• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - slang

2
Kamper / Sv: Brann - Lyn, søndag 14.06 kl. 18.00
June 14, 2009, 21:43:44 PM
Måtte vi ALDRI synke så dypt at vi får forsangere med megafon som står med ryggen til banen kampen igjennom. Vi må heller jobbe med de som allerede har plass på Hansa i stedetfor å tro at alt løser seg med litt fuglefakter. Vi må jobbe systematisk med å få kommunisert ut til de som står på Hansa at det forventes at de bidrar på tribuen. Folk trenger rett og slett et spark i ræven! Jeg håper og tror at Bataljonen vil bruke kampene fremover til å sette fokus på dette, for dette er ikke noe som kan gjøres på en kamp, men må jobbes med over tid!
3
Brann / Sv: Brann-treninger
September 13, 2008, 16:00:25 PM
4
Brann / Sv: «Blod e tjukkere enn vann...»
July 25, 2008, 12:14:39 PM
Håper at noen av de mange fornuftige menneskene som står på felt z gir beskjed til de involverte i denne saken om at de har drete seg kraftig ut! I det minste at det ikke gir de høyere status i miljøet. En ting er å gi beskjed om hva man synes om skandalekampen i Molde, men en annen ting er å true spillere og trenere. Lavmål!
5
Kamper / Sv: Etter Molde kampen
June 01, 2008, 11:50:58 AM
Så du mener vi skal hylle spillerne etter slike prestasjoner som i går? La de føle at dette er faktisk godt nok for Sportsklubben Brann? GLEM DET! Vi er for faen ikke noen klovnete kanarifugler som hopper opp og ned og synger det samme om de leder 5-0 eller ligger under det samme! SKANDALE-ropet skulle runget etter kampen i går!
6
Kamper / Sv: Etter kampen: Brann - Vålerengen
May 23, 2008, 10:13:39 AM
To medlemer av Bataljonen eksludert på grunn av svartebørssalg! Bra de blir tatt! http://www.bataljonen.no/?page=26&news=199
7
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 22, 2008, 08:18:13 AM
Som sagt tidligere, har jeg fra veldig gode kilder innad i Brann at det vil bli lagt naturgress.
8
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 30, 2008, 10:44:05 AM
Har fra meget gode kilder innad i Brann at de IKKE kommer til å legge kunstgress i denne omgang. Dette fordi styret har vedtatt at fotball er 1. prioritet på Brann stadion uansett.
9
Brann / Biljardkulen
February 27, 2008, 09:18:03 AM
Quote from: "The Boss"Da var det offentliggjort.
En bergenser som har gått på stadion i ca 25 år.
Er utestetengt for alltid, og brann vil i morgen vurdere politiannmeldelse.


FEIL! En bergenser som er ca 25 år gammel!
10
Kamper / Everton - Brann: Kamptråd
February 21, 2008, 04:21:24 AM
11
Brann / Biljardkulen
February 18, 2008, 11:50:35 AM
No e du laaaaang ute å sykle Stoffi! Sammenlikner du en som blusser for å lage stemning med en som kaster en biljardkule mot spillere på banen???  Se på de forskjellige målene personene har Stoffi! Den som blusser gjør dette fordi det skaper en fantastisk atmosfære, den som har kastet biljardkulen har gjort dette for å skade noen, og den det skader til slutt er Sportsklubben Brann! Vi snakker om en person som BEVISST tar med seg en biljardkule på fotballkamp og så kaller du han for en av dine egne?? Jeg kan si med en gang at dersom noen jeg står med på hansa finner på noe sånt er de i allefall ikke mine egne. Da er de fienden for de går aktivt inn for å ødelegge for Brann! Hvorfor i alle dager skal ikke du som BrannSUPPORTER(support betyr støtte hvis du ikke vet det) ikke hjelpe Brann med å peke ut kasteren?

Du sier at du hadde gitt beskjed hvis det var en Evertonsupporter, men ikke hvis det var en Brannsupporter... Kaller du hvirkelig denne personen en Brannsupporter? Et fett om det er en Everton supporter eller om det er en person som utgir seg for å være Brannsuporter! Personen må være en kjempeklovn uansett og har ikke gjort seg fortjent til at noen skal beskytte han!
12
Brann / Vil ha slutt på euro-fylla
February 17, 2008, 16:23:17 PM
Det er jo ikke snakk om å nekte noen å drikke og heller ikke å bannlyse noen fordi man kan gå på en smell en gang i blant! Vi snakker om folk som er kanon dritings hver eneste gang det skjer noe i Brann sammenheng. Når vi drar nedover i Europa og rundt i Norge er det disse menneskene som er mest utagerende og folk legger merke til. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være noe problem at Bataljoen oppforder folk til å ikke oppføre seg som idioter!?
13
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 14, 2008, 19:37:41 PM
Hehe! En liten leif der. Det skulle stått at det går rykter om at konen til Gerard hadde et forhold til banemannen til Liverpool og at han da var den ekte faren.
14
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 14, 2008, 17:59:10 PM
Everton har en sang på denne melodien;

The baby's not yours, the baby's not yours! Steven Gerard! The baby's not yours!

Har gått endel rykter i Liverpool om at konen til Gerard hadde et forhold til banenmannen til Liverpool og er den egentlige faren. Derav denne sangen. Beklarer avsporingen!
15
Brann / Biljardkulen
February 14, 2008, 15:45:11 PM
Det siste nå skal være at Brann har funnet enda en biljardkule ute på banen...
16
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 10, 2007, 22:15:24 PM
Quote from: "Ultra - forever"Når det ikke er all verdens lag som driver med engelskstil. (og mange storklubber i England, kun har turist-supportere) regner jeg med at nesten hvert eneste lag som fører denne stilen ikke er så langt fra hverandre volum-messig.
unntaket er vel ibrox


La oss tromme ivei i stedetfor! Vi så jo alle hvor fantastiske Bad Blue Boys var! De hadde tilogmed flere trommer og selv om de tapte så brydde de seg ikke fordi de vant kampen på tribunen! Den dagen supporterkulturen i Bergen blir sånn, så blir det mykt sete på SPV for min del. Fotball og Brann er følelser og en slik supporterkultur som du forguder undertrykker nettopp dette, fordi det er viktigere å vinne kampen på tribunen enn at laget vinner kampen på banen.
17
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 10, 2007, 22:06:18 PM
Quote from: "HeiaBrann!"
Quote from: "slang"E du tidi? Eller har du ikkje vært på kamp i england? Tipper det siste eg. Tipper også du ikkje e gammel nok til å dra over alene... Er få steder på fotballøyen med bedre stemning enn det vi har sett i enkelte kamper på stadion i år. Selvfølgelig finnes de, men å påstå at det er bedre stemning på f.eks Old Trafford eller Emirates Stadium enn på stadion e å drite seg loddrett ut!

Var det seriøst?


Det var helt seriøst, ja! Virker som flere her inne ville blitt utrolig skuffet dersom de dro på kamp på Old trafford osv. Den engelske stemningen har flere steder falt vekk på grunn av skyhøye billettpriser og satsing på turister og VIP'er fremfor fansen og arbeiderklassen. Der er ikke for uten grunn at FC United of Manchester ble stiftet. Hjelper virkelig ikke med 50 00 på tribunen når 30 000 er japanere på chartertur, 10 000 er tilhengere fra andre steder i verden og siste 10 000 er bedrifter, sponsorer osv. Alle for å se et av verdens beste lag, samt og oppleve det fantastiske engelske stemningen. Problemet er da at det er ingen igjen til å skape den stemningen. Og dette er fakta mange steder i Premier League. Bare dra over og sjekk selv hvis dere ikke tror meg.

Selvfølgelig har Brann Stadion ingenting å stille opp mot når Liverpool vinner semifinalen i Champions League og hele Anfield synger YNWA, men det har jeg heller ikke påstått.
18
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 10, 2007, 09:03:16 AM
E du tidi? Eller har du ikkje vært på kamp i england? Tipper det siste eg. Tipper også du ikkje e gammel nok til å dra over alene... Er få steder på fotballøyen med bedre stemning enn det vi har sett i enkelte kamper på stadion i år. Selvfølgelig finnes de, men å påstå at det er bedre stemning på f.eks Old Trafford eller Emirates Stadium enn på stadion e å drite seg loddrett ut!
19
Brann / NY BRANNDRAKT
December 08, 2007, 12:43:38 PM
Den var stygg! Blir nok ikke noe nye drakt på meg i år!
20
Dersom spillerne viser god innsats, men vi stanger og stanger i mot og får et dretamål i mot oss og derfor ligger under 0-1 til pause ser eg ingen grunn til å pipe. Dersom spillerne laffer rundt på banen og ikkje viser innsats og guts og derfor ligger under 0-1 til pause er det på sin plass med pipekonsert. Ta kvartfinalen i 2004 som eksempel. Vi spiller en drita dårlig 1. omgang og ligger under 0-2 mot Bryne til pause. Massiv pipekonsert. Vi forteller spillerne at spiller man i Brann så kreves det innsats! Det er ikke godt nok! Derfor mener jeg det er feil å applaudere laget dersom innsatsen er dårlig!
21
Brann / Bluss Gullfesten
November 21, 2007, 23:20:17 PM
Selv fyrte jeg av diverse røykbomber og en haug med bluss etter viking-stabæk. Både utenfor stadion og utenfor fotballpuben seinere. Etter Brann-Viking fyrte jeg også opp store mengder bluss samt endel røybomber. Ingen problemer med purken. Når jeg sto på utsiden av fotikken og blusset etter viking-stabæk kom det tilogmed en uniformert politimann bort til meg. Eneste han sa var at "Det der e jævla stilig"

Så virker som om politiet har vært lite konsekvente.
22
Brann / Feiring på festplassen
October 17, 2007, 19:18:45 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Brannfrelst"Vi får bestille suite på Hotell Norge for å få med oss noe vi da;)


For sent. Alle rom med balkong med utsikt mot Festplassen ble oppbestilt dagen etter Lynkampen ifølge en jeg kjenner som bestilte et slikt rom.
23
Brann / Feiring på festplassen
October 14, 2007, 17:16:57 PM
En annen ting som taler for Torgallmenningen er intimiteten det blir med høye bygg på alle sider. På festplassen vil lyden bare forsvinne.
24
Kamper / Basel - Brann
October 11, 2007, 12:53:55 PM
Noen som vet hvor langt det er fra Geneve til Basel? Eventuelt hvor man kan finne togpriser osv?
25
Lenge lekt med tanken på en sang til "Fear of The Dark!" Virket kanon!
26
Kamper / LSK-BRANN
October 01, 2007, 09:12:35 AM
For en HERLIG kamp!! Stemning, rabling, spenning, nerver, lettelse samt ren og kjær lykke!!!

"Kor e Frode Kippe? Ja, kor e Fode Kippe Kor e Frode Kippe? Kor e han? "
27
Nå har jo bataljonen satt opp flytur til Tromsø. Det koster veldig mye å chartre et fly. Jeg har hørt summer opp i 400 000 for denne turen. Det er ca 130 plasser ombord og hver passasjer betaler 1800 kr.
130 x 1800 = 234 000

 400 000
- 234 000
=166 000

Det vil si at Bataljonen sitter igjen med en regning på 166 000 kr. Mest sansynlig er ikke disse tallene helt riktig, men tror ikke jeg er helt ute å kjøre. En slik kostnad kan gå én muligens to ganger i året, men til hver bortetur? Aldri! Alternativet ville vært og satt opp prisen, men hvis det er vesentlig billigere å fly med et flyselskap så vil ingen benytte seg av tilbudet uansett.
29
Brann / Re: Johan Milde Thorbjørnsen
August 21, 2007, 07:25:02 AM
Quote from: "vebo"
Jo, men det gikk jo til helvete pga kvaliteten på Udjus.. Spørsmålet da er om Udjus kan trene seg opp og nå nivået vi krever av en andrekeeper. Alternativet er vel å selge(la han gå?) han unna å skaffe en ny før vi kan leie ut Johan.


Si ikke det. Dan Riisnes mener at Udjus er god nok som andrekeeper nå, og at johan burde slippes til Løv - Ham. Problemet er at de andre i trenerteamet ikke stoler like mye på Udjus sine ferdigheter. Her mener jeg faktisk at man skal høre på keepertreneren. Vi vet jo alle hvordan det gikk når han overtalte Mjelde & Co til å satse på Opdal..
30
Kamper / Start-Brann
August 13, 2007, 22:34:11 PM
Det er ikke bare Martin som syns Sjøhage ikke holder mål. Har selv snakket med både Kjetil Knutsen og Dan Riisnes og begge mener han er altfor dårlig for Brann. Var også å så på en trening og der virket han direkte umotivert og slapp.
31
Kamper / vif-brann
August 04, 2007, 17:11:28 PM
Blir Cato på høyrevingen. Var å så på Branntreningen i sted og under formasjonstrening spilte Dahl på backen og cato på vingen. Riisnes bekreftet også dette.
32
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
June 21, 2007, 13:42:47 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "DJ_ADG"


Dette er defintitivt et vers vi bør styre unna mot alle andre lag enn de fra Oslo! Hørte noen som prøvde seg med dette verset i går, men det blir helt malplassert. Og dessuten så kommer det aldri til å bli noen schläger med et vers som nevner ordet "drit" seks ganger! Går det ikke an å finne på noe mer originalt enn "drite" og "pisse" i annenhver sang?


Synes vi skal styre unna dette verset uansett.  Kun et fåtall som blir med på slike sanger uansett.
33
Tifo, sanger o.l.... / Sangforslag Gashi
June 21, 2007, 13:40:32 PM
Quote from: "DJ_ADG"Mitt forslag;

Hey Jude;
http://youtube.com/watch?v=RfQ0eM9qqbk

Na na na na na na na na GASHI!

utolig enkel melodi som blir virkelig bra  når den e bra gjenomført


Synes denne var virkelig dårlig. Til og med "gashi *klapp*klapp*" e bedre.
34
Tifo, sanger o.l.... / ååå, vi e fra bergen...
June 01, 2007, 22:24:21 PM
Quote from: "Red Rabitt"
Nei, for menst alle andre i hele verden fulgte etter, så lot brann supporterene være pga krøvel vellevold hadde sagt det!


Niks, fordi hvis en fyr hadde tatt med tromme og megafon på hansa så hadde "ut med pakket" runget som aldri før! Synes du virkelig det e så bra med shalala, olé olé og trommelommelom? Den stilen vi har no bør vi klamre oss fast til!
35
Kamper / Viking-Brann 24.06 tur-tråd
June 01, 2007, 19:32:52 PM
Quote from: "Pondan"hvorfor skriver du med nick Tifo-gruppen Morten? klarer du ikke å finne et eget? Sløkket at Tifo-gruppen skal kommentere alt mulig annent enn tifo!


Kanskje grunnen er at Morten er leder for Tifo?
36
Brann / Billettsalgstall
May 30, 2007, 19:40:11 PM
Jepp!
37
Brann / Vil vi være tystere som Klanen?
May 17, 2007, 13:22:43 PM
Men hvis billetten selges til overpris (les: svartebørs) så er bataljonen helt sikkert interissert i å få vite kem som gjør dette.
38
Brann / Billetter til 16.mai
May 15, 2007, 11:56:05 AM
QuoteVi har tidligere lagt ut 2500 plasser på Sparebanken Vest tribunen for langtidsleie, og nå er det i underkant av 400 ledige seter igjen...


400 seter??? Brann må jo tape masse penger på dette her. Tviler sterkt på at de klarer å selge ut alle billettene i løpet av sessongen.
39
Brann / Billettsalgstall
May 07, 2007, 21:51:26 PM
Hvor ligger linken til billettsalget på www.bt.no? Når jeg trykker på det store bildet på høyresiden kommer jeg bare inn på brann.no
40
Brann / Billettsalgstall
May 07, 2007, 16:19:46 PM
Nok en gang helt latterlig av billetluka/brann. Noen som vet når kontrakten til billettluka går ut?
41
Brann / Brann 2 kamp på onsdag 2 mai
May 01, 2007, 23:24:28 PM
Quote from: "Nixon"
42
Tifo, sanger o.l.... / Fet låt trenger tekst
April 30, 2007, 19:03:43 PM
Har veldig liten tro på denne sangen. Går altfor fort. Kommer til å høre "åååh vi e Bergen" og så bare mumling resten av sangen. La heller kanari og kjernen ta seg av mumlingen så kan vi trøkke til med orntlig sang!

"Gullet skal hem"
43
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 21:31:18 PM
Quote from: "Chris*"Man hørte heletiden enkeltstemmer, og trommen/megafon hørtes godt til tider. Dette er et tegn på høy micking. Trønderne selv mener forresten stemningen i dag var en høydare...


Sier igrunn mer om trøndere enn stemningen...
44
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 21:28:13 PM
Selvføgelig er det mikrofoner som gjorde at man hørte kjernen. Kunne jo høre enkeltstemmer og barnehyl! Nok en gang latterlig av TV2!
45
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 21:21:39 PM
jaja. Det måtte vel komme. Hadde sett litt for bra ut med 12 poeng på 4 kamper.

Stemningen er forrsten bare å le av. Tromme, megafon og Pippi Langstrømpe! Måtte vi aldri synke så lavt!

Nå tar det sikker en times tid før 3-4 nye brukere med IP fra trønderlag registrer seg og begynner å kødde seg. Vi har jo sett det før...
46
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 20:51:32 PM
Dette var bare trist, trist, trist. MA på benken mot start!

Det siste målet gjør ingen forskjell, men FAEN så surt!!
47
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 19:47:13 PM
Sånn som MA spiller no skal vi glad om noen vil ha han. Benk han!
48
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 19:44:43 PM
Ka e det som skjer med Håkon? Den der skal du ha!!!!
49
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 19:39:48 PM
50
Brann / Vil vi være tystere som Klanen?
April 27, 2007, 21:11:04 PM
Quote from: "Brann Lad"bluss, bluss, bluss. er d d eneste som står i hodet deres? Hva me å klippe opp konfetti ol. og hive d på banen istedt. Tøft d og, men er ikke farlig i d hele tatt.


Sist gang det ble gjort ble kampen utsatt 10-15 min. Tror du tv2 hadde blitt spesielt glad for det? Og Ryddingen? Folk ryddet til klokken 01.00 etter creprullene mot Vif. Tenk deg X hundre kilo små papirbiter...