• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Keano

1
Brann / Helegbe god allikevel?
October 15, 2005, 17:53:06 PM
Eg såg an mod Egersund for nåen uge si. Han øvebeviste i hvert fall meg. Det e greit nok at han ikkje e en typiske lagspelar, å han e au veldig langt onna å ha tilpassa seg norsk fotball. MEN, eg ser et vanvittig potensiale i farten, teknikken å arbeidsviljen hans. Folkens, 19 år gammale...
2
Brann / Brann fortsatt på utkikk etter spillere...
July 31, 2005, 17:01:26 PM
Helt enig i at vi må begynne å se realiteten her og satse på 3/4.plass... Jeg gir egentlig en liten faen i om vi kommer på 2, 3, eller 4. så lenge vi kommer på en av de og kvalifiserer oss til royal league. Det er jo veldig mye som taler for at neste sesong blir en stor sesong for oss! Se for dere Martin helt frisk, to rendyrkede vinger, 3 klassespisser, en midtbane med kjempedekning, et forsvar med kanskje et par nye komponenter, en keeper som blir bedre og bedre kamp for kamp...jeg ser veldig lyst på dette midt opp i alt mørket. Vi har fortsatt 4.plassen! Taper viking idag tenner det enda et håp om medalje, men det er for meg temmelig uvesentlig...Royal League og neste sesong folkens.
3
Brann / Mens vi venter på Vaagan Moen...
July 30, 2005, 15:24:06 PM
Må bare sei at det der laget e det absolutt besta laget mjelde konne satt opp me den stallen! Jeg er bombesikker på 3 poeng idag!
4
Brann / Ludvigsen ute i flere uker
July 28, 2005, 18:40:06 PM
Jeg synes absolutt at Haugen burde få en sjanse fra start mod enga. Scharner i en offensiv rolle, slik han pleier, og haugen som et defensivt rivjern på midtbanen. Synes Miller skal starte på høyre og knudsen på venstre, hvis knudsen gjør en ok jobb men ingenting mer hadde jeg latt helegbe få et kvarter mot slutten hvis kampbildet tillater det. Har forresten klokkertro på at vi, med oddsene litt mot oss, skal klare 3 poeng mot enga. Gut feeling...