• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bruiser

1
                          Dyngeland
Crone     Pallesen    Kristiansen    Pedersen
  Kartum      Hetle Nilsen   Horn Myhre
  Børsting          Finne          Castro

Man må vel anta at EH stiller uforandra, det er det mest sannsynlege valget etter uavgjort i første kamp. Utenom skader eller sjukdom er einaste endringa eg ser EH muligens drister seg til Sery inn igjen på laget for Pallesen. Resten seier seg sjølv i mangelen av Wassberg, Blomberg og spesielt Warming.

På Ballspark var Renate Blindheim partisk til ei lik tilnærming som borte, altså slå litt langt for å minimere risiko i frispelinga bak. Pamer er for å gå ut som vanlig på heimebane med stor risiko. Eg er enig med Pamer, vi må gå for det. Hvis vi går på akkord med vår filosofi og offensive tankegang så vil vi tape på det i lengda uansett. Vi må vere oss sjølve, vi skal gå i strupen på motstanderen, få heile stadion i ryggen og angripe til kroppen er tom for væske. Det vil koke alldeles i topplokket på Wolfe, det er det berre å utnytte ved å gå knallhardt til som i Nederland. Som han sei på PK'en, "imorga er vi ikkje venner".

Peis på. Ingen nåde. Ingen vei tilbake. Kjør over pakket.
2
Brann / Re: Overganger sommer 2023
August 21, 2023, 22:29:38 PM
Quote from: Kagain on August 21, 2023, 22:22:53 PMJeg syns ikke Crone har gjort seg bort, så hvordan du får det til at han "knapt har satt en fot riktig" er jeg ikke sikker på.
I så tilfelle foreslår eg du ser heimekampen mot Arouca på nytt. Ingen tvil om at det var ei meget svak forestilling og at han treng konkurranse.
3
Brann / Re: Overganger sommer 2023
August 21, 2023, 22:19:50 PM
Jaddaaa. Etterlyste Soltvedt og der fekk eg vilja mi og det er deilig, spesielt all motstanden det forslaget fekk tatt i betraktning. Enkelte som må svelge kameler ikveld. Det er sjølvsagt heilt riktig prioritert å forsterke der og det er heilt riktig speler som kjem inn sett kva som er tilgjengeleg i vårt marked. Heile Simba som back-forsøket bør no vere daudt og begrava. No frigjer man også Pedersen til å ta plassen frå Crone som knapt satt ein fot riktig. No har man løyst to svære defensive problem med ei signering framfor eit eksepsjonelt viktig dobbeltoppgjer og viktig haustinnspurt. Det frigjer også Simba offensivt også, med muligheit for å avløyse Castro som speler med smerte kvar kamp.


Nei du og du for ei smart signering.
4
Den Zidane-piruetten til Kniklas som sendte heile Ham-kam opp i pølsekøa var bra deilig. Meir sluttprodukt må dog til.
5
Quote from: krakra on July 23, 2023, 18:19:02 PM
Quote from: Bruiser on July 23, 2023, 18:08:48 PM
Quote from: krakra on July 23, 2023, 17:54:26 PM
Quote from: Bruiser on July 23, 2023, 17:23:29 PMDet her er ei varsla katastrofe. Vi taper fleire kamper og vi speler dårligere fotball fordi vi solgte oss dårligere midt i sesong og kapteinen mista motet og trua. Gjengen er blitt blodfattig og mista all vinnermentalitet.
Å tape borte mot Molde og TIl og slå Godset og HamKam hjemme er langt fra noen katastrofe.

At kapteinen er illojal er naturligvis et problem, men Horneland slo greit ned på det.
Når man prøver å male eit isolert bilde med berre disse resultata så er det ikkje det nei, men katastrofa er at Brann presterer dårligere og dårligere fordi Brann har solgt seg svakere midt i ein sesong uten muligheit til å gjere noke med det. Å gjere ei prestasjonsgruppe svakere uten muligheit for å bøte på det før tellande viktige kamper er horribel overgangsstrategi.
Brann har signert tre spillere og hentet opp et stort talent som har erstattet Wolfe på direkten. I tillegg jakter man etter sigende en fjerde signering. Minst to av disse signeringene er klare om én kamp. I mellomtiden har Brann tatt akkurat de poengene som man kunne forventet med en fulltallig stall. Det er en katastrofe?

Vi har hatt en dupp i spillet. Dette skjer i løpet av en sesong. Det henger ikke bare sammen med spillersalgene. Det er flere faktorer i bildet. Kristiansens skade, utlading etter cupgullet, slitne nøkkelspillere, en illojal kaptein osv. Rasmussen spilte jo mot Viking, og kampene etter at han dro har ikke vært noe dårligere enn denne kampen.  Wolfe er erstattet av Torsvik.
Det er skrikande opplagt at spelersalga har tappa laget for kvalitet og dybde og derfor slit laget unødvendig mykje. Eg stiller meg aldri bak ein overgangsstrategi som utarmer laget på denne måten og eg er spesielt forbanna fordi klubben gjorde det i ein sesong vi spelemessig såg ut til å ikkje berre kjempe i toppen, men vere i god stand til å endeleg kvalifisere til europa igjen.

Alle som husker Helstad-salget før CL-kvalikken 08 skjønner det.
6
Quote from: krakra on July 23, 2023, 17:54:26 PM
Quote from: Bruiser on July 23, 2023, 17:23:29 PMDet her er ei varsla katastrofe. Vi taper fleire kamper og vi speler dårligere fotball fordi vi solgte oss dårligere midt i sesong og kapteinen mista motet og trua. Gjengen er blitt blodfattig og mista all vinnermentalitet.
Å tape borte mot Molde og TIl og slå Godset og HamKam hjemme er langt fra noen katastrofe.

At kapteinen er illojal er naturligvis et problem, men Horneland slo greit ned på det.
Når man prøver å male eit isolert bilde med berre disse resultata så er det ikkje det nei, men katastrofa er at Brann presterer dårligere og dårligere fordi Brann har solgt seg svakere midt i ein sesong uten muligheit til å gjere noke med det. Å gjere ei prestasjonsgruppe svakere uten muligheit for å bøte på det før tellande viktige kamper er horribel overgangsstrategi.
7
Holten har ikkje fysikken til ein elitespeler.
8
Det her er ei varsla katastrofe. Vi taper fleire kamper og vi speler dårligere fotball fordi vi solgte oss dårligere midt i sesong og kapteinen mista motet og trua. Gjengen er blitt blodfattig og mista all vinnermentalitet.
9
Skal ikkje han gifte seg snart også? Trur han får godt av den komande miniferien.
10
Brann / Re: Mathias Dyngeland
June 06, 2023, 15:16:19 PM
Tatt ut på landslaget! Det fortjener sjølvsagt ei oppdatering i spelertråden hans. Det er meget fortjent, og eg trur han kan danke ut Nyland allerede iløpet av 2023. Altså fyren speler ikkje i klubben sin, og Dyngeland er langt tryggere med ballen, langt meir presis på utspark og langt meir offensiv i å få ballen i spel. Det blir artig for Mathias å få bryne seg på Haaland på trening.
11
Brann / Re: Bård Finne
June 06, 2023, 15:10:01 PM
https://www.tv2.no/sport/fotball/finne-far-norge-sjanse-helt-sinnssykt/15795085/

Godgutten. Gratulerer Bård! Det er så fortjent også, både for han og Dyngeland. Reis på landslagssamling ilag og nyt det!
12
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 23:00:22 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 22:27:19 PMSkulle tro vi hadde besøk fra fortiden her. Skremmende at noen rundt Brann faktisk har slike tanker. At det er bedre å endre på vesentlige deler av spillestilen, enn å hente et talent.

Hvor mange sesonger av høy klasse har forresten Soltvedt levert som venstreback?

Kristiansen er god som stopper fordi han passer måten vi spiller på. Spillet er ikke tilpasset Ruben Kristiansen. Hadde vi spilt en mer defensiv fotball, så hadde Kristiansen trolig blitt avkledd. Derfor er det aller viktigste at vi finner en venstreback som passer spillestilen. Ikke en som vi må tilpasse spillestilen for. Dernest er det en stor fordel at han er ung og har videresalgspotensiale. Det er nok den profilen Jimmy ser etter også.
Ja, grøss og gru!

Eg har ikkje sagt vi bør endre spelestil. Det er ein stråmann. Eg rekner med du forstår forskjell på arbeidsoppgåver og spelestil? Det betyr ikkje at vi blir defensive hvis vi endrer litt på mannskap eller oppgåver. Pallesen og Tore P. var det enkelte som hevda ikkje kunne spele ilag, dei var så jævlig treige at då måtte Brann endre spelestil. Gjorde laget det?

Antall gode sesonger i fortid speler ingen rolle. Kor mange så gode sesonger som i år har Finne? Nemmeleg, det speler ingen rolle.

Eg når ikkje gjennom med budskapet uansett så det er like greit å slutte å prøve. Setter strek her.
13
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 22:17:46 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 21:26:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 21:22:16 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 20:30:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 20:29:19 PMDet er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Hvorfor ikke? Kan du utdype hvordan du syns Soltvedt passer inn i Branns spillestil?

Den aller viktigste egenskapen hos backene i Brann er evnen til å ta mange høyintensive løp. Det var derfor Horneland ville skifte ut Crone med Pedersen, selv om dansken har en langt bedre innleggsfot. Fordi Pedersen har en langt høyere intensitet i spillestilen sin. Hva syns du om intensiteten i spillet til Soltvedt?
Så lenge Soltvedt kan bidra i press, er trygg bakover og bidrar med målpoeng så går det an å omfordele arbeidsoppgåver for å få plass til han *host Kvisvik host*. Eg er uansett mest opptatt av å understreke at det er viktig å få henta spelerar som kan bidra umiddelbart, ikkje om eit år eller to. Det er altfor mykje som står på spel med e-kvalikk og serieinnspurt til å gamble på ein uprøvd tenåring. Rekner med Horneland og Jimmien veit kva dei ser etter.

Istedenfor å justere en velfungerende spillestil for å kunne bruke millioner på en 27 år gammel venstreback så bør Brann heller hente en yngre venstreback med videresalgspotensiale som faktisk passer inn i stilen.

Horneland er forresten ikke veldig interessert i å lempe på kravene sine om intensitet i spillet.

Å heller hente en spiller som ikke passer inn i stilen enn å hente en ung spillere med videresalgspotensiale som passer inn høres veldig ut som gamle klovne-Brann. Er det en ting som virkelig er risikabelt så er det jo å rokke ved spillestilen.
Ikkje hvis det betyr at det må påreknast ugjevne, upålitelege prestasjoner. Då vil det lønne seg å endre arbeidsoppgåver og hente påliteleg arbeidskraft. Sjå kva Horneland gjorde med RK. Og Tore Potet. Trur ikkje eg har sett ein så god midtstopper som Ruben Kristiansen i Brann nokon sinne. Landslagsklasse, uten å vere typisk stor og sterk.

Eg har trua på at Horne og Huse greier å sy ihop eit godt opplegg hvis dei får den dei vil ha. Og eg trur Soltvedt er på blokka. Hvis han er slik og slik og sånn, at han blir heilt ubrukeleg for Brann så blir han heller ikkje brukt penger på og tvilerane kan puste letta ut.
14
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 21:22:16 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 20:30:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 20:29:19 PMDet er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Hvorfor ikke? Kan du utdype hvordan du syns Soltvedt passer inn i Branns spillestil?

Den aller viktigste egenskapen hos backene i Brann er evnen til å ta mange høyintensive løp. Det var derfor Horneland ville skifte ut Crone med Pedersen, selv om dansken har en langt bedre innleggsfot. Fordi Pedersen har en langt høyere intensitet i spillestilen sin. Hva syns du om intensiteten i spillet til Soltvedt?
Så lenge Soltvedt kan bidra i press, er trygg bakover og bidrar med målpoeng så går det an å omfordele arbeidsoppgåver for å få plass til han *host Kvisvik host*. Eg er uansett mest opptatt av å understreke at det er viktig å få henta spelerar som kan bidra umiddelbart, ikkje om eit år eller to. Det er altfor mykje som står på spel med e-kvalikk og serieinnspurt til å gamble på ein uprøvd tenåring. Rekner med Horneland og Jimmien veit kva dei ser etter.
15
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 20:29:19 PM
Det er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
16
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 19:56:17 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:47:27 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 19:42:55 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:40:03 PMSoltvedt er både for gammel og feil spillertype.
Eg rekna med du ville klage på alder så det tek eg ikkje så tungt, men ein bergenser i sin beste alder er for gammalt? Då må jo SHN, Kristiansen og Finne ut porten! Berre tull at Soltvedt skal vere for gammal.
Og feil spelertype? Venstrebeint venstreback. Lokal. Korleis er han feil spelertype?

Nei, vi trenger ikke kaste ut de etablerte, men når unge spillere går ut bør de erstattes med andre ugne spillere. Hvis ikke sitter vi igjen med en tropp uten unge spillere. Det ser du vel?

Soltvedt mangler løpskraft og tempo, som er ganske vesentlige egenskaper i den høyintensive rollen som det å være back i Brann er.
Sjå på kva han bidratt med i S08 i Eliteserien og forklar meg korleis han kjem til kort for oss i Eliteserien. Hvis du trur at Brann kun skal kjøpe uferdige talent når vi skal erstatte spelerar så kjem du til å bli veldig skuffa. Det er klart at Brann av og til kjem til å hente eldre spelera. Det er uungåeleg.
17
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 19:42:55 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:40:03 PMSoltvedt er både for gammel og feil spillertype.
Eg rekna med du ville klage på alder så det tek eg ikkje så tungt, men ein bergenser i sin beste alder er for gammalt? Då må jo SHN, Kristiansen og Finne ut porten! Berre tull at Soltvedt skal vere for gammal.
Og feil spelertype? Venstrebeint venstreback. Lokal. Korleis er han feil spelertype?
18
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 05, 2023, 19:33:11 PM
Kan ikkje sjå noko skreve om han før, noko som er meget merkeleg, men det gir meg kjangsen til å lansere
Joachim Soltvedt. 27 år, bergenser, 2 mål og 4 assist som venstreback på 9 kamper for 08. Brann treng å
erstatte Wolfe med kvalitet i sommer, ikkje muligens om 1-2 år. Her har vi det, i sin beste alder.
Soltvedt må vere eit sjølvsagt førstevalg.

https://www.sofascore.com/player/joachim-soltvedt/563908
19
Kamper / Re: Brann i Europa 2023
May 31, 2023, 20:01:26 PM
Men vi er ikkje i mål før Roma også sikrer minst sjetteplassen i Serie A, korrekt?
20
Kamper / Re: Brann i Europa 2023
May 31, 2023, 12:39:30 PM
Quote from: Corran on May 31, 2023, 12:22:55 PMGuleroten for Roma er å hjelpe Brann.
Tror dette kommer til å trigge Romasspillerne ekstra
Definitivt i peptalken til Mourinho.
"If we win today we help Brann, and helping Brann means we can
fuck things up for Bodo/Glimt and Knutsen."
Seinere..
Roma 6 - Sevilla 1
21
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 12, 2023, 01:17:06 AM
Quote from: Falkman on May 11, 2023, 23:22:52 PM
Quote from: Bruiser on May 11, 2023, 22:57:51 PMIngen is i magen her i gården nei. Nagel drikk kaffi og sitt i badstua og teller på småpengar når det kjem trailerlass med millioner på millioner og heder og ære hvis vi berre tørr å bygge på det vi har.

Det er skadeleg for medaljekjangsane. Skadeleg for moralen både i troppa og for supporterstanden å miste dei beste midt i sesongen. Treng eg i det heile tatt nevne salget av for eksempel SHN sist vi skulle tjene litt kontanter midt i sesongen? Vi er per dags dato den største klubben i landet. Det koker i byen. Alle vil sjå laget spele fotball. Alle snakker om Brann. Vi speler som ein tittelkandidat. Vi prøver å skape eit vinnerlag. Ein toppklubb. Vi skal snart spele finale for f. Det siste vi treng er å sette egoistiske karrierevalg over laget midt i sesongen.

Salg av profiler midt i sesongen skal ikkje forekome. Det har aldri slått positivt ut for oss og det kjem det heller aldri til å gjere.

Ingenting av dette er direkte feil, emosjonelt sett. men det er likefullt  noe av det mest virkelighetsfjerne jeg har lest på en stund.
Virkelegheitsfjernt du. Kva verden lev du i spør eg då. Det er ikkje riktig tidspunkt å selge på. Det svekker laget historisk sett kvar gong det har hendt. Det skjedde etter salga av Kvisvik. Helstad. SHN. Det har aldri lønt seg for oss å cashe inn på profiler undervegs i sesongen. Vi står overfor ei muligheit for e-cupspel. Det vil gi heile klubben eit løft. Då selg man ikkje før man har prøvd!

Eg er sterkt uenig i og svært kritisk til dette salget hvis det gjennomførast. Det er historielaust. kortsiktig, uambisiøst og det kan fort gå inn blant dei mest famøse salga i klubben si historie.
22
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 11, 2023, 22:57:51 PM
Ingen is i magen her i gården nei. Nagel drikk kaffi og sitt i badstua og teller på småpengar når det kjem trailerlass med millioner på millioner og heder og ære hvis vi berre tørr å bygge på det vi har.

Det er skadeleg for medaljekjangsane. Skadeleg for moralen både i troppa og for supporterstanden å miste dei beste midt i sesongen. Treng eg i det heile tatt nevne salget av for eksempel SHN sist vi skulle tjene litt kontanter midt i sesongen? Vi er per dags dato den største klubben i landet. Det koker i byen. Alle vil sjå laget spele fotball. Alle snakker om Brann. Vi speler som ein tittelkandidat. Vi prøver å skape eit vinnerlag. Ein toppklubb. Vi skal snart spele finale for f. Det siste vi treng er å sette egoistiske karrierevalg over laget midt i sesongen.

Salg av profiler midt i sesongen skal ikkje forekome. Det har aldri slått positivt ut for oss og det kjem det heller aldri til å gjere.
23
Kamper / Re: Bodø//Glimt - Brann 29.04 kl 18:00
April 29, 2023, 19:47:41 PM
Jææævlig surt at det ikkje blei seier, men det sei ein del fordi 1 poeng på Aspmyra er råsterkt! Elsker innstillinga vår, og det var så mange gode individuelle prestasjoner ikveld at man blir stolt av mindre.

Eg synes vi skal ta med oss 1 poeng og storkose oss med prestasjonen. VI ER EIT TOPPLAG!
24
Kamper / Re: NM 2022
March 12, 2023, 16:16:53 PM
Blir ikkje vinneren av NM 22 kvalifisert til ECL-kval allerede til hausten?? Eller gjekk den premien til nr. 4 i serien når cupen blei utsatt?
25
Blomberg klar BB i mi bok.
26
Tifo, sanger o.l.... / Re: Forslag til nye sanger
March 11, 2023, 00:02:59 AM
Fekk berre eit innfall om ein sang til Ole Didriken.
Ein ode til Ole, om du vil.

Melodi: Se min kjole

Se min Ole
raskere enn vinden
Andre som prøver
får sting og lyskestrekk
Det er derfor eg
elsker Ole Blomberg
Se han drible og
lobbe den i mål
27
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
November 03, 2022, 18:24:56 PM
Hvis Kolskogen framleis er like håplaus med ball og kun speler sidelengs eller tilbake til keeper så er han ikkje god nok for oss og Horneland gir han neppe speletid for å øve seg. Eit nytt utlån kan vere i begge parter si interesse.
28
Quote from: Lissabon on July 01, 2022, 11:25:41 AMØnsker dette ( utenkelige ) laget mot Bryne :

Dyngeland
Crone-Skogsgården-Ruben-Wolfe
Rasmussen-FHM-Kniklas
Blomberg-Finne-Castro

Innbytter :

Hjorteseth 45 min for Kniklas
Sivert 38 minutter for FHM
Skaanes 25 min for Rasmussen
Børsting 20 min for Castro
Heggebø 17 min for Finne
Berre EI LITA innvending. Kviler vi SHN er det Rasmussen som bør vere anker, sjølvsagt. Han er spielfuhrer. FHM er som Kniklas liten og lett, men tekniske og bevegelege og passer UTMERKET som indreløper i kanalane og på flankane. Dette har naturligvis Horneland FULL kontroll på. Ellers trur eg Pallesen får ny tillit og at Lyske-Ruben får kvile.

                  Dyngeland
Crone-Palle-Skaugaard-Wolfe
      FHM-Rasmussen-Kniklas
     Blomberg-Finne-Castro

Kvifor du spår minuttet på alle byttane tjommi er eg usikker på. Tenk om du treff på alle :o Det hadde vore for vilt.
29
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:57:44 PM
Vi er lidenskap og vibes merchants men faen den her smakte!
30
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:50:02 PM
Alt som har skjedd sia Horneland fekk jobben er oppsigelsesgrunn i alle seriøse klubber på vår størrelse.
31
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:43:49 PM
Verste er at hvis vi mot all formodning tek ledelsen 3-2 blir det berre alle mann i forsvar og 3-3 tilslutt uansett.
32
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:37:41 PM
Børsting ut - Finne inn.

HÆ?! Var Børsting på bana?!
33
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:32:27 PM
Quote from: krakra on April 19, 2022, 18:27:20 PM
Quote from: Eivind on April 19, 2022, 18:24:50 PMMeget usikker på om den danske trioen innehar kvaliteter man virkelig må ut av landet (fylket!?) for å finne.
Til deres forsvar har Brann en unik evne til å lage gråstein av gull, sølv, diamanter, gråstein, kråkesølv, ja hva som helst! Så det er vanskelig å si hvor gode de egentlig er.
Det er utruleg kor vaklevorent dette Brann-laget er uansett nivå på motstander.
34
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:23:38 PM
Vi e så go'
35
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:17:42 PM
At vi leder er rein bingo. Ruben er elendig på pasningskomboer og innlegg. Enslig svale osv. Og så blei det 2-2 sjølvsagt. Horneland drit og dra.
36
Kamper / Re: Skeid - Brann - Tirsdag 19.04 kl 18:00
April 19, 2022, 18:09:12 PM
Dette får vi fordi Horneland hverken har kvalitetane eller filosofien. Ikkje hadde han lyst på jobben heller! Spørsmålet er kor gale blir det før han får sparken. Fyfaen for eit makkverk!
37
Har ein god varm følelse på at Heggebø og Taylor scorer ikveld.
38
Brann / Re: Treneren etter Horneland
December 14, 2021, 19:51:44 PM
Det går ann å spekulere på kvifor KK enda ikkje har svart på spekulasjonane. Ingen grunn til å vente fleirfoldige dager med å signere på ny kontrakt med Glimt, skulle ikkje vere noko million-mangel på kontraktsforslaget der i gården. Også spesielt at det dreg ut med tanke på kva som skjer i Trondheim. Heilt latterleg slik dei held på der med å invitere trener under kontrakt for så å berre be han hute seg heimatt til Sverige. Det var jo ikkje særleg populært i Hammarby, og vips har ein fjerde part mista jobben og ein femte part mista treneren. For ei farse. Kan ikkje sjå at han gidd RBK i dagens forfatning.

Rikard Norling-presentasjonen vil virke som ein slapp kveld på sofaen med Netflix n'chill i forhold til det som vil utarte seg om KK dukker opp på Flesland.
39
Kamper / Re: Bodø/Glimt - Brann, 05.12.21
December 05, 2021, 17:45:05 PM
Kolskogen med 200 tilbakespel på 45 minutt. At slikt ikkje blir korrigert av hverken medspelera eller trenera gjer at vi kjem ingen veg.

Brann rykker ned uten å tilsynelatande lære nokon ting.
40
For lite for seint, det er eg sikker på.
41
Kor jævla mange tversoverpasninger skal vi slå før det blir innlegg inn i feltet eller skudd på mål?!
42
Heggebø ut. Hjelp meg.
43
Det er ein halvtime igjen og vi må ha to mål. Kva er det vi venter på? Send mann og mus fram i angrep.
44
Faen for eit rasshøl han reporteren på indre bane er. Så nedlatande i stilen eg får lyst til å druse.
45
Til å vere jumbo er vi jævlig gode altså. Tenk om vi scora fleire mål og slapp inn færre. Tenk.
46
Brann / Re: Positivitets-tråden
June 28, 2021, 21:51:31 PM
Kåre og Horneland kan ta hattane sine og gå.
Det er positivt det.

Klubber kan sparke treneren når resultata ikkje er gode nok.
Det er positivt det.

Ny trener-effekta har redda klubber frå nedrykk gong på gong.
Det er positivt det.

Det finnes trenera som kan gjere Brann til eit stabilt godt eliteserielag.
Det er positivt det.

Spelera kan få ein ny vår med nye impulser og ideer.
Det er positivt det.

Det er enklere å få tak i betre spelera ved å spele i Eliteserien.
Det er positivt det.

Og sist men ikkje minst:

Klubben kan i teorien vinne gull neste sesong ved å unngå nedrykk.
Det er positivt det.

 :)
47
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
February 18, 2020, 18:34:41 PM
Quote from: Gulløl on February 17, 2020, 20:29:38 PMMidtstopperen som Pamer lanserte for noen dager siden. Denne videoen er lagt ut i dag.

Damion Lowe (HIGHLIGHTS 2019/20)
https://m.youtube.com/watch?v=0qbo05aD4V4
Kunne meget godt tenkt meg Lowe inn. Klasse på mykje av det han foretek seg. Ja takk.
48
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 09, 2019, 18:52:20 PM
Quote from: Superjack on August 09, 2019, 18:26:51 PM
Quote from: Henki on August 09, 2019, 17:30:04 PM
Quote from: Bruiser on August 09, 2019, 16:14:42 PMOg at RBK var i CL i 05/06. Det stoppa ikkje oss frå å ta gull i 07.

Og det gullet kom som et resultat av en helt hodeløs økonomisk satsing som hadde gått over flere år. Det måtte man for å kunne ta igjen det økonomiske forspranget RBK hadde bygget opp.

Og hadde ikke RBHodelaus solgt Helstad rett før CL kvalliken så tror jeg faktisk verden for Brann kunne sett så ufattelig mye bedre ut.

Det var det mest haudelause. Fullstendig skandale som eg har vondt for å tenke på den dag idag.
49
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 09, 2019, 18:50:37 PM
Quote from: Henki on August 09, 2019, 17:30:04 PM
Quote from: Bruiser on August 09, 2019, 16:14:42 PMOg at RBK var i CL i 05/06. Det stoppa ikkje oss frå å ta gull i 07.


Og det gullet kom som et resultat av en helt hodeløs økonomisk satsing som hadde gått over flere år. Det måtte man for å kunne ta igjen det økonomiske forspranget RBK hadde bygget opp.
Haudelaust? Interessa for ES var på ein ekstrem topp, inntektene gjennom den nyteikna tv-avtala i 05 og fullsatte kamper var digre og entusiasmen var skyhøg, legg til at troppa vart bygd opp "stein for stein" over fleire år. Tilskuersnittet i Tippeligaen det året var vel 10500. Man kunne ikkje valgt ei betre tid på å gå for gull.
50
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 09, 2019, 16:14:42 PM
Det er ikkje akkurat eit konkurransefortrinn for Brann å spele i ein fattig lavtrangert liga heller, har det vist seg. RBK har vore uten nye CL-penger i over ti år uten at det har vore til hjelp for oss.

Hugs at ein høgare rangert liga ikkje berre øker verdien vår, men den kan gi oss ein lettere veg til gruppespel og millioninntekter gjennom ekstra CL-plass til ES. VIF var snublande nærme CL-gruppespel i 05/06 pga ES var så høgt rangert.

Og at RBK var i CL i 05/06. Det stoppa ikkje oss frå å ta gull i 07.