• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Viduus

1
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 16, 2017, 09:12:06 AM
Søderlund, tenker det blir en ny Markus Pedersen om det blir en realitet......
2
Kamper / Sv: Den store stream tråden !!!
April 21, 2016, 18:39:04 PM
Quote from: Klaus_Brann on April 21, 2016, 16:59:00 PM
Takk til adm., introduksjon om ny bruker og et langt innlegg. Jeg gledet meg til å lese mer, men så er det bare et par halvdårlige streamingsider?! Skuffet.


Men da venter vi i spenning på dine gode da..... Har ihvertfall ikke sviktet undertegnede en gang. (PS! Har drevet i noen år med internet, og aldri opplevd bedre streamingsider som samler alle ligaer, og faktisk også har linkene til kampene)
3
Kamper / Sv: Den store stream tråden !!!
April 21, 2016, 16:13:40 PM
Først og fremst, takk til administrator for godkjennelse.

Grunnen til at jeg ville "inn" i forumet er enkel, har sett mange som spør om stream til kampene. Og la meg først understreke at så lenge TV2 la opp til en rederlig avtale for brukerne betalte jeg dem for å se Brann, så begynte alt å gå på Zebra etc, samt at jeg bor i utlandet, og alt for mye som egentlig ble betalt for var utilgjengelig.

Jeg har brukt hovedsaklig 2 sider for å få med meg SKB, (og alt annet av interesse), så deler dem gjerne med dere alle, men vær obs, de er noen luringer, så ha installert adblock, og gjerne også Privacy Badger. Dessverre må man innimellom slå dem av for å få sett avhengig av linken.

Til nå på 2 sesonger tror jeg at det var en av kampene i første jeg ikke fikk sett, og i år bare Førde kampen så langt som ikke var tilgjengelig (heldigvis?). Kvaliteten er stort sett god, innimellom med kommentator, men for det meste bare bilde og stadionlyd. Dette gjelder for alle serierunder btw, menyene er enkle, så tror ikke jeg overforklarer dem.

Mitt førstevalg er: http://www.sportp2p.com/online/

og andrevalg: http://livetv.sx/en/

Viduus out..... Have fun.