• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Jose Arrogantio

1
Brann / Re: Talentarbeid
October 11, 2021, 20:34:11 PM
 Å dømme lage etter cupresultater er litt urettferdig, det er ikke vanligvis det beste laget i Norge som vinner cupen, lag rykker ofte ut mot normalt dårligere lag. Blir som å dømme arbeidet ditt gjennom hele året kun basert på en dårlig dag på jobben.
2
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 08, 2021, 20:07:36 PM
Jeg ser mye mer positiv PR for lag som driver med kvinnefotball enn negativ PR, enkeltsaker som dette er mer sjeldne enn positive overskrifter om kvinnefotball (og dermed også lagene som driver med dette).
3
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 08, 2021, 20:02:39 PM
Quote from: SK on October 08, 2021, 19:54:30 PM
Quote from: krakra on October 08, 2021, 18:08:42 PMSelvfølgelig hadde de gått til avisen med det! Er du seriøs? Det lekkes jo interne Brannkonflikter sånn en gang i måneden. Det er helt vanlig.

Men det er jo hypotetisk fordi det aldri i verden ville vært aktuelt at a-laget til Brann måtte føye seg for juniorlaget på den måten. Det er totalt uaktuelt fordi a-laget til Brann er milevis over juniorene i klubbhierkiet. En slik respektløshet ovenfor elitelaget ville man aldri sett, og skulle det skjedd ville klubben slått beinhardt ned på det.

Men si at følgende hadde skjedd da:

Brann hadde ligget an til et suverent seriegull. De hadde markert dette ved å henge opp bilder av gullaget i garderoben. Azar Karadas hadde vært misfornøyd med dette fordi bildene forstyrret guttene på andrelaget, som kjempet på midten av tabellen i tredjedivisjon og tatt dem ned og slengt dem inn på et lager. Ledelsen hadde støttet dette. Tror du ikke dette hadde havnet i media? Og tror du ikke noen på Branns a-laget hadde uttrykt sin misnøye over det? Sånn helt seriøst?

Det hadde vært en bagatell hadde det skjedd i Brann slik du skisserer også. Hvis noen i det hele tatt hadde giddet å lekke det til media, som gjerne kunne skjedd, hadde det aldri i verden blitt slått opp på samme måten som det blir nå. Kanskje nevnt i en liten artikkel og that's it. Tror heller ikke at noen a-lagsspillere eller trenere hadde gått ut og sutret offentlig heller. I så fall hadde det vært både pinlig og patetisk, og det hadde fortjent samme type kritikk.

Men her er det ikke nødvendig å argumentere. Er bare å ta en titt på forsiden både hos BT og BA på nett i skrivende stund, så ser man den komplette idioti i fri utfoldelse.


Quote from: krakra on October 08, 2021, 18:08:42 PMOg jeg syns kvinnesynet skinner klart igjennom. Både når man ikke er i stand til å se hvor ekstremt respektløst det er at et amatør-herrelag som nettopp har rykket opp fra 4. divisjon, og fort kan rykke ned igjen i år, skal ta ned bilder av Norges beste kvinnelag i garderoben og denne fiktive historiefortellingen om at med damer inn så blir det mye sutring, som vi angivelig ikke har i klubben fra før. Begge deler avslører kvinnesynet ditt.

Her aner du ikke hva du snakker om, det å slenge ut slike merkelapper vitner som sagt kun om forutintatthet og ikke noe annet. Det er strengt tatt et problem du må gjøre noe med selv, som jeg ikke kan hjelpe deg med. Man får holde seg til sak.

Man får også holde dette nede på planeten jorden. Å kalle det tilfellet der ekstremt respektløst er jo bare tull. Da lurer jeg på hvilke ord og uttrykk du bruker på både verre og langt verre ting. Et klassisk sykdomstegn at man krisemaksimerer alt mulig. Det er faktisk mulig å være kritisk til noe uten at det automatisk skal bli et verdensproblem. Men her er det som vanlig ingen mellomting.
For øvrig er det nok av eksempler på oppkonstruerte problemer og sutring med kvinnefotball vs. herrefotball, nok til at det er ren ønsketenking å tro at det ikke kommer til å bli situasjoner i Brann. Klassisk eksempel nylig med klagingen på at kvinnene fikk betalt mindre enn herrene på landslaget, elegant sett bort fra at interessen rundt og pengene de to lagene generer er på to ulike planeter. En typisk ikke-sak som ble til et stort problem. Slikt vil vi også få i Brann.Du krisemaksimerer et enkelttilfelle hos en klubb blant flere i Norge som argument for at Brann ikke burde begynne med kvinnefotball. Disse debattene og overskriftene skjer såpass sjelden at det er en oppkonstruert problemstilling å bruke det som argument mot
et eventuelt Brann Kvinner. Du kaster stein i glasshus.
4
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 08, 2021, 19:59:25 PM
De aller færreste kan bli statsledere og nobelprisvinner, også, var kvinners kamp for lik mulighet til å delta i politikken og forskning også oppkonstruerte problemstillinger? Og menn fra lavere klasser burde ha droppet å kjempe for like rettigheter som de adelige, de færreste hadde noen sjanse til rikdom uansett. Merkelig argument.
5
Brann / Re: Treneren etter Horneland
October 02, 2021, 08:19:38 AM
Ville han ikke egentlig være assistent i RBK også?
6
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 29, 2021, 15:48:18 PM
Min interesse for kvinnefotball vil øke i hvert fall, da har jeg et lag å heie på. Navn og drakt betyr noe for meg, så vil føles annerledes enn om jeg heiet på Sandviken, logisk eller ei.
7
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 29, 2021, 06:01:50 AM
Quote from: SK on September 29, 2021, 01:13:44 AMAt folk er likegyldige betyr jo også at få engasjerer seg i dette i positiv retning. Hvorfor skal vi da begynne med det?
Er ikke noen god begrunnelse hvis det beste man kan si er at få er noe særlig imot det.

Fordi det er godt for Brann omdømmemessig og gir økt bredde i klubben. Kanskje kan vi se et Brannlag vinne noe dette tiåret. Jeg hadde forøvrig også vært positiv til Brannlag som drev med andre idretter, som for eksempel Barcelona med basketball. 
8
Blir spennende om midtstopperparet blir Larsen og Kolskogen - kanskje fremtidens stopperpar om Kolskogen kommer tilbake til gammel form.
9
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 23, 2021, 17:29:28 PM
Ja veksten er ikke sterk i Norge ennå, og internasjonalt er det heller ikke de store overgangssummene.
10
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 23, 2021, 15:57:19 PM
Fant en video med en full kamp, kan ikke noe om konteksten eller lagene, men virker ganske dødt.

https://youtu.be/PRyG4Mhi6zo
11
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 23, 2021, 15:53:13 PM
Quote from: Lasaron on September 23, 2021, 15:42:14 PMOk. Hva med supporterkultur, vet du noe om det? For eksempel en normal seriekamp i USA for kvinnefotball med 20 000 tilskuere, og en ditto normal seriekamp i USA for herrefotball med 15 000 tilskuere. Hvordan høres disse kampene ut? Er det mer eller mindre synging og roping på den ene eller andre?

Jeg spør kanskje om mye nå, og forstår om ingen vet, men ble litt nysgjerrig.

Eneste jeg har sett er en landskamp mellom Canada og Mexico en del år tilbake, ingen synging der, og ikke spesielt med trykk s jeg husker.

Jeg har sett basketballkamper i Canada, og der er det godt trykk og god stemning. En del roping eller chants, men ikke synging som vi gjør i fotballen her. Men jeg kan tenke meg det er annerledes i fotballen, med en annen kultur.
12
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 23, 2021, 15:39:01 PM
Quote from: Lasaron on September 23, 2021, 06:58:00 AM
Quote from: Jose Arrogantio on September 23, 2021, 05:34:16 AMI USA var det faktisk flere som så på kvinnenes VM-finale i 2019 enn på mennenes finale i 2019, og kvinnefotballkamper genererer mer inntekter i det landet enn herrefotballkamper.

Hva skyldes dette? Det kvinnelige landslaget deres er jo langt mer suksessrikt enn herrelandslaget, men er det hele forklaringen?

Vet ikke, er en del konkurranse med andre idretter for mennene, i form av basketball, baseball, ishockey, og amerikansk fotball, så det er kanskje en del av forklaringen. Har inntrykk av at det er færre idretter som kappes om damene, bare basketball og fotball av nevneverdig størrelse som jeg vet om.

13
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 23, 2021, 05:34:16 AM
Quote from: SK on September 22, 2021, 18:43:39 PMSliter fortsatt med å se hvordan dette kan gavne Brann. Hva vil herrelaget som vi bryr oss om få ut av dette? Her ser jeg ingen gode argumenter, og heller ingen eksempler i praksis som kan underbygge det.
Dette med strømninger i samfunnet etc. stemmer ikke og er bare politisk korrekt vås. Det er ikke akkurat en diskusjon om kvinner skal få spille fotball eller ikke dette. Føler dette er litt som de e-sportgreiene Brann begynte med, helt unødvendig greie utenfor klubbens kjernevirksomhet, bare at det var enda mer nisje.


Kvinnefotballen vokser internasjonalt. I USA var det faktisk flere som så på kvinnenes VM-finale i 2019 enn på mennenes finale i 2019, og kvinnefotballkamper genererer mer inntekter i det landet enn herrefotballkamper. Internasjonalt var det 1.2 milliarder mennesker som så på kvinnenes finale i 2019, i følge FIFA, så utenfor USA genererer kvinnefotball interesse.

De amerikanske kvinnenes landslagsdrakt var også i 2019 Nike.com's bestselgende fotballdrakt i løpet av et år, noensinne, uavhengig av kjønn.

At kvinnefotball vokser er fakta, ikke politisk korrekt vås, og det er heller ikke noen nisjesport. Interessen i Norge henger etter andre nasjoner i Europa fra det jeg har lest, men jeg blir ikke overrasket om den voksende interessen internasjonalt øker interessen her også på lengre sikt.
14
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 22, 2021, 14:26:29 PM
Jeg ser på det som en selvfølge at Brann har damelag slik samfunnet utvikler seg og kvinnefotballen vokser globalt. Herrelaget har mye å tape omdømmemessig (og dermed økonomisk) om Brann blir den eneste klubben i norsk topp som ikke satser på kvinnefotball. På lang sikt kan det gi oss et dårlig rykte blant mange folk som vil bli skadelig for klubben.

Om Brann kommer til å måtte likestille ressurser for lagene vil ikke det skje før resten av ligaen må det samme uansett, så den relative ressursmessige styrken vil være lik. Kanskje ikke internasjonalt, men jeg tror neppe det vil bli noen krav om likestilling i ressurser fra NFF før det er det samme i Europa generelt, NFF ønsker selvsagt ikke i slik stor grad å skade sjansene våre utenfor Norge.
15
Brann / Re: NEDRYKKSTOGET 2021 FOR FULL MUSIKK
September 19, 2021, 11:32:40 AM
God selvtillit er undervurdert.
16
Brann / Re: Sesongen 2021
September 06, 2021, 20:04:19 PM
Quote from: Nixon on September 06, 2021, 07:04:07 AM
Quote from: krakra on September 05, 2021, 20:41:08 PMDet er andre offensive spiller med langt mer ymse bidrag enn Heggebø.

Og alle bør være "truet" dersom andre alternativ er bedre.

Nja, i dette tilfellet er jo spørsmålet også om Brann er bedre med Heggebø i midten og Finne på kant eller Finne i midten og Simba på kant. Man må se på totalen
17
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
September 06, 2021, 18:11:52 PM
Quote from: Corran on September 05, 2021, 22:05:07 PMEtter Haugesundskampen så er det vel ingen tvil om at øverst på listen i år også så må det stå nye stoppere for de vi har er ikke gode nok for obos engang

Hehe ikke lange veien fra "han her vil vi kunne selge for titalls millioner" til "ikke god nok for OBOS" for stakkars Kolskogen.
18
Brann / Re: Japhet Sery Larsen
September 02, 2021, 21:27:10 PM
Quote from: Lasaron on September 02, 2021, 21:02:59 PMRykker vi ned, skal vi ikke gå i rutine-fellen.

Gammel klubb er vond å vende.
19
Brann / Re: Japhet Sery Larsen
September 02, 2021, 20:44:48 PM
Quote from: gladiporno on September 02, 2021, 11:45:18 AM
Quote from: ZsoltKorcsmar on September 02, 2021, 10:50:45 AMSå vidt jeg kjenner Horneland blir det lavtliggende med Hove og Pallesen når poengene skal sikres. Kanskje Sané melder seg på om han kommer i form.

Tror egentlig det er riktig på kort sikt også. Det må gjøres enkelt nå, og da må man bare velge to og gi de tillit/selvtillit. I teorien vil de da bli litt og litt bedre sammen utover høsten. Omrokkeringer i hytt og bidrar jo ikke til annet en å spre usikkerhet.

I OBOS håper jeg inderlig vi kjører med Jesphet og Kolskogen som stoppere, med Wolfe og Blomberg på hver sin back. Alle disse er unge, lovende og har bevist at de holder høyt Obos-nivå.

Det siste jeg orker er OBOS med Opdal i kassen, Kristiansen og Strand på back, Pallesen og Hove som stoppere. Da tar jeg faktisk nesten 4. plass med den nye generasjonen fremfor 1-2 plass med de primitive hardhausene.Jeg tror det blir færre unge og mer rutine i OBOS. Kravet til opprykk er så stort at alle tanker om utvikling og bærekraft settes til siden. Bare se på LANs Aalesund.

Og når vi rykker opp må vi satse på rutine for å stabilisere oss oppe. Så skal vi gå for medalje med rutine. Så faller vi litt bak på midten, gjør plutselig helomvending og satser på ungdommen. Så skal vi ha rutine for å redde plassen når vi er tilbake i nedrykkstrid.

Circle of Brann.
20
Brann / Re: Treneren etter Horneland
August 30, 2021, 18:55:58 PM
Quote from: krakra on August 30, 2021, 13:47:37 PMHeller Bakke enn Horneland, men jeg får litt en sånn "utviklingsklubb"-feeling på ham. At vi blir en klubb som produserer mange gode spillere, men aldri helt løfter prestasjonene som lag til forventet nivå.Utviklingsklubb er strengt tatt et steg over der vi er nå, og jeg tror at på lang sikt er det Brann trenger et stabilt fundament og en god kultur hvor spillere er seriøse og blir bedre av å komme hit. Så om Bakke er rette mannen for dette, så sier jeg ja takk, så kan en som klarer pushe laget steget videre ta over når basen er på plass.
21
Brann / Re: Sesongen 2021
August 29, 2021, 15:54:47 PM
Ja, mye må skje etter sesongen uavhengig av hvilken divisjon vi går til neste år, men det kan vente til divisjon er avklart.
22
Brann / Re: Sesongen 2021
August 29, 2021, 06:07:07 AM
Quote from: Spelaren on August 28, 2021, 22:04:43 PMDette nedrykket må bety mer enn det gjorde sist gang. Ut med middelmådighet og kameraderi, til helsike med "jaja, godt nok" og inn med blodig alvor, toppidrettsmentalitet og blodsmak i kjeften.

Og inn med ledere som klarer å ha mer enn en tanke i hodet og våger stå for en filosofi for klubben. Skap en rød tråd for klubben å gå etter, som ikke er bygget på "hent største tilgjengelige navn!".

23
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 28, 2021, 20:52:47 PM
Simba og Heggebø kan bli farlige i OBOS neste år.
24
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 28.08.2021 kl. 20.00
August 28, 2021, 20:24:08 PM
Quote from: krakra on August 28, 2021, 20:18:38 PMOg der ofrer han Knudsen(!) for at Kristiansen(!) skal spille stopper. Sikkert for å få farten til Kristiansen, men hvorfor ikke Kols inn og hvorfor ikke Hove ut?

Synd at fjorårets eneste lyspunkt skulle ødelegges så fort.
25
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 28.08.2021 kl. 20.00
August 28, 2021, 20:02:44 PM
Quote from: Billy Elliott on August 28, 2021, 19:53:10 PMMøter vel rett og slett et lag med mye bedre fotballspillere. Er ikke så mye mer å si enn det.

Om analysen er så enkel har Haugesund mye bedre spillere enn Godset og Sandefjord også.
26
Brann / Re: Mathias Knutsen Rasmussen
August 27, 2021, 06:34:39 AM
Quote from: Nixon on August 27, 2021, 06:21:46 AMJeg er forsåvidt enig med overnevnte her, men Brann balanserer litt på en knivsegg med denne avskiltingen av Rasmussen i forhold til omdømmet sitt. Mange opplever dette som veldig strengt, og at Brann har tatt avgjørelsen for å vise handlekraft og når stemningen innad kanskje har vært litt opphetet.

Men hva skjer med Rasmussen dersom han ikke finner seg en ny klubb? Vinduet stenger tross alt på tirsdag i neste uke. Får han ikke lov til å bidra ut sesongen?

Jeg tror omdømmetapet etter nachspielskandalen vil ligge lengre og skade mer enn eventuelt omdømmetap her. Og det er jo også med på å bygge opp igjen omdømme i noena øyne, som kanskje balanserer det litt ut.

Jeg er i hvert fall godt fornøyd med at Brann er litt hensynsløse mot de som var på nachspiel når de nå trenger å bygge en toppidrettskultur i stallen.
27
Brann / Re: Runar Hove
August 27, 2021, 06:30:49 AM
Quote from: Nixon on August 27, 2021, 06:24:12 AMJeg er relativt stor og sterk, og en god duellspiller. Jeg har relativt god toppfart, selv om det tar litt tid før jeg er der. Og jeg er relativt god med ballen

Og vi er relativt godt fornøyd?

Stemmer relativt bra for min del.
28
Brann / Re: Overganger sommeren 2021
August 26, 2021, 20:36:37 PM
29
Brann / Re: Sesongen 2021
August 22, 2021, 15:45:21 PM
Quote from: krakra on August 22, 2021, 14:00:27 PMRasmussen mente jo at han ikke hadde gjort noe galt. Nå var alle med på det?

Prøver å beskytte en venn, slik jeg ser det.
30
Brann / Re: Sesongen 2021
August 22, 2021, 13:25:20 PM
Quote from: Finfin respons on August 22, 2021, 12:06:18 PMJeg tar sirkus tittel og fest med Miller og Kvisvik og Trude og Hermann Friele og personligheter hver dag over blodseriøs toppidrettskultur ala langrennsgutta.
Det ene er kjedelig, det andre er gøy.

Det er en åpenbar dikotomi.

Det er en falsk dikotomi.

Idretten er full av blodseriøse idrettsmenn med fengende personligheter. Ronaldo, Ingebrigtsen-brødrene, og Michael Jordan bare for å nevne noen fra ymse idretter.

Dagens Brannlag har lenge vært kritisert for å være preget av gråe og kjedelige typer, men de var tydeligvis også dønn useriøse.
31
Ja, jeg er for å la Kolskogen fortsette å starte. Det er ikke noen soleklare førstevalg han konkurrerer med uansett for plassen ved siden av Pallesen, og det er ikke slik at potensialet han viste i fjor plutselig er borte etter en halv sesong.
32
Brann / Re: Sesongen 2021
August 22, 2021, 11:43:50 AM
Quote from: Superjack on August 22, 2021, 11:35:20 AMhttps://www.dagbladet.no/sport/avslort-pa-nachspiel-igjen/74135355

Ikke alt jeg er enig med Esten O i, men jeg er helt enig i at noe har vært galt i SK Brann i forståelse av hva idrett går ut på, og at det er trist at voksne spillere ikke forstår at det ikke er noe å feire å kjøre en av landets største klubber mot nedrykk, med lønninger på lønninger som er vesentlig høyere enn mange av landets andre toppidrettsutøvere.

Og litt interessant hvordan han også stiller spørsmål ved Bt sin dekning av Brann og hyllest så avkledning osv av klubbens trenere og ledelse, uten å gå inn på hva som er klubbens grunnleggende utfordringer. Klubbkulturen virker fryktelig dårlig.

Helt enig i mye av det han sier her. Skal Brann bli toppklubb må det gjøres en skikkelig gjennomgang av kulturen i klubben, hvem som gjorde hva er ikke så viktig nå som man har fått straffene unnagjort.
33
Brann / Re: Sesongen 2021
August 20, 2021, 19:55:49 PM
Det jeg ønsker å se fra Brann videre er at man går videre fra straffe ukultur og ser på hva man trenger for å bygge en god vinnerkultur og gjør tydelige steg mot det. Dette vil være en lengre prosess selvsagt, men håper ikke klubben ser seg fornøyd med å straffe spillerne, rehabilitering trengs også.
34
Brann / Re: Sesongen 2021
August 19, 2021, 04:17:45 AM
Står det noe sted at hetsen mot Andersen kom før utestengelse fra trening? Da burde vel Brann fortalt om hetsen da, og ikke flere dager etterpå?
35
Brann / Re: Sesongen 2021
August 18, 2021, 15:40:36 PM
Quote from: Churchill on August 18, 2021, 15:27:26 PMDet er mang prektige mennesker blant Branns supportere, skjønner jeg.

Dessuten er det mange her som later til å misforstå et av mine sentrale poenger. Dere får ikke vite alt denne saken og dere har ikke rett til å få vite alt. Slik er det med personalsaker. Da kan dere velge om dere har tiltro til at de som har alle fakta på bordet, fatter de riktige beslutningene eller dere kan fortsette å synse på grunnlag av rykter og ting dere tror dere vet. Det siste er dor så vidt greit nok, så lenge det ikke får ut over dem som er implisert i saken og som på saklig grunnlag har fått en reaksjon fra klubben. At en reaksjon også kan være en frifinnelse, bør dere også akseptere. Hets på bakgrunn av synsing, rykter og halvsannheter er direkte skadelig, både for klubben og for den enkelte spiller.

For meg er det saken uvedkommende at flere av dere greier ut om egne verdier. De har lite med saken å gjøre.

Fakta er at det var nachspiel på stadion som utartet seg, og som et større antall spillere deltok i en eller annen grad. Hvem som gjorde hva er en ting, andre tingen er at det vitner om en alvorlig ukultur i en klubb med ambisjoner om å være en toppklubb. Om saken derfor ender i ingen reaksjoner er det for meg som bryr meg om klubben uakseptabelt. Det betyr ikke at jeg støtter hets mot enkeltspillere, eller enkeltpersoner, spesielt ikke besøk hjemme hos dem. Det finnes mellomting, det som er fakta er nok til å fortjene reaksjoner, og nok til at jeg vil bli skuffet og forbannet om det ikke blir reaksjoner fra klubben.
36
Brann / Re: Sesongen 2021
August 18, 2021, 06:28:11 AM
Quote from: Lasaron on August 18, 2021, 05:43:16 AM
Quote from: SK on August 17, 2021, 21:43:10 PMFor å si det sånn, hvis man ender opp med noe a la sistnevnte med forklaringer som "vi vet ikke helt hva som skjedde, kan ikke foreta oss så mye" etc., da er tilliten til klubben helt borte fra min side.

Men hva tenker du da om et slikt scenario som dette: "Vi vet ikke helt hva som skjedde, men vi sparker de likevel, basert på rykter og magefølelse". Tror du sagaen er over da?

Jeg gjentar at Brann kan havne i denne situasjonen: At man til slutt ikke får inn mer fakta. At man må finne seg i at man ikke får vite alt. At man dermed ikke har nok faktagrunnlag til avskjedlgelse. Ja, det kan tenkes at Mikkel og Barmen blir værende, uten at det er Branns feil.

Kan hende, men Branns omdømme vil i så fall være  (ytterligere) varig skadet for mange, inkludert potensielt sponsorer eller ikke. Om Brann ikke kan unngå dette er det synd.
37
Brann / Re: Sesongen 2021
August 17, 2021, 16:55:48 PM
Quote from: Lasaron on August 17, 2021, 16:43:29 PMForøvrig ser jeg overskrift på BT om at politiet sier narkotikalovbrudd ikke er en del av etterforskningen. Det_kan_tyde på at de ryktene var overdrevne, men ikke nødvendigvis.

Andre alternativet som er vel så sannsynlig er at politiet har kommet fram til at sjanse for at de skal finne noen narkotikabevis i saken er for lav. Elden sa på twitter noe om at i straffesaker regnes man med at spor etter kokain er borte etter et døgn.

Edit: og så er det som Churchill sier ikke direkte relevant for overgrepsetterforskningen.
38
Brann / Re: Sesongen 2021
August 17, 2021, 07:05:30 AM
Quote from: Speedy on August 17, 2021, 06:51:26 AMFint reflektert Churchill og Corran.

Quote from: Jose Arrogantio on August 17, 2021, 04:04:14 AM
Quote from: Churchill on August 16, 2021, 20:24:47 PMLeste nettopp intervjuer med Forren igjen, denne gang med et nytt perspektiv ut fra det vi nå vet.

Han betegner dette som en fest, hvor det ble drukket alkohol og at den foregikk på stadion. Han sier ingenting om noe overgrep, men tvert i mot alle som var der, vet hva som har foregått, at de skal skjerpe seg og legge saken bak seg og ta lærdom av den. Han hadde nok ikke formulert seg slik, dersom det ble foretatt et seksuelt overgrep der.

Tror akkurat den siden av saken kan være en storm i vannglass.

...
Tror ikke politiet etterforsker basert på storm i vannglass, og jeg tror heller ikke kvinnen som varslet Vibeke ville gjort det om det var en storm i vannglass.


Bra du skriver ''tror'' iallefall ;)  Spørs hvor mye ressurser de har kjørt på denne saken da, sikkert litt siden den har såpass publisitet.

Det er nok av jenter der ute som kommer med falske anklager og spesielt i den aldersgruppen hvor kjendis involvert.
Greit å nevne at jeg ikke tar side i saken her, men prøver å skape litt nyanser.
Såfremt det var et overgrep, men hvor det ikke var en voldtekt, blir den saken iallefall henlagt.. ord mot ord.


Det var ikke det mulige offeret som kom med anklagene overfor Vibeke og media, men et vitne. Det mulige offeret har ikke sagt noe offentlig, og fortjener ikke å bli tillagt dårlige motiver for noe hun ikke har gjort.
39
Brann / Re: Sesongen 2021
August 17, 2021, 06:43:45 AM
Quote from: Lasaron on August 17, 2021, 06:09:01 AMPoenget mitt var at vi sannsynligvis allerede er et godt stykke på vei. Det betyr ikke at vi er i mål.

Greit nok, da er vi nok mer enige.
40
Brann / Re: Sesongen 2021
August 17, 2021, 04:23:04 AM
Quote from: Lasaron on August 16, 2021, 19:40:32 PMAngående det å få bukt med ukulturen, så vil jeg sette ting i litt perspektiv.

Vi er faktisk allerede kommet et godt stykke på vei. Det begrunner jeg i følgende punkt:

- En av de presumptivt viktigste ukulturbærerne er allerede ute av klubben.

- Ledelsen er nå smertelig klar over ukulturen.

- Tilgangen til Stadion er innskrenket.

- Reaksjonene fra fansen og media har vært kraftig, noe som oppleves temmelig ubehagelig.


Bare på bakgrunn av disse punktene vil jeg tro det allerede er en god håndfull spillere som allerede har bestemt seg for at dette er de ferdig med. Blir man observert brisen fremover nå, vil fort den negative oppmerksomheten de får der og da overskygge den positive.


Finfin Respons hadde en bra, punktvis oppsummering lenger oppe i tråden. Ja, det kan tenkes vi fans må slå oss til ro med hva ledelsen lander på av sanksjoner til festdeltakerne, og leve med at ikke alle detaljer kommer frem. Lander de dog på å kvitte seg med Barmen og Mikkel nå, vil det selvsagt bli lettere å komme i mål. Da vil enda en ukulturbærer være borte, samt en som fort kunne blitt en pådriver. Det vil også være et kraftfullt signal til de andre spillerne, og kommende spillere.

Helt uenig, denne saken er såpass alvorlig at det må få større konsekvenser enn en uke eller to med mediastorm og inndragning av tilgang til stadion, som om det var eneste problemet (ikke at du mener det, men om det blir eneste straffen blir det inntrykket klubben gir). Kanskje noen blir "scared straight" men vel så sannsynlig at lærdommen blant kulturbærerne blir å holde lavt og at festen skal gjøres andre steder, og så blir det tilbake til gamle synder neste år når man føler folk har glemt litt. Forren var jo gjennom mediastormer for akkurat det samme i Molde, uten at det endret vanene hans i det minste.

Og at ledelsen er klar over det tror jeg betyr lite, spillerne har nok sett like godt som supporterne at de helst vil dysse ting ned om mulig.

Det blir for naivt å tro at gjengangere eller sentrale aktører i dette skal slutte nå om de verste reaksjonene er negativ oppmerksomhet i en periode. Det kan skje, men det er vel så sannsynlig at de fortsetter når stormen har lagt seg igjen.

41
Brann / Re: Sesongen 2021
August 17, 2021, 04:04:14 AM
Quote from: Churchill on August 16, 2021, 20:24:47 PMLeste nettopp intervjuer med Forren igjen, denne gang med et nytt perspektiv ut fra det vi nå vet.

Han betegner dette som en fest, hvor det ble drukket alkohol og at den foregikk på stadion. Han sier ingenting om noe overgrep, men tvert i mot alle som var der, vet hva som har foregått, at de skal skjerpe seg og legge saken bak seg og ta lærdom av den. Han hadde nok ikke formulert seg slik, dersom det ble foretatt et seksuelt overgrep der.

Tror akkurat den siden av saken kan være en storm i vannglass.

Forren har "dratt lærdom" av dette i media før, etter lignende fester med unge jenter kom i media i Molde. Så han har ikke spesielt troverdighet i det han sier, dette er en regle han kommer med for media når han blir tatt.

Tror ikke politiet etterforsker basert på storm i vannglass, og jeg tror heller ikke kvinnen som varslet Vibeke ville gjort det om det var en storm i vannglass.
42
Brann / Re: Sesongen 2021
August 16, 2021, 05:54:08 AM
Quote from: Gulløl on August 15, 2021, 23:59:37 PMUffda Kristoffer Løkberg, dette var ikke bra. Oppfattet deg som en kjernekar når du var i Brann.

https://www.vg.no/sport/i/mrMaJv/viking-spillere-hentet-og-holdt-opp-fansens-protestbanner-mot-brann-og-molde

Hva sto det på banneret? Ser ikke det noe sted i artikkelen.

Ellers mener jeg dritt fra spillere og supportere i denne saken er på sin plass og noe vi må tåle, så med forbehold at banneret ikke er for drøyt så har jeg ingen problemer med at Løkberg holdt opp et banner.
43
Kamper / Re: Brann - Sandefjord 15.08.2021 kl 20:00
August 15, 2021, 17:53:47 PM
Myhre er nok storfornøyd med klubbvalget sitt. Kaos i og rundt klubben, og rett inn i posisjonen han ikke vil spille.
44
Kamper / Re: Brann - Sandefjord 15.08.2021 kl 20:00
August 15, 2021, 11:51:57 AM
Når ble Finne og Skaanes skadet?
45
Brann / Re: Sesongen 2021
August 15, 2021, 11:34:44 AM
Quote from: Pyton on August 15, 2021, 11:25:46 AMHer går 3p vesentlig foran det å rydde opp i ukultur så det er klart at økonomi spiller en vesentlig rolle i dette. Men dersom sponsorer vurderer å trekke seg blir kostnaden enda større på lang sikt. Noen må evne å tenke mer enn 1 uke frem her. Denne episoden kan og må ikke forsøkes å skyves under teppet. Dette går ikke over av seg selv.

Tror ikke de prøvde å skyve noe under teppet for 3 poeng. Var nok heller sponsor og omdømme for klubben som var i tankene, og at de håpte det ville gå over av seg selv med reaksjonene de kom med på onsdag.
46
Kamper / Re: Brann - Sandefjord 15.08.2021 kl 20:00
August 15, 2021, 07:59:08 AM
Quote from: pidre on August 15, 2021, 07:54:35 AMSett vekk frå Barmen og Andersen, vil lagoppstillinga bli påvirka av nachspiel-deltaking?

Umulig å si uten at man vet hvem andre som var der og hva disse andre eventuelt gjorde.
47
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 15, 2021, 07:56:48 AM
Quote from: Gud on August 15, 2021, 07:41:01 AMDet må vel nesten være rekord i aktive brukere og gjester den siste uken? Synd det er av helt feile årsaker.


I følge statistikken nederst på forumets hovedside er det rekord i dag ja, med 700 og noe besøkende.
48
Brann / Re: Sesongen 2021
August 15, 2021, 06:19:49 AM
Skulle bare mangle om vi mistet sponsorer og går konkurs på grunn av dette.
49
Kamper / Re: Brann - Sandefjord 15.08.2021 kl 20:00
August 14, 2021, 21:30:14 PM
Quote from: Superjack on August 14, 2021, 21:15:39 PMRimelig trygg på at unge Wassberg spiller fra start i morgen. Ellers veldig usikker på resten....

Om laguttak baseres på hvem som var på festen er det vel bare Wassberg og Pallesen som starter garantert.
50
Brann / Re: Billettsalgstall
August 14, 2021, 20:42:49 PM


.