• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Alonso Solis

1
Haha, leg meg ihjel. Hør den stemningen da! Norsk fotball trenger litt faenskap som dette!
2
Brann / Re: Brann i media
October 30, 2019, 16:07:32 PM
Men Brann og LAN legger jo ikke akkurat til rette for at spillerene skal slå seg litt mer løs i media. Sier de noe feil risikerer de avstraffelse (ref. Bamba).

Samtidig er ikke jeg så jysla keen på at vi skal havne på Gauseth/Mads Hansen-nivå heller. Måten de to holdt på bør stå som et skrekkeksempel på hvordan man IKKE forholder seg til media. Jeg tar gørrkjedelige standardsvar fra Brannspillerne 10 av 10 ganger fremfor kleinhetsnivået Gaus/Hansen ligger på.
3
Brann / Re: Talentarbeid
October 27, 2019, 01:18:47 AM
I dette tilfellet er jeg helt enig med LAN. Jeg har sett de fleste kampene Vetti har spilt for 08 og han har strengt tatt ikke imponert nevneverdig. Han fremstår veldig anonym og det virker ikke for meg som om han har noen ekstrekvaliteter på noe som helst. Det sagt, så er han veldig ung og kan selvfølgelig ende opp med å bli en eminent spiller for alt jeg vet.

Og uansett om Vetti hadde spilt som en gud er det ikke LAN sin oppgave å skryte hemningsløst av motstanderlags spillere. Spillere som ikke ønkser å være i Brann.
4
Kamper / Re: Lillestrøm - Brann, 01.09.19, kl 18:00
September 01, 2019, 19:26:23 PM
Quote from: Lasaron on September 01, 2019, 19:18:16 PMKeeperen deres skulle selvsagt ikke hatt rødt kort.

Hvorfor ikke? Jeg mener han fratar Brann en åpenbar målsjanse ved å handse der. Er man 20 meter fra åpent mål så er det en åpenbar scoringsmulighet, selv om det måtte stå et par forsvarere mellom ballen og mål.
5
Brann / Re: Talentarbeid
September 01, 2019, 19:24:03 PM
Jada, jeg har forsåvidt forståelse for avgjørelsen.

Litt enklere formulert, så lurer jeg på hvordan forholdet mellom Brann og nest blir påvirket av at Nest nektet å slippe Hustad.
6
Brann / Re: Sesongen 2019
September 01, 2019, 19:21:33 PM
Klart det har en sammenheng. Men å drible mye er jo ikke et mål i seg selv. Ihvertfall bør det ikke være det. Poenget mitt er at hvis vi hadde hatt like mange dribeforsøk som feks. Molde så ville vi nok fortsatt hatt langt dårligere uttelling. Da mener jeg det er helt kurrant å holde det til et minimum.

Se feks. på Berisha. Han er ingen utpreget dribler, men er likevel den som har skapt flest sjanser i ligaen. Som lag er vi blant dem som skaper flest sjanser. Helt uten å drible (nesten).
7
Brann / Re: Talentarbeid
September 01, 2019, 19:03:36 PM
Vet du når det ble avgjort å hente han tilbake?

Grunnen til at jeg er interessert er fordi jeg spekulerer litt i om dette kan ha sammenheng med at Nest nektet å sende Hustad tilbake. Ordningen vi har fått i stand med Nest anser jeg for å være veldig bra først og fremst for Brann, men åpenbart også for Nest. Men når Nest nekter å sende en spiller tilbake slik de gjorde med Hustad skaper det nok fort murring. Kan tilbakekallelsen av Pettersen være en form for "straff" for dette (selv om det på ingen måte er en straff ettersom Nest ikke benyttet seg av han)? Kan Hustad-saken ha ødelagt noe av det gode samarbeidsforholdet?
8
Brann / Re: Talentarbeid
September 01, 2019, 18:31:41 PM
Kan noen fortelle meg hvorfor Pettersen er hentet tilbake til Brann? Jeg har ikke sett at det har stått noe om dette i BT osv.
9
Brann / Re: Sesongen 2019
September 01, 2019, 18:00:16 PM
Hvis Brann er de som får aller dårligst uttelling på dribleriene sine er det jo objektivt sett en veldig god strategi å drible minst mulig. Synes ikke den statistikken der er så veldig negativt.
10
Kamper / Re: Lillestrøm - Brann, 01.09.19, kl 18:00
September 01, 2019, 17:36:02 PM
Aiaiai, for et mesterlag vi er.
11
Laget har fått en god det større bredde og langt flere "stjerner" enn på samme tid i fjor. Det er mulig LAN rullerer så mye fordi han frykter murring i garderoben langt mer nå enn hva han gjorde tidligere.
12
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
July 06, 2019, 21:46:02 PM
Quote from: wintersleep on July 06, 2019, 15:12:23 PMTo me, it seems like the only way out of this misery was if LAN would accept that he made some serious mistakes in compiling the current squad and adressed this issues in the winter.

Brann needs a good, clean cut.
I think the following players should go:

Holmen Johansen, Acosta, Karadas, Teniste, RYJ, Lokberg, Komsoon, Bamba, HKJ

In: Talented goalkeeper, talented centre back, two pacey wingers with technique and dribbling abilities and a right back with decent crossing abilities.



LAN is the one who signed all of these players you want to get rid of so that the same LAN can sign five new players to replace them. Exactly what is that makes you think LAN will sign the correct type of players this time?

(for future discussions: is it ok if we answer you in norwegian?)
13
Brann / Re: Brann sin mediehåndtering fremover
July 04, 2019, 18:09:19 PM
Quote from: krakra on July 02, 2019, 20:08:32 PMHåper man går en annen vei enn Gorm, som har vært viktig for å drepe interessen for Brann med sin «samkjøring av kommunikasjon» iallefall

Jeg vil tro at det er bestemt av andre autoriteter enn Nattlandsmyr, og den politikken ser jeg for meg vili vedvare så lenge vi har samme hovedtrener.
14
Brann / Re: Ruben Yttergård Jenssen
June 18, 2019, 23:10:32 PM
Quote from: Kagain on June 18, 2019, 12:26:52 PMVel vel, da er det i alle fall prima potensiale for skandaler og slikt, lik da Rolf Barmen holdt til i Brann...

Frykter du det? x3
15
Brann / Re: Treneren etter LAN
June 18, 2019, 22:12:21 PM
Quote from: Lasaron on June 18, 2019, 12:13:03 PMDet er bare min ukvalifiserte analyse, at mange ville klart det samme med de spillerne som kom inn fra sommeren 2004 og utover.
[/quote

Hører ofte dette argumentet, og jeg finner det ganske underlig. Det er korrekt at MIM rådet over en (relativt) fantastisk god stall, men motstanderene var jo ditto god. Det er langt ifra gitt at "alle" ville vunnet gull med Brann i 2007.
16
Brann / Re: Positivitets-tråden
March 31, 2019, 19:36:25 PM
Kan man kalle et lag formsterk i første serierunde?

Jeg bare spør.
17
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 31, 2019, 18:57:47 PM
Quote from: krakra on March 31, 2019, 10:10:08 AM
Quote from: Alonso Solis on March 31, 2019, 04:09:32 AMKråker liker seg tydeligvis i stråmannslandskap.


Berisha vil ikke aleiene skyte oss til gull nei. Men mener man at signeringen av han styrket sjansene våre betraktelig er en rasjonell måte å se ting på. Antakeligvis holder Berisha et nivå i angrep vi ikke har sett i Brann-drakt på relativt lang tid. De fleste både eksperter og lekmenn har påpekt at det er  angrepsdelen av  laget som har holdt Brann unna selve gulldiskusjonen. Når man då henter en merittert spiller er det både pragmatisk og objektivt fornuftig å hevde at signeringen av Berisha gjør Brann hakket nærmere enn gullkandidat.
Morsomt at du først beskylder meg for stråmenn, så presenterer din egen stråmann før du underbygger min virkelige påstand. Jeg har ikke sagt at noen mener at Berisha alene vil skyte oss til gull. Men det er mange som mener at han er den brikken som mangler for at vi skal være et gullag. Mens jeg mener at den brikken ikke er en, eller to eller tre, enkeltspillere, men mentalitet og taktikk.

Jeg syns også enkelte, som du i ditt innlegg, har en overdreven tro på Berishas ferdigheter. Jeg tror ikke han vil være en toppspiss i ES. Jeg tror heller ikke han vil få forutsetninger til å være en toppspiss i ES. Min konkrete spådom er at han vil være litt bedre enn Skålevik og at vi senest i neste vintervindu, kanskje allerede i sommervinduet, vil se folk mase om at vi trenger en toppspiss igjen.

Nøyaktig hva av det jeg skriver mener du er en stråmann? Vet du hva en stråmann er? Det er å tillegge andre personer menigner og utsagn de aldri har sagt eller kommet med.

Jeg påstår ikke i mitt innlegg at du har påstått noe som helst.
18
Brann / Re: Spillerbørs 2019
March 31, 2019, 18:49:33 PM
Jeg har et forbedringspotensial til denne tråden.

Det ville gjort underverker for underholdningsverdien til tråden om dem som setter opp en børs, også skriver et par ord bak hver spiller om hvorfor spilleren får den karakteren den får. Det trenger ikke være sideslange avhandlinger, men par ord med forklaring på hvorfor man gir akkurat dén karakteren. Dette tar ikke lange tiden for den som skriver å gjøre, men vil være med på å heve nivået på tråden betraktelig samtidig som at andre får en bedre forståelse får hvorfor et medlem gir en spiller høy karakter mens en annen gir samme spilleren mye lavere karakter.
19
Bataljonen.no / Re: Innspill til Bataljonen.no:
March 31, 2019, 04:44:44 AM
Quote from: Nixon on March 30, 2019, 09:45:05 AMDen letteste måten å få vite det er på ta direkte kontakt med styre og stell i Bataljonen. Du finner kontaktinfo på denne siden, så ingen grunn til å gå en omvei via Torvanger. Å prøve å få kontakt med noen i Bataljonen via forumet er dødfødt. Jeg sjekket for moro skyld når Bataljonsleder Roger sist var innom her, og det var 21. november 2017. Det sier sitt!;)

Når det gjelder ideen om en bedre og mer oppdatert nettside er det i utgangspunktet en god ide, men det vil kreve mange ressurser for å ha kontinuitet og være oppdatert til enhver tid. Sannsynligvis er det mer jobb enn det du tror. Det pleier ofte å være sånn. Jeg skulle gjerne likt å visst hvordan trønderne jobber der oppe med sin side.



Mitt forslag går ut på at noen andre enn Bataljonen driver det, i og med at de tydeligvis har såpass store sakskomplekser å ta seg av at de ikke har høve til å ta seg tid til å sjekke innom her oftere enn en gang i skuddåret.

Man skulle jo også tro at om man sitter i styret til Batalsjonen, så var Brann-interessen på et slikt nivå at ihvertfall EN av dem leste litt i ny og ne på det stedet hvor det skrives mest om nettopp Brann.

Jeg har lufet forslaget på en offentlig måte. Det får være opp til Bataljonen selv å ta ballen videre. De kan ikke få alt på sølvfat, SÅ mye har de ikke å gjøre på.
20
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 31, 2019, 04:09:32 AM
Kråker liker seg tydeligvis i stråmannslandskap.


Berisha vil ikke aleiene skyte oss til gull nei. Men mener man at signeringen av han styrket sjansene våre betraktelig er en rasjonell måte å se ting på. Antakeligvis holder Berisha et nivå i angrep vi ikke har sett i Brann-drakt på relativt lang tid. De fleste både eksperter og lekmenn har påpekt at det er  angrepsdelen av  laget som har holdt Brann unna selve gulldiskusjonen. Når man då henter en merittert spiller er det både pragmatisk og objektivt fornuftig å hevde at signeringen av Berisha gjør Brann hakket nærmere enn gullkandidat.
21
Huset Pub viser Brann. Det ligger rett over gaten for Fotballpuben.

Problemet der er at de av og til viser andre kampen oså. I går viste de feks. Manu, og en eller annen kronidiot insisterte på at lyden selvfølgelig måtte være minst like høy som lyden på Brann-kampen. Etter å ha prøvd å konfrontere vedkommende innså jeg kjapt at her hadde jeg med en tilnæremet hjernedød og sosialt retardert person å gjøre. Dermed tok jeg kontakt med personalet, men også de insisterte på at lyden på den kampen måtte være minst så høy.

Lokalet er heller ikke spesielt godt egnet for å se fotball på, så dette var nok mitt siste besøk på Huset Pub.
22
Bataljonen.no / Re: Innspill til Bataljonen.no:
March 30, 2019, 02:41:09 AM
Jeg har tidligere luftet denne tanken, og jeg sa meg da frivillig til å bidra så mye som det trengs for å drifte en respektabel og populær samling for Brann-diskusjoner. Tro det eller ei, men dette fikk jeg faktisk aldri svar på.

I første omgang gikk min plan ut på få ansvaret, gjerne sammen med noen fler, til å drifte dette opp mot dets potensial. Idéene dine om å også produsere Brann-stoff utover forumet som et supplement til de mer tradisjonelle BA, BT og Brann.no ser jeg på som veldig interessante. Dette krever selvsagt flere ressurser, og da i første omgang ressurser i form av aktive bidragsytere. På sikt er jeg overbevist om at et slikt konsept ikke bare allerde har livets rett hva interesse angår, men det har også potensaiale til å utfordre og pushe dagens etablerte Brann-medier.

Hvis dette er noe som kan la seg gjøre, så er det bare å ta kontakt med meg. Jeg stiller mer enn gjerne opp, og har takket være en hårreisende fleksibel jobb mulighet til å bidra relativt mye.

Spørsmålet er om Bataljonen er villig til å ta dette steget. Paradokset er jo at pr. nå (og x-antall år tilbake) har Bataljonen neglisjert dette forumet. Hvis Bataljonen velger å si nei til disse tilbudene bør de ha en svært god plan for hvordan de planlegger å utvikle dagens forum. Dog, å få svar på disse spørsmålene fra Bataljonen er jo en milepæl i seg selv.

Kanskje Torvanger har muligheten til å kontakte noen sentrale skikkeliser i Bataljonens styre og høre hvordan de stiller seg til dette? Slik forumet har fremstått i lang tid nå, så vil jeg jo tro at det er mer en pain in the essetut enn noe annet for bataljonen.

Jeg ser utelukende på dette som vinn-vinn. Så spørs det hva Bataljonen synes, og om vi noensinne får vite det.
23
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
March 30, 2019, 02:25:58 AM
Quote from: Kagain on March 24, 2019, 08:18:07 AMKjekt at SHN var og så Brann i går da. "Brann er laget mitt" som han sier...

Det må han bare si, men Sivert er ikke verdig Brann. Supportere, støtteaparat og antakeligvis en god del ledere anser Sivert for å være nettopp det han er; en ryggradsløs halvbergenser med overflod av ekte, altoppslukende sunnmørsk griskhet, kokt sammen til en graut av falsk og misplassert selvgodhet som selv en mor forakter.
24
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 30, 2019, 01:50:19 AM
Hentet dette fra et annet forum. (ikke skyt shreiffen, dette ble skrevet i hui og hast og det er dessverre ikke særlig mye dypde i faktabruken fra kildene)

Det er luddig å sjekke litt statistikk før man går av skaftet her.
Denne sesongen prduserte Berisha 4 målpoeng på 17 kamper for Rapid Wien. Sesongen før var fasiten 6 målpoeng på 27 kamper for samme klubb i Østerrisk toppdivisjon. Det vil si at han gikk over 400 minutt mellom hver scoring.

For å være ærlig har jeg fulgt lite med Berisha sine prestasjoner i utlandet. Jeg har kun sjekket litt ulike statistikker, som strengt tatt dessverre ikke er all verdens å ringe heim om. Men i hans forsvar har han nok spilt på et nivå som er litt høyere enn Tippeligaen (ikke så altfor mye høyere, faktisk), og han er fortsatt "bare" 24 år. Andre plusser ved Berisha er måten han jobber på og innsatsviljen hans, i tillegg til at han kan bekle både kant- og angrepsrollen.

Berisha fremstår for meg som en spiller med et uforløst potensial, så la oss håpe LAN får det aller, aller beste ut av han. Da kan dette vise seg å være en svært god signering!

Jeg er kanskje i overkant pessimistisk, men Berisha ville egentlig ikke til Brann - han ville til Viking. Han har ikke prestert spesielt godt gjennom utenlandseventyret sitt.

Et annet aspekt ved denne saken er hvordan Bamba reagerer. Bamba ble hentet for en voldsomt høy overgangssum, er vant til å være klart førstevalg og dermed spille stort sett det som er av kamper. Bamba vil garantert fortsatt få mer enn nok sjanser til å vise seg fra en overbevisende side men signaleffekten av å kjøpe Berisha både kan og vil sannsynligvis påvirke Bambas humør. Vi får håpe at det går en faen i Bamba og at han nå tar seg selv i nakken. Gjør han dét, og LAN laner Berisha, så har Brann skapt en svært gunstig situasjon for seg selv.

Men misforstå meg rett; jeg ønsker så absolutt Berisha velkommen til Brann og Bergen, og jeg har troen på at han kommer til å utgjøre en vesentlig forskjell i dete lagef!
25
Brann / Re: Brann får drakter fra Nike
March 30, 2019, 01:01:29 AM
Quote from: Erifos on March 29, 2019, 08:47:00 AMUndrer meg dog over at man ikke flytter Telia-logoen under draktnummeret og dermed får spillernavnet over draktnummeret (slik normalen er i større ligaer). Handler nok mye om synlighet og sponsorpenger men syntes dagens spillernavn-plassering er en uting.

I dag: http://ntf-bra.customer.enonic.io/nyheter/solgt-9000-til-sondagens-kamp/_/image/7493e832-202f-4634-93fc-95bed69199af:35b3dcc592b519206a7c077daa1fb372cbb8fb76/wide-1600-900/Sarpsborg08-Brann-1-1_9.jpg

Scenario: https://fcbarcelona-static-files.s3.amazonaws.com/fcbarcelona/photo/2018/12/30/af3778b1-69e9-4fd3-afda-37ef30cb0e63/Messi_10_reptes.jpg

Er det ikke et Europa-krav at navnet skal stå øverst på draktene? Isåfall vil jo europa-drakten vår være av den typen.

Jeg skal forøvrig ikke være bastant på dette, men mener å ha blitt fortalt dette i en eller annen sammenheng.
27
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 15, 2019, 17:08:10 PM
Quote from: Falkman on January 15, 2019, 10:12:40 AMSvært lite tyder på at Vega har vært vår desidert beste spiller. Hvis han er så vanvittig god er det jo litt underlig at  han ikke ble plukket opp av en mye større klubb da vi signerte han, han har jo ikke utviklet seg særlig mye, så lenge han har hatt vært her.  At han godt kunne fått flere sjanser fjor, og kan komme til å gjøre en  ok iobb for VIF, er jeg derimot enig i.  Men det forutsetter at han unngår skader. Tror det når jeg ser det.


Større klubber har vel ikke for vane å leite etter spillere i Norge som ikke får spilletid. Vega er heller ikke verdensklasse, men han holder svært høyt Tippeliga-nivå og ville nok gjort det bra i bedre ligaer. Nesten uten unntak skaper Vega noe de få gangene han kommer innpå.

Han er jo ikke spesielt skadeplaget heller..? Som sagt, årets signering. Merk mine ord.
28
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 15, 2019, 05:06:37 AM
Quote from: pidre on January 14, 2019, 21:49:52 PMHadde håpet at Vega, når han først forlater oss, gikk utenlands. Hater at han går til VIF. Kommer selvsagt til å skinne mot oss.



Brannfakkel: Vega er Branns desidert beste spiller, og en av ligaens beste spillere. VIF har gjort det jeg tipper kommer til å bli årets signering. På den ene siden har jeg forståelse for at LAN ikke kan bruke Vega slik LAN foretrekker å spele, mens på den andre siden er Vega en så vanvittig god fotballspiller at ethvert lag som har han  burde legge til rette for at han kan komme til sin rett. Hvis VIF planlegger angrepsspillet sitt etter Vegas kvaliteter er jeg redd de blir veldig skumle neste år.
29
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 14, 2019, 20:45:32 PM
Quote from: Lasaron on January 14, 2019, 17:41:41 PMNå er det offisielt at Markus Pettersen går til Nest på utlån hele sesongen. Jeg håper det er avtalt de skal spille på en måte som gjør at Pettersen skal fungere som sweeper.

I den forbindelse gjør brann.no noe så uvanlig at de nevner Emil Harloff i en brødtekst. Han skal være tredjekeeperen vår i år. Tipper han får en god del kamper for Brann 2.

Studerer ikke Harloff i Sogn? Han er vel bare i "beredskap" og stiller opp kun når det er nødvendig. Tror ikke han kommer til å stå for Brann 2, men mulig jeg har misforstått.
30
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 13, 2019, 07:16:08 AM
Quote from: Finfin respons on January 12, 2019, 12:52:52 PMTestspørsmål. Hvorfor er ikke den midterste publikumsutgangen på den nye tribunen helt midtstillt i forhold til midtbanestreken? Folk liker symetri, men estetisk teori lærer kanskje at ting skal være litt usymmetrisk? Noen som vet?

Jammen i helvete då... Takk for at jeg fra nå av og 60+ år frem i tid kommer til å irritere meg grenseløst over det der.
31
Brann / Re: Talentarbeid
August 29, 2018, 21:46:05 PM
Moderert. For mye klippet fra BT. Bruk heller kortere sitater som oppsummerer saken.

Mvh
BBB-mod
32
Brann / Re: Halldor �?stervold Stenevik
August 29, 2018, 15:12:01 PM
Quote from: Corran on August 29, 2018, 14:33:10 PMDet jeg lurer på er hva han er lovet i godset kontra i Brann.


Han trenger ikke være lovet noe som helst. Det kreves ikke spesielt mye kunnskap for å se den historiske forskjellen på hvordan man bruker unge spillere i Brann versus Strømsgodset.

Én ting er den umiddelbare effekten ved at Brann mister omtrent det de har av potensielt fremtidige Tippeligaspillere, men det verste er signaleffekten som blir sendt ut til unge spillere og deres agenter. Hvorfor i alle dager skal er ungt talent, lokalt eller ei, velge å utvikle seg i Brann kontra andre norske klubber? At RBK og Molde foretrekkes fremfor oss er fair og forståelig. Men når klubber som S08, Godset, Haugesund og Stabæk alle virker som et riktigere valg for en ung spiller enn SK Brann - ja da er det bare å innse at vi gjør veldig mye veldig feil.
33
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
August 20, 2018, 23:08:41 PM
Når tribunen er ferdig, vil åpningene der hvor kranene står nå være like store som de er nå? Jeg synes det virker uforholdsmessig store nå, men det er kanskje bare et synsbedrag.
34
Kamper / Re: Brann - Sarpsborg08, 19.08 kl 18.00
August 19, 2018, 20:26:16 PM
Her var det mye guff å lese. Dette var akkurat som forventet; back to basic for å kontrollere defensivt. Vi slår et meget godt 08 uten at de skapte noe særlig på oss. I tillegg fikk vi se tre debutanter og en svært savnet Vega.

Men noen mener altså at dette var årsverste. Har vi glemt de to siste kampene allerede?
35
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 16, 2018, 01:32:44 AM
Regner med det er innafor å diskutere andre klubbers overgangspolitikk her også.

Kan noen komme med et godt argument for at RBK avslo et bud på 35 millioner på Trondsen(ca. 10 ganger mer enn vi fikk for sønnen)? Mener de helt alvorlig at han er verdt mye mer?
36
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 15, 2018, 08:55:07 AM
FOR et vindu, gitt at Eggen og Bamba kommer. Jeg var skikkelig, skikkelig skeptisk til det meste her i livet når Heltne dro til storklubben i det eksotiske utland, men nå tar jeg rett og slett av meg den fine røde hatten for Soltvedt og Co. Meget solid levert!

Var Molde-kampen(e) en blessing in disguise?
37
Brann / Re: Håkon Opdal
August 14, 2018, 12:10:03 PM
Quote from: Nixon on August 14, 2018, 10:13:36 AMDette høres forøvrig ut som en god deal for Pettersen. Husker flere her mente at han burde blitt førstekeeper etter polakken, men tilbakemeldingene fra Brann 2 i år viser vel at det var svært greit at det ikke skjedde. Ett eller to hakk opp for han neste år kan bli gull verdt for Brann i fremtiden.

Hvordan er de tilbakemeldingene?
38
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 18:38:48 PM
Radlinger er sikkert verdens beste flygekeeper, men siden dette liksom skal være ordentlig fotball foretrekker jeg MOP i mål i neste kamp.
39
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 18:30:59 PM
Quote from: Huff on August 12, 2018, 18:21:12 PMForbannet irriterende å tenke på at en benyttet anledningen til å bytte inn Kjelsrud nå som vi endelig kommer til enkelte innlegg.

Skulle ikke hodedueller være HKJs éne styrke?
40
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 17:32:25 PM
Nå bør Brann spille på resultatet.
41
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
August 03, 2018, 16:41:06 PM
Quote from: Lasaron on August 03, 2018, 15:48:22 PMEr det han samme som jobber i Dagen? Eller er de enda en bror?

Det er han samme.
42
Kamper / Re: Brann - Start, Mandag 7. August kl 19.00
August 03, 2018, 16:01:59 PM
Quote from: Supertzar on August 03, 2018, 14:21:35 PMRykte om at Vilhjalmsson går frå Rosenborg til Start. Sportsdirektøren skal ha nevnt at det kjem eit navn inn snart. Håper det drøyer til over helga.

Hvis Vilhjalmsson er mulig å kjøpe og brann IKKE har vært involvert er det så hinsides slett arbeid av Soltvedt at det nesten ikke er til å tro! Hvor har du dette ryktet fra?
43
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 03, 2018, 15:45:33 PM
Mr. Mohammed virker som en veldig midt-på-treet-spiller utfra den lille informasjonen som finnes. Han blir nok signert.


Er det noen som vet hvor gammel han er?
44
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 01, 2018, 13:24:19 PM
Quote from: ZsoltKorcsmar on August 01, 2018, 12:39:11 PMTror aldri agenten til Kehinde var i Bergen. Agenten til den nigerianske spissen som ikke orket å stille tidsnok til treninger når han var på prøvespill soste derimot rundt i byen i lange tider.

De har vel samme agent, tror jeg.
45
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 30, 2018, 13:39:35 PM
For en jævla møkkafyr. Svikter klubben, byen og lagkameratene - for hva?
46
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 30, 2018, 13:16:00 PM
Quote from: SKBCPH on July 30, 2018, 13:03:20 PMHer snakker vi topp-tre Brann-judaser gjennom tidene. Om planen er å signere så synes jeg det er jævlig frekkt å bare vise seg i Brann-tøy i dag...

Helt enig. Direkte frekt av SHN å stille i Brann-tøy i dag. Klipp han ned!
47
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 29, 2018, 22:50:26 PM
Quote from: Kagain on July 29, 2018, 22:30:08 PMOm det var tilfellet så syns jeg godt at Brann kunne ha sagt noe om det da det ble klart at de avsluttet prøvespillet tidlig. Da ville de sett bedre ut enn når de bare "Vi har ikke fått testet han i kamp, bare sett han litt på trening. Ikke god nok, snakkes". På samme måte kunne Brann sine kommunikasjonsrådgivere gjerne sagt noe mer om hvorfor Psyché også ble sendt tidlig hjem. Men sistnevnte fikk i alle fall med seg noen fraser om at han ikke var "fit" nok...



Jeg vil tro at det har sammenheng med agenten, som de sikkert vil bevare et godt forhold til ettersom Brann fortsatt ønsker å se Kehinde. Klart de ikke vil "oute" den ene spilleren hans som en med dårlige holdninger da.
48
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 29, 2018, 18:55:13 PM
Den avtalen er bullshit. Det er, for det første, flere sesonger og kontraktfornyelser siden den avtalen ble inngått. Greit nok hvis det er ManU eller en kinesisk pengeklubb. Men hvor skal grensen gå? Finsk 2. divisjon? Det må jo i det minste være en sportslig eller stor økonomisk fordel for SHN for at Brann skal la han gå. Men neida, her skal vi gi fra oss muligheten til seriegull fordi SHN har så forbanna lyst å kjempe i nedrykksstriden i Danmark? Dette er så slett håndverk av Soltvedt at jeg går tom for ord. Jeg håper  inderlig det er en plan bak alt dette som vil vise seg de neste dagene. Men jeg er redd vi går inn i et nytt klovnevelde.
49
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 29, 2018, 18:27:16 PM
Tviler på han hadde valget om å vente. Horsens regner med å kjempe i neddrykksstriden og ønsker nok derfor å få han så fort som mulig. Han er ikke en typisk spiller klubber akkurat ligger langflat etter heller, så SHN så nok dette som sin eneste mulighet.

Jeg hadde forstått dette om det var en eksotisk klubb i et kult land, med ekstremt god lønn. Det er det altså ikke. Det er et møkkalag i et marginalt anerledes land enn Norge for en lønn som på ingen måte burde være nok til å friste mer enn seriegull med klubben i sitt hjerte, med sin far som trener, som en nøkkelspiller. Med mindre det ligger mer bak her er dette hårreisende av SHN, og like hårreisende av Soltvedt som lar han gå.
50
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 26, 2018, 21:05:45 PM
Er det noen som vet hva disse visumproblemene går ut på, og hva som evt. må til for å løse de?