• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Jose Arrogantio

1
Brann / Re: Eirik Horneland
October 18, 2020, 16:07:25 PM
Hvis det stemmer så er enten Hauge ganske råtten for å lage trøbbel over noe han ba om, eller (mer sannsynlig) så har Kåre vært rimelig klønete i formuleringen og kommunikasjonen overfor Hauge og burde nok la være med å gjøre Soltvedts jobb i fremtiden uansett hva trenerne/spillerne skal ha signalisert på forhånd.
2
Brann / Re: Sesongen 2020
October 18, 2020, 16:01:33 PM
Quote from: Superjack on October 18, 2020, 09:55:32 AM
Quote from: Lasaron on October 18, 2020, 08:51:50 AMJeg tror Brann har gode nok fotballspillere til å klare seg, og vel så det, i forhold til de andre lagene vi kjemper mot.Jeg tror at Brannspillerene også tenker dette, derfor frykter jeg nedrykk.

Jeg ser slike utsagn gå igjen, men er det virkelig så mye bedre med spillere med dårlig selvtillit?

Er vel ikke gitt at spillere som mener de er bedre enn et annet lag ikke vil gi like mye for å vinne?
3
Brann / Re: Eirik Horneland
October 17, 2020, 09:40:12 AM
Quote from: Belfort on October 17, 2020, 09:15:18 AMSpent på om han kommer uavhengig av divisjonsstatus? Blir i verste fall en dyr trenerduo i OBOS

Om vi faller til OBOS blir garantert ikke KI med ned.
4
Brann / Re: Kåre Hedley Ingebrigtsen
October 08, 2020, 23:35:32 PM
Quote from: Nixon on October 08, 2020, 20:22:22 PMEn spiller som de får i fanget og dårlig EDB-kompetanse fra strilen som gjør at fristen nesten ryker... Det blir som å applaudere selvmålet til Kristiansen som godt forsøk.

Nja, er vel heller som å applaudere spilleren med trebein for et fantastisk lykketreff i mål. Føles godt, selv om det var mest flaks at det gikk.
5
Brann / Re: Kåre Hedley Ingebrigtsen
October 04, 2020, 23:43:08 PM
Ganske naturlig med dårlig start sett i forhold til den økte treningsmengden som har blitt satt i gang. Ikke bare på grunn av skader, men antar bein er mer slitne også for de som stiller opp. Det vil forhåpentligvis bedre seg etter hvert som spillerformen blir bedre. Så for tidlig å dømme KI nå, spesielt med tanke på at han helt bevisst bygger inn mot neste sesong.
6
Kamper / Re: Brann - Molde, 04.10.20, kl 18:00
October 04, 2020, 16:53:16 PM
Quote from: Gulløl on October 04, 2020, 16:22:09 PMHaugen som DM i dag sammen med Barmen og denne oppstillingen i 4-2-3-1 ?

                       Opdal
Tveita   Kolskogen  Fjóluson Kristiansen
            Haugen          Barmen
      Strand        Taylor     Grøgaard
                         BambaVar ikke det posisjonen han slo gjennom (i Brann) i?
7
Brann / Re: Overganger hausten 2020
September 25, 2020, 18:51:13 PM
Quote from: Lasaron on September 25, 2020, 16:57:20 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 25, 2020, 15:51:49 PMHvem er Sønnen? Heltne Nilsen?

Ja.

Hvis han forlot et Brann på toppen av tabellen på grunn av lønn, så er det vel usannsynlig at vi er villig til å betale nok til å lokke ham tilbake til et Brann midt på tabellen som nettopp sparket faren.
8
Brann / Re: Overganger hausten 2020
September 25, 2020, 15:51:49 PM
Hvem er Sønnen? Heltne Nilsen?
9
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, 27.09.20, kl 18:00
September 25, 2020, 14:28:59 PM
Quote from: Nixon on September 25, 2020, 12:14:07 PMJa, jeg vet at vi bare har Nilsen å sammenligne med i Branndrakten, men jeg mener at han har egenskaper som burde blomstret mer. Har han f.eks. ikke spilt landskamper der han har vært mer dominerende? Godt mulig det bare er ønsketenkning, men for bredden i vår skadeutsatte og skulkende tropp hadde en Gilli tilbake i form utvilsomt vært en god ting.

Det meldes at han har trent for fullt sammen med laget denne uken. Uvisst hva det betyr i forhold til hvor mye han er satt tilbake etter sykdommen

Synes også vi har sett glimt av en god Gilli i Brann også. Jeg har tro på han om han får en fast rolle.
10
Brann / Re: Fredrik Haugen
September 22, 2020, 03:25:48 AM
Nja, nå er vel signalene i det siste at laget som helhet er for dårlig trent, så da er det nok heller et mer systematisk problem enn enkeltspillere som ikke bryr seg. Han kunne riktignok gjort egentrening, men vi vet jo ikke hva slags signaler treneren har gitt for å oppmuntre det. Om viktigheten av trening som lag dysses ned, dysses kanskje viktigheten av egentrening også ned.
11
Brann / Re: Jón Gudni Fjóluson
September 21, 2020, 20:27:47 PM
Jeg ser på dette som et lån med mulighet for forlengelse for en posisjon som er skadeutsatt med for dårlig backup. Sånt er helt greit, bedre enn ikke hente noe, og jeg tviler denne overgangen, selv om den ikke er gratis, vil ha særlig utfall for spillerlogistikken lengre fremover. Og de andre signeringene gjort under KI så langt gjør at jeg føler meg trygg på at denne typen overganger (eldre, defensive spillere uten rom for utvikling eller videresalg) ikke vil bli normalen framover som under LAN.
12
Kamper / Re: Brann - Glimt, 20.09.20, kl 18:00
September 20, 2020, 16:05:01 PM
Quote from: Nixon on September 20, 2020, 15:50:45 PMhttps://www.brann.no/nyheter/her-er-laget-som-starter-mot-bodo-glimt

Laget i kveld:

1 Håkon Opdal
3 Vegard Forren
5 Thomas Grøgaard
9 Petter Strand
11 Daouda Bamba
16 Robert Taylor
19 Jon-Helge Tveita
21 Ruben Kristiansen
23 Daniel Pedersen
25 Ole Martin Kolskogen
29 Kristoffer Barmen

Benken:
1 Håkon Opdal
14 Erlend Hustad
15 Bismar Acosta
22 Vegard Skeie
34 Sondre Eide
41 Mikal Berg Kvinge
43 Henrik Kjeilen Steinseide

Opdal skal være keeper fra benken? ;)
13
Brann / Re: Rune Soltvedt
September 15, 2020, 17:20:27 PM
Quote from: ZsoltKorcsmar on September 15, 2020, 13:07:53 PMJeg syntes Soltvedt får for mye pepper. Ja, det er ofte kjedelig og «trygt», men heller det enn en totalt motsatt  alà
Tor Kristian Karlsen (som utelukkende henter unge utenlandske talenter).

Start hentet eksempelvis Akinyemi(?) for 7-10 mill, og nå er han lånt ut til KIL i OBOS. Det nærmeste vi kommer en slik bom er Bamba.

Ser vi på spillere som er hentet med en viss prislapp/dyr i drift, så er det hel følgende:

Koomson - Sogndals beste spiller. Var vel innom landslaget på den tiden. X-faktor i form av ekstremt rykk/fart, husker han parkerte Jonas Grønner så til de grader i en treningskamp i vestlandshallen den vinteren. Tom Høgli la vel opp etter å ha blitt fraløpt med 20 meter i løpet av et par sekunder .

Han var ettertraktet, og skapte farligheter på egenhånd. Var i tilleg tidlig i 20-årene og hadde videresalgsptensiale. Brann så nok en spiller som ofte kom fri, men som slet litt med kvalitet på sluttprodukt, innlegg etc. Her har brann dessverre feilet når det kommer til å løfte disse svakhetene i spillet. I den grad man skal gamble noen millioner så er dette «trygg» gambling. Kjente ligaen, hadde prestert, ung, ekstremferdigheter etc. Viser hvor ekstremt vanskelig dette med å treffe blink er.


RYJ - Blant ligaens beste spillere før han dro. Hjemvendte utenlandsproffer går ofte dårlig, men han spilte fast i en liga som skal være fullt på høyde på Eliteserien. Ble også trukket frem blant de bedre spillerne i den ligaen. Virket ikke mett, skulle hjem og løfte brann enda et nivå.

Ble brukt feil, var ingen rivjern på midten. Kanskje så langt fra SHN man kunne komme. Her kan man si at man bommet mtp rollen han skulle fylle. Bidro med fint lite som anker i LAN-systemet foruten noen strøkne langpasninger/spillvendinger fra dypet. Her må LAN/Soltvedt ta litt kritikk, selv om det ikke var ekstreme summer som ble brent her. Jeg mistenker at «navnet», og det at han er en så rutinert gjorde at de tenkte han kom til å løse rollen godt.

Eggen Riismark - Kostet et par mill. Ikke kjempeforvebtninger, men hadde sammen med Reginussen og Løkberg stått fram for Ranheim. Skulle være trygg og spillende, god til å forsere ledd etc. Syntes ikke han utmerket seg på dette, i tillegg svært treg. Ok alternativ, men man kan ikke hente 27-år gamle reserver til millionbeløp. Fikk heldigvis litt igjen for han.


Berisha - Storsignering. Fansen var i ekstase. Fin alder, on fire sist han var i ligaen. Kriger, aggresiv, mange egenskaper for LAN-fotball. Skjønner godt at man tok denne sjansen. Han var sulten, bevise at han dugde etc. Mener det er mye større gambling av VIF å hente Kjartansson på 30 år. Med slike spillere går det stort sett dårlig.

Man tenkte nok at man fikk en aggresiv og hardtarbeidene kant som i tillegg var målfarlig. Viste seg at kjemien med Bamba ikke stemte. Gikk på løp, men fikk ikke ball etc. Mer og mer frustrert. Løp og løp når han ble forsøkt som spiss, men fikk lite å jobbe med.

I 4-4-2 fungerer han utmerket i Viking nå. Mye mål. Litt som Børven når han var her. Udugelig alene, men om han får en partner på topp så er det en helt annen spiller. Hadde de ikke tatt muligheten og han hadde gått direkte til Viking så kan jeg banne på at vi hadde vært skuffet.


Bamba - Stygg ripe i lakken. Etter mange år med begrensede hardtarbeidene spisser som Skålevik og Orlov skulle brann ut og hente en komplett spiss. Et enmannsangrep som både scorte «Orlov/Skålevik-tap in's» men i tillegg kunne dra av en mann eller to, holde på ball etc. Dette var the missing link. En spiss med 15 mål i seg.

Alle klubber visste at brann manglet dette, og det drev nok prisen på Bamba opp. Husker jeg ble skuffet når han kom, vi var linket til en del andre i tiden før, og jeg anså Bamba som et sistevalg av de tilgjengelige. Denne er signeringen er stygg, og syntes den bærer preg av dårlig jobb i forkant.

Var jo tydelig at han hadde bra maksnivå, men det gikk og rykter om at gan var på kant med medspillere i KBK. Ego i kamp, tunellsyn. Spiller for seg selv, mye frustrasjon/sinne. Intervjuer hvor han fløy i flint etc.

Var ganske mange røde flagg her, så her husket jeg at jeg var skuffet, summen tatt i betraktning.


Alt i alt kan vi jo si at på disse «store» signeringene som ble hentet med forventning om å løfte oss, så har få slått skikkelig til. Mener likevel alle med unntak av Bamba bar berettiget, og bar preg av god jobb i forkant. Så er det dette med å få de til å fungere når de først er hentet.

Ut i fra din egen beskrivelse her er jo bare Koomson berettiget. Å bruke millioner på RYJ og Berisha når de ikke passet inn i spillestil/stall (som de burde visst fra før med riktig planlegging) er jo kroneksempel på dårlig og uberettiget spillerlogistikk.
14
Er vi kommet dithen at hensyn til lokale smittevernsregler midt i en global pandemi og lokal smittebølge er "politisk korrekthet"?
15
Quote from: Lasaron on September 08, 2020, 17:54:24 PMPå grunn av en sykdom vi må tilbake til juni for å finne en dag det var flere enn 19 som var innlagt på sykehus, i hele Norge.

Heller at man er proaktiv nå enn at man venter til sykdommen igjen når mer sårbare grupper av befolkningen før man reagerer.
16
Brann / Re: Overganger hausten 2020
September 02, 2020, 00:44:45 AM
Quote from: Lasaron on September 01, 2020, 20:04:36 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 01, 2020, 20:02:16 PM
Quote from: Lasaron on September 01, 2020, 17:51:47 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 01, 2020, 17:10:44 PM
Quote from: Lasaron on September 01, 2020, 15:41:26 PMHvor mener dere grensen går for salgbar alder, sånn omtrentlig?

SalgbarAlder <=  c(25a - 3b)

Hvor a er hvor godt du liker spilleren, b er antall sesonger i Brann og c er en skaleringsfaktor basert på forumhype.

Hvor er Finne på hype? Omstridt type her inne.

Godt spørsmål, hvis vi tar utgangspunkt i 0.5 på hype (ratio positive mot negative poster siste 30 poster denne siden) og tar selv en nøytral innstilling på typen (a = 1), så kan vi regne ut at Finnes salgsbare alder er

(25*1 - 3*1) * 0.5 = 13.5.

Finne er altså med dagens hypenivå altfor gammel for videresalg.

Haha! Jeg forstod ingenting, men morsomt likevel. 13,5 år er ungt da :D.

Om det er noen trøst klarte jeg forvirre meg selv, riktig alder er 11 ikke 13.5 😋
17
Brann / Re: Overganger hausten 2020
September 01, 2020, 20:02:16 PM
Quote from: Lasaron on September 01, 2020, 17:51:47 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 01, 2020, 17:10:44 PM
Quote from: Lasaron on September 01, 2020, 15:41:26 PMHvor mener dere grensen går for salgbar alder, sånn omtrentlig?

SalgbarAlder <=  c(25a - 3b)

Hvor a er hvor godt du liker spilleren, b er antall sesonger i Brann og c er en skaleringsfaktor basert på forumhype.

Hvor er Finne på hype? Omstridt type her inne.

Godt spørsmål, hvis vi tar utgangspunkt i 0.5 på hype (ratio positive mot negative poster siste 30 poster denne siden) og tar selv en nøytral innstilling på typen (a = 1), så kan vi regne ut at Finnes salgsbare alder er

(25*1 - 3*1) * 0.5 = 13.5.

Finne er altså med dagens hypenivå altfor gammel for videresalg.
18
Brann / Re: Overganger hausten 2020
September 01, 2020, 17:10:44 PM
Quote from: Lasaron on September 01, 2020, 15:41:26 PMHvor mener dere grensen går for salgbar alder, sånn omtrentlig?

SalgbarAlder <=  c(25a - 3b)

Hvor a er hvor godt du liker spilleren, b er antall sesonger i Brann og c er en skaleringsfaktor basert på forumhype.
19
Brann / Re: Sesongen 2020
August 16, 2020, 22:10:03 PM
Quote from: Billy Elliott on August 16, 2020, 21:01:32 PMMed 10 poeng opp, kan nå medaljehåpet mer eller mindre avskrives. Egentlig topp 5 også, med et RBK som har funnet form og Engen i godt driv.

Å ta seg god tid til å peile ut riktig ny trener var visst ikke mulig, man måtte ha en som var tilgjengelig nå. Det var så mye å spille for.

Vi får håpe man har truffet riktig selv om man ikke tok seg særlig med tid, for så mye mer enn topp seks er neppe mulig denne sesongen.

Sesongen er ikke halvspilt ennå. Vi har klart å rote bort større marginer enn dette, det er altfor tidlig å gi opp.
20
Brann / Re: Billettsalgstall
August 06, 2020, 23:45:09 PM
Quote from: Corran on August 06, 2020, 22:38:05 PMUSA er et kapittel for seg selv så de holder vi unna ;-)

Men ser at det har endret seg denne uken men om jeg tyder tabellen riktig så var de fleste tilfellene i oppblussingen i forrige uke fra utlandet og at det da denne uken er flere som etter fester har fått det er jo ikke unaturlig.
Mente å lese forrige uke at det var flest fra utlandet og festene i Moss (var det Moss?) stammet fra utlandet, men kan være jeg husker feil her.
Uansett var jeg en liten uke for sent ute med min påstand for da var det drøye 50% fra utlandet som siste to uker er blitt til litt under 40%.


40 eller
Quote from: Corran on August 06, 2020, 22:38:05 PMUSA er et kapittel for seg selv så de holder vi unna ;-)

Men ser at det har endret seg denne uken men om jeg tyder tabellen riktig så var de fleste tilfellene i oppblussingen i forrige uke fra utlandet og at det da denne uken er flere som etter fester har fått det er jo ikke unaturlig.
Mente å lese forrige uke at det var flest fra utlandet og festene i Moss (var det Moss?) stammet fra utlandet, men kan være jeg husker feil her.
Uansett var jeg en liten uke for sent ute med min påstand for da var det drøye 50% fra utlandet som siste to uker er blitt til litt under 40%.


Jeg vil
Quote from: Superjack on August 06, 2020, 23:33:49 PM
Quote from: Spelaren on August 06, 2020, 23:13:31 PMEg hadde gitt opp denne sesongen uansett. Kanskje Brann kan satse på å selge Brann-bind.

Regner med du tenker på Brann-munnbind?

Hvorfor ikke begge deler?
21
Brann / Re: Billettsalgstall
August 06, 2020, 22:01:02 PM
Quote from: Corran on August 06, 2020, 21:21:01 PMDe fleste smittetilfellene siste ukene kan spores til utenlqandsreiser
Steng grensene. Karantene og testing for alle som kommer inn i landet.
La det gå 14 dager og se hvordan det da utvikler seg.
Åpne så opp for ting i landet som bredde idrett, tilskuere o.l. men hold karantene og testing på alle som kommer inn i landet.

Alle land i Europa som nå opplever oppgang i smittetilfeller har fått dette etter grensene åpnet.
Er dette tilfeldig? Kanskje men sannsynligheten er stor for at det er sammenheng.

enten det eller så har de slått på igjen 5g nettet

De fleste smittetilfellene de siste to ukene (som man har kunnet spore) kan spores til Norge. I følge FHI er 65% av de kjente smittekildene de siste to ukene i Norge.Blant "ukjent" i den grafen der er smittetilfeller på cruiseskip i internasjonalt farvann.

Europa har åpnet opp flere ting enn grensene, og godt mulig at folk med det har begynt å ta slappere på reglene som er igjen, slik som i Norge. Så oppgang hadde nok skjedd uten åpning av grensene. Bare se på det alvorlige oppblusset som kom i USA etter at de begynte å åpne opp innenfor landet (men ikke grensene).

Det er ikke så enkelt som å stenge grensene, og så kan man åpne opp ellers.
22
Brann / Re: Sesongen 2020
December 19, 2019, 12:12:03 PM
Quote from: ostraume on December 19, 2019, 12:00:22 PMOg ingen unggutter. Just saying ;-)

Skaanes og Skålevik i en viss grad. Om ikke nå, så mens de har vært i Brann.
23
Brann / Re: Billettsalgstall
December 14, 2019, 07:30:35 AM
Quote from: Nixon on December 13, 2019, 11:53:50 AM
Quote from: Henki on December 13, 2019, 11:10:36 AM
Quote from: Nixon on December 13, 2019, 11:08:22 AMEn vesentlig forskjell mellom forlengelsen til Skarsfjord og den forlengede tilliten til Nilsen er at Brann ikke skal spille en tellende kamp før i april. Mye kan endre seg før den tid. Du er jo selv kjent for å snu på en femøring dersom Brann får gode resultater...

Men hva er det som tyder på at LAN kommer til å få dette til?

Brann underpresterte i år, og med noen nye spillere inn, noen ut og ikke minst forhåpentligvis Haugen, Strand og Amer hele sesongen, tror jeg at vi kommer til å gjøre det bedre sportslig. Men igjen. Om det skjer på en måte som får entusiasmen tilbake er jeg mer i tvil om.

Tror du er vel optimistisk her. LAN har ikke fått garderoben tilbake bare fordi styret er bak ham. Jeg tror ikke en misfornøyd og umotivert stall vil gjøre det bedre enn i år, tvert i mot.
24
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
December 14, 2019, 06:57:52 AM
Quote from: krakra on December 12, 2019, 15:47:04 PMJa

Det er ikke treneren som skal bestemme stallsammensettingen. Og LAN har veldig lite å gå på. Hvis han begynner å motsette seg en foryngelse av stallen er nok tålmodigheten til styret veldig liten. Det vet LAN.

Soltvedt virker ikke spesielt opptatt av foryngelse heller, bortsett fra fagre ord i media som LAN. I hvert fall ikke ut i fra overganger så langt.

Med mindre Soltvedt har latt seg føre helt av LAN, da. Men det virker usannsynlig etter Heltne Nilsen-sagaen.
25
Brann / Re: Treneren etter LAN
December 02, 2019, 14:35:21 PM
Hareide er vel fryktelig kjedelig.
26
Brann / Re: Positivitets-tråden
December 02, 2019, 05:42:42 AM
Årets spiller kan ikke være andre enn Opdal.
27
Quote from: krakra on December 01, 2019, 21:13:07 PM
Quote from: Jose Arrogantio on December 01, 2019, 21:09:30 PMGrunnlaget vil være samtaler med sportssjefen, så kan treneren bestemme ut i fra det.

Ser poenget ditt, men generelt synes jeg treneren bør ha noe å si angående spillere ut og inn.

Og denne treneren skal helst ikke være LAN.
Trener bør ha noe å si, men jeg syns sportssjefen skal ha ansvaret og siste ordet. Særlig når det gjelder langsiktig arbeid som å bygge en kultur og ha de riktige typene sånn sett. Så kan treneren komme med ønsker og innspill og gjerne ha en vetorett også.

Dette må gjerne komme etter LAN er ute, men det bør uansett tilfalle sportssjefen, som har et litt tyngre grunnlag også.


Greit nok det. Viktigste er rekkefølgen, ikke hvem sitt ord som tynger mest av ny trener og Soltvedt.

Tror også det blir enklere å gjøre det på en ryddig måte uten potensielt videre bråk om straffede spillere om det kan gjøres med uttalte grunnlag i en ny treners vurderinger.
28
Grunnlaget vil være samtaler med sportssjefen, så kan treneren bestemme ut i fra det.

Ser poenget ditt, men generelt synes jeg treneren bør ha noe å si angående spillere ut og inn.

Og denne treneren skal helst ikke være LAN.
29
For meg er rekkefølgen viktig. LAN ut først, så må ny trener inn som kan evaluere spillerne og finne ut hvem som må vekk basert på holdninger og prestasjoner.
30
Quote from: Asgeir Kleppa2 on December 01, 2019, 20:35:20 PM
Quote from: krakra on December 01, 2019, 20:18:41 PMJeg syns BT skal ha baller nok til å fortelle om disse spillerne som er mest kritiske til LAN er spillere som har vært her fra vår første sesong i ES etter OBOS-sesongen eller en overvekt av spillere som har blitt hentet de siste tre vinduene. Jeg mistenker at mange av de som står i front i kampen mot LAN innad i stallen er spillere som ikke har vært med på å bygge Brann opp igjen, men som har kommet hit etter at vi ble etablert i toppen for å "skumme fløten", som har vært en fiasko og som prøver å skyve mye av ansvaret over på treneren.

For min del er det stor forskjell på om spillere som Acosta, Haugen, Barmen, Kristiansen osv. er kritiske til LAN eller om spillere som Eggen, Berisha eller RYJ er det. De tre sistnevnte bør egentlig holde kjeft og se seg selv i speilet.

Merkelig hvordan KraKra skal ha det til at spillerne er problemet, og illojale når det sportslige ansvaret for problemene UANSETT er på vår middelmådige trener!

Han har tydeligvis ikke fantasi til å tenke seg at spillerne kanskje har tatt opp problemstillinger over lang tid, men møtt veggen på tross av at de kanskje har hatt rett.

Hva skal man da gjøre KraKra, la klubben gå til helvete fordi man skal være lojal i media overfor en wannabe trener som sakte men sikkert har sunket skuten?

Regner med du er typen som mener at Assange er problemet når han avdekket krigsforbrytelser begått av USA, for der er logikken til KraKra....

Tror du misforstår Krakra ganske kraftig her. Han har vært kritisk til LAN lengre enn de fleste.
31
Brann / Re: Spillerbørs 2019
December 01, 2019, 20:34:40 PM
Så ikke Viking-kampen, men tenker det ikke blir mange poengene på spillerne denne gangen heller?
32
Quote from: krakra on November 27, 2019, 00:23:45 AMMed to mål på fire kamper etter at Bamba var tilbake har det virkelig eksplodert offensivt.

De fire kampene før scoret Brann 1 mål.
33
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
November 25, 2019, 09:49:35 AM
Quote from: pidre on November 25, 2019, 06:56:09 AM
Quote from: Jose Arrogantio on November 25, 2019, 06:23:09 AM
Quote from: pidre on November 24, 2019, 23:24:25 PM
Quote from: Jose Arrogantio on November 23, 2019, 15:33:54 PM
Quote from: pidre on November 23, 2019, 13:27:34 PMViking-interesse for Berisha. Selg.

Nei. Hvem skulle erstattet ham?

Det kan ikke være vanskelig.

Jaså? Hvem mener du vil gjøre det bedre?

Mener du en som leverer flere målpoeng?

Hva enn du legger i en bedre erstatning. De fleste spisser faller gjennom i Brann, så ser ikke vitsen i å sende nok en spiss vekk for å erstatte ham med enda en flopp.
34
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
November 25, 2019, 06:23:09 AM
Quote from: pidre on November 24, 2019, 23:24:25 PM
Quote from: Jose Arrogantio on November 23, 2019, 15:33:54 PM
Quote from: pidre on November 23, 2019, 13:27:34 PMViking-interesse for Berisha. Selg.

Nei. Hvem skulle erstattet ham?

Det kan ikke være vanskelig.

Jaså? Hvem mener du vil gjøre det bedre?
35
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 24, 2019, 20:37:51 PM
Quote from: krakra on November 24, 2019, 20:34:07 PMOpdal 2

Gilli 2
Acosta 1
Eggen 1
Kristiansen 3

Haugen 3
RYJ 1
Barmen 3

Grøgaard 3
Bamba 3
Berisha 3


LAN 1

Kan trekke LAN opp litt. Denne gangen slapp han faktisk til ungdommen ;)
36
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 24, 2019, 20:30:50 PM
Godset - Brann

Opdal - 3

Gilli - 1
Acosta - 2
Eggen - 1
Kristiansen - 3

Barmen - 3
Jenssen - 2
Haugen - 3

Grøgaard - 3
Bamba - 5
Berisha - 4
37
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
November 23, 2019, 19:46:07 PM
Quote from: gladiporno on November 23, 2019, 17:24:43 PM
Quote from: Corran on November 23, 2019, 17:22:39 PMKan ikke selge ham alt nå. Blant annet pga at Viking  aldri har råd til å gi Brann det de har lagt ut for ham.


Det er vel ganske utopisk å tro at Brann kan få tilbake for det klubben har lagt ut for ham.

Tror han kan fort få verdien tilbake i et mer velfungerende lag.
38
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
November 23, 2019, 15:33:54 PM
Quote from: pidre on November 23, 2019, 13:27:34 PMViking-interesse for Berisha. Selg.

Nei. Hvem skulle erstattet ham?
39
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 15:32:32 PM
Brann - OddBranns beste: Fredrik Haugen!

40
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 15:19:27 PM
VIF - BrannBranns beste: Fredrik Haugen!

41
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 15:00:36 PM
Brann - Bodø/GlimtYadayada Opdal

42
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 14:48:15 PM
Sarpsborg 08 - Brann

Gidder knapt nevne Branns beste, siden det er så selvsagt:

43
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 14:32:38 PM
Brann - MoldeBranns beste (igjen og igjen): Håkon Opdal!

44
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 14:23:29 PM
Rosenborg - Brann
Branns beste: Håkon Opdal!

45
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 14:13:59 PM
Brann - HaugesundBranns beste: Ruben Kristiansen!

46
Brann / Re: Spillerbørs 2019
November 23, 2019, 13:54:20 PM
Kristiansund - BrannBranns beste var: Håkon Opdal!

47
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
November 20, 2019, 20:24:35 PM
Quote from: Larsendos on November 20, 2019, 19:33:48 PMVil vi ha Mats Solheim, eller har vi ikke plass til flere i 30-årene? 

Alltid plass til flere i 30-årene under LAN.
48
Brann / Re: Talentarbeid
November 20, 2019, 11:40:17 AM
Quote from: gladiporno on November 19, 2019, 21:19:15 PM
Quote from: Jose Arrogantio on November 19, 2019, 06:04:32 AMKommentar om landslagsspillere fra Brann siste ti-året i landslagstråden fikk meg til å lure på hvorange eliteseriespillere Brann har produsert siste tiåret. Altså spillere som har fått regelmessig med tid enten hos Brann eller andre eliteserieklubber. Kommer på Haugen (skal være snill og telle ham), Barmen, Larsen,  Pallesen, Finne, Gjesdal, Skaanes, og Grønner. Noen flere?

Jeg forstår ikke hvorfor man må være snill for å ta med Haugen som egenprodusert eliteseriespiller. Det bør være en selvfølge. Han kom til Brann som et 18-årig stortalent med null kamper på høyeste nivå. Han var yngre enn både Skålevik og Larsen da de først kom til Brann. Han er regnet som egenutvikelt spiller i Brann jfr kriteriene til NFF og UEFA, noe Skålevik ikke er.

De fleste norske talenter (både forhenværende og dagens) begynte i en eliteserieklubb i aldersgruppen 17-19 år. Altså samme aldersgruppe som Haugen. Han har også utviklet seg mye i Brann, og er en helt annen spiller i dag (spesielt defensivt) enn det han var da han først kom til klubben for ni år siden. De som husker hvor skandaløst elendig defensiv han var i hans første sesong i Brann vet at det ikke var et ferdig produkt vi fisket fra Løv-Ham. Han er blitt gradvis bedre på alt, noe jeg for øvrig ikke tror han hadde fått anledning til om Lars Arne Nilsen var trener i Brann for ni år siden.

Jeg la til snill for å unngå en diskusjon om Haugen (siden jeg har sett kommentarer om at han ikke er Brann-utviklet flere ganger her). Bommet tydeligvis her 🙂
49
Brann / Re: Talentarbeid
November 19, 2019, 06:04:32 AM
Kommentar om landslagsspillere fra Brann siste ti-året i landslagstråden fikk meg til å lure på hvorange eliteseriespillere Brann har produsert siste tiåret. Altså spillere som har fått regelmessig med tid enten hos Brann eller andre eliteserieklubber. Kommer på Haugen (skal være snill og telle ham), Barmen, Larsen,  Pallesen, Finne, Gjesdal, Skaanes, og Grønner. Noen flere?
50
For å si det sånn, Brann skaper ikke sympati på banen for tiden verken gjennom spillestil eller resultater. Da gagner det dem lite å framstå usympatisk utenfor banen også.