• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - obiwan

1
Brann / Re: Kommer POL hjem med ny spiller?
September 08, 2005, 09:38:26 AM
Quote from: "jegløh"
Quote from: "obiwan"POL har vært borte i Hvite Russland og sett både u21 og landskampen. I tilleggg har han vært på trening til ett av de hviterussiske lagene. Er det noen som vet om noen spillere der som kunne være interessant?


Var visst en kar der med krykker, armen i fatle og med glassøye. Er vel han.Tror ikke han tør det etter alle avisartiklene i det siste :) :D
2
Brann / Kommer POL hjem med ny spiller?
September 08, 2005, 08:51:56 AM
POL har vært borte i Hvite Russland og sett både u21 og landskampen. I tilleggg har han vært på trening til ett av de hviterussiske lagene. Er det noen som vet om noen spillere der som kunne være interessant?
3
Brann / TFL ute for resten av sesongen...
September 06, 2005, 11:41:17 AM
Grunnen er vel egentlig at TFL var kjøpt og betalt legne før han ble skadet, tror den overgang var var klar lenge før overgangsvinduet. Noe som kan tyde på det er uttalelsene fra TFL med at brann har ett av de beste publikummerne i Norge. Dette lenge før overgangsvinduet var åpnet.

Når det er sagt, så skal selvfølgelig det medisinske apparatet til Brann sjekke skaden med en gang han kom. Og jeg mener at de egentlig burde gå av nå. For dette er ikke første gangen og det er heller ikke lenge siden forrige gang.

Det jeg mener de burde gjort nå var å innsett at dette blir en sesong midt på tabellen. Og heller hvilt Andresen, Sæternes, Guntveit og TFL ut sesongen. Eller til de er 100% friske. Sånn at vi kan komme knallhardt igjen neste sesong
4
Brann / Opdal - igjen
September 05, 2005, 09:18:46 AM
Synes Opdal har kommet seg betraktelig fra fjoråret og har blitt en meget habil keeper. Men skjelver fremdeles i buksene hver gang han går ut i feltet. Men dette er ikke noe nytt når det gjelder keepere i Brann. Så mitt spørsmål er: er

Dan Risnes en god keepertrener? Eller burde han bli byttet ut?
5
Brann / Overgangsvinduet stenger snart
August 28, 2005, 09:24:05 AM
Quote from: "Xminator"Kassen er skrapt og sølvpengene satt av til pølseboder på nye stadion.


får håpe det blir j.... gode pølser på stadion da  :D
6
Brann / Overgangsvinduet stenger snart
August 28, 2005, 07:57:19 AM
Slutten på overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt og jeg pløyer avisene i håp om brann jakter på forsterkninger. Men jeg finner ingenting. Begynner å bli frustert. Er brann fornøyd meg stallen? det kan virke sånn.

Nå kommer PVM etter sesongen, men allikevel mener jeg at vi trenger en del forsterkninger. Dersom Scharner er blitt omskolert til stopper for godt må vi han en sentral midtbanespiller til, kanskje to? Målet må jo være og ha dobbeldekning på alle plasser.

Vi kommer til å få en meget spennende første 11 til neste sesong, kanskje bedre enn inngangen til denne sesongen da høyresiden er forbedret TFL og PVM for Kvisvik. Men benken er meget svak.

Så kommer det flere spillere i dette vinduet? Har Brann gitt opp Kristensen? jobbes det i det skjulte eller er pengekassen skrapt? Hvor er Vollevik blitt av?
7
Brann / Tommy ?ren til Brann?
August 27, 2005, 21:36:23 PM
Quote from: "viks"


Skjønner heller ikke problemet de kan jo få Ystaas som en del av avtalen, eller har de allerede kjøpt han?