• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ACHTUNG

1
Brann / Re: VAR- tråden
March 08, 2024, 12:19:25 PM
Mitt inntrykk er at det utelukkende Anti-VAR i den organisert delen blant Brannfansen, men at det blant de øvrige, deriblant mange old-skoolers, så er man mer positiv. Misnøye med den første VAR-utgaven er det definitivt, men de fleste deler Brannstyrets syn på at man bør være med på å påvirke og gjøre VAR til en bedre utgave vs fjoråret, sesong for sesong. Jeg tror flere av de organiserte i Bataljonen og andre fraksjoner mobiliserte sterkt til årsmøtet, noe som gjorde at det ble flertall. Man bør bite seg merke i at Kalvenes, Sverdrup & co ikke kjører taktikken til Vibeke, som ofte mobiliserte både Brannjuniorer og det hun kun finne av lojale for å gjennom sitt syn. Kudos til dagens styre og ledelse for det, for om de virkelig hadde ønsket å unngå et nederlag, så kunne man ha mobilisert.
2
Med det været vi har om dagen må det ligge godt i rute, flott bilder Gulløl!
3
Brann / Re: Årsmøtet 2024
March 07, 2024, 17:46:17 PM
Avga min stemme for styrets forslag og det er bemerkelsverdig at man på alle de øvrige sakene støttet styret, mens på VAR var det Norsk supporterallianse, der det er åpenbart at Kanari og Klanen er de tonenangivende, som fikk gjennomslag. Ikke meningen å refse de som stemte for anti-VAR, men det er vel mer et utslag av irritasjon enn noe annet. Vil vi virkelig tilbake til en skokk med feile dommeravgjørelser og vil vi virkelig at Norge skal ha en helt annen løsning enn det man har blitt vant til i internasjonal fotball?

Uansett er det en lang vei å gå:

"Dersom flertallet av de 32 toppklubbene stemmer frem et standpunkt om å være imot VAR, må tre parter snakke sammen for at VAR skal fjernes: Norsk Toppfotball må be Norges Fotballforbunds styre om å fjerne VAR fra Eliteserien."

Nå har man uansett kommet til en foreløpig konklusjon i Brann på spørsmålet, så får vi ha fokus på det vi har felles, å støtte Brann uansett.
4
Brann / Re: Årsmøtet 2024
March 07, 2024, 15:02:01 PM
Vær obs på at etter alle solemerker så er de fleste Brannfans pro-VAR. Dvs at man ikke er fornøyd med førsteutgaven, men at man forventer at det kommer en forbedret utgave allerede i år. De som er anti-VAR skal få lov til å være det, men man bør være obs på at man på ingen måte taler flertallets sak når man nå har påtvunget Branns ledelse å flagge anti-VAR.
5
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 14, 2024, 12:32:52 PM
Er det ikke en gang uverifiserte og sannsynligvis falske rykter gående om hva som kan skje med kapasiteten? 3-4000 plasser til bør Brann ha sikte om å inneha, det evige spørsmålet er hvordan?
6
All mulig kudos til Gulløl for bildeoppdatering!
7
Brann / Re: SK Brann Kvinner
February 01, 2024, 20:36:11 PM
Hva er poenget med å plage det nyøagte hybridgresset med CL-kamp for Brann damer? La nå gresset få satt seg skikkelig, slik at man ikke risikerer skader til Branns seriestart. Merkelig at Kalvenes stresser så på med å fremskynde bruken av en matte som garantert vil trenge den tiden den kan få
8
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
January 19, 2024, 13:06:53 PM
Quote from: andreas1989 on January 19, 2024, 12:43:48 PMDu skal selge en skadet Sery Larsen?

Han er vel nyoperert og tilbake om ikke alt for lenge? Blir han med i oppkjøringen i tide, så skal du ikke se bort fra at det kommer et tilbud. Men ingenting hadde vært bedre enn om både han og Heltne fullfører for Brann i 2024, ideelt sett sammen med Felix og andre nøkkelspillere.
9
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
January 19, 2024, 12:40:48 PM
En vesentlig signering, det hadde vært en tragedie å miste både Heltne og Serry før sesongen, i og med at Serry nok går avgårde om det rette tilbudet kommer, laget kommer til å bli minst like sterkt som ifjor, mest sannsynlig sterkere og det er en kjempefordel i og med at Glimt nå ser ut til å måtte avgi sine to beste angrepsspillere utenom Pellegrino, i tillegg til at det fort kan komme andre frafall. Nye spillere kommer Glimt til å skaffe seg, men de må spilles inn og det er ikke nødvendigvis en selvfølge at Kjetil og Gaute vil fungere like godt som Kjetil og Morten. Litt overkill å gå rett på gullpraten nå selvsagt, men jeg klarer ikke å dy meg, for Brann har virkelig alle forutsetninger for å gjøre det minst like skarpt i år som i 2023 og man må bare håpe at Molde ikke får et voldsomt oppsving. Men årets re-signering er gjort med Heltne, uten tvil!
10
Brann / Re: Eivind Helland
December 20, 2023, 13:04:04 PM
Helland og Holte kan bli Branns fremtidig stopperduo, helt klart!
11
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
December 17, 2023, 14:29:55 PM
Gjort er uansett gjort og spist er uansett spist, Heltne har levert uansett og har vært sterkt delaktig i at Branns høst ble som den ble. Han fortjente buksevann for oppførselen sin i sommer, men den hadde null innvirkning på resultatene, de ble påvirket negativt av blant annet Rasmussens avgang og Wolfes, pluss skader på stoppere. Føler faktisk at klubben strammet seg mer opp etter at det løste seg, at det kom noe godt ut av det. Jeg føler i gen irritasjon mer vs Heltne, så lenge han leverer er jeg happy, men jeg merker at jeg har mindre tålmodighet med ham nå om han driter seg ut. Jeg vil uansett ha Heltne med videre i 2024 og håper at Brann har et opplegg for ham etter endt spillerkarriere.
12
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
December 15, 2023, 11:26:53 AM
Det er så mange sulliker, spesielt enkelte såkalte die-hardere, som ikke klarer å innse viktigheten av Heltne. Det er så mye mer enn det man ser på banen, som isolert sett går utenpå det meste av øvrige midtbanehærførere i ES. I kampen mot Glimt, der vi "vant" sølvet, der totaldominerte Heltne og han gikk i tacklinger som få andre gjør ham heretter. Dette med blø for drakten er noe stort piss, tror dere Heggebø hadde blitt værende om en annen klubb lokket med dobbel lønn? Da tenker jeg mange skulle ha fått seg en overraskelse, for selv om man i sitt eget subjektive supporterhode tror at akkurat "den" spilleren blir i Brann uansett, om han så måtte spille for knapper og glansbilder, så tar man smetelig feil, for det er slik fotballens dynamikk er og skal være. Spillere skal sulte etter mer, for det gjør dem bedre, men bare opp til et visst punkt, for i Mbappe-, Messi- og Haaland-ligaen er det bare usmakelig. Men at Heltne blir fristet av bedre lønn og gjerne 1-2 år mer med bedre lønn, det har jeg all mulig forståelse for. Timingen var det verre med og jeg var like forbannet som resten da de pågikk i sommer, men når han omsider krøp overraskende til korset, da var den saken oppgjort for meg, men åpenbart ikke for de som mener at de står klubbens hjerte nærmere enn "oss" andre, supporterpolitiet.
13
Det var vel en timelapse-sak på LSK sin side i anledning hybridgressleggingen, håper Brann kjører litt av det samme de også.
14
Det virket som om Godset taklet kulden bedre enn Brann, både Felix og SHN hadde lavere frekvens på beine enn normalt og Castro og Mathisen fikk nada til, null sprut, rett og slett Brann i zombie-utgave. Dersom Ruben var fit burde Hornis også ha kjørt fart i stopperrekken med ham inn for Pallesen og Kartum burde kanskje ha startet offensivt, muligens Kniklas også.
15
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
December 04, 2023, 08:23:36 AM
Quote from: Eivind on November 29, 2023, 19:22:41 PMHørte nettopp Bodø/Glimt sin podkast etter Brannkampen. Litt morsomt å høre hvor et samlet panel der digger spilleren og lederen SHN og svært gjerne skulle hatt han på Norges beste lag.

Her har vi slått oss til ro med at han er begrenset.

Lederen SHN blir umulig å erstatte. Han betyr enormt mye for dette laget.

Men tullete utspill i media og sutring der må han legge av seg.

Det har jeg skjønt for lenge siden, at lederen SHN og spilleren blir umulig å erstatte.
16
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
November 29, 2023, 10:51:18 AM
Quote from: ostraume on November 29, 2023, 10:45:00 AMI sommer snakket Horneland at han så for seg Sivert inn som en del av trenerteamet i fremtiden. Dette er vel og å ta inn i betraktningen. Både for Sivert selv og for Brann. Mye fotball i det som jo egentlig er en ganske begrenset spiller.

Begrenset spiller? Hvordan har dette vokst til å bli en sannhet, at Heltne er god på tross av at han har sine klare begrensninger? Ballferdighetene til Heltne er der opp i norsk målestokk, på de fleste områder bortsett fra på fart, men det henter han inn på plasseringsevne.
17
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
November 29, 2023, 10:43:48 AM
Jeg gir blaffen i om Heltne legger press med sin uttalelser, Sivert er alfa omega for Brann i kanskje 3 år fremover, han må beholdes og da må han også få lønn etter hvor viktig han faktisk er. Dette tror jeg også Hornis og Jimmi helt klart ser.
18
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
November 29, 2023, 10:40:30 AM
Man må ha inn en ny midtspiss som kan gi Finne mer konkurranse enn det Heggebø gir. Evt. må man vurdere om Castro kan gå inn i kamp om midtspiss, dersom ideen er å få fart på begge flankene.
19
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
November 29, 2023, 10:37:29 AM
Quote from: Dickens on November 27, 2023, 22:15:30 PMFra bluss til en annen brannfakkel:

Jeg får kreft i øynene av disse som tror de er på en Coldplay-konsert og drar opp mobilene sine og skrur på den forbanna lommelykten.

Dette må kuttes ut med en forbanna gang.

En ganske tøff effekt spør du meg og junior på 10 og juniorine på 12 er gladelig med. Helt enig at man skal holde det så ekte som mulig, men man må akseptere at det kommer nye elementer inn og forsanger/ropert var jeg mot i starten, men nå er det en del av pakken å høre meldinger bli sendt via roperten, da vet resten av Stadion at allsang er på vei.
20
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
November 28, 2023, 11:13:01 AM
Heltne er driftssikker, tåler mye juling, han kan fint holde koken til han er 36-37. Og han er ikke minst god, meget god, han er pasningssikker, han styrer spillet og vet nøyaktig hvor ballen skal slås i forskjellige situasjoner, han er flink å slå målgivende, har hatt flere presise stoppballer inn i 16 til spillere på løp og han er målfarlig, spesielt på dødballer. Brann bør justere lønnen til Heltne og utvide med 1 år til på eksisterende kontrakt, om det er det som skal til.
21
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
November 28, 2023, 09:02:40 AM
Heltne er alfa omega for Brannlaget, det ser alle, gi ham bedre lønn og flere år.
22
Brann / Re: Niklas Castro
November 28, 2023, 09:01:47 AM
Quote from: krakra on November 27, 2023, 15:28:39 PMSier ikke at Castro er for gammel, men stallen er for stor og har for få unge spillere. Skal vi forynge og forsterke i vinter må noen ut og da havner naturlig nok en skadeplaget 27-åring i vår mest befolkede lagdel høyt på listen.

Kan ikke annet enn å le høyt.
23
Brann / Re: Niklas Castro
November 28, 2023, 09:00:36 AM
Quote from: Superjack on November 27, 2023, 14:14:03 PMOg selv om Castro er meget god for Brann, så mener jeg fortsatt at om Brann vurderer justeringer i troppen så er han en av dem som bør vurderes ut. På grunn av det at det bør settes inn spillere med større utviklingspotensial og rettere alder. F.eks Blomberg og Warming, kanskje også enda en.




Med all mulig respekt; vissvass, regulært vissvass fra ende til annen. Dette er så horribelt at jeg ikke kan kom med andre beskrivelser enn at det er salig vissvass. Du skal være j....g glad for at vi har en klassespiller som Castro i troppen, j....g glad, for han er en av spillerne som nå er i ferd med å sikre Brann e-cup. Og takk og lov for at vi supportere ikke har medbestemmelsrett og at avgjørelsen om stallsammensetning er opp til sportslig å avgjøre.
24
Jeg er for VAR, men jeg vil ha raskere avgjørelser.
25
Brann / Re: Niklas Castro
November 27, 2023, 13:16:18 PM
Uansett historikk eller ei, i dette nu er han briljant, han blir lagt merke til, men det har vært (fortjent nok) mye mer fokus på Mathisen, Finne og Felix. Er Castro i posisjon til å score så scorer han, det så vi på innlegget fra Finne som han headet kontrollert i mål og om man tror at de to målene han puttet igår er ferdigscorede, så er de ikke det, det er Castros eminente ballkontroll som gjør at de sitter. Og apropos ballkontroll, fikk alle med seg da han på Marcelo-vis dødla ballen under foten på et utspill fra Dyngeland? Det er ikke mange som klarer akkurat det, det er ren kunst, fy f for en spiller vi har i Castro og fy f for noen spillere vi har utenom, med Finne, Mathisen, Felix, Børsting, Heltne, Serry, Pallesen, Crone, Soltvedt.... Etc. Soltvedt, glemte helt ham i farten, han var jo helt ekstrem offensivt igår, jeg trodde det var Felix til tider, men så var det Soltvedt. Brann anno 2023 er det beste Brannlaget noensinne, det er høy, høy klasse over hele linjen, Brann er pr dato et av de beste lagene i Skandinavia, fullt på høyde med Glimt og sikkert kapable til bite fra seg i møter med det beste fra Sverige og Danmark.
26
Quote from: Erifos on November 23, 2023, 09:53:10 AMTakk! Ser forøvrig at hjørnet mellom SPV og Hansa er agendapunkt på medlemsmøtet i neste uke: https://www.brann.no/nyheter/invitasjon-til-medlemsmote



Spennende! De hadde aldri hatt det på agendaen om det ikke var noe nytt og eventuelle endringer på gang.
27
Brann / Re: Niklas Castro
November 27, 2023, 11:07:37 AM
Branns klart beste spiller offensivt og til tider giftigere foran mål enn Finne. At ikke Castro noensinne har spilt i en større liga enn ES er en gåte.
28
Brann / Re: Ulrik Mathisen
November 27, 2023, 11:05:37 AM
Får Brann Warming i gang blir han garantert solgt sommervinduet 2024, for en sum vi ikke har sett i Brannsammenheng tidligere, så utfordrerne trenger ikke å føle at alt håp er ute, om Warming tar beslag på venstreflanken.
29
Quote from: Lasaron on November 27, 2023, 09:49:07 AMForøvrig: Det var utrolig mye VAR-greier i går. Det tok litt piffen ut av engasjement. Nå har Brann resultatmessig hatt stor nytte av VAR i år, men få det vekk likevel.

Det er måten VAR blir brukt på i ES som er under enhver kritikk, i Premier League eller LA liga ville det gått mye kjappere fra VAR hadde blitt koblet inn, til det hadde kommet en avgjørelse. Det var AAAAALT for mye ventetid etter hver scoring.
30
Her burde Bataljonen og Brann gjort en avtale med VY for supportere som ønsker å toge over. Buss er neppe aktuelt, fly er en opsjon selvsagt. Blir vel overvekt av østlandsbosatte Brannfans bør en gå ut fra.
31
Godset virker ikke å være ferdige med sesongen og det er bare å legge merke til at Mehnert er på gang, det vil ikke bli a walk in the park i Drammen neste helg, vi møter tøffere motstand enn det Glimt stod for igår, for de gule er vel noe av det svakeste jeg har sett til nå av motstandere på Stadion i år og i uansett kamp hjemme og bort, bare slått av ubehjelpelige Ålesund. Jeg tror Brann er home free uansett med sølv, selv om det skulle bli poengtap eller tap i Drammen, for VIF kommer mininum til å ta poeng hjemme mot TIL og Viking kommer ikke til å få en storseier i Stavanger mot RBK. Sistnevnte er uansett mer sannsynlig enn at TIL vinner i Oslo. MEN, når alt det er sagt, så kommer Branns lagmaskin til å rulle videre mot Godset, det blir ballbesitttelse og ballek med Castro, Finne og Mathisen, sammen med Norges beste midtbane i ryggen. For la oss stikke fingeren i jorden; Brann er pr dato Norges beste lag, vi ender med 64 poeng, kanskje bare 3 eller 4 poeng bak Glimt til slutt.
32
Brann / Re: Treneren etter Horneland
November 24, 2023, 12:39:44 PM
Det er helt naturlig at det oppstår interesse rundt Horneland, når han har den statistikken han har med Brann i år, i tillegg til at Brann bet godt fra seg mot AZ og rundspilte Arouca hjemme. Jeg er rolig når det kommer til danske og svenske klubber, men når Utrecht ble nevnt, da ringer det litt mer i alarmbjellene, for der kan vel ikke Brann konkurrere på lønn i det hele tatt og de spiller i Æresdivisjonen. Jeg frykter at Hornis forsvinner til Nederland og om Brann skal unngå det, så er det bare gi ham en solid lønnsøkning.
33
Fikk banen skader etter at kvinnelaget gjorde unna CL-kampen?
34
Det fine med Brann anno 2023 er at det har null og niks lenger å si hvilken magefølelse man har i forkant av kampene, spiller Brann som de skal og bør, da ender som regel utfallet positivt og med 3 poeng. Jeg hadde for eksempel en dårlig følelse i forkant og underveis i kampen mot FKH, men det endte som det skulle og det har det også gjort i andre kamper der man har vært sikker på poengetap eller tap, som hjemme mot Molde. Det er en lagmaskin som pr dato er hakket bedre enn Glimt etter MIN mening og det er bare å fortærende at man ikke hadde arvtagere klare til å steppe inn, da Rasmussen og Wolffe forsvant ut, for det kostet Brann gullkampen. Hva magefølsen sier før Glimt? Ingenting, den er hverken god eller dårlig, men en ting er det ingen tvil om, Brann har alt å spille for og kommer til å gå inn i dueller med mye større entusiasme og kraft enn Glimt, for Bodø-laget bør være mer opptatt av å holde seg skadefri og fit for fight til møtet med Lugano 4 dager senere. TIL og Viking kommer sikkert til å klage og det gir nok Knutsen & co en god f i, over at spillere blir spart til kampen mot Brann og at noen bare spiller en omgang eller 60 minutter av de faste, for nå er serien over for Glimt, det er alfa omega at de avanserer i Conference League og det er nok det som gjør at Brann er klare favoritter til helgen. Men jeg tror faktisk Brann hadde vunnet om det stod like mye på spill for begge lag også.
35
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
November 21, 2023, 17:45:26 PM
Satt på Fjordkraft under Brann - Lyn med 2 av døtrene mine og hadde fin oversikt bort til Bataljonen, der det var påfallende å se at 9 av 10 var gutter eller menn. Jeg innbiller meg at fordelingen er 70 - 30 når herrene spiller, så det er vel helt klart noen kvinner og jenter som burde kjenne sin besøkelsestid. Det er ellers litt krenket på vegne av det annet kjønn enkelte  mannlige Brannfans står for, når de skal få "oss" til å føle et sting av dårlig samvittighet for at vi ikke stiller opp, man bør legge merke til at det er få om noen kvinnelige Brannfans som gjør det samme. Jeg tipper det er litt for at de skal bade i sin egen selvtilfredshet over å kjøre likestillingslinjen all the way, uansett hvor. La folk gjør det lysten og ikke minst lommeboken tillater, man går om man vil og kan og kan man ikke så får de som er på kamp være glad det antallet som kommer.
36
Quote from: Superjack on November 16, 2023, 20:53:19 PMDette med å la damene spille på Stadion må være et fantastisk symbol for at Brann mener alvor om damesatsingen sin.

Brann herrer kan aldri bli annet enn en mygg i internasjonal fotball.

Brann damer kan bli noe. Bli for damene det København er for herrefotballen i Norden kanskje?

Å tilby damene å spille på Stadion tror jeg knytter til seg enda bedre damespillere.

Jeg applauderer det valget til Brann sin ledelse.

Da har du mistforstått alt med hva det innebærer å være Brannfan, min venn, dersom du tror at det er bare internasjonal suksess som skal til for at man skal brenne for klubben. Brann er klubben min uansett hvilken divisjon klubben måtte spille i.
37
Man må stikke fingeren i hybridgresset og innse at damefotball kanskje aldri vil fenge mer enn som så. På publikumstall vil man aldri få "likestilling", for når det kommer til å se fotball og ville gå fysisk på et stadion etter å ha forhåndsbetalt, da skal man virkelig ville det og jeg tror dessverre at det ikke er mange nok som er villig til å ofre hud og hår for å gå og se Brann kvinner, som det for all fremtid vil være for menn. Og da hjelper det ikke at man vil kvinner og jenter aldri så mye vel, at de skal få det samme som "oss", få ha de samme drømmene som "oss", for publikum er kynisk, Brann (herrer) er en institisjon, noe vi alltid vil komme for å se, Brann kvinner, Brann 2 og øvrige lag vil ikke få den samme plassen noensinne. Slik vil det være i Brann, RBK, Bayern, City og Barca og det har null og niks med mannssjåvenisme å gjøre, det er nok en ganske stor prosentandel av kvinner også, som foretrekker å kun se herrelaget.

Bare for å ta tallene fra årets toppserie:

Totalt antall tilskuere på 27 runder: 57 470  Høyeste tilskuertall på enkeltkamp 4 719 Snitt 460.

Brann (kvinner) hadde 3723 tilskuere på Brann - Lyn, mot Avaldsnes   2928.

Disse to kampene var en happening, det var mulig å hype god tid i forveien, det blir noe helt annet når det blir hverdags å spille på Stadion. Kjør gjerne Stadion hjemme mot LSK, RBK, VIF og Åsane, men ellers bør man ha et alternativ.
38
Quote from: andreas1989 on November 16, 2023, 17:45:34 PMDet er jo helt sant men dersom det er prisen man må betale for å få hele pakken i fanget så sier vi jo ikke nei, selv om det er lett å tenke at dette er småmannsgalskap. Det idelle hadde jo vært hybrid gress med undervarme og tribune på treningsbanen utenfor stadionportene. Så får vi se da hvilken forfatning selve stadion gresset vil være i som følge av disse ekstra kampene.


Enig.
39
Opp i alt det positive, så må jeg uansett si at det overrasker meg litt at Branns kvinner nå skal spille samtlige hjemmekamper inne på Stadion, 10 er det vel totalt, pluss cup og E-cup. Det vil jo korte drastisk ned på levetiden til matten og banen vil ikke få restituert seg i samme grad, i tillegg til at det virker ganske meningsløst at Brann kvinner skal spille for 1.200 når de møter Røa og andre lag av samme kaliber. For helt realistisk så står Brann kvinner for under 10% av det Brann herrer står for på tilskuerfronten, i tillegg til at snittprisen pr billet er langt høyere for herrene. Så at banen nå skal deles likt mellom kvinnene og herrene? Greit nok med 2-3 kamper på det aller helligste, i tillegg til E-cup, men det blir ganske massivt om kvinnelaget virkelig skal få den tilgangen som det nå blir skissert at de får.
40
Men tribune ville ikke Union ha bygget uansett, så da er den saken grei.
41
Salget er gjennomført, men Union får ikke mulighet til å bygge ut slik de ønsker, det rimer ikke at Union da betaler hele beløpet som skissert, med overskudd til Brann. Kan Brann i egen regi gjøre grep med økt tribunekapasitet i overgang SPV og Frydenbø og på Frydenbø, eller setter Union en stopper for det i og med at de eier kroppen?
42
Det er jo nesten litt for godt til å være sant. Men bare for å ha det klart; Dette er plan B i og med at plan A med Union ikke blir noe av, eller blir det fortsatt salg av bygningsmasse til Union? Og hvis så, blir det til en lavere pris, som ikke gir penger til oppgradering av Stadionmatte og treningsanlegg? Har Brann noen som helst forpliktelser vs Union, nå som de ikke får rasere Brann Stadion med et stygt og skjemmende kontorbygg i overgangen mellom SPV og Frydenbø? Eller er avtalen med Union annulert slik at Brann ikke får resterende gjelder slettet? Og 1 spørsmål til; Vil det nå åpne seg en mulighet for at man kan få utvidet tilskuerkapasiteten på Stadion, primært i overgangen SPV og Frydenbø og evt med ombygging av Frydenbø? Jeg bare kaster spørsmålene ut, for man vet aldri om det er noen med know how her som kan gi svar.
43
Rosenborg har Koteng Arena for damelaget, det hadde jo vært glimrende om man hadde fått på plass tribuner ved banen der det har vært planlagt at damelaget og Brann 2 skal spille sine kamper og gitt areanen navnet Mohn Stadion eller Mohn Arena.
44
Brann / Re: Billettsalgstall
November 14, 2023, 14:41:54 PM
17.100 var talltriksing ser det ut, fra Vibeke & co da Fjordkraft-tribunen ble trumfet gjennom. Man var opptatt av å ikke redusere betydelig og det ser selvsagt bedre ut om man er på 17-tallet fortsatt, med 17.100 fra opprinnelig 17.300 enn til 16.750. 16.750 er og blir for lavt, her må Brann etterhvert jobbe for minium 2.000 og ideelt sett 3-4000 plasser til, noe man kan få ved å utnytte overgang mellom Frydenbø og SPV og utnytte Frydenbø mer i høyden.
45
Brann / Re: Bård Finne
November 14, 2023, 14:37:06 PM
Det som har slått meg med Finne i det siste er at han ikke har like god kroppskontroll som tidligere i år, han detter mye og han har ikke den samme evnen til å vri seg løs mellom flere spillere, han evner heller ikke å rykke fra. Og når det kommer åpenbare sjanser, da treffer han ikke skikkelig. Der er Castro langt, langt mer giftig og jeg mener seriøst at Niklas bør vurderes som midtspiss, gjerne med Finne på flanke.
46
Brann / Re: Sesongen 2023
October 23, 2023, 08:28:06 AM
Glimt har hatt så mye marginer på sin side i flere kamper i år, blant annet mot Brann hjemme, der de har tatt poeng i kamper de ikke har fortjent noe som helst i. Brann har primært tatt poeng på "ærlig vis", de har som regel totaldominert i kamper laget har vunnet. Horneland har bygget et aldri så lite Norges "City" av Brann, laget har blitt en lagmaskin og det er ingen tvil om at kvallik-kampene til Conference League, mot Arouca og AZ har hevet Brann opp til et nytt nivå, et nivå andre lag i ES ikke mestrer. Det er irriterende at ikke Brann har større sjanser til gull i år, for det er gullkamp laget hadde fortjent i år, Brann er pr dato et bedre lag enn Glimt, det hadde vært så hinsides om Glimt hadde snublet med 2-1-2 og Brann hadde vunnet sine 5, men det er som å tro på julenissen, vi får være fornøyd med 2. plass og en kortere vei til Europa League enn med 3. plass.
47
Brann / Re: Billettsalgstall
October 21, 2023, 10:55:29 AM
Det sier seg selv at med 3000 til i kapasitet så er sjansene større for at man kan sitte ved siden av hverandre 2+, når man nærmer seg max og det er 1 og 1 sete igjen, da går det laaaangt tregere. Brann har for lav kapasitet  punktum!
48
Brann / Re: Billettsalgstall
October 20, 2023, 11:58:39 AM
Det blir fablet om at kapasiteten på Stadion er 17.100+/-, men det blir ropt fullt når man er på 16.600ish. Da er ikke kapasiteten 17.100, da er den 16.600 og det er alt for lavt. Det var nok litt tallmagi ute og gikk da søndre langside ble bygget og man var opptatt av å vise at kapasiteten ikke gikk særlig  ned fra 17.300.
49
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 18, 2023, 07:44:25 AM
Det er bra at det er finvær i dag, for det er alt annet enn heldig at damelaget møter Glasgow bare 3 dager før Brann tar imot Molde, med hensyn til matten, som synger på siste verset, for hadde det vært pøsregn og om det hadde regnet videre frem til lørdag, da kunne banemannskapet fått trøbbel med å få matten fin og fjong til en av årets viktigste kamper for Brann. Nå er det meldt sol hele veien, med 10-11 grader pr dag, så banemannskapet og klimaet kan sørge for at banen setter seg fint igjen. Det er bra at damene nå flytter over til Åsane Arena til gruppespillet og at banen blir brukt kun til de 2 gjenstående kampene av herrelaget. Så er det av med gammelt og inn med ny undervarme og et hybriddekket som skal tillate at flere kamper blir avholdt, inklusiv noen flere damekamper enn før.
50
Å starte med Heggebø er like feil som at Solbakken starter med Strandberg. Men, jeg kan ta feil, kanskje Heggebø leverer like godt som i 2021, for da var han virkelig god.