• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tj00m

1
Quote from: Spelaren on August 23, 2014, 08:06:16 AM
Det norske fotballtilbudet fungerer helt bra frå Korea. Antar det er den sørlige versjonen du skal til. Verft?


Den sørlige versjonen og verft ja, og skal være her i ett helt år. Så da tegner jeg abonnement hos Cmore nå;-)
2
Noen som vet om en kan se på CSPORTS fra utlandet (type Korea)?
3
Kamper / Sv: Ulf-Brann, fredag 11.april kl 19
April 07, 2014, 09:24:40 AM
Noen som vet når og hvor kampbilletter legges ut?
Brann.no står det at billettinformasjon kommer i god tid før kampdato. Men hvis de må sendes med posten begynner det vel å haste litt.
4
Kamper / Sv: NM 2012
September 26, 2012, 20:10:11 PM
Quote from: krøvel vellevold on September 26, 2012, 19:29:36 PM
Quote from: tj00m on September 26, 2012, 19:10:34 PM
Jeg håper vel helst at Molde vinner, og at de vinner serien.


Hødd i e-cup - som 2.div.lag.... haha! Det skulle tatt seg ut!
5
Kamper / Sv: NM 2012
September 26, 2012, 19:10:34 PM
Jeg håper vel helst at Molde vinner, og at de vinner serien. Men det er vel kanskje for mye å forlange  :-P
Tromsø har i alle fall startet veldig bra!
6
Sånn halveis offtopic: noen som vet om det er en samleplass i oslo for å se kampen?
7
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
August 30, 2012, 17:35:33 PM
Håper selv på hoppestokk for tog.

(Bare for å dra den enda lengre..)
8
Kamper / Sv: NM 2012
August 20, 2012, 12:37:19 PM
9
Brann / Sv: Sesongen 2012
August 12, 2012, 20:09:05 PM
Kommer vel an på hvilket mål en setter seg, om en skal rykke fra de bak eller ta igjen de foran. Men at TIL vant trenger ikke være negativt. Er vel ikke umulig å ta igjen Godset om de kollapser, som førøvrig har 6 kamper på rad i høst mot: Viking (B), Brann (H), Vif (B), Molde (H), Haugesund (B) og Rosenborg (H). Og så utlignet jo LSK til 2-2 mot Hønefoss, som er et greit resultat.

Vi har en god mulighet til å avgjøre mye for oss selv. I utgangspunktet skal vi ta 3 poeng hjemme uansett motstander, og vi får besøk av: Molde, Rosenborg, Hønefoss, Lillestrøm og Tromsø.

Av bortekamper bør vi på papiret klare 3 poeng mot: Odd, Sandnes Ulf og Fredrikstad. Muligens Sogndal også, selv om de er seig å spille mot.

Så sånn sett er det borte mot Godset og Viking som er "vanskelige" kamper.

Poenget er vel at: Vi har unnagjort det meste av bortekamper mot topplagene. Så håper jeg at teorien om å vinne alt hjemme holder ;) 3 poeng borte mot Odd, så kommer det vel borti 16000 hjemme mot Molde..
10
Hehe, helt klart. Men skulle nå media allikevel tatt det opp, så hadde det ikke gjort meg noe sålenge vi fremstår som modne :-)
13
Kamper / Sv: NM 2012
May 14, 2012, 12:25:23 PM
http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Senior_herrer/2012/Folkefest-og-publikumsrekord-i-Floro/

- Kampoppsettet for  3. runde i NM menn blir klart senest tirsdag 15. mai klokken 14.
14
Men angående Bentley, den høyrefoten hans må da kvalifisere til uføretrygd eller noe slikt. Han skal jo på død og liv ha den over på venstre. Han kommer jo faktisk til muligheter som ebber ut i halvsjanser (om en gang det) pga han absolutt må ha den over på venstre..
15
Demir begynner også å spille seg varm i branntrøyen. Hans desidert beste kamp.
16
Quote from: roaldinho on April 29, 2012, 19:31:44 PM
Vi skaper jo mer med 10 enn vi skapte med 11. Helt utrolig, men herlig å se denne lagmoralen.




Ja herlig å se på, samtidig så frustrerende! Hadde ikke vært ufortjent om det stod 6-2..
17
Hahaha! Håper den missen gir oss tenning!
18
Quote from: Spelaren on April 29, 2012, 18:43:37 PM
Typisk, og litt ironisk at sol skal ødelegge for oss. No er me heldige.


Sol eller ikke sol, rævva markering!
19
http://www.brann.no/nyheter/barmen-starter-pa-stadion/

Bentley henviser Mjelde nok en gang til benken. Skal også bli spennende å se Barmen fra start, sammen med Austin!  :)

                         Leciejewski
Særvarsson - Korcsmár - Grorud - Demir
                 Austin     -    Barmen
       Askar    -    Haugen     -   Bentley
                           Ojo
20
Quote from: stig on April 19, 2012, 17:43:01 PM

Jeg skal svare litt på kritikken her inne.

Vi har lagt alle våre 125 billetter inn i båtpakken. Vi skulle gjerne hatt noen billetter å tilby medlemmer som ikke vil eller kan reise med båt, og da særlig de som bor i området.  Vi prøvde å få det til da det var et tema med utvidet kvote. Da ble vi enig om med Brann om at hvis det ble gjennomført skulle vi få tilgang til flere billetter som vi ville selge uten båttur. Dette har dessverre ikke blitt noe av, men det kan se ut til at det i fremtiden vil bli bedre.


Det er nedfeltet i våre vedtekter at et av hovedmålene er å sende supportere på tur. Båtturene er vår største sjanse å tjene inn litt penger slik at man ved sesongens slutt går i null. For å få dette til er vi avhengig av den største båten Bnr har tilgjengelig. De andre båtene er det dårlig butikk i, og prisen måtte vært satt opp kraftig.

Vi har vært tidlig ute og vært i dialog både med Brann og Haugesund for å få tak i flere billetter til denne kampen. Dette for å kunne gi et bedre tilbud til våre medlemmer. Dessverre har verken vi eller Brann lykkes i den saken.

Bataljonen gjordet en avtale med Brann i vinter om at de garanterte for 55 plasser. Vi kunne selvsagt solgt ut båten i god tid i forveien, mens Brann har valgt å la være å selge billetter helt frem til fire dager før kamp. Dette er jo underlig og har skapt den situasjonen de nå er opp i. For vår del kan de gjerne selge billettene uten båt. Deres disponering legger vi oss ikke opp i. Problemet er kun deres, og de har avtalt å betale for 55 plasser. Dette legger de da over på kundene, enn selv å innse at de er skyld i at de nå ikke får solgt billettene.

Jeg syns Tormoddf har et godt poeng når vi skal være forsiktig for å ikke bli en klubb for en bestemt undergruppe supportere. Det er absolutt ikke noe vi ønsker. Vi vil være til for alle brannsupporter og tilstreber oss det målet. Til Haugesund er dessverre billettantallet så lite at vi ikke får det til å gå rundt, mens som skrevet over ser det ut til å bli en bedring. Jeg skjønner poenget, men vi sliter med å gjøre alle til lags.

Brann må selvsagt bli kvitt alle kampbillettene, men jeg håper de lærer av at slike populære kamper bør legges ut tidlig.  



Om de resterende billettene til båtturen ikke blir solgt, finnes det en mulighet for at de blir tatt med på båten og solgt på pubben? Jeg har bodd i Haugesund i noen år, og hadde sesongkort på frydenbø de 5 forrige sesongene. Skjønner veldig godt at Brann prioriterer sesongkortinnehaverne, men det er jo også litt kjipt for min del, som er en ganske ivrig supporter. *krysser fingrene*
21
Quote from: stig on April 18, 2012, 17:42:15 PM
Kommer en artikkel om turinfo i kveld eller imorgen.

Kan jeg få spørre om hva som haster så veldig med å vite pub? Ikke noe negativt ment, men før hver eneste bortekamp kommer spørsmålet 3-4 dager før vi faktisk skal der, og jeg er stort sett ikke helt klar med infoskrivingen før omtrent dagen før. Tar selvsagt i mot innspill og kan endre rutiner hvis dette er veldig viktig.


Dagen før bør vel holde, så lenge det ikke kommer sent på kvelden. Folk vil gjerne tidlig på pub. Grunnen til at jeg har spurt her på forumet, er seriestarten i Trondheim der noen satt på Lille London og noen Three Lions. Fikk høre av folk at pub var bestemt så sent at folk faktisk ikke fikk det med seg.

Det er jo greit å samles på en plass.
22
Quote from: YadaYada on April 17, 2012, 09:53:43 AM
Var cirka 20 stk i køen når de åpnet salget i Brannbutikken kl.10.00 idag. Så var ikke akkurat ekstremt trøkk for å få billett til kampen.


Klokken 12:30 i dag hadde de kun billetter til båtturen igjen.
23
Er det avklart hvilken pub vi holder til på? Er det virkelig sånn at vi ikke får være på kaien pga Maakeberget nå holder til på den ene pubben der?
24
Quote from: krøvel vellevold on April 16, 2012, 15:37:19 PM
Quote from: roaldinho on April 16, 2012, 11:52:51 AM
Quote from: krøvel vellevold on April 16, 2012, 11:51:02 AM
Quote from: YadaYada on April 16, 2012, 10:21:57 AMJeg har vært på alle seriekampene i Haugesund siden 97 og ikke opplevd ett tap der enda. En statistikk som vil brytes med et smell i år. I år reiser jeg til Haugesund med et høyt pengebeløp på H. Så blir ikke skuffelsen fullt så stor.


Vi har ikke tapt for et lag fra Haugesund i obligatorisk kamp siden 1986.
Vi har aldri tapt for et lag fra Haugesund i vår øverste serie.




Statistikk er til for å brytes. Bare se på Godset i går.


Poenget mitt var ikke at vi kommer til å unngå tap pga den gode statistikken.


Enig med Krøvel. Og selv om Guastavino var nær ved å sette 3-4 på slutten i fjor, skal vi si oss nokså heldige med to uavgjorte de to forrige årenes bortekamper mot FKH.
25
Quote from: TCAC on April 15, 2012, 15:40:07 PM
Hvor lenge skal egentlig Jonsson være ute? Fikk inntrykk før første seriekamp at han bare var tvilsom til den, så hadde regnet med at han burde være kampklar for lenge siden. Noen i Brann som har kommet med en uttalelse om dette?


Mener jeg hørte på et intervju at de håpet på Haugesund kampen.
26
Quote from: YadaYada on April 13, 2012, 07:27:42 AM
Quote from: oslo øst on April 12, 2012, 18:58:20 PM
er det noen som vet om ett greit sted og se fotball i haugesund etter kampen barcelona-real madrid er nå satt til lørdag 21 april 2000


Kampen vises på den nye sportsbaren på kaien og på Sir Toby har jeg blitt fortalt. Sir Toby er dog en Maakeberget-plass. Vi er en gjeng som skal overnatte til søndagen og går rett på sportspuben etter kampen.


Maakeberget sitter på sportsbaren nå når Dikselen er nedlagt. Så det er meget mulig en ikke kommer inn der etter kamp, om en har supportereffekter i rød farge.
27
Bataljonen.no / Sv: Fornyelse av Medlemsskap
April 04, 2012, 13:04:18 PM
Quote from: brann89 on April 04, 2012, 02:25:40 AM
Prøver å få kjøpt meg medlemsskap i bataljonen i 2012. Men når eg går inn å prøver å betale med Bankkort, så kommer det berre opp at siden ikkje kan vises. Noen som veit problemet?


Ja, samme problemet her. Sendte mail til bataljonen, og fikk dette til svar:

"Heisann! Det er noe galt med visa løsningen på den vanlige nettsiden. Du kan i stedet
betale medlemskapet ditt i nettbutikken vår på bataljonen.no."

Jeg gjorde dette og logget meg inn på bataljonen et par dager senere, og da var det oppdatert at jeg hadde fornyet :-)
28
Quote from: Gulløl on April 03, 2012, 00:39:12 AM
Quote from: tj00m on April 02, 2012, 23:28:51 PM
Quote from: Gulløl on April 02, 2012, 16:54:52 PM
Og da var mine billetter til Haugesund kampen i boks  :). Kastet meg i bilen og fikk kjøpt hos Scanticket kommisjonæren på Stord. Det var 182 billetter igjen på Felt F ved siden av seksjonen til Bataljonen (felt G). De fleste ledige plassene var fra rad 1 til 7 på denne seksjonen.


Kan jeg spørre hvilke plasser du har, og hva de kostet? Hadde vært artig å sitte ved siden av noen brannsupportere. Skal til Stord i morgen, så lurer litt på å kjøpe, eller evt å vente å håpe på bortefeltet.. Shell Heiane?


Felt F nedre del. Pris 285 kr for voksne og 150 kr for barn(og muligens student). Shell Heiane ja. Vi var 30 - 40 Brann supportere på det feltet i fjor, blir sikkert ikke noe mindre i år så du får nok selskap. Kjøper du i enden av feltet mot G er du bare noen meter fra bortefeltet. Haugesunderne vi satt med i fjor synes bare det var artig at vi var der og laget liv, var bare en vakt fremfor tribunen som hisset seg litt opp når vi jublet.

De 70 billettene som Brann har igjen på bortefeltet blir det ganske sikkert ikke fritt salg på, de bli nok fordelt mellom ansatte og sponsorer. Var vel slik de gjorde det i fjor etter at Bataljonen hadde fått sin andel til båtturen.


Fikk dere gå med supporterklær? Eller er de faktisk så nazi der nede, at en må ha en jakke/genser som en kaster av seg når en kommer inn? Er så dritt lei alt dette maset om høyrisikokamp..

Det stemmer ikke helt, billetter ble lagt ut for fritt salg i fjor, men de røk ganske med en gang. Jeg satt på skolen og fikk kapret 3 stk, men hadde glemt den nettbankdingsen. Måtte da springe hjem og tilbake, og da var alt utsolgt :-P Rimelig kjipt.. Så etter 3 år som student i Haugesund, er det kanskje på tide at jeg tar en tur innom det de kaller for "stadion"..
29
Quote from: Gulløl on April 02, 2012, 16:54:52 PM
Og da var mine billetter til Haugesund kampen i boks  :). Kastet meg i bilen og fikk kjøpt hos Scanticket kommisjonæren på Stord. Det var 182 billetter igjen på Felt F ved siden av seksjonen til Bataljonen (felt G). De fleste ledige plassene var fra rad 1 til 7 på denne seksjonen.


Kan jeg spørre hvilke plasser du har, og hva de kostet? Hadde vært artig å sitte ved siden av noen brannsupportere. Skal til Stord i morgen, så lurer litt på å kjøpe, eller evt å vente å håpe på bortefeltet.. Shell Heiane?
30
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
March 27, 2012, 21:36:43 PM
Quote from: kabelmann on March 27, 2012, 19:44:01 PM
Quote from: Jose Arrogantio on March 27, 2012, 18:57:45 PM
Quote from: kabelmann on March 27, 2012, 17:57:23 PM
Quote from: Utmedsnolken on March 27, 2012, 16:53:56 PM
Tips til alle: oppbrukte internet-memes er så lite morsomt som det kan bli


?


Tenker han refererer til Leonidas fjeset på den plakaten. "This is SPARTA" er et rimelig oppbrukt internet fenomen.


Aha. Skjønner. Men egentlig ikke. Hva gjør han der? Og hva er det med flaggene? Svarte, røde og hvite? Har det vært stoffsalg på Ikea, eller er det noe jeg har gått glipp av?


Lurte selv på det med flaggene, jeg var den eneste (som jeg fikk med meg) som hadde brannflagg. Han jeg var med, mente de røde, hvite og svarte flaggene var bataljonen-flagg. Men ikke vet jeg..
31
Dette har sikkert blitt skrevet i en tidligere post eller en annen plass, men noen som vet hvilken pub vi skal være på i Trondheim?
32
Quote from: krøvel vellevold on March 08, 2012, 05:54:47 AM
Vittig hvordan de hauser dette oppgjøret opp til å være et skikkelig hat-derby. FKH er jo for oss like uspenende som Mjølner.


Helt enig! Skjønner ikke dette med hatoppgjør og høyrisikokamp. Selv bor jeg i Haugesund nå, og er ikke "redd" for å gå offentlig med Branndrakt, verken på vanlige dager eller den dagen.

Det er forøvrig fryktelig trist om vi må være på Lord Nelson pub. Var på et humorshow for noen uker siden, og da ble det sagt: "når en kommer inn på Lord Nelson skulle en tro at røykeloven ble innført for 10 minutter siden!".. Og det er vel heller ikke så langt i fra sannheten. Og det ligger ikke på kaien. Dette bør være et sistevalg spør du meg!

Som nevnt tidligere, Mack kjelleren hadde vært tipp topp! Ellers har en Café MM, Samson og Willy Knickersen også på kaien, alle har uteområde. Har aldri vært innom sistnevnte..
33
De har gjort en del om her nede nå, med å gjort pubber om til nattklubber. Det mest optimale vil jeg tro hadde vært Mack kjelleren. Ligger på kaien, greit uteområde, og de har alltid trubadur (som forhåpentligvis kan brannsanger?)
34
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 19:20:09 PM
Ojo må være forsiktig, har fått tilsnakk to ganger de siste minuttene nå...
35
Kamper / Sv: Brann - Lillestrøm 20.11.2011 kl. 18:00
November 16, 2011, 07:18:16 AM
Quote from: Utmedsnolken on November 16, 2011, 00:39:10 AM
Quote from: roaldinho on November 15, 2011, 21:58:45 PM
Så reklame for kanalen Max nå på Tv-Norge, og det viser at at denne kampen blir vist der. Trekker vel ikke opp tilskuertallet akkurat.


Tilskuertallet er vel relativt jevnt uansett om vi er på tv eller ikke? Uansett så har kampene på Max nesten ikke seere iforhold til tv2, så tror ikke det betyr så mye


Har vel i alle fall ikke noe å si denne runden, da alle kampene spilles samtidig.
36
Kamper / Sv: RBK - Brann 30.10.2011 20:00
October 31, 2011, 14:26:48 PM
http://www.brann.no/sesongen/terminliste/

Brann.no har tatt med offsidemålet også ;)
37
Kamper / Sv: RBK - Brann 30.10.2011 20:00
October 30, 2011, 21:21:35 PM
Quote from: Henrik8 on October 30, 2011, 21:13:57 PM
Sykt, sykt! Vi leder faen meg 5-1 på Lerkendal!
38
Brann / Sv: Sesongen 2011
October 24, 2011, 16:12:43 PM
39
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 19, 2011, 20:42:09 PM
40
Kamper / Sv: Start - Brann 17/10-2011 19:00
October 17, 2011, 19:28:00 PM
Quote from: LikeABoss on October 17, 2011, 19:26:08 PM
Quote from: tj00m on October 17, 2011, 17:59:59 PM
Og Brann taper aldri da Ojo scorer ;)


Den statistikken ryker iallefall i dag..


Uten tvil.. Håper Mjelde drar på seg en strekk før cupfinalen..
41
Kamper / Sv: Start - Brann 17/10-2011 19:00
October 17, 2011, 18:45:01 PM
De hjelpeløse's hjelper, som Davy kaller oss..
42
Kamper / Sv: Start - Brann 17/10-2011 19:00
October 17, 2011, 17:59:59 PM
Og Brann taper aldri da Ojo scorer ;)
43
Kamper / Sv: Start - Brann 17/10-2011 19:00
October 17, 2011, 17:34:12 PM
"Då sette Guastavino på propellen...."

Fin fyr MIM : - )
44
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 10, 2011, 15:31:16 PM
Quote from: GlennK on October 10, 2011, 15:25:26 PM
Quote from: tj00m on October 10, 2011, 15:13:17 PM
http://fotball.bt.no/nm/article211989.ece

Fordelingen blant de 62.047 bestillingene er slik:

Brann: 34.461
Aalesund: 18.781
Nøytrale tilskuere: 8805.

edit: Om en tenker at det er fordelt 1000 billetter til Brann, så regner eg meg til at det er omtrent 0,7% sjanse for å bli trukken ut, om hver enkelt registrering har registrert 4 billetter.


Står i artikkelen at det ikke eksisterer en tredeling, men at det er helt tilfeldig trekning..


Se der ja, litt for rask lesing for min del. Ble for ivrig med sannsynlighetsregningen ;)
45
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 10, 2011, 15:13:17 PM
http://fotball.bt.no/nm/article211989.ece

Fordelingen blant de 62.047 bestillingene er slik:

Brann: 34.461
Aalesund: 18.781
Nøytrale tilskuere: 8805.

edit: Om en tenker at det er fordelt 1000 billetter til Brann, så regner eg meg til at det er omtrent 0,7% sjanse for å bli trukken ut, om hver enkelt registrering har registrert 4 billetter.
46
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
October 04, 2011, 07:58:46 AM
Men dette med å loggføre hvilke billetter som havner på svartebørs, kan jo også bli helt feil. Om en selger billetten sin til vanlig pris, kan en ikke være sikker på at den billetten at den billetten ikke videre havner på svartebørs. Og om den siste personen som kjøper billett for dyre dommer, vil registrere det som svartebørs, så vil mitt navn dukke opp som selger?

Eg får selv gjennom bataljonen, men registrerer både meg og familiemedlemmer hos NFF. Da har eg mulighet til å gi til kompiser, eller evt bataljonen. Poenget med innlegget er at om bataljonen får inn billeter av folk som har klart å fått tak i flere, om de da har mulighet til å "omregistrere" navnet som billetten er registrert på, til den de faktisk sender ut til?
47
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
September 26, 2011, 16:39:49 PM
Quote from: bjss on September 26, 2011, 16:17:56 PM
Quote from: roaldinho on September 26, 2011, 14:55:12 PM
Quote from: bjss on September 26, 2011, 14:22:53 PM
Hei!

Sjekke denne linken:
http://www.studentidrett.no/om-nsi/nyheter/bruk-frisk-forsikring-bli-med-til-cupfinalen

Få CUPFINALE billetter!

Også i år inviterer Frisk til konkurranse der du og alle medlemmer i ditt studentidrettslag kan vinne billetter til Cupfinalen for kvinner og herrer i fotball. Det er egentlig ikke en konkurranse, fordi det eneste du skal gjøre er å gjøre en innsats og samle inn 10 gode leads (snakke med personer, som takker ja til å få en telefon fra Frisk med tilbud på Forsikring). Det er viktig at de 10 navnene du sender inn på venner og kjente er interesserte i å få et godt tilbud og er kjent med at Frisk tar kontakt med dem.


Jeg har sendt inn mine navn og allerede fått bekreftelse tilbake fra Frisk at de holder av billetter til meg :-)
Hører fra folket på listen min at Frisk allerede er aktive med ringing, så det må være "skikkelige" lister dere sender inn.

Håper flest mulig av ekte Brann supportere er våken her og hjelper Frisk med navn og samtidig sikrer seg billetter!
Ingen øvre bregrensning på hvor mange navn som kan sendes inn, 1 billett pr 10 navn!

Lykke til, dette må jo være tidenes enkelste måte å få billett. Gratis!


> Er ikke medlem av noen studentidrettslag, ikke er jeg student heller.


Det gjør ikke noe i det hele tatt! Både jeg og venner av meg har nå fått billetter uten at vi er medlem noe sted.
Poenget med å oppgi et studentidrettslag er at det laget mottar 100 kr pr ny kunde og 3% av årlig premie for hvert år fremover for de kundene på din liste som kjøper forsikring.

Så her er det bare å hive seg rundt, send liste direkte til Frisk damene (mailadresse i linken over).
Vet ikke hvor mange billetter som skal ut, men tipper på +/- 1000 billetter?
(I fjor var det ikke så attraktive lag med så da fikk man 2 billetter for 10 leads/navn).

48
Kamper / Sv: Sogndal-Brann 25.september kl 18:00
September 25, 2011, 18:22:12 PM
Quote from: dudo on September 25, 2011, 18:19:19 PM
Ut med Maxi, Haugen  ned på DM og Larsen inn på venstre. Kom an!


Støtter den!
49
Kamper / Sv: Sogndal-Brann 25.september kl 18:00
September 25, 2011, 18:20:33 PM
50
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
September 24, 2011, 08:39:36 AM
Quote from: Sissel on September 24, 2011, 08:07:43 AM
Hvor lang tid skal det egentlig ta fra man bestiller brukernavn og passordet med bataljonen sin "glemt passordet"-funksjon for å komme inn på medlemsweb? Har bestilt passordet jeg selvfølgelig ikke husker 3 ganger nå i løpet av 3 dager. Og enda ingen mail fra bataljonen...


Eg fikk det så og si med en gang..