Brann Bataljonen Bergen

Forumoversikt => Bataljonen.no => Topic started by: Xminator on December 04, 2014, 13:00:56 PM

Title: Sletteglad mod?
Post by: Xminator on December 04, 2014, 13:00:56 PM
Før Mod stenger tråder forventer jeg at Mod har holdt seg oppdatert på dagens nyhetssaker. Skyte pianist-tråden er dagsaktuell, den handler overhode ikke bare om RBH, men også Mohn, med en vri mot en mer generell problemstilling på ett dårlig ordtak. Det har overhode ikke noe i RBH-tråden å gjøre all den tid det der vil være en avsporing. Forumet må bestå av diskusjoner som også går på siden av de rene persontrådene.
Title: Sv: Sletteglad mod?
Post by: ostraume on December 04, 2014, 14:11:59 PM
Høres åpenbart hjemme i RBH-tråden, etter min mening.

Når jeg så den først var jeg sikker på at det var vår venn Stråmyhr som hadde postet.
Title: Sv: Sletteglad mod?
Post by: BBB-mod on December 04, 2014, 14:21:49 PM
BBB-mod er og var fullt opdatert på nyhetsbildet og hadde nettopp lest i RBH-tråden om artikkelen der pianist-metaforen ble brukt da tråden ble stengt. Så det går ikke på å ikke være oppdatert, men heller på at tråden var unødvendig. At Mohn er involvert i RBH-diskusjoner kan umulig være en nyhet, og store deler av RBH-tråden er nettopp basert på forholdet mellom disse to. Så hva som var nytt akkurat her og fordret en ny tråd kan jeg ikke se.

BBB-mod
Title: Sv: Sletteglad mod?
Post by: Corran on December 04, 2014, 22:49:41 PM
Må ærlig innrømme at når eg leste piano tråden så tenkte eg at det var en meningsløs tråd som lett kunne vært i rbh tråden Så godt arbeid av Mod