• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _owenz_

1
Brann / Ny spiller til Brann !
July 09, 2007, 15:00:38 PM
Hvorfor må han bli i Fana? Trenger ikke Løv-Ham en stopper nå?

--
2
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
July 06, 2007, 21:09:58 PM
Quote from: "Nightfox"...spille fotball?


joda.. men må si at jeg ikke skjønner han, en ting når du kommer fra en liten klubb og blir ansatt i en større klubb og tjener mye mer, og må flytte langt.

Men når du som Haugen og har bodd i Bergen hele livet og flytter fra alt av venner og flytter nord til noe som virker som en 3 år lang verneplikt.

Aner ikke hva han tjener i Tromsø men håper nå forgudsskyld det er mer enn han gjør i Brann så han sitter igjen med noe.
3
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
July 06, 2007, 20:52:55 PM
Må ærlig talt si at jeg ikke skjønner Haugen, han har sannsynligvis et fin,fint liv i Bergen. Noen stor fotballspiller med landslag/utenlandsopphold kommer han aldri til å bli. Hvorfor ikke bli værene i Brann og Bergen, få seg en utdannelse mens han spiller, og bygge seg opp en fremtid i Bergen.

Hva faen skal han i Tromsø?
4
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
July 02, 2007, 21:05:57 PM
Quote from: "monzilla"Frem til stadion er ferdigutbygget må vi nok forvente å være underdogs på overgangsmarkedet, spesielt når vi står opp mot trønderpakket. Men vi må huske at trønderne driver med dundrende underskudd så lenge de ikke er med i CL.


Viktig å tenke på at "underskuddene" bare er på papiret! Underskudd er selvfølgelig ikke bra, men kommer pga. avskrivninger av spillerstall. Dette gjør ingenting med formuen til RBK.

10 mill. i minus i budsjett betyr ikke 10 mill. mindre på kontoen!
5
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 21:00:20 PM
Stusser litt på dette kjøpet som mange andre sikkert også gjør! Bjarnason har gjort endel feil denne sesongen, og jeg håpte egentlig vi fikk en forsterkning som satte han ut av laget.

Slik det ser ut nå, så fortsetter Bjarnason, med mindre Mjelde vil satse på Hanstveit/Dahl/Bjørnsson/Bakke som stopper. Klarer iaf. ikke å se at Walde går inn i første elveren med det første.
6
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
June 21, 2007, 15:36:38 PM
Hei.. Følger ikke så mye med på FCK, men hvem er det de mister? Hangeland?
7
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 14, 2007, 22:22:38 PM
Quote from: "Corran"
Quote

Tyskland er vel ikke akkurat for et småland å regne?

QuoteVi har vel fortsatt etpar spillere i Tyskland som aldri taes ut på landslaget. Husker ikke alle i farten men Nevland f.eks?

Nevland spiller vel i Nederland? Ellers har vi spillere som Azar (syk og ikke fast), Hassan (er vel heller ikke fast) og Marius Johnsen (på vei hem etter et misslykket opphold). Så det er vel ikke mange stjerner å hente i tyskland. hadde det derimot vært noen som spillte fast på topp i tyskland så hadde de nok uten tvil fått komme med på landslaget.


Er vel noen andre nordmenn rundtom også, Petter Rudi spiller vel nedi klyngen der et sted (Belgia?).

Poenget mitt var at, ja, hvis de spiller i de store ligaene som folka på landslaget liker, så er dette bra for landslaget. Spiller de i bakgårds serier, selv om nivået er høyere enn i Norge, så hjelper det lite for de blir ikke tatt ut uansett.  Da er det bedre at de er i Norge, og gjøre eliteserien bedre, slik at Brann får høyere matching til f.eks UEFA cup.
8
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 14, 2007, 20:49:08 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Nå hadde det fortsatt vert best for tippeligaen om spillere i tippeligaen fikk skatterabatt. Det hadde ikke gjort noe om spillerene holdt seg i Norge til de var gode nok til å spille for toppklubbene i Europa, istedenfor å stikke til middelmådigheter.


Helt uenig. Synes det er altfor få som drar ut. De tjener altfor godt her i Norge. Skulle gjerne hatt større gjennomtrekk. Tror Landslaget lider under dette.
9
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 14, 2007, 14:42:47 PM
Sikkert nevnt 100 ganger i forskjellige trådet men... Sjangsen for at Odd rykker ned nærmer seg 100%. Man trenger normalt rundt 30 poeng for å ungå nedrykk, og etter 10 runde, er det rimelig sannsynlig at Odd fortsatt har 4 poeng. Tror det er rimelig usansynlig at Odd plutselig skal hente inn 26 poeng på de resterende 16 kampene.


Per Nilsson (Pelle) har ikke vært så god iår, og sjangsen for at de selger han til utlandet er vel ikke den helt store. Brann burde kunne ha sjangs her! Blir nok ikke billig men rundt 10 mill, burde gå, og Hardball har jo sagt at de kan hente inn mer. LSK bruker vel opp kassen sin med Johnsen, så eneste utfordrere er vel RBK, ettersom Viking ikke kan hoste opp 10m.

Det som er litt usikkert er jo at han iår har vært dårlig, må anta at han kan heve seg noen hakk når han må konkurere mot Bjarnason/Bjørnsson?
10
Kamper / LYN-BRANN
June 14, 2007, 13:39:38 PM
Hadde det ikke vært for at det var Lyn, Brann skal spille mot ville jeg dristet meg til å sagt at Bjørnson - Helstad skulle startet. Men Sæternes er jo den offisielle Lyn dødaren så det kan jeg nok se langt etter!

Tror på innhopp som spiss for Bjørnson da! Har tro på at Bjørnson - Helstad evt. Bjørnson - Winters, blir bra greier.

Håper Mjelde bare bytter 1 spiss, slik at det blir Bjørnson - Helstad ut kampen, skulle tro Helstad greier 90 min? Skjønner ikke helt disse byttene der Helstad forsvinner ut.

Bakke kommer inn for Jaiteh, eller omvendt, og Huseklepp inn på høyrekant på slutten! Solli eller Dahl ut alt ettersom. Eller kanskje Gundtveit starter istendefor Dahl? Han var jo knallgod før skaden!
11
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 13, 2007, 13:27:21 PM
Hvis Sæternes forsvinner og Hlestad + Winters blir værende, så er vel det siste vi trenger en spiss på 174 cm? Trenger en kjempe på 196+ :)
12
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 11, 2007, 14:15:49 PM
Quote from: "abe78"Dette er vel pengene som skal til for å hente Azar Karadas?


Litt off-topic, men vil vi egentlig ha Azar tilbake idag? Har ikke han ME også? Jeg føler det er bedre å satse på nye strenger enn å hente Azar iaf. tror han er ferdig i europa den dagen han kommer tilbake hit.
13
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 11, 2007, 13:22:06 PM
Det er mange som kan forsvinne i sommer eller til høsten.

Andresen, Sæternes, Winters, og Bjarnason er alle Bosman etter 2007.

Ludvigsen forsvinner på utlån til sommeren, og Huseklepp er det fortsatt litt uklart rundt. Helstad kan også bli solgt enten i sommer eller til vinteren.

I sommer er det gode muligheter å finne gode forsterkninger, skatteluken er vel tettet nå men det er fortsatt mange spillere som bruker sommer pausen til å finne ny klubb.

Må vurderes nøye hvem man kjøper ja, personlig hadde jeg ikke hatt noe imot om man skaffet seg en bra spiss fra øst europa et sted. For 8 mill. i østeuropa får man tilgang på mye bedre spillere en det som er tilgjengelig for samme sum i Norge.
14
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
May 22, 2007, 23:41:27 PM
Utrolig synd at "alle" går til FCK om dagen, Brann har ikke råd til spillere i denne klassen enda, og synnes egentlig ikke Hardball skal brukes til alt. Bruk Hardball når det er krise eller noe spesielt, Brann bør kunne klare å betale for spillere selv snart. Klubben har tross alt nærmere 100m i omsetning.

Man får en midtstopper som er god nok for Brann for 5-6m i øst-europa, eventuelt se etter enda billigere i Afrika. Dette bør Brann ha råd til.
15
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 17, 2007, 01:02:00 AM
Klarer ikke helt å se at Mjelde gjør en dårlig jobb. Brann har en spillerstall  som begynner å dra på årene og må tydeligvis sveives igang. Itilleg er Brann et spillende lag, og bedre baner, samt flere kamper /mer øving vil gjøre Brann mye bedre enn idag.

Dette er mye det samme som RBK har gjort i alle år, havnet litt bakpå til sommeren så kommer de. Det som skjedde ifjor høst med Brann er en annen sak, men slikt må vi bare glemme, det var så mange faktorer ifjor høst som forhåpentligvis ikke gjentar seg iår.


Etter 7 runder ifjor hadde vi 15 poeng, hvis jeg har regnet riktig :) I år har vi 14. De fleste vil si at vi gjorde en bra vår/Sommer ifjor, og vi er fortsatt i rute til det!

Vi kan ikke bry oss om hva LSK gjør, de kommer til å rakne, de har uansett bare møtt drittlag, og mot Viking var det andre faktorer enn det spillmessige som gjorde at de vant. Vi så hva LSK er god for idag mot et lag som tydeligvis er iform med tanke på spillerstallen.

Vi kan heller ikke gjøre så mye med lag som har modifisert formkurven sin slik at de gjør det bra nå på våren, mens på høsten så tar de omtrent ikke poeng. Slik som Nordlie har gjort med Start. Vet ikke om han har gjort dette med LSK, da han har vært det veldig kort tid.

All erfaring tilsier at den beste måten å vinne serien på, er å ha en oppadgående formkurve, og så komme på høsten. Det er veien til gull.

Tipper LSK blir parkert i slutten av juni!
16
Brann / Billetter til 16.mai
May 16, 2007, 12:57:55 PM
Hvis jeg forstår det riktig så er det fortsatt 2 rader ledig på brannallmenningen, der du kan kjøpe for 2, 6, og 18 år? Hvem kjøper et drittdårlig sete i 18 år? Det er vel bare de 2 nederste radene igjen?

Hadde vel ikke vært så dumt å  frigjøre disse til vanlig billetkjøp?
17
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 13, 2007, 03:00:44 AM
lurer på hvem de drev og ringte til under kampen :p ... men hvem er det dere egentlig ser for dere skal trene Brann? Selv klarer jeg ikke helt å se dette, de andre klubbene i serien skifter trenere oftere enn Mjelde skifter undertøy!

Med mindre det kommer en skikkelig storfisk så skjønner jeg ikke hva dere klager på. Mange klubber som er misunelig på Brann og Mjelde. Det er ikke nødvendigvis bare det tekniske som gjør at en trener fungerer, det har man sett i masse andre klubber, der det gjerne er væremåten til treneren som kommer i konflikt med spillerene. Vil vi virkelig inn i det helvette som Rosenborg er/har vært i? Der er det tvil om Tørum egentlig har peiling på hva han driver med eller om han bare har flaks. Med Mjelde vet vi hva vi får, og store trenere i Europa gjør blemmer innimellom også.
18
Brann / Stikker Andresen?!
May 10, 2007, 04:20:42 AM
Det vi ser i denne saken er vel litt slik det var når RBK hadde det økonomiske overtaket på serien. Slik er det jo til en viss grad ennå, RBK ønsker riktignok ikke betale gigantiske overganger lengre, men kan friste med høy lønn, og gjerne prestasjonsrettet.

Sålenge Brann kan hoste opp pengene, og de anser Martin som viktig nok for laget at de ønsker han de neste 3-4 årene så er det jo bare å hoste opp pengene.

Personlig så synnes jeg man burde vise litt måtehold, dette kan bli en lei spiller å ha på mange millioner i lønn hvis han ikke får spille. Ting tyder på at formen blir dårligere, nå er vi snart 1/4 inne i sesongen og han har fortsatt ikke kommer i skikkelig form. Hvor langt går det neste år? Halve sesongen?

Brann har mange gode midtbanespillere, Tijan f.eks, er han god nok? Bakke er jo også tilgjengelig innimellom skadene. Mjelde bør  teste ut Tijan og Bakke i midten før sommeren, og så vurdere om man egentlig trenger Andresen.
19
Brann / Myhre vraket.
May 09, 2007, 20:25:13 PM
Problemet til Opdal er jo at det bare kommer 2-3 sjanser imot, og at han stort sett står og ser på og blir kald. Da det endelig kommer et skudd imot
er han kald og stiv.

Jarstein derimot står jo 90 minutter og hopper frem og tilbake mellom stengene og sikkert må slenge seg en 30 ganger iløpet av en kamp. Litt letere å redde når du ikke er i halvsøvne slik som Opdal.
20
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 07, 2007, 03:49:31 AM
21
Brann / Koppinen ledig
May 03, 2007, 19:16:50 PM
Tror Brann skal ligge unna denne karen, han er mye skadet, noe som sannsynligvis bunner ut i at han enten har en kropp som ikke tåler fotball eller har en spillestil som gjør at han blir skadet. Uansett, så blir dette gambling, la oss nå ihvertfall se om han er like skadefri til sommeren.

Det økonomiske må vi ta med en klype salt, her er det snakk om hva RBK er villig til å betale. Ikke hva de kan. Han har sikkert ikke så alt for høye krav, men RBK ser at han ikke er verdt en så høy lønn. Da vil RBK også få problemer med at gud og hvermann kommer og forlanger høyere lønn.

RBK setter en strek og satser på at de får tak i en annen som er både bedre og kanskje billigere. RBK ser jo ut til å ha kartlagt øst europa ganske bra, så kanskje de har en ny kar derfra på vei inn porten til sommeren?


Brann bør uansett vurdere å skaffe seg yngre spillere, Brann har masse eldre  spillere som er dyre i drift og som mest sannsynlig ikke er inntresant for utenlandske klubber å kjøpe.

Viktig at Brann blir sett på som en lovende karrieresteg, ikke en gubbeklubb slik som RBK. Brann bør ha litt is i magen, Odd rykker kanskje ned, og der har onde rykter det seg til at det er en lovende midtstopper...
22
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 23, 2007, 03:15:19 AM
Vi møter RBK på et litt inntresant tidspunkt, klarer egentlig ikke å bestemme meg for om det er en fordel eller ulempe. Tørum har ledet RBK i 14 TL kamper uten tap før smellen på Nadderud, er dette et tegn på at Tørum er en klassetrener, eller har han hatt ualmindelig mye flaks?

Personlig går jeg for flaks teorien, han har utrolig liten erfaring på dette nivået, og han fikk umiddelbar suksess. Ingen kan påvirke et lag strategisk iløpet av så kort tid. Hva har dette med kampen vår å gjøre? Vel, RBK har et enormt problem, og det er at første 11'ern ikke er i nærheten av å være satt ennå. Midtbanen + makkerene til Iversen er et åpent sår på RBK i tilleg så spørs det om ikke noen på midtbanen burde spilt back istedet f.eks Strand.

Tar vi litt hardt i så kan det være så mange som 5-6 plasser som må forandres i forhold til det de har spilt så langt. Dette er ikke gjort på den uken de har tilrådighet. Tørum må bruke alt han har nå til å ta de rette valgene.

Imotsetning til de 2 første kampene så vet nå Tørum at noe må gjøres, spørsmålet er om Tørum er mann nok til å ta de rette valgene.

Brann derimot har rene luksusproblem, 11'eren er så godt som satt, synd for Huseklepp, ser ut som det blir mye benk for en tid nå. Dahl ser også ut til å benkes endel fremover. Men for Dahl er jeg ikke spesielt bekymret, tror ikke denne fenomenale formen til Guntveit holder i det uendelige.
23
Brann / KARADAS er klar!
July 07, 2006, 09:38:40 AM
Skjønner ikke helt hvorfor Azar ikke har gjort det omvendt. Krevd de 5 millionene i bonuser utbetalt, og så prøvd å få til en overgang. Slik jeg skjønner det så lar Benfica han gå gratis men de vil bare ikke betale en 'fallskjerm'.

--
24
Brann / Lønninger i Brann
June 26, 2006, 05:55:17 AM
QuoteMen det er ingenting i forhold til det Azar tydeligvis forlanger...


Selve lønnen til azar har blitt antydet i et intervju med POL, Lønnen skulle ligge under lønnen til MA. Problemet med Azar er vel totalpakken med sign on fee, og lengde på kontrakt. Virker som Azar vil ha 2 år, men er ikke sikkert Brann/investorer er så lysten på å gi en sign-on fee på nærmere 10 mill for 2 år...

--
25
Brann / Brann ut i Europa?
June 26, 2006, 03:54:59 AM
Quote from: "Bruiser"Når nordirske Dungannon blir dengt 4-1 over to kamper mot islandske Keflavik viser det nivået på ligaen deira.

Mtp på kvaliteten vår kontra deira føler eg meg trygg på avansemang, men om trenera og spelera trur det blir walkover før kampen i det heile tatt har starta kan det bli skummelt.


Slik jeg har skjønt det så er  de 2 Belfast lagene Linfield, og Glentoran  langt forran de andre lagene spillmessig.

Men nivået er ikke det helt store, vet ikke helt hvor mye penger f.eks Glentoran  har i budsjett men det jeg har lest er at bare 3-4 spillere har full lønn, resten må ha jobb ved siden av klubben.


--
26
Brann / SOMA SVIKER
June 23, 2006, 16:45:45 PM
Quoteat han måtte stille opp på torgallmenningen for å ta i mot hyllesten etter cupgullet


Hvorfor ville han ikke være på torgallmenningen?

--
27
Brann / Brann ut i Europa?
June 23, 2006, 13:52:06 PM
Nord-Irsk PL virker som en bakgårds serie, på hjemmesiden http://www.glentoran.net/  oppfordres supporterene til å være med å betale -strømregning og forsikrings kostnader-!!!

QuoteEvery penny raised by the Foundation will go towards paying Insurance, rates and electrical charges, etc. which are essential needs in the day to day running of the club. These costs are increasing annually to over £150,000 and put great strain on our limited resources.


--
28
Brann / Branns økonomi
June 20, 2006, 13:01:11 PM
Quote from: "monzilla"
Quote from: "abe78"Vet vi nok om Brann sin økonomi til at vi kan diskutere den igrunn?


Det er det vi prøver å komme til grunne i her.  Er det ikke noen som har noen skikkelige tall å komme med? Stiller vi like sterkt som viking og enga? Og ikke kom her å si ja, vi har flere folk på kampene. Jeg vil se tall! Jeg vil vite om brann har den posisjonen i overgangsmarkedet som mange tror vi har?


Vet ikke helt hvor dere vil med denne tråden,.. På overgangsmarkedet er ikke Brann avhenging av intern økonomi slik som de fleste andre klubber er.

Hvis man tenker for fremtiden så ser utsiktene lysere ut når den nye stadionen er klar..

http://www.orapp.no/oversikt/Argang_2005/30008/rapport/30049

Quote- Vi har ikke flere produkter igjen å selge. 40 selskaper står i kø for å komme inn i VIP-områdene. I dag har vi en brutto omsetning på 56 millioner, men om vi hadde hatt fasiliteter som Viking, Vålerenga og Rosenborg hadde vi vært tett opp mot 100 millioner, slår Dahl fast uten å blunke.


http://www.fxt.no/tippeligaen/article605900.ece

Quote- Vi budsjetterer opp i forhold til 2005-budsjettet, men ned i forhold til resultatet i fjor. For det er mye hyggeligere å ligge foran enn bak, og vi har lært her i Bergen. Vi har til sammen gått 23 millioner i overskudd de siste tre årene, og investerer i spillere og egenkapitalen, sier Brann-leder Bjørn Dahl.


03,04,05 gikk Brann med totalt 23 Millioner i overskudd tilsammen. 2005 gikk Brann med 5 mill. i overskudd.

Quote



Noe av lønssutgifter til spiller dekkes sannsynligvis av diverse sponsorer, har ikke helt oversikten der. Er ikke helt sikker på hva annet du kan ha behov for av tall...

--
29
Brann / KARADAS er klar!
June 19, 2006, 11:59:56 AM
Noe av grunnen til at det tar tid å få signaturen, er nok at han helst bør være i samme rom som Brann etc når han signerer, for tiden er han på ferie så det blir nok ikke noen signatur før den er ferdig. Da kommer han sikkert hjem med samboeren til Bergen............

Den artikkelen i BA virker helt virkelighetsfjern og ser mer ut som om de har koblett sammen gammle bud og greier som han tidligere har takket nei til.

Brann kan ikke si at de har signert Azar før han faktisk har signert kontrakten og den er fakset inn til NFF.


--
30
Brann / Opdal og hets. En stor mediebløff?
June 01, 2006, 18:28:35 PM
Quote from: "moffy_"ke d går i me at folk e nødt å pipe på opdal hver gang han bommer på et utspark?? dette gjør han sikkert ikke så mye tryggere i den situasjonen! og så lenge han spiller som han har gjort i d siste, gir eg en god faen i kor utspillene ender, for han står som en gud mellom stengene og feltarbeidet har blitt sykt mye bedre!!


Merket at han bommer endel på utspark... Hvis man ser hvor han prøver å skyte så er det mer forståelig at han bommer. Det er ikke slik at han prøver å skyte rett frem og så sender ballen ut over sidelinjen.

Han prøver å treffe Winters 50m fremme ute på linjen, et lite vindpust, rykning i foten hva som helst og ballen går 2-3m for langt og ut over sidelinjen.

--
31
Brann / Opdal og hets. En stor mediebløff?
June 01, 2006, 11:59:16 AM
Artikkelen handler vel forsåvidt ikke noe om at Opdal ble hetset men at Ludvigsen ble det.

Husker jeg var kritisk til salget av Rønningen, han hadde som nevnt over en strålende sesong, og var inne i landslagsdiskusjon. Er forsåvidt en liten skandale at han ble benket i RBK til fordel for Espen.

Dette med Metro etc, aner jeg ingenting om, men hvis grunnen til salget var Rønningens fritids sysler, så er det rart av Ludvigsen å kritisere supporterene for å være uenig med ham på tidspunktet når de ikke har sluppet offisiel informasjon om grunnen til salget.

Fra supporerenes vinkel så det jo ut som om de solgte Rønningen for å satse på et talent, noe Brann offisielt holder fast ved.

QuoteDe så opplagt ikke det samme talentet i Opdal som til tider var et offer for mye hets fra tribunene på Stadion.


Det blir som om å skulle selge Winters nå for å la en fra Brann2 få sjangsen, for at han om 2 år kan være en toppspiller.

I kritikken av Ludvigsens avgjørelse så var det nok ikke alle som kritiserte Opdal men avgjørelsen om å selge en av tippeliganes beste målvakter til hovedkonkurenten.

--
32
Brann / El Fakiri og Karadas
June 01, 2006, 10:59:14 AM
33
Brann / Trodde ikke dagen skulle komme
August 17, 2005, 04:23:24 AM
Rofl, dette er bare piss. En fyr som har vært på stadion i 15 år og overlever ikke 4 kamper uten seier? Hva gjorde han i 2002 etc? Ble innlagt og sluppet ut ifjor?  Neida. Tipper dette er en fjortis som gikk første gang på stadion ifjor engang.

owenz
34
Brann / Linker
June 22, 2005, 16:15:10 PM
http://f-b.no/apps/pbcs.dll/misc?URL=/mal/ArticleMultiMediaPopup.pbs&Dato=20050622&Lopenr=50622004&Kategori=SISTENYTT&ObjectClass=20&Params=Id=67449

3 minutters radio intervju med MIM angående Kvisvik (og litt PVM), gjort idag 14-15 tiden eller noe..

owenz
35
Brann / Linker
June 18, 2005, 08:57:01 AM
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=281138

Ser ut som Occean kan bli solgt hvis dette stemmer... 5 mill.. haha.. Det var jo det LSK la inn for 6 mnd siden. Da bare lo Odd av det og lurte på om de hadde feber...

Er ikke lenge siden de forlangte 15 mill... ROFL... Selg når smøret er varmt eller noe i den duren... Man gjør ikke en Frode Johnsen hvert år...


owenz

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=253882
36
Brann / Kvisviks erstatter
June 17, 2005, 21:43:35 PM
37
QuoteDet som er ganske sikkert er at eliteklubbene får MYE mer penger i hendene. Det er bare for Brann å handle med en gang, ikke vente til en pengegallopp som veldig sannsynlig kan komme i TL nå.


Hold on! hehe.. er ikke sikkert at *BRANN* får så utrolig mye mer penger, det er 200 mill. til tippeligaen hvert år i 3 år. Resten går til landslag og cup.

Dette er endel mer enn nåværende avtale, men man må sammtidig tenke på at nå skal de vise langt flere kamper... Man vil få betalt etter hvor mange kamper som blir vist på TV. Brann blir allerede vist nesten hver helg. Er vel snakk om 1 eller 2 kamper som ikke blir vist iår. Kanskje Brann får dobbelt så mye som nå, dvs ca 8-10 mill(4.2 mill ifjor) ... Ikke mye å løpe å kjøpe for.  10 mill. til hvert lag = 140 mill. 60 mill til NFF = 200 mill...

Andre lag som ikke blir vist mye i nåværende system vil kunne mange doble TV inntektene...




owenz
38
Brann / For første gang i historien....
June 16, 2005, 14:17:28 PM
39
Brann / hvor kan man se kampen?
June 13, 2005, 14:31:12 PM
Kvarteret pleier å vise kampene... Ingen som sjekker bevis hvis du kommer deg innendørs før 19.00 eller noe slikt.. De vises vanligvis i puben nede.

Så hvis du ikke er 100% fjortis så går det bra.. Kle deg opp litt...

owenz
40
Brann / FOLKEASKJON MOT AT KVISVIK BLIR SOLGT!
June 10, 2005, 22:02:42 PM
http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050610/FFK/231580385

Registrerer at FFK mener hele saken er oppspinn fra ende til annen. De har iaf ikke utalt seg noe om Kvisvik. Brann har ikke hørt noe fra FFK osv. At F-b ikke vil dementere saken sier vel litt om seriøsiteten der i bygden. Men at BT og BA fortsatt kjører saken er en skandale.

Hele saken er ren fantasi, bør dementeres asap. Eller vil det vel ikke være noen vits i å kjøpe aviser lengre, hvis man ikke kan vite om det som står der en oppspinn eller ikke. Litt Se&Hør over dette...

Snart på tide at BA og BT begynner å betale moms for skribleriene?



Registerer at BA også har forandret på virkeligheten og farer med direkte løgn.

I f-b.no sin opprinnelige artikkel så finner vi

QuoteTvert imot. FFK jobber nemlig intenst med å skaffe midler til spillerkjøp.


Dette har BA fått til å bli:

QuoteTvert imot jobber klubben nå intenst med å frigi østfoldingen fra Brann allerede når overgangsvinduet er åpent i sommer.




owenz
41
Brann / Ka e d med brann og ta vare på talenter?
June 10, 2005, 09:03:22 AM
Quote from: "jegløh"
Quote from: "_owenz_"


At de er en ekte talentfarm, en slik klubb vil alltid variere, spesielt etter storsalg. I 2003 kom de på 4. plass i TL.

owenz


Dette må være feil. Husker de hadde en glimrende vårsesong men havnet etter Brann tilslutt. SKB ble vel nr 6 år 2003. Tipper SIL ble 7 eller 8.


hehe,.. stemmer sikkert det.. har bare blingset litt.. aner ikke hvor jeg fikk 4. plass fra.. det var sikkert det at de lå på 4. plass lenge det året jeg husker,..

owenz
42
Brann / Ka e d med brann og ta vare på talenter?
June 10, 2005, 08:52:44 AM
Quote from: "Xminator"

De sliter også midt på tabellen i 1. divisjon. Hva sier det deg?
43
Brann / Linker
June 10, 2005, 08:23:48 AM
http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,657761,00.html

Birmingham City er inntresert i midtbane juvel fra allsvenskan. De kommer muligens til å bla opp 20 mill... Birmingham skal jo som kjent Brann spille kamp mot i sommer, og de har fortsatt 230 mill igjen av tv-pengnee de fikk da de rykket opp i PL.


owenz
44
Brann / Høyre kant
June 09, 2005, 19:23:53 PM
Hva med Fredrik Berglund? 26 år gammel svenske, toppscorer i SAS-ligaen, med 18 mål sålangt. og 28 mål på 36 kamper totalt. 7 A-lags kamper for Sverige. Egentlig ren angriper, men kanskje Brann kunne spilt 4-3-3 eller brukt han som høyrekant (slik som mange landslag gjør...)

Det beste av alt... Han er tilsalgs:
http://www.bt.dk/sport/dkfodbold/artikel:aid=367536:fid=100232268/

12.5 mill svenske kronor. Ikke totalt umulig for Brann investorer, kanskje de er villig til å gå lavere nå som MFF ikke er inntresert lenger.

owenz
45
Brann / Ka e d med brann og ta vare på talenter?
June 09, 2005, 16:55:00 PM
http://www.sil-fotball.no/dt_list.asp?g192=x&gid=390&tgid=192

ta en titt her, så ser du hvorfor det er så få talenter ifra Bergen...  Sogndal har 6000 innbyggere. De har 1xstadion, 1xfriidretsbane, 1x innendørshall, 6x gress treningsbaner.

Med 8 utendørs gressbaner, er det 1 bane per. 750 innbygger.

Bergen kommune med 250.000 innbyggere måtte hatt 333 gressbaner for å komme på samme nivå... Se ut vinduet, hvor mange gressbaner er det i Bergen kommune? 10-15?

owenz
46
Brann / Helge Haugen inn for Andresen...
June 08, 2005, 02:04:32 AM
Ok, nå vet vi ikke hvor alvorlig skaden til Martin er, men istedenfor å bruke en halvskadd Andresen (og risikere å virkelig skade han) så hiver vi innpå Helge Haugen (Antar han er frisk da).

På denne måten så beholder vi Miller på høyrekanten, men vi omgjør litt på spillestilen. Miller har i det siste hatt endel defansive oppgaver som har slitt han ut, slik at det har gått utover det offansive.

Haugen har god løpskapasitet(10km/kamp) så hvis Haugen spiller på høyresiden nærmest Miller, så kan Haugen ta over endel av den defansive biten til Miller, og frigi han til offansive grep.

Brann må selvfølgelig holde dette hemmelig, og late som Andresen skal spille helt til kampstart. Ser allerede for meg Hodgson når han ser at Andresen er på benken og Haugen flyr rundt og ødelegger spillet hans.

Dette vil nok overraske Viking endel, og vil føre til at de får problemer med å få tak i kampen, mens Brann har gode muligheter til finspill gjennom midtbanen.

owenz
47
Brann / Høyre kant
June 06, 2005, 17:15:01 PM
Quote from: "fettnok"wenger har faktisk tilbudt borch i tromsømålet(skadet nå) kontrakt for å leie han ut. men borch takket nei siden han heller ville fokusere på legestudiene enn å bli leid ut til en middelmådig klubb. kan være at wenger har samme intensjoner med palmi rafn?
48
Brann / Høyre kant
June 06, 2005, 15:23:11 PM
http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article402754.ece

LSK er også inntresert i Olsen,... Hva er det egentlig med han? Er han et større talent(enn TFL) siden han har masse U-landskamper?

Kanskje Brann/LSK tror at TFL er på topp nå, mens Trond Olsen har mye å gå på ennå?

B/G bruker vel Olsen på venstre siden, men antar at han kan spille på høyre også? Hva skal vi med en venstre kant når vi har han Ghaneseren på vei?

**

Brann burde tatt en titt på Palmi Rafn hos KA Akureyri, han spiller vel egentlig midtbane. Men  Arsenal, Manchester City og Stoke har hatt han  på prøvespill, uten at han har fått kontrakt.

Nå er han bare 20 år og bør kunne omskoleres til høyrekant.... Er ikke akkurat som Arsene Wenger har tatt en titt på Trond Olsen & Co....



owenz
49
Brann / viking stadion
June 04, 2005, 17:12:50 PM
Quote from: "Superjack"SKANDALE! Hva med å bruke hodet og ta store-stå tribunen først? Da kan brann spille eventuelt uefacup spill på Stadion!


Litt kjipt å måtte flytte CL kampene mot Arsenal og Real Madrid til Stavanger neste år da...


owenz
50
Brann / NSA, for NFF eller suportarane?
June 02, 2005, 19:32:17 PM