• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ACHTUNG

1
Brann / Re: Positivitets-tråden
January 13, 2020, 21:43:19 PM
Gleder du deg virkelig? Er du helt alvorlig? Har aldri vært mer uinteressert før sesongstart enn jeg er i år.
2
Quote from: Superjack on January 07, 2020, 15:26:12 PMStyret har oppført seg bra. Sier ikke at de har gjort hverken gal eller rett avgjørelse, det vil tiden vise. De kunne valgt å fjerne LAN og dermed kanskje også Soltvedt. De gjorde ikke det, men sportslig ledelse har fått instrukser fra styret å jobbe etter. Yngre, mer offensiv og samtidig få resultater.
Om Soltvedt og LAN ikke får det til, så må jo grep gjøres, men LAN/Soltvedt har tydeligvis troen på at de får det til.
Om LAN leverer så gjør han jobben han er satt til og får beholde jobben, leverer han ikke så
forventer jeg at Styret sparker han.

Om ikke, så må styret gå, der er jeg enig. Men det vet vi ikke til årsmøtet i vinter.


De har tatt en avgjørlse, som kommer til å sett Brann flere år tilbake og samtidig koste klubben flere millioner. Det er bare naive optimister som ikke innser dette. Det er poengløst å sparke liv i en død hest, prosjekt LAN er historie og det tragiske er at LAN kunne vært i gang med sluttpakken, mens Brannsupporterne kunne ha gått sesongen 2020 optimistisk i møte. Vi får se om det blir mobilisert til årsmøtet og om et godt alternativ til dagens styre kommer opp og så får vi se om hvordan det hele ender. Det blir uansett enten en midlertidig løsning fra sommeren av, når LAN har fått fyken, eller en nødløsning med et eller annet ledig trenernavn, noe som er svært uheldig, da det hadde vært milevis bedre å fått en ny start ved årsskiftet. Brann kommer ikke til å dø som klubb, men man bør belage seg på at deg ikke akkurat venter smakedager i 2020 og sesongene deretter.
3
Quote from: Corran on January 07, 2020, 11:20:35 AM
Quote from: ACHTUNG on January 07, 2020, 10:07:52 AMDet forteller meg i så fall at Brann bare kan glemme å komme på rett kjøl på mange år. Når man har Brannmedlemmer som er mer opptatt av å pisse hverandre opp etter ryggen, fremfor å sette foten ned og avsette et styre som tar avgjørelser basert på noen hule lovnader om bedre vær fra LAN, da er det mange med meg som er fristet til å gi en god faen i Brann for en langt tid fremover. Gjennomkorrupt fskap, kvasielitistiske nisser som lar seg smøre av Vibeke Johannesens godprat før årsmøtene. (har hørt at hun er rundt og snakker med medlemmer før det hele starter og mobiliserer) Dersom det er noen her inne som kommer til å innfinne seg på årsmøtet og som ikke kommer til å gå for et nytt styre, dersom det kommer opp et alternativ, da kan de bare reise til det visse helvete, da ønsker de ikke Branns beste, da lever de i en boble.
Sorry men dett
e blir rett og slett litt dumt.
Er enig med at styret burde ha kastet LAN, men med dette innlegget her så klarer jeg ikke å ta deg helt seriøst.
Styret skal jo også bedømmes etter mer enn kun denne ene saken som tross alt ikke er så graverende at det andre sittende styre har gjort viskes vekk.
De har tross alt fått Brann fra meget dårlig økonomi til ok økonomi og det selv med nedgang i partoutkort neste år.
Og nedgang i partoutkort tror jeg også har en del med flytting av SS å gjøre, noe som ikke er et styrevedtak. Dvs kombinasjon av Lan og flytting ble for mange avgjørende.At LAN og Soltvedt er i ferd med å rævkjøre Brann og at ikke styret har tatt den aksjonen enhver med litt basisinnsikt i hvordan en større fotballklubb av Branns kaliber bør ta, det kvalifiserer til diskvalifikasjon ene og alene.  Da hjelper det ikke en milimeter at tallene er hyggeligere enn tidligere, for tallene for 2020 kommer til å bli vesentlig styggere og i tillegg må Brann uansett ut med 10-12 måneders sluttpakke til LAN, når man ikke kan gjøre noe annet enn å fyre avgårde mannen, når det måtte skje, om det skjer tidlig midtveis, eller mot slutten av sesongen.

Man kan ikke være bekjent med å ha et vingeløst styre, med en styreleder som opptrer som en forskremt skolegutt, etter at den famøse avgjørelsen har blitt tatt. Lunde er Vibekes marionett, han har null og niks i en styrelederposisjon å gjøre og han og resten av styret bør få reisepass på årsmøtet, om det kommer opp et troverdig og godt alternativ. Det beste hadde selvsagt vært om Lunde hadde gitt beskjed til årsmøtet om at han ikke ønsker å fungere som styreleder i neste periode, da må man finne et alternativ og da kan det også tenkes resten av det inkompetente styret blir sjaltet ut.
4
Quote from: Corran on December 15, 2019, 13:04:27 PMTror styret sitter ganske trygt enda. Er vel kun du som krever styrets avgang?


Det er mange som ønsker det samme, vær trygg.
5
Det forteller meg i så fall at Brann bare kan glemme å komme på rett kjøl på mange år. Når man har Brannmedlemmer som er mer opptatt av å pisse hverandre opp etter ryggen, fremfor å sette foten ned og avsette et styre som tar avgjørelser basert på noen hule lovnader om bedre vær fra LAN, da er det mange med meg som er fristet til å gi en god faen i Brann for en langt tid fremover. Gjennomkorrupt fskap, kvasielitistiske nisser som lar seg smøre av Vibeke Johannesens godprat før årsmøtene. (har hørt at hun er rundt og snakker med medlemmer før det hele starter og mobiliserer) Dersom det er noen her inne som kommer til å innfinne seg på årsmøtet og som ikke kommer til å gå for et nytt styre, dersom det kommer opp et alternativ, da kan de bare reise til det visse helvete, da ønsker de ikke Branns beste, da lever de i en boble.
6
Lunde så helt fortapt ut. Tipper han er en push-over, som er lett å manipulere, for typer som Vibeke, LAN og Soltvedt. Vibeke & co kommer nok til mobilisere for å sikre at nok av "sine" medlemmer stiller på årsmøtet i 2020, de vet nok at noen og enhver kan sitte utrygt da. Det er bare å håpe at et godt og troverdig alternativ til dagens styre kommer på bordet, et alternativ der den fotballfaglige tyngden er bedre ivaretatt. For samtlige 6 i dagerns styre må bort, om det skal et skifte skal gjøres, så her må det 6 nye navn inn.
7
Brann / Re: Billettsalgstall
December 13, 2019, 11:26:27 AM
Quote from: Nixon on December 13, 2019, 11:08:22 AMEn vesentlig forskjell mellom forlengelsen til Skarsfjord og den forlengede tilliten til Nilsen er at Brann ikke skal spille en tellende kamp før i april. Mye kan endre seg før den tid. Du er jo selv kjent for å snu på en femøring dersom Brann får gode resultater...


Da kjenner du meg ikke godt nok, kjære venn. I dette tilfellet er det bastant. Forstår jeg deg rett om du går okke som, Nixon? Gir du virkelig din støtte til faenskapet?
8
Brann / Re: Billettsalgstall
December 13, 2019, 10:48:49 AM
Nixon, du husker vel hva som skjedde etter at LAN fikk forlenget kontrakten midtveis i 2013, da sank publikumstallet som en stein og det kom frem bannere og det ble ropt mishagsytringer mot både Moldestad, styret og Skars fra Store Stå. Skars fikk sparken, men offisielt fikk han muligheten til å gå ut med at han trakk seg. Det kommer til å gå til helvete, alle med en viss hjerneaktivet skjønner det og det utrolig er at stabukkene i Brann ikke innser det samme. Flere kunne ha gått seirende ut om vi hadde fått en verdig avslutning igår, da hadde LAN fått lykkeønskninger og en takk for den jobben han tross alt har gjort, før nedturen. Nå blir det bare enda jævligere.
9
Brann / Re: Billettsalgstall
December 13, 2019, 10:25:19 AM
Quote from: Nixon on December 13, 2019, 10:21:27 AM
Quote from: Henki on December 13, 2019, 10:16:47 AMMykje dersomatte, hvisomatte skal gå rett veg for at ikkje neste sesong skal bli den verste sesongen sidan nedrykket. Eg trur ikkje Brann har forstått kor alvorleg situasjonen eigentleg er.

Hva er det vi snakker om her? Publikumsinteressen eller det sportslige?


Alt, Nixon, hele den LAN-infiserte pakken.
10
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 13, 2019, 10:23:42 AM
Hvem er det som tør å si sin ærlige mening til LAN og er det ikke litt spesielt å stille spillere til veggs før evalueringen?
LAN er på nivå med Donald Trump i popularitet etterhvert, for en utspekulert snik!
11
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 13, 2019, 10:21:02 AM
Quote from: ACHTUNG on December 13, 2019, 08:57:11 AM.............

Det er ikke lov å klippe og lime inn hele artikler som er bak betalingsmur.

BBB-mod


Ok, hehe!
12
Brann / Re: Billettsalgstall
December 13, 2019, 09:00:20 AM
Om RBK hadde vært i gullkamp, så hadde snittet vært et helt annet i Trondheim. Det er ikke sikkert at snittet hadde vært veldig mye høyere i Bergen, om Brann hadde vært i gullkamp, med hensyn til malingstørke-fotballen LAN.
13
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 13, 2019, 08:57:11 AM
.............

Det er ikke lov å klippe og lime inn hele artikler som er bak betalingsmur.

BBB-mod
14
Brann / Re: Treneren etter LAN
December 12, 2019, 19:43:38 PM
Inn med en ny mann, hvem som helst, bare vi slipper LAN en sesong til!
15
Det bør ikke herske noen tvil:

16
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 19:13:54 PM
Quote from: Nixon on December 12, 2019, 19:07:18 PMKremt... Var det ikke du som for noen timer siden skrev om å ha «respekt og forståelse» for folks meninger?


Idag er jeg så lynforbannet, at folkeskikken er satt på hold.
17
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 18:58:00 PM
Quote from: Finfin respons on December 12, 2019, 18:48:47 PM
Quote from: Lasaron on December 12, 2019, 15:11:08 PM
Quote from: krakra on December 12, 2019, 14:47:16 PMEn spillestil som i all hovedsak går utpå å presse motstander til feil, og så utnytte feilen med spillere fra 25 år og oppover med begrensede ballferdigheter.Godt sagt. Ein kort og konsis oppsummering av LAN sin filosofi. Det er heilt naudsynt at den vert utvikla, og eg håpar verkeleg at dette allereie er snakka om innad i klubben.

Eg trur ein eller fleire i klubben har lukkast 100% i å fronte ein "no står vi saman og snur dette"-tankegang, som har slått an hos dei andre. I tillegg trur eg Trond Mohn har sansen for sånt, og allereie har signalisert at med dette utfallet gir han pengar. Denne kombien trur eg har vore avgjerande for at LAN fortsatt har tillit.

Ja, den er kort og konsis, men rommer selvsagt bare max 1/3 av det bildet selv den enkleste av oss med letthet får øye på...
(2/3: lav tett ramme)
(3/3: forsøk på å bygge opp angrep bakfra til indreløperne, inkludert bonusvarianten: barmenpasningen.) Når det er sagt så har det jo vært den førstnevnte tredjedelen som har vist seg viktigst og mest utbytterik og resultatrik. Og det er jo ikke nok. Det er den sistnevnte tredjedelen som har vært for variabel og lite vellykket.

Det er naivt å tro at ikke Lan har en plan for å utvikle stallen i retning av å lykkes bedre med dette. Jeg har 64 % tro på at vil lykkes så pass at vi er fornøyd. Derfor er jeg glad i dag. Alternativet ville tatt meg rett ned i 42 % helt uavhengig av aktuelle navn i hatten. For det er så sinnsykt mange dårlige trenere og få gode.

Til å være fotball syns jeg 64 % er bra tro.


Hva er dette for noe vissvass? Har LAN-plantene fest idag?
18
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 18:43:10 PM
Quote from: Seriegull on December 12, 2019, 17:41:20 PMJeg kan ikke fatte og begripe hvordan styret kommer frem til beslutningen å beholde Lars Arne Nilsen som trener.

Hva er det positive ved å fortsette å ha LAN ved roret? Jeg finner ikke èn grunn.
Han har hatt en halv sesong med underholdende fotball (høytrykksfotball), og påfølgende et og et halvt år med nedturer. Dørgende kjedelig fotball og resultater langt under forventet.

Høstsesong på høstsesong har det kollapset fullstendig.

Om LAN skulle klarer bedre enn en 9énde plass kommende år, så er det allikevel dørgende kjedelig å se på. Europa har jo han også vist at han ikke mestrer. Lan fikk mye ut av lite, men viser at han ikke får mye ut av mye når satsingen før årets sesongs ender opp med en 9énde plass.

Så hva er det positive ved å beholde LAN som trener?
Kontinuitet? Neppe, for majoriteten av spillergruppen ønsker jo han vekk, i likhet med publikum.. Så denne gruppen må jo skiftes ut.

Klubben mister publikum, det trenger man ikke tvile på. Dette går ut over publikumsinntekter og engasjement.

Inntekter i forbindelse med spillersalg er det bare å glemme så lenge LAN styrer sjappen. Det kommer ikke èn spiller inn som ikke er enten foreslått eller godkjent av LAN. Når vi vet at LAN foretrekker tunge, aldrende spillere, vet vi også at det ikke blir mynt i kassen.

At styreleder faktisk nevner redningsaksjonen i 2015 er trist.. Fotball er ferskvare, og LAN er utgått på dato.
Det er en lidelse å se på hvordan denne klubben blir styrt nå. Uttalelsene til daglig leder om at LAN er fredet, og at trenerspørsmålet var ferdigsnakket før evalueringen i det heletatt hadde funnet sted, er helt hårreisende.

Håper vi får reprise av høstsesongen i fra seriestart av 2020. Overlykkelig om vi taper de første fem.

Dette var ikke til det beste for Sportsklubben Brann, men kanskje for (Gutte)klubben Grei/Treenigheten.
Vakkert, ingenting i tilføye, denne bør brukes som mal og rettesnor, for å beskrive hvor sinnsyk styreavgjørelsen var idag.
19
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 17:34:28 PM
Flere LAN-planter!
20
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 17:31:05 PM
Quote from: pidre on December 12, 2019, 17:29:06 PMDet var dette jeg håpet på, sterkt av styret! Det er ikke Pamer, Doddo og en gjeng supportere som bestemmer.


Jeg håper at du er ironisk, hvis ikke lurer jeg på hvilken stein du har kommet ut fra. Man har jo Trump-plants, er du en LAN-plante, Pidre?
21
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 17:12:02 PM
Kom deg bort fra klubben vår, LAN!
22
Til ære for den beste styrelederen Brann har hatt, så kunne jeg ikke dy meg, han får plassen der Atle en gang var, på profilbildet. (Torvanger kommer tilbake, etter at styret har blitt kastet)
23
Quote from: Nixon on December 12, 2019, 14:33:48 PM
Quote from: ACHTUNG on December 12, 2019, 14:28:27 PMIgjen, hva kan årsmøtet gjøre med det sittende styret?

Mye, dersom det mobiliseres og nok folk som ønsker styret vekk betaler medlemskontigent. Det er i teorien ganske enkelt, men det har vel vist seg tidligere at det er veldig vanskelig å få til.


Takk for svar, Nixon. Dette gjelder klubben vår, Nixon og jeg håper at Krakra har respekt og forståelse nok for en dypfølt bekymring for klubbens fremtid, til at han styrer unna med sin vante trall.
24
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
December 12, 2019, 14:30:53 PM
LAN, Soltvedt, Vibeke og Branns styre, kom dere til h ut av klubben!!!!!!!!
25
Igjen, hva kan årsmøtet gjøre med det sittende styret?
26
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
November 29, 2019, 09:45:37 AM
Quote from: Christian on November 29, 2019, 09:42:27 AM
Quote from: ACHTUNG on November 29, 2019, 09:35:58 AMJeg vet, uten at jeg kan si hvorfor eller via hvor, at LAN blir sittende.

Jeg er ikke med på noen kampanje, men vet med meg selv at jeg ikke kommer til å sette mine ben på Stadion, inntil LAN er borte.
Så selv om LAN skulle finne ut av det og servere oss et offensivt og lekent Brann som vinner kamp etter kamp til våren, så vil du sitte hjemme og sture fordi det er LAN?


Jeg kan virkelig ikke se at det skulle skje, men for all del, om to planeter virkelig skulle kollidere og LAN ender opp med  å klare noe han ikke har klart før, da kommer nok jeg og andre krypende tilbake. Men Brann kommer nok uansett til å få merke fleres vrede, for du må ikke tro at det bare er et fåtall som styrer unne, for flere har gjort det allerede, jeg er en av dem som inntil nå har gitt min støtte.
27
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
November 29, 2019, 09:35:58 AM
Jeg vet, uten at jeg kan si hvorfor eller via hvor, at LAN blir sittende.

Jeg er ikke med på noen kampanje, men vet med meg selv at jeg ikke kommer til å sette mine ben på Stadion, inntil LAN er borte.
28
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
November 26, 2019, 11:22:55 AM
Det er så enkelt at om Brann velger å fortsette med LAN, da stuper pkort- og billettsalg i 2020, men for at man skal få tilsvarende positiv effekt og oppsving i pkort og billettsalg, er man avhengig av å få inn en ny mann som både publikum og spillere kan ha tro på, en trener som beviselig står for en mer underholdende spillestil enn LAN. Kjetil Knutsen er det åpenbare valget, alt ligger til rette for at han blir gjenforent med familien i Bergen og at pendlertilværelsen kan ta slutt, men da må Lunde komme seg ut av Vibeke Johannesen sitt favntak og gjøre det en styreleder bør gjøre.
29
Hehe, søte lille deg, den var god Kraka. Nei, du er nå en figur, det skal du ha.
30
Quote from: krakra on November 25, 2019, 16:27:05 PMDet er skamfrekt å plassere hele den gemene hop i ryggen din. For deg er dine "himmel eller helvete"-rablerier jeg snakker om. Ikke den gemene hop.
At Brann ikke har tjent all verdens på å lytte til omgivelsene er derimot åpenbart. Tror du virkelig ikke "omgivelsene" er en viktig årsak til at Brann aldri har vært en stabil toppklubb?

Før man vurderer om treneren er rett mann til å styre innenfor prinsipper og retningslinjer så må man jo få disse på plass. Brann må først velge en retning, og deretter må de vurdere om personene i klubben er de rette til å styre etter disse retningene. Det er naturlig å gjøre når sesongen er over.
Lille venn, du må lære deg at innenfor moderne toppfotball, så har man aldri god tid. Noe av det viktigste for både eksisterende og potensielt nye spillere i/til en klubb, er at det er klarhet i hvem som er hovedtrener/manager både på kort og lang sikt. Nå som LAN henger i en tynn tråd, vil det være skadelig både med hensyn til eventuell forlengelse av kontrakter med spillere man ønsker å ha med videre og ikke minst vs nye spillere, som Brann måtte ha i kikkerten, at det ikke er definert hva som skjer, om det skjer og når det skjer. Trenerspørsmålet må avklares og om konklusjonen blir at man kjører samme prosedyre videre, da får man bare ta de konsekvensene medfører. Det medfører blant annet jeg og mange med med, styrer unna Brann Stadion. Så får du bare trekke opp bipolar-kortet igjen, din gjøk.
31
Quote from: krakra on November 25, 2019, 15:23:14 PMDet viktigste for meg er ikke at LAN forsvinner, men at vi bygger klubben rundt prinsipper som vi i dag ikke følger, som spillestil, spillerutvikling osv. Hvis LAN må byttes ut for å få til det, så bytt ham gjerne ut. Men jeg vil ikke sparke LAN bare for å sparke LAN, og ikke kaste styre bare for å kaste styret eller fordi de ikke har sparket LAN før sesongen i det hele tatt er ferdig.


Fint skal det være, men baken henger ute, det er vel en passende beskrivelse på det kvasi-elitistiske, selvopphøyde forsøket ditt på å heve deg over den gemene hop og se det de med sort belte i fotball- og klubbforståelse ikke ser, DE STORE LINJENE! LAN er mer til skade enn gagn, han er ikke mannen som skal styre videre innefor de prinsippene og retningslinjene du etterlyser.

Dersom Branns medlemmer hadde gjort jobben sin, så hadde de i fellesskap felt ned Eggenske postulater, for hvordan Brann skal fremstå. Jeg tror jeg kan snakke for Brannfansen, ved å koke det ned til følgende: Offensiv angrepsfotball, både på hjemme- og bortebane, med mål om spille Eliteserie-motstandere ut i hver kamp, i tillegg til at det gis rom for artistene, de spillerne som ønsker å by på seg selv, som ønsker å underholde publikum. Dersom jeg skal lire av meg noe annet, enn å taste Krakra huden full med velfortjente digitale spark.
32
Men likevel vil du ha LAN bort? Klovn.
33
Quote from: krakra on November 25, 2019, 14:51:14 PMBipolar lidelse er en diagnose. Å ha et bipolart syn på Brann er ikke en diagnose. Det betyr bare at to stadig skifter mellom to ekstreme ytterpunkter.
Vi snakker om et styre som har styrt Brann fra randen av konkurs, i OBOS-ligaen, til en kjøpekraftig medaljekandidat med sunn økonomi på tre år. Disse beskriver du altså som "handlingslammede nikkedukker" med en "konfliktssky styreleder" som ikke vil "redde en klubb i fritt fall" fordi de ikke har sparket treneren etter en svak sesong.

Det viser jo bare at du ikke kan tas seriøst. Ikke litt engang. Like fjernt som dine vurderinger av PL-Barmen og super-Dang. Og du må gjerne påstå at "alle med hjerte for klubben" er på samme måte, og at de som ikke er det er psykopater, men det sementerer jo bare at Brann ikke bør lytte til omgivelsene. De er, skal man tro deg, bare hysteriske, følelsesstyrte og irrasjonelle.


Men kjære deg, din fordømte kverulant, når styreleder og styre ikke viser handlekraft og gir 100% støtte til LAN, før evulareringen er gjennomført og uavhengig av utfallet av denne, da viser det at dagens Brannstyre ikke er egnet til oppgaven. Det er langt viktigere enn å sitte på årsmøtet og få ereksjon av at de store linjene er på plass og at økonomien er sunn. For enhver idiot og biopolar eller ei, skjønner at tilskuersvikten vi nå opplever er alarmerende og det bør  også du få banket inn i den akk så tykke og resistante skallen din, lille venn.
34
Quote from: krakra on November 25, 2019, 14:04:09 PMNå er det, heldigvis, ikke alle som er like bipolare i synet på Brann som deg. Ihvertfall ikke blant de som skal styre klubben.


Jeg tror du bør passe kjeften din godt, din nisse! Jeg har sett mye av det du har lirt av deg her inne og det er ikke veldig imponerende og jeg registrerer at du har fått deg en og annen fiende. Det er ikke det minste rart, når du sender avgårde piss av det kaliberet. Og du bør sette deg inn i hva som ligger i diagnosen bipolar før du kjekker deg med terminologi, som du åpenbart ikke har innsikt nok til å kunne bruke. Alle fotballfans med hjerte for klubben, skifter humør og lynne etter resultat, det gjør forhåpentligvis også du, med mindre du er en psykopat, uten evne til å føle engasjement, glede eller sorg. Jeg går ut fra at du kanskje er medlem, i og med at du føler behov for å slå tilbake og da er det vel kanskje ikke å undres over at et handligslammet nikkedukke-styre, med en konfliktsky styrelder, som følger daglig leder i alt og ett, er satt til å styre over Brann skjebne. Men det å håpe at ikke alle befinner seg på samme idiotnivå som deg, din forbannede, ubetydelige dritt!
35
Men er du virkelig så sikker på at de ikke, etterhvert, har fått lignende synspunkter vedrørende uføret Brann er i? Medlemmene skal jo i utgangspunktet være et tverrsnitt av det man definerer som Brannsupportere, selv om disse nok brenner sterkere for klubben enn de fleste. Og når de brenner så mye for Brann, om de er medlemmer av tirsdagsgjengen eller ei, så vil jeg påstå at disse medlemmene ikke gjør plikten sin, ved å forsøke å gjøre det de kan for å redde en klubb i fritt fall. De kan ikke komme trekkende med svulstige og elitistiske uttalelser om at de ser på de store linjene og at de  i sum, basert på det som har blitt prestert, siden opprykket i 2015, ikke gir grunn til mistillit. Da er medlemmene medskyldige i å rævkjøre kluben og det bør eventuelle medlemmer her inne kanalisere til de Brannmedlemmene som ikke frekventerer Ballspark eller Bataljonen-forumet.
36
Denne kampen gleder jeg meg skikelig til, Heia Brann!
37
Quote from: Nixon on November 25, 2019, 13:13:57 PMFor at medlemmene skal kunne kalle inn til ekstraordinært årsmøte må det være skriftlig krav fra 1/3 av klubbens stemmeberettigete medlemmer.

Noen kan jo alltids prøve seg med å kalle inn, men tror nok at utfallet er gitt på forhånd. Det skjer ikke.Det var det svaret jeg søkte etter, takk for det, Nixon. Ikke svaret jeg ønsket, men likefullt, da vet man at det først blir brudulje i mars, for brudulje vil det bli, det vil garantert være flere som vil gi høylydt uttrykk og noen som vil få passet sitt påskrevet. Jeg spår høy temperatur.

Men Nixon, er det slik å forstå at det ikke er stor nok misnøye med Branns sittende styre, til at noe kan skje vs Lunde & co?
38
Årsmøtet går vel av stabelen i mars 2020, så om stoda er uendret til den tid, så er vel det den eneste muligheten Branns medlemmer har til å gjøre noe med det sittende styret ledet av Lunde, for igjen å få gjort noe både vs trener, sportslig ledelse og Branns ledelse ellers. Det var jo et ekstraordinørt møte vedrørende nye søndre langside, kan det bli kalt inn til ekstraordinært møte vedrørende stoda i Brann pr dato og vedrørende dagens sittende styre? Hvem kan kalle inn til et slikt møte og hva må til?

Jeg kaster ballen ut i luften, uten å vite om noen kan gi et konkret svar, men om noen har, så er det bare å gi lyd, for tiden er i ferd med å renne ut for Branns ve og vel, ikke bare for kommende sesong, men også for påfølgende sesonger, om ikke noe blir gjort.
39
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
November 04, 2019, 09:49:54 AM
La oss da inderlig håpe at det er en ny trener som henter Yaw og ikke LAN.
41
Brann / Re: Treneren etter LAN
October 21, 2019, 14:25:39 PM
Tror virkelig LAN at folk er fornøyd, så lenge vi unngår tap? Det er åpenbart at han sier en ting til mediene, for å frita seg selv for skyld, for han ønsker for alt i verden at Brann skal tørre mer og være mer på og offensive, men spillerner klarer det ikke! Det er din feil, LAN, du har prentet inn "for guds skyld, ikke mist ballen" og "unngå overganger", så mye og ofte til spillerne, at de ikke evner å slå om. Og jeg er bombesikker på at LAN ikke messer om at de skal dundre til etter pause, med ledelsen 1-0, da er det heller å unngå det 08 eventuelt er farlige på.
42
LAN har vunnet tilbake Brannpublikummet
43
Hva gjør Rismark i Branns ellever?
44
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
October 19, 2019, 20:46:18 PM
Amankwah har virkelig strammet opp Stabæk-forsvaret, han har mye av det Vito har, er bare 31 og kunne ha bidratt i Brann som sjef i flere å fremover. Er det noen som vet noe om kontraktssituasjonen til mannen?
45
Brann / Re: �?konomitråd
October 18, 2019, 18:57:51 PM
Det er vel ofte slik det er med søkkrike mennesker, de har vel en tendens til å bli eksentriske. Vi får uansett være happy på det han har bidratt med for Brann, selv om ønskedrømmene hadde vært om han han utstyrt Brann med så store finansielle muskler, at vi kunne tatt over det nordiske hegemoniet. For de som ikke tror penger betyr alt i fortball, de tar smertelig feil. Hadde Brann hatt mulighet til å lønne 10-15 spillere med en lønn som overstiger det andre nordiske klubber kunne ha matchet, da hadde det blitt julekveld i Bergen. Og hadde vi brydd oss om andre fans hadde kritisert Brann for å være en kjøpeklubb med investorhjelp? Neppe. Det verste er at Mohn kunne spyttet inn 100 mill i året i Sportsklubben, de neste ti årene, uten at han hadde merket det.

Nok fabling nå, la oss gjøre klar til bortemøtet med Sarp og en Brannellever med primært midtbanespillere i de offensive rollene....
46
Brann / Re: �?konomitråd
October 18, 2019, 18:30:15 PM
Trond Mohn gir 25 millioner til TUIL? Hehe, den mannen er spinnvill og jeg måtte le da jeg så bildet av Brannfan Mohn, i BTs artikkel:

47
Brann / Re: Daouda Bamba
October 18, 2019, 12:43:05 PM
Kagain, er det ikke utrolig at han ikke har blitt utestengt på livstid? Det er en video, der utfallet kunne blitt frykelig stygt, der Pepe forsøker å kjøre knottene i bakhodet på en spiller, skal se om jeg finner det.....

Edit, der fant jeg den:

https://youtu.be/gqHnkby4kII
48
Brann / Re: Treneren etter LAN
October 18, 2019, 12:29:30 PM
Ikke enig, LAN har levert langt under pari og på sentrale spillerkjøp, har han og Soltvedt bommet fullstendig.
LAN må bort.
49
Brann / Re: Daouda Bamba
October 18, 2019, 12:27:54 PM
Dersom man sammenligner Real Madrids Pepe med Bamba, så er Bamba en skolegutt i forhold. Ta dere en tur inn på Youtube og se all volden Pepe har utsatt sine medspillere for. Han trakker og sparker på dem som ligger nede og i ett tilfelle var han miletre fra å treffe en motspiller i hodet, med et bevisst tråkk:

https://youtu.be/OJ8PcuJBRqI

På tross av at Pepe burde ha blitt utestengt fra all fotball permanent, er han med videre og Real lar ham spille, ene og alene pga at han er en god spiller. Det er Bamba også, en av få spillere med x-faktor i Brann.
50
Brann / Re: Daouda Bamba
October 18, 2019, 09:45:18 AM
Det kan virke som om det er en liten kampanje i gang, mot Bamba, dersom man ser de siste dagers saker om spilleren i både BA og BT. Om dette er initiert fra Brannhold, er umulig å vite, men jeg tror ikke det gagner noen at absolutt all mulig dritt om spilleren kommer frem. Det vil bare føre til at andre lag, deriblant utenlandske, ikke ønsker å ta i spilleren, enten det er snakk om utleie eller salg. Alt som blir skrevet om spillere i avisene, blir snappet opp av de som følger med på spiller. Man får nesten inntrykk av at Bamba er en halvkriminell jævel, som bare er ute etter å mele sin egen kake.

PS! Jeg la merke til en ting, da jeg hadde med poden på draktsignering under SPV, på den åpne treningen tidligere i år, i SPV-regi og det var at alle spillerne hadde smilet på lur, bortsett fra Bamba, som nærmest virket litt deprimert, fryketlig tung og trist. I den påfølgende kampen gråt han da han ble byttet ut. Vi må ikke glemme at Bamba er et menneske, samtidig som det selvsagt bør stilles de krav som kan stilles til ham, i klubben, men å ta alt offentlig, det blir litt gapestokk.

Mvh
Psykolog Torvanger

PS! PS! Vi må ikke glemme at Bamba har noe Berisha og de øvrige overhodet ikke har og at kjipe LAN har mye av skylden for at den negative utvaven av Bamba har kommet frem:

https://youtu.be/c36QppYrNb4