• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - LandåsKongen

1
Brann / Sv: Supportermøte tirsdag 25.05
May 25, 2010, 12:59:45 PM
Blir spennende å se hva Moldestad drar opp av hatten. Frykter nye røde tall, sanstø og at prosesser er under planlegging og kloke ord skal forankres.

Har lyst å spørre han hva en "strategisk controller" egentlig gjør? Hva er arbeidsoppgavene til denne Bruun-Hansen for tiden.
2
Brann / Sv: Håkon Opdal
May 25, 2010, 11:22:34 AM
Opdal er elendig. Håper han blir erstattet.
3
Brann / Sv: Yaw Ihle Amankwah
April 27, 2010, 13:54:26 PM
Nå må enkelte her inne kjøle seg ned.
Yaw er ikke god nok for PL enda. Jeg synes det er flott at han får tillit og det er flott at han gjør det bra. Men Yaw har fortsatt masse å gå på. Det er sikkert litt dumt at han ikke har en skikkelig god makker også(rudy er jo egentlig midtbanespiller).

4
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 18, 2010, 22:55:59 PM
Quote from: krøvel vellevold on April 18, 2010, 16:53:00 PM
Quote from: Langhår on April 18, 2010, 16:30:22 PM
Hva er poenget? Vil du ha en pose twist i premie?


Poenget er bl.a. følgende utsagn fra Landåskongen:

"Krøvel og Nixon kommer til å forsvare galskapen til siste åndedrett uansett. Det har vi sett i alle år på dette forumet. De er alltid rask ute å rakke ned på kritiske røster."


...akkurat kommet hjem fra stadion.

Jeg mener ikke du forsvarer styret eller rbh. Jeg mener du tror du sitter på fasiten på hva som er rett og galt, og du rakker alltid ned på alle som mener noe annet enn deg. De forstår ingenting, de er medgangsupportere el. Det er mitt poeng.

Selv om jeg gidder å diskutere med deg her inne betyr det ikke at jeg bryr meg en dritt om du mener jeg eller noen andre er annenrangs supportere eller ikke.

Du klarer bare ikke fatte at det er noen som er fed-up med prisøkning, gjennomkommersialisering, elendig økonomistyring, dårlige signeringer, dårlig fotball, elendig styring etc.
Jeg har ikke fornyet p-kortet, men jeg har vært på årets hjemmekamper allikevell.
5
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 18, 2010, 12:13:07 PM
Quote from: thesevs on April 16, 2010, 21:59:45 PM
Quote from: LandåsKongen on April 16, 2010, 12:22:50 PM
Krøvel og hans likesinnede er jo fanatikere.
Over 10 000 innlegg sier sitt ja.


At jeg har gått på stadion i mange år, at jeg har reist på mang en bortetur, at jeg gidder å lese/skrive på debattforum etc.
Men jeg forbeholder meg retten til å være kritisk og mene noe hvis jeg føler for det. Og akkurat nå er visse personer i gang med å rævkjøre klubben.

Krøvel kan bare jogge videre. Han er igang igjen med å karakterisere folk som ikke stiller seg 100% bak hans syn og meninger.
6
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 16, 2010, 12:22:50 PM
Krøvel og hans likesinnede er jo fanatikere.
Over 10 000 innlegg sier sitt ja.
7
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 16, 2010, 07:57:33 AM
Petter P er ingen medgangsupporter i  mine øyne hvertfall.
8
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 15, 2010, 12:56:19 PM
Quote from: skuteviken on April 15, 2010, 11:21:21 AM
Quote from: Spelaren on April 15, 2010, 11:10:38 AM
Quote from: LandåsKongen on April 15, 2010, 11:09:35 AM
Dette er jeg enig i, og det er jo dette veldig mange her (og på andre fora) sier.

"super-supporterne" her inne får bare fortsette å kalle folk medgangsupportere og svikere. Tror ikke noen bryr seg hva disse trærne sier uansett.


En annen felle å gå i er å karakterisere andre som "trær"...


Ja hadde tenkt å si det samme, trær beskriver noe helt annet. Og jeg presiserer nok en gang at om du står på SpV, Hansa eller Søndre, så er det ikke det som teller, men å møte opp.

Det blir for dumt å skulle stemple alle som hatt og draktgående supportere, som elsker å rakke ned på andre som ikke har kjøpt hele Brann-butikkens sortiment.


Men å stemple folk som medgangssupportere det er greit?
Jeg har ikke intrykk av at de som har skrevet disse kritiske innleggene mot dagens brann styre er medgangssupportere. Tvert i mot så sitter mange av dem med enorm kunnskap om Brann og livet med Brann.
9
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 15, 2010, 11:13:55 AM
ja, trekker det tilbake :)
10
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 15, 2010, 11:09:35 AM
Quote from: Tullpip on April 15, 2010, 10:09:35 AM
Man kan enkelt og greit ikke kalles medgangssupporter bare fordi man gjennomfører en stille protest og lar være å gå på stadion.Dette er jeg enig i, og det er jo dette veldig mange her (og på andre fora) sier.

"super-supporterne" her inne får bare fortsette å kalle folk medgangsupportere og svikere. Tror ikke noen bryr seg hva disse trærne sier uansett.
11
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 15, 2010, 09:15:53 AM
Ahh samme steile fronter som før.
Krøvel og Nixon kommer til å forsvare galskapen til siste åndedrett uansett. Det har vi sett i alle år på dette forumet. De er alltid rask ute å rakke ned på kritiske røster. Men jeg tror egentlig de fleste av oss kan leve med å bli kalt "medgangsupportere" av dere.
Jeg stiller meg bak Petter Puddefjor og Vicars innlegg.
12
Brann / Sv: Sesongen 2010
April 06, 2010, 16:06:45 PM
JørnAE:

Totalt uenig med alt du skriver.
Branns styre har vært en enorm katastrofe. De sløst penger vekk på gud vet hva, hentet inn spillere som ikke holder mål.
Nå sitter vi her, i bunnen av tippeligaen.
Jeg er veldig redd for at dette styret også etter denne sesongen kommer med røde tall. Sann mine ord.
Stallen er så tynn og dårlig at du må være på sterke medisiner om du mener vi kan kjempe i toppen.
At brann var gode i 30 minutter beviser ingenting. Eller kanskje det beviser hvor dårlige de nå er.

Styret må sparkes og RBH må kjeppjages.

13
Hvorfor ønsker man Sævarsson i startoppstillingen? Han er ubrukelig.

Oppdal
fakiri-yaw-ørn1-holmvik
haugsdal/hansen-jaithe-mjelde-pvm
gustavino-huseklepp

Jaithe er egentlig ganske boss han også. Noen gode ingripener mot molde men generelt dårlig. Han er den værste avslutteren i historien, og mange mange feilpassninger på midten. Denne mannen får vi aldri solgt til englang(eller hvor pokker man siklet etter å selge han for noen år siden).

14
Quote from: eivhelle on April 06, 2010, 08:58:18 AM
Quote from: LandåsKongen on April 06, 2010, 08:02:44 AM
Gustavino fremstår mer og mer som en egoist. Løper rundt å vil gjøre alt for å selv score. Værste var når han prøvde skudd fra corner. Vekk med han og.


Hadde du sagt det samme om den corneren faktisk hadde gått inn?


Sikkert ikke. Men synes du det er fornuftig å drive å skyte på mål fra corner? Det virket også som keeperen til molde hadde rimelig god kontroll.
Jeg mener fortsatt at Gustavino er egoistisk i spillestilen.
Det ble kommentert en gang at han hadde null assist forrige sesong. Og det er ganske lite for en angrepspiller i hans posisjon.
15
Du snakker mye fornuft Pidre.

Helt enig i mange av vurderingene.

Det som er klinkende klart er at Gylfi og Sævarsson ALDRI må spille mer. De er helt elendig og holder ikke mål. Den ene er fullstendig usynlig i alle kamper og den andre kan ikke annet enn å løpe. Da mener jeg bokstavelig talt. Følg med på "ballbehandlingen" hand. Den er skremmende dårlig.

Gustavino fremstår mer og mer som en egoist. Løper rundt å vil gjøre alt for å selv score. Værste var når han prøvde skudd fra corner. Vekk med han og.
16
Kamper / Sv: Kamptråd: Viking - Brann 21.3 kl 20
March 22, 2010, 10:52:35 AM
Det bør skje store forandringer i lagoppstillingen til neste kamp.
Bakke bør benkes permanent. Fakiri like så.

Fantastisk å se hvor dårlig brann spiller om dagen. Ikke et eneste skikkelig angrep.

Det skal bli morsomt neste mandag, vi kommer garantert til å gå på en ny kjempesmell.

17
Brann / Sv: Partoutkort 2010
January 19, 2010, 15:54:43 PM
Veldig bra skrevet Lisse. Kunne ikke sagt det bedre selv.

Jeg er en av dem som ikke har fornyet. Har hatt p-kort i flere år nå.
Jeg skal ikke slutte å gå på stadion men dette er min protest mot folkene som styrer der oppe. Jeg vil nå heller kjøpe billigere enkeltbilletter. De klovnene skal ikke regne med mine penger!

Dette med likegyldigheten er skremmende. Merker det selv på kroppen. Jeg har da vitterlig vært vitne til mang en elendig brann sesong tidligere uten å miste den gløden som jeg føler er litt borte akkurat nå.

Bruuuun, dahl og hele gjengen der oppe burde skamme seg. De er på vei til å ødelegge klubben.
18
Brann / Sv: Partoutkort 2010
January 19, 2010, 15:51:57 PM
Quote from: Lisse on January 19, 2010, 14:20:58 PM
Jeg har vært tilnærmet fast stadiongjenger siden´75 (2. plass) da min eldre fetter fra Sogn, og lidenskapelige Brannsupporter, dro meg med på stadion. Og det kommer jeg nok til å fortsette med det til mine (mobile) dager er talte.

Hukommelsen er kanskje ikke den beste, men kan ikke huske en slik likegyldighet ift. Brann som den vi nå opplever. Selv de mest ihuga jeg kjenner virker nesten uinteressert. Selv i perioden 79-86 var entusiasmen etter forholdene god. Dette ville bekymret meg mer enn noe annet om jeg var Dahl eller Brandtun. Den enorme og brede entusiasmen og engasjementet har vært kjernen i det som har skilt Brann og Bergen fra de andre. Dette kan man forsøke å bortforklare med ettervirkninger av gullfesten, finanskrise etc. Etter min mening ligger mye av forklaringen i hvordan klubben har forvaltet sin posisjon etter gullsesongen. Skreller man vekk litt finanskrise, koker dette i hovedsak ned til slett håndtverk fra styre og ledelse. Manglende fornyelse, arroganse overfor supportere og finansielle støttespillere, sportslig innkompetanse, produktfokus og kommerisell lekebutikk - alle bidrag til en ond spiral som har ført oss dit vi er idag. Hadde vi i det minste sett en positiv retning og hatt tiltro til sentral personer. Jeg kan godt forstå at privatpersoner, bedrifter og investorer skygger banen.

All ære til Dahl for jobben han med flere gjorde i perioden 00-07, men resultatene viser at ulike perioder krever ulike lederferdigheter. RBH er sikkert en grei kar, men som sportsjef mangler han åpenbart kompetansen, og kan vanskelig beskrives som noe annet enn en katastrofe for Brann. At Dahl (og styret) ikke har adressert dette problemet tyder på vegring for å ta tøffe men nødvendige beslutninger. Her lukker vi øynene, tar tiden til hjelp og håper på bedre tider.

I et slikt perspektiv hadde det vært interessant å se Bataljonen utøve sin makt. Personlig fikk jeg meg en solid oppvekker da supporterne kjørte sin "stille" aksjon. Hele stadionopplevelsen ble redusert til null og niks. Lurer på hvor lenge Dahl, RBH og deler av styret hadde sittet om supporterne hadde mobilisert til boikott. Ikke mange kampene tror jeg. Det hadde utvilsomt gjort skade på klubben i det korte bildet, men spørsmålet er hvor langt ned i blindgaten nåværende ledelse skal få føre oss. Det blir tyngre og tyngre å komme opp igjen.
19
Brann / Sv: Overganger 2010
January 19, 2010, 14:18:27 PM
Mjelde går vel til tromsø. Selv om han vil til brann så klarer de vel ikke få fingen ut.
Rogne regner jeg ikke med kommer.

Det er også fantastisk at en Even Hovland fra sogndal drar på treningsopphold i Man Utd. Hvor er brann? Burde de ikke sjekket ut dette lokale talentet?
20
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 24, 2009, 10:18:04 AM
Det er ikke bare økningen som irriterer. Det generelle prisnivået irriterer også. Har hørt at brann har de høyeste prisene i norge.
Jeg kommer til å fortsette å gnåle :)
21
Brann / Sv: Casuals
November 24, 2009, 10:08:14 AM
Quote from: Nixon on November 23, 2009, 22:55:31 PM
To menn i 20-årene er siktet for pepperkakebymassakren.
Ja, dette lukter casuals lang vei! For hvem vil ellers synke så lavt at de byr flere hundre seigmenn opp til dans?:)Ja det var nok casuals. Eg tipper casuals står bak all kriminalitet og lyssky virksomhet i bergensregionen. Ikke vits å ha noen etterforskning, det er jo casualsene som står bak.
22
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 19, 2009, 10:19:12 AM
Det skal bli spennende å se hvor mange p-kort brann ender opp på.
Jeg sitter fremdeles på gjerdet når det gjelder mitt eget. Klarer ikke svelge deres argumenter for prisøkning.
Det er frekt og det er ikke riktig. Mitt kort har steget med 30-40 % de siste 4-5 årene.

Skal endel til for at jeg fornyer. Det får bli mitt lille stikk i siden til Bjørn Dahl og co som nok en gang kjører klubben på ræv. Jeg kan jo bare kjøpe de billigste enkeltbillettene i steden for.
23
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 02, 2009, 23:02:30 PM
er ikke alle som betaler i unerkant av 150 pr kamp. Mitt partoutkort nærtmer seg kr 4000 med stormskritt. Du kan jo dele dette på 13 så ser du hva du får.
Det har steget hvert eneste år. Og til å med nå skal de øke prisene igjen. Det irriterer.
24
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 02, 2009, 22:46:40 PM
Du treffer spikeren på hodet Ricky.
Er ikke sånn at det nå er en økning på skarve 2%. Det har vært en økning hvert bidige år. Og summene som Ricky nevner kjenner jeg meg igjen i.  Derfor irriterer jeg meg voldsomt over branns prisøkning. De burde kjent sin besøkelsestid og hatt prise på samme nivå som i fjor.


Til Krøvel
Du snakker om at "folk" forlanger et topplag og ikke vil betale for billetten, kjøpe drakt, ha sponsorer, VIPer etc.
Her mener jeg du overdriver og ikke evner å se poenget som jeg og mange andre kommer med.
Du vet godt at vi som følger brann har sett nok av dårlige kamper og dårlige årganger av brann laget. Jeg har ingen problem med å betale for kamp billett. Men brann opererer med de dyreste prisene i norge, de har vist hele landet at de ikke har økonomisk kontroll, de har satset millioner på salg av skjerf, drakter, såpe, ostepop(de har bommet grovt på skjæringspunketet mellom tilbud og etterspørsel, gapt over for mye i grådighetens navn). De har blitt satset hardt mot VIPene og de pengesterke(de første som svikter når det butter imot).
Oss vanlige blir ignorert(min litt drøye påstand), og vi får slengt en prisøkning i fleisen i samme slengen.

Dette er for drøyt. Jeg krever svar fra Brann.
25
Brann / Sv: Sesongen 2010
November 02, 2009, 15:45:12 PM
Hva er det han er god på da?

Løpe? Ja.

Er han veldig god defensivt? Nei
Mister han ballen ofte på sine raid? Ja
Slår han merkelige innlegg inn i områder det ikke er røde? Ja
Besitter han teknikk? Nei

Jeg svartmaler litt. Men jeg mener at skal vi heve oss som fotballag må vi ha inn kvalitet på backene. Han er desverre ikke god nok.
26
Brann / Sv: Sesongen 2010
November 02, 2009, 15:35:06 PM
27
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 02, 2009, 15:27:40 PM
Rot hos BBS??
Ikke narr meg til å le.
Brann merker nok at folk ikke er like keen på å splashe ut sparepengene sine ja.

Jeg krever et svar fra Brann på hvorfor de hever prisen. Jeg har allerede mailet dem , men det er tyst som i graven fra idrettsveien.
28
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 02, 2009, 15:06:48 PM
Det blir fort Brann sitt problem hvis folk ikke gidder å kjøpe partoutkort.
Jeg har forstått det slik at Brann har de desidert høyeste billettprisene i landet. Hva er da grunnen til at de hever dem dette året også?
Jeg vil gjerne ha et svar på dette. Kanskje grunnen er at de har gått med 20 mill i underskudd. Det er meg ubegripelig at ingen i styre og stell der oppe så dette før langt ut i året. De må være komplette idioter. Tatt seg fullstendig vann over hodet når det gjelder salg av drakter og effekter, spillerlønningene har gått i taket.

Jeg vil ha et svar!
Partoutkortet har faktisk økt i pris hvert eneste år.
29
Brann / Sv: Sesongen 2010
November 02, 2009, 14:01:47 PM
30
Brann / Sv: Partoutkort 2010
November 02, 2009, 13:13:36 PM
Jeg er enig med Olpi.
Synes det er frekt av brann å heve prisen.
De er helt ute å kjøre både sportslig og økonomisk.
Jeg har hatt partoutkort på øvre hansa i en årrekke nå. Jeg kan bare si med en gang at neste sesong så sitter mine penger langt inne.

Frekke jævler, det er det de er. Ostepop, event-sjefer, såper og brød. Er det oss vanlige supportere som skal finansiere denne galskapen?
Hvordan kan de forsvare å heve prisen? Har de liksom hevet kvaliteten på produktet Brann?

Regner jo ikke med noe sympati eller god debatt her. Hvis noen våger å kritisere brann på noen måte så er dere over dem som ulver. Hva er greien liksom? Hvor mye drit må dere godta før nok er nok?
31
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 10, 2009, 11:31:23 AM
La oss alle mann lage et helvete når Odd, Fagermo og Kovacs kommer i september.
Kjenner det koker enda
32
Brann / Sv: Armann Smari Bjørnsson
August 05, 2009, 09:57:19 AM
De er her. Enten i Bergen, Hordaland eller på vestlandet. Hvor mange slike spillere får sjansen i brann da?
Og synes du ærlig talt at det er noe poeng å hente middelmådigheter som sævarson og armann til brann?
For det er det de er, middelmådigheter. Sævarson er rask, men han kan jo ikke spille fotball. Hver gang han kommer på et raid så spenner han ballen 15 meter foran seg.
Det er helt greit å hente kvalitetspillere fra island, men hvorfor skal vi hente stallfyll?
33
Brann / Sv: Armann Smari Bjørnsson
August 04, 2009, 14:36:11 PM
Vi er alle enige. De fleste av disse islendingene er enten for gammel eller for dårlig.
Nå er det på tide å rydde dem unna.

Hvorfor kan ikke brann satse på norske talenter?
34
Brann / Sv: Armann Smari Bjørnsson
August 04, 2009, 12:24:12 PM
35
Deilig med seier. Fortjent var det også.

Huseklepp var enorm og nielsen putter.
Synes duoen på midten funker bra også.


36
Brann / Sv: Pub på stadion
April 21, 2009, 07:20:10 AM
La folk få fyre.

Jeg er positiv til pub på stadion og at man kan løse dette med skjenking slik som man gjør det i england.
Hva pokker er vits med en pub hvis man skal holde den stengt når folk er på stadion???

Pølsevippene kan få fyre, men vi vanlige er tydeligvis ikke skikket. Klasseinndelingen på stadion er entydig. Har du penger, fyr.
37
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 14, 2009, 09:32:43 AM
Ja, det kan være vanskelig for de fleste når man har en kantspiller som ikke hjelper til defensivt.
Jeg fulgte med på sævarsson sitt defensive arbeid i første omg og det var stort sett fraværende. Stakkars holmvik.

38
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 14, 2009, 07:44:14 AM
39
Kamper / Sv: Deportivo la Coruña-Brann 02.10.08 REISETR?D
September 22, 2008, 14:31:34 PM
Quote from: tj00m on September 21, 2008, 15:49:38 PM
takk takk! Då flyr eg Torp - Stansted med ryanair 1.oktober, og Heathrow - Coruna med Clickair 1.Oktober.. 3.Oktober Coruna - Heathrow med Clickair og 4.oktober Stansted - Torp med Ryanair for ca 2500kr tilsammen per pers..


Håper du har noen timer på å komme deg fra stansted til heathrow. De ligger vel på helt motsatt side av byen. Tror hverfall jeg ville hatt 5 timer mellom landing og neste avgang. For å være trygg.
40
Kamper / Sv: Deportivo la Coruña-Brann 02.10.08 REISETR?D
September 22, 2008, 14:29:46 PM
Quote from: HansaInferno on September 20, 2008, 12:41:22 PM
Det er vel bare rike østeuropeiske klubber som holder på med slikt. Selv om de gjerne tar busslass istedet for fly.

Hva tror folk? Det blir vel en ganske gjennomsnittlig E-cupkamp kan jeg tenke meg. Jeg skal nedover og gleder meg til å besøke en av Spanias avkroker. Men jeg og et par tjommier gjør det til en liten ferie med halvannen uke fri og vi blir nok ikke lenge i selve Coruna.


Det kan være spennende å være i disse "avkrokene". Galicia er en flott landsdel. Byene Santiago Compostela og Vigo er verdt et besøk. Dessuten er det ikke langt til Portugal. Men bare ikke forvent sydentemperaturer.
41
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tore Strand
September 04, 2008, 11:57:24 AM
la strand mene hva han vil. jeg er forsåvidt enig med ham også. Skjønner ikke alle disse Mjelde-elskerne som poppet opp etter alt bråket i avisene. Det er jo klart at mjelde fortjener kritikk!!! Han har jo rævkjørt brann.
42
Kamper / Sv: Deportivo la Coruña-Brann 02.10.08 REISETR?D
September 04, 2008, 11:53:56 AM
coruna er en kjempefin by, men hvis du tror du kan meske deg på stranden i oktober så tror jeg du blir skuffet. Det er selvsagt varmere klima der enn her hjemme  men coruna er ikke mallorca akkurat(klimamessig). Men en kjempefin by så du får sikkert en flott tur.
43
Quote from: Ferguson on August 29, 2008, 13:45:39 PM
Quote from: LandåsKongen on August 29, 2008, 13:01:41 PM
spanair tilhører "star alliance" og det gjør også sas. sas eier vel en del av spanair. Det er ikke langt fra santiago til coruna.
som jeg skrev i en annen tråd så går det an å fly med Iberia direkte fra London til coruna (1500 kr). Så gjelder det bare å finne en billig billett til london.
Ahhhh, det forklarer jo en del :) Men tror du skal leite lenge etter billig billett til London. 1850 fra bergen til gatwick(tur retur). 1900 med Norwegian samme plass. Blir stress iallefall hvis det ikkje er fra gatwick. Blir dessuten nesten like dyrt ;)


Det kommer jo til å koste litt ja. Tror du må vente lenge hvis du satser på å komme deg fra bergen til coruna for under tusen lappen, for å si det sånn.
44
Kamper / Sv: Hvem kan vi møte i UEFA-cupen?
August 29, 2008, 14:47:35 PM
valeron var kjempegod for noen år siden, men han er nok "over the top" som det blir sagt.
Guardado er drit god på Manager ;) Sikkert god i virkeligheten også
45
spanair tilhører "star alliance" og det gjør også sas. sas eier vel en del av spanair. Det er ikke langt fra santiago til coruna.
som jeg skrev i en annen tråd så går det an å fly med Iberia direkte fra London til coruna (1500 kr). Så gjelder det bare å finne en billig billett til london.
46
Kamper / Sv: Hvem kan vi møte i UEFA-cupen?
August 29, 2008, 12:58:23 PM
det spanske flyselskapet Iberia flyr direkte til la coruna fra london. 1500 spenn tur retur. Ikke så gale. Må jo gå an å komme seg billig til london.
søkte på travellink.com
47
Brann / Sv: støtt laget
August 25, 2008, 12:28:15 PM
synes det er merkelig at noen mener at stemingen på stadion burde være elektrisk selv om laget/treneren/sportsdirektøren er helt elendig.
Jeg sier ikke at vi ikke skal støtte laget i hver eneste kamp på stadion men ærlig talt, hva forventer bakke egentlig? At vi skal rable vilt i brann rus når laget presterer som det gjør?

Er det så vanskelig å forstå at stemningen er bedre når vi spiller bra fotball og har noe å spille for?
48
Brann / Sv: Håkon Opdal
August 25, 2008, 10:31:59 AM
fornøyd??? Hva snakker du om?

Jeg synes det er trist at brann har et stort problem mellom stengene.
Opdal gjør enkelte fantastiske redninger men når han er så ustabil og gjør så mange tabber så er vi tjent med å få inn en ny.
49
Brann / Sv: Azar Karadas (edited)
August 25, 2008, 09:23:16 AM
sjokkert i negativ forstand selvsagt. Enig i at karadas kan brukes sammen med en annen god spiss. Men når han skal møte, spille ball osv er han håpløs.
Han må få baller slått inn i boksen. Hvorfor skjønner ikke mjelde dette?
Noen ganger er det skikkelig forferdelig å se på, når han ikke engang klarer å ta i mot en ball.
50
Brann / Sv: Azar Karadas (edited)
August 25, 2008, 09:13:23 AM
Karadas er en herlig fyr, ingen tvil om det. Han jobber bra og det virker som han har et veldig bra konkurranse innstinkt.
Problemet hans er at han også har en "tre-fot", dvs han klarer ikke behandle ballen med beina. Bare se på mottak, føring av ball, pasninger og avslutninger.
Det han er god på er å krige i feltet og på hodet. Det må slås hardt inn fra kantene om karadas skal score. Da er han god, i duellene i feltet.

Så følg med på azars ball behandlig fremover, dere vil bli sjokkerte.