiliteter og arrangementer ikke forstår at dette med å få en høytydelig fremføring av Nystemten er viktig for at både spillere, publikum VIP'er skal komme i skikkelig stemning før kamp er for meg uforståelig.
Før i tiden pleide vi å ha ordentlige sangere, som Endresen, Eldøen, Gulbrandsen osv.. Da var det aldri noe tull med hverken ørelyd eller andre lyder..
38
Brann / Sv: Nystemten er tilbake!!
August 02, 2010, 09:00:00 AM
Hvis ikke vi kan få et bedre nivå på forsangerne enn det vi har hatt de to siste kampene mener jeg vi likegodt kan droppe hele opplegget! Slik det fremstår nå blir det hverken høytydelig eller stemningsfullt, og da ser jeg heller ikke vitsen med det.
Jeg var en av dem som var mest skuffet da vi ikke lenger fikk lov å synge nystemten med forsanger før kampene, men ska det være noe stas med dette må vi kunne kreve at vi får tak i folk som kan synge og som kan teksten...
39
Enig med deg der, men har en følelse av at Bugge kommer til storspille mellom stengene ikveld.

Jeg liker heller ikke denne kampanjen til TV2 om at Brann er i superform og Molde
i fritt fall, men vinner vi denne tar vi et viktig steg!
40
Helt enig! Blir helt feil om guttene sitter og griser mens de spiser!

Men når det kommer til at jeg ønsker å se mer av Hansen går det på arbeidsinnsats og aksjonsrsdius. Diego synes jeg ofte blir for statisk insine bevegelser, han bidrar ikke bakover  og går aldri i bakrom selv om muligheten byr seg. Men jeg er helt enig i at han har en oppadgående formkurve, så det hadde vel heller ikke vært riktig å benke ham. Og når det er sakt så ser jeg helt klart at Guastavino har en del fantastiske egenskaper, så får vi han mer samspilt med resten av gjengen kan det bli riktig arti!
41
Jeg tror vi stiller med dette laget i morgen:

Opdal
Sævarsson - Yaw - Kalvenes - El Fakiri
Solli - Austin
Guastavino - VaaganMoen - Huseklepp
Bakke

Endelig ser vi konkurranse om plassene før denne kampen og Mjelde, Zsolt og Hansen er nok de som er nærmest en plass i startelleveren mot Molde. Her må det gå på hvem som har vist best form på trening den siste tiden. Etter rapportene har Kalvenes vist bra form på feltet og jeg synes også han klarte seg fint mot Liiids. Vi får ikke verdens raskeste stopperpar, men med rett plassering og hjelp fra Austin og Solli til å temme Moldes offensive midtbanespilleren skal det gå greit. Et alternatkv er selvsagt Zsolts som stopper og evt Kalvenes på backen, men jeg tror Zsolts har godt av å trene lenger med laget først og heller komme inn den siste halvtimen.
Jeg hadde gjerne sett Cato Hansen starte istede for Diego i denne kampen, men tror det beste vi kan håpe på fra han er et innhopp..   
42
Brann / Sv: Håkon Opdal
April 11, 2010, 07:24:19 AM
Jeg var nylig på eg arrangement hvor Steinar Nilsen og Rune Skarsfjord fortalte en del om trenings og kostholdsoplegget i klubben. Her fortalte Steinar at noe de jobber mye med er at spillerne skal få mer riktig balanse i kroppen , og brukte Opdal som eksempel. Håkon har ved mye styrketrening fått mye sterkere muskler i overkroppen en i beina. Dette var i følge Nilsen noe som både kan føre til skader og andre problemer. Men han kunne fortelle at dette var noe man nå tok meget seriøst på Kniksensplass i motsetning til før i tiden..
43
Brann / Sv: Hvem kan spille hvor?
January 29, 2010, 21:52:05 PM
Folk her på forumet er alt for opptatt av tallkombinasjoner og formasjoner!
Det er viktig at vi klarer sette et lag der vi utnytter hver spiller
sine beste ferdigheter!
Enten vi kaller formasjonen 4-4-2, 4-3-1-2, 4-3-3 eller 4-2-3-1
tror jeg vi vil se en spillestil der Huseklepp, Guastavino og Mjelde er
våre viktigste offensive spillere, med en noe skjev midtbane. Guastavino vil aldri spille ren spiss, selv om han settes opp som dette på papiret. Både han og Mjelde er spillere som er best om de får vandre mye i rommet mellom motstandernes midtbane og forsvar.

Setter vi det opp i 4-4-2 blir det seendes noe slik ut:

      Opdal

Sævarsson Bakke   Bjarnason Holmvik

  Solli     Austin    Jaiteh   
                  Mjelde   
   Guastavino
          Huseklepp
Dersom PVM foretrekkes framfor Solli tar nok han venstresiden, og enten Mjelde eller Guastavino tar høyre.

Setter vi laget opp i 4-3-1-2 blir det seendes noe slik ut:

                            Opdal
Sævarsson - Bjarnasjon- Bakke - Holmvik

           Solli  -  Austin  -  Jaiteh

                      Mjelde

            Guastavino - Huseklepp

4-3-2-1:

                       Opdal

Sævarsson - Bakke - Bjarnason - Holmvik

        Solli  -  Austin  -  Jaiteh

             Guastavino - Mjelde

                    Huseklepp

Det jeg vil frem til her er at det å tallfeste noen formasjon ikke alltid er like enkelt. Se på 09-utgaven av Rosenborg, hvilken formasjon spilte de? Hamren var veldig flink til å tilpasse formasjonen etter hvilke kvaliteter spillerne hans innehar!
44
Kamper / Sv: Treningskamp Brann- Haugesund 14.01
January 09, 2010, 09:54:53 AM
Så alle som har et partoutkort for 2009 slipper gratis inn? Eller har de lister over hvem som har fornyet?
Evt må vi printe ut bekreftelsen vi fikk på Mail å vise denne for å slippe inn. Regner med sistnevnte blir praksis. Noen som vet?
45
Kamper / Sv: Haugesund - Brann Juli 2010
January 02, 2010, 22:30:46 PM
Og Krøvel; dersom man har partoutkort men ikke bryr seg om klubben, (noe jeg ikke tror er en fryktelig vanlig kombinasjon) bidrar man likevel med å styrke Branns økonomi! Man kan som sagt være medlem av bataljonen uten å bidra til Brann!!
46
Kamper / Sv: Haugesund - Brann Juli 2010
January 02, 2010, 22:25:38 PM
Er helt enig med Yngve her, men et slikt system vil vel være ganske komplisert å gjennomføre..? Spesielt med tanke på at alle oss som helst reiser på bortetur uten bataljonen også skal inn i systemet..  Men selvfølgelig, det er jo ikke mange kampene i året det er snakk om, men denne haugsundkampen tror jeg vil skape debatt om temaet!
Og bare så det er nevnt, jeg er selv medlem i bataljonen, men er bare ikke helt glad i måten de arrangerer borteturer på! :)
47
Kamper / Sv: Haugesund - Brann Juli 2010
January 02, 2010, 16:24:29 PM
I mine øyne blir det helt feil om fordelingen av ettertraktede billetter skal gå på om man er medlem i Bataljonen eller ei. Man kan være medlem av Bataljonen uten å bidre en støyt til Brann..
Slik jeg ser det bør det som er avjørende i slike situasjoner være om man har partoutkort eller ei, og det skal selvfølgelig ikke være noen fordel at en har fast plass blant fjortisene på nedre Hansa fremfor andre steder på Stadion!
48
Brann / Sv: Brann-TV
December 28, 2009, 11:12:11 AM
49
Brann / Sv: Tiårets Brannlag.
December 27, 2009, 21:35:38 PM
                   Kihlstedt

Geddi - Scharner - P.O Ludviksen - Hanstveit

Olofinjana - Andresen - Samuelsson

Huseklepp- Helstad - Kvisvik

Benk: Opdal, Miller, Winterts, Wassberg, Haugen, Mjelde
50
Brann / Sv: Overganger 2009
November 14, 2009, 15:41:56 PM
Her er en fin sak fra VG nett for alle oss på forumet som har en drøm om at Brann skal finne sin Thioune ;)

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/1-divisjon/artikkel.php?artid=598623