• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Asgeir Kleppa2

1
Quote from: BBB-mod on December 01, 2019, 21:07:04 PM
Quote from: Asgeir Kleppa2 on December 01, 2019, 20:45:53 PMlille venn da

Ikke gidd å begynn på den veien igjen. Det er faktisk fullt mulig å diskutere her uten.

BBB-mod

Men hvor var du når jeg ble slengt full av dritt da lille venn? Fuck off! Men å definere meg som en med "min historikk" er stuereint..... :D Ban meg, har klart meg fint uten dette latterlige forumet drevet av...., vel ingen, bortekam til RBK på forside til for 2 dager siden, gratulerer!


Quote from: krakra on December 01, 2019, 20:53:05 PMJeg leste denne "analysen" og den var da like svak som resten av tullet ditt. Det er veldig lett å "analysere" hvor enkelt prestasjoner har vært.  Du skrev jo før fjorårets sesong.

"Vi får nok svar på dette i årets sesong, klarer de fremgang har jeg feil, men har jeg rett kommer vi til å slite godt! Han er ikke taktisk god nok over hele linjen."

Brann hadde fremgang, du tok feil. Men istedenfor å innrømme det, så stakk du av. Forsvant helt.  Så kommer du sesongen etterpå og erklærer at du hadde rett hele tiden. Du er typen som kunne komme tilbake om så ti år senere, med seriegull og hele pakken, og erklært at du hadde rett om LAN den dagen han ble sparket.

Edit er kjekt er det ikke KraKra.... Og det viser jo absolutt at du ikke leste hva jeg skrev for ett par dager siden når du drar opp saker fra 2017, men du må gjerne tro at du har rett. Dagens situasjon viser at min analyse av hans trenerkapasiteter var rett for 4 år siden!

Men ikke lett å få en med din historikk til å forstå ABCen i fotballen, regner med du har A kurs som undertegnede

Natti natt tøysegutten, PS! en korrekt person viser til hva som ble endret i editen, ikke at du er mye korrekt da!

Forøvrig er jo ditt siste svar til Giles OK, kanskje du forstår at illojalitet kanskje ikke er ordet å bruke i denne situasjonen? Jeg mener, undere har jo skjedd før sies det, så hvem vet, kanskje ett lys tentes i disse juletider.......?
2
Quote from: krakra on December 01, 2019, 20:47:21 PMGod natt, Asgeir. Du får fortsette å hovere over at LAN bare skaffet oss to medaljer på fire sesonger i ES etter å ha tatt over et lag på nedre halvdel i OBOS året før. Det beviser viiiirkelig at du hadde rett.

Nå analyserte jeg vel det også ganske klart for ett par dager siden også..... Ikke at jeg egentlig tror du klarer å forstå det da.....

Natta lille venn
3
Quote from: krakra on December 01, 2019, 20:39:32 PMJeg orker ikke gå inn i noen diskusjon med en som tydeligvis legger som premiss at det er ETT problem i Brann og skal "diskutere" hva dette er. Særlig ikke noen med en historikk som din.

Oisann lille venn da, historikk som min? Du mener å bli slengt full av dritt av bl.a deg for 4 år siden når jeg hevdet det alle ser tydelig idag?

Og ett problem? Jeg klarer faktisk å ha mere enn en tanke i hodet samtidig, i motsetning til deg virker det som, det er bare å lese mine svar fra noen dager siden det jeg ramser opp ganske tydelig problemene til SKB, og avslutter med at vi kan beholde ass. trener til de er løst opp i.

DU derimot har i ukesvis bare hengt deg opp i illojale spillere, så er vel tydelig hvem som bare klarer å diskutere ett problem....


Vi vet begge 2 hvorfor du ikke vil eller "orker" å "diskutere" med meg, fordi du var tarvelig i sin tid, og det er vondt å se at alt jeg skrev dengang ble virkelighet! Tøysegutt......
4
Quote from: Jose Arrogantio on December 01, 2019, 20:36:45 PMTror du misforstår Krakra ganske kraftig her. Han har vært kritisk til LAN lengre enn de fleste.

Da beklager jeg den delen, poenget står uansett, ser ingen illojalitet om spillerne over tid har forsøkt de rette kanaler, og har blitt overkjørt av sportslig ledelse.
5
Quote from: krakra on December 01, 2019, 20:18:41 PMJeg syns BT skal ha baller nok til å fortelle om disse spillerne som er mest kritiske til LAN er spillere som har vært her fra vår første sesong i ES etter OBOS-sesongen eller en overvekt av spillere som har blitt hentet de siste tre vinduene. Jeg mistenker at mange av de som står i front i kampen mot LAN innad i stallen er spillere som ikke har vært med på å bygge Brann opp igjen, men som har kommet hit etter at vi ble etablert i toppen for å "skumme fløten", som har vært en fiasko og som prøver å skyve mye av ansvaret over på treneren.

For min del er det stor forskjell på om spillere som Acosta, Haugen, Barmen, Kristiansen osv. er kritiske til LAN eller om spillere som Eggen, Berisha eller RYJ er det. De tre sistnevnte bør egentlig holde kjeft og se seg selv i speilet.

Merkelig hvordan KraKra skal ha det til at spillerne er problemet, og illojale når det sportslige ansvaret for problemene UANSETT er på vår middelmådige trener!

Han har tydeligvis ikke fantasi til å tenke seg at spillerne kanskje har tatt opp problemstillinger over lang tid, men møtt veggen på tross av at de kanskje har hatt rett.

Hva skal man da gjøre KraKra, la klubben gå til helvete fordi man skal være lojal i media overfor en wannabe trener som sakte men sikkert har sunket skuten?

Regner med du er typen som mener at Assange er problemet når han avdekket krigsforbrytelser begått av USA, for der er logikken til KraKra....