• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommer 2023

Started by haak, April 30, 2023, 20:36:25 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BrannAnd

Stian Wahl nevnte på Mercato på fotball.tv i går at Brann muligens er i markedet etter en stopper til.

fortune

Quote from: BrannAnd on August 26, 2023, 11:42:35 AMStian Wahl nevnte på Mercato på fotball.tv i går at Brann muligens er i markedet etter en stopper til.

Lav odds på Ulrik Fredriksen isåfall..
First is first, second is nothing

Lasaron

Bergensk og spiller på Haugesund.
Tren på langskudd

Giles

Quote from: Kagain on August 26, 2023, 07:57:09 AM
Quote from: Finfin respons on August 26, 2023, 07:48:49 AMHvem har vi internt som kan erstatte Sivert?
Har vi noen som kan gå Obos-ruten og overta/fases inn i 2025?

Om jeg husker rett så mente vel kommentatorene på Aalesund-kampen (tror jeg) at Helland ble satt inn i Sønnen sin posisjon, og at SHN fikk være indreløper. Jeg kunne ikke se de direkte følgene av det i kampen, men det var det som ble sagt. Jeg har tidligere nevnt Broren til Sønnen, den godest Ola. Da jeg snakket om han var han i Hødd og nå har han jo nesten vært en sesong i Åsane. Han er riktignok stopper, men har han noe av den samme "galskapen" som SHN har så kan jo kanskje han være noe å vurdere. Dette forutsetter selvsagt at han har ferdighetene da.
Om man skal fase ut Heltne må det bli med en vaktbikkje med bedre ferdigheter(tempo, overblikk og pasninger) ikke dårligere. Gjerne en som også kan passere ledd. Hadde vært gøy og sett Mathisen der.

andreas1989

Jakten på en erstatter som allerede kan være en reel utfordrer/alternativ til Hetle Nilsen bør være høyt på prioriteringslisten inn mot neste år. Som det påpekes så må dette være en spiller som behersker å spille ball og ikke en gammeldags kriger og selvfølgelig i rett alder. Forhåpentligvis litt lettere å finn enn en venstrebent stopper med fart i rett alder men sannsynligvis litt vanskeligere enn å finne en brukbar høyreback som er de andre posisjonene vi må forsterke.

Kagain

Quote from: Giles on August 26, 2023, 12:45:14 PMOm man skal fase ut Heltne må det bli med en vaktbikkje med bedre ferdigheter(tempo, overblikk og pasninger) ikke dårligere. Gjerne en som også kan passere ledd. Hadde vært gøy og sett Mathisen der.

Ja, dette avhenger jo litt av hvordan Brann ønsker å spille da. Jeg var som sagt veldig kritisk til SHN når han ble hentet tilbake. Dette fordi at jeg mente at Brann ikke trengte en jordfreser. Det viser seg dog at den taktikken som Brann bruker nå ikke har en fullt så primitiv defensiv midtbanerolle som den LAN foretrakk, og Sønnen har utviklet/fått vise andre aspekter av han som spiller.

Med Sery Larsen, Dyngeland og Kristiansen ser det ut som Brann ønsker litt bedre ferdigheter med ballen i beina enn det de har hatt på en stund. Mathisen er vel omtrent like høy som SHN, men så langt virker han ikke like aggressiv. Han har nok dog enda bedre ferdigheter enn sønnen på å få ballen fremover på banen. Noen andre her inne har skrevet at han ikke er så god defensiv, noe som muligens kan være et aldri så lite problem for taktikken til Brann.

Jeg tror uansett at Brann bør forsøke å fase inn noen av de som de har i klubbene allerede. Ferdighetsmessig vil jeg ha en kar som har aggresjon, grei pasningsfot og fart (trenger ikke å være noe hurtigtog, men i alle fall ikke tregere enn SHN). Samtidig må de kunne ta for seg litt i luften og ha god utholdenhet. Gjerne også en ledertype. De vil jo være både litt fremme og litt bak, og dekke opp området fremfor stopperne. Brann har vel kanskje ikke noen slike i laget akkurat nå, men det kan være verdt å gi unggutter som Helland & co noen minutter på slutten av kamper som ser ok ut for Brann. Om Sønnen på død og liv ikke vil av og fremdeles skal sjefe kan de dytte han opp på indreløper.   

Lasaron

Hvis man prøver å se vekk fra at vi er vant med å se visse spillere i visse roller, og bare ser på ferdigheter, så har kanskje Japhet noe der å gjøre.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Lasaron on August 26, 2023, 15:32:58 PMHvis man prøver å se vekk fra at vi er vant med å se visse spillere i visse roller, og bare ser på ferdigheter, så har kanskje Japhet noe der å gjøre.

Ja, han har en del interessant. Om han klarer å holde seg skadefri, ikke blir solgt og Brann får inn en stopper som kan gjøre en like bra jobb der bak er han absolutt et alternativ.

Pete05

Quote from: Kagain on August 26, 2023, 16:06:30 PM
Quote from: Lasaron on August 26, 2023, 15:32:58 PMHvis man prøver å se vekk fra at vi er vant med å se visse spillere i visse roller, og bare ser på ferdigheter, så har kanskje Japhet noe der å gjøre.

Ja, han har en del interessant. Om han klarer å holde seg skadefri, ikke blir solgt og Brann får inn en stopper som kan gjøre en like bra jobb der bak er han absolutt et alternativ.

Vi har vel ganske mange indreløpere. FHM burde være en opplagt kandidat til 6er rollen. Han har mange av de riktige egenskapene og legg merke til at han både dirigerer og peker til spillere rundt seg. Mangler vel den sure kjeftingen men det kan sikkert læres.

SeLyren

FHM har størst potensial som DM, tror jeg. Den tryggeste ballspilleren i laget

Giles

August 26, 2023, 17:47:41 PM #2060 Last Edit: August 26, 2023, 17:52:00 PM by Giles
Quote from: Kagain on August 26, 2023, 16:06:30 PM
Quote from: Lasaron on August 26, 2023, 15:32:58 PMHvis man prøver å se vekk fra at vi er vant med å se visse spillere i visse roller, og bare ser på ferdigheter, så har kanskje Japhet noe der å gjøre.

Ja, han har en del interessant. Om han klarer å holde seg skadefri, ikke blir solgt og Brann får inn en stopper som kan gjøre en like bra jobb der bak er han absolutt et alternativ.
Absolutt ikke. Han vil bli en midtstopper på sentral midtbane, mangler overblikk og har ikke teknikken som behøves for å unngå ballmist.

Superjack

Sam Rogers er satt på benk i Trondheim, etter at Maalen overtok.

24 år.

Er han venstre eller høyrefotet?
En kandidat som stopper?
Brannsupporter.

Finfin respons

Jeg tror ### Med Knapp Margin ### veien går fra indreløper til DM heller enn stopper til DM.

Det innebærer:
- Brann spiller offensiv fotball, derfor er 6-eren primært en offensiv spiller.
- han må være jordfreser, i den forstand at han skal gjøre det mulig for resten av laget å være offensivt posisjonert.
- må ha erfaring fra midtbanespill.

Felikx er urealistisk, da han blir solgt innen 5 måneder. Ville gjort en kjempejobb. Fyren er total.

Jeg lager en liste med årstall og prioritert ønskeliste her basert på min begrensede kunnskap om alternativer:

1. Talentveien - 2026 - Kniklas eller Tomar. Ekstremt ballsikre og overblikk og teft for gode pasninger. Begge kan passere ledd. Kan bli Berg-typer om de får opp duellkraften. Må fases inn via indreløper jobben.

2. Rutineruten - 2025 - Kartum. Har tempo og mye av det samme som Felixs pasningsteft og framdrift. Mangler utholdenhet og duellkraften.

3. Nødløsningsruten (2024) - Børsting eller Pedersen. Det er denne posisjonen begge potetene våre drømmer om. La det ikke skje.

4. Felix-ruten (2023) - Hvis Sivert blir skadet er valget enkelt, og Tomar må hentes tilbake fra utlåner sitt.

5. Stopper-ruten - Det kunne jo vært spennende å sett Japhet eller Ruben i rollen. Slik Brann spiller er det ikke så ulikt den han har i dag som stopper. Ville blitt den sterkeste jordfreseren på kort sikt. Ville blitt svært middels offensivt vs alternativene.

Da har jeg større tro på Helland i 2026. Det sannsynligvis så lenge vi må holde ut med Seige Sivert og det er kanskje like greit.

6. Mathiesen-ruten - (2033) Mathiesen måtte ville lære seg defensive egenskaper. Tror sjansen er større å omskolere Huseklepp. Jeg kan ta feil.
Kanskje.

Churchill

Personlig skulle jeg gjerne forsøkt jordfreseren Børsting i SHN-rollen, ved ledighet. Tror de kunne fungert oppsiktsvekkende bra...
...we shall never surrender.

Corran

Quote from: Churchill on August 28, 2023, 09:33:50 AMPersonlig skulle jeg gjerne forsøkt jordfreseren Børsting i SHN-rollen, ved ledighet. Tror de kunne fungert oppsiktsvekkende bra...
Enig i dette. Han hadde denne rollen noen minutter mot hamkam(?) og han virket ok. MEN han må være litt mer forsiktig rett utenfor vår 16 meter da.
Men ja gi ham en sjanse der
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989


Kagain

Quote from: andreas1989 on August 29, 2023, 08:42:40 AMSkovgaard selges til Polen, penger inn på konto eller gav vi han bort?

https://www.bt.dk/transfervinduet/bt-afsloerer-stabaek-saelger-andreas-skovgaard-til-cracovia

Jeg håper jo at Brann fikset seg en grei deal på det, men jeg har en mistanke om at de bare var glad for å kvitte seg med han og bortimot kastet han etter interesserte klubber...

Giles

Skovgaard hadde ingen høy stjerne i Stabæk, for å si det mildt.

Superjack

Quote from: Giles on August 30, 2023, 18:00:11 PMSkovgaard hadde ingen høy stjerne i Stabæk, for å si det mildt.

Hvorfor?
Brannsupporter.

fortune

Molde selger Mannsverk for minst 80 mill og kan sikkert få det samme for Breivil. Rbk får sikkert enda mer for Nypan.

Mens Brann er såpass fornøyde med å ha lyktes i å utvikle én spiller på 10 år, at man omtrent avblåser ungdomssatsingen og heller henter spillere slutten av 20-årene..
First is first, second is nothing

ChristianC????

Fikk med meg noen nevnte Samuel Pedro fra Jerv helt i starten av sesongen.

Denne mannen har virkelig slått til for Jerv denne sesonger så kudos til han som «speidet» denne spilleren.

Han har tross alt scoret 12 Mål og fått 2 assist på 15 kamper.

Han er fylt 22 år og hvis folk ønsker å få inn spillere for fremtiden så kunne dette vært en mann ved et evt salg av vingene våres.

Ville også fylt bredden og kunne startet i ny og ne.

Startet cirka halvparten av kampene denne sesongen for Jerv og står med gjennomsnittlig 76 minutter pr kamp.

Skal vi runde det opp til kamper så er det 13 fulle kamper.
Så statistikken slår ikke helt feil

Kagain

Quote from: ChristianCBentzen on August 31, 2023, 01:14:47 AMFikk med meg noen nevnte Samuel Pedro fra Jerv helt i starten av sesongen.

Denne mannen har virkelig slått til for Jerv denne sesonger så kudos til han som «speidet» denne spilleren.


Lurer på om det var Gulløl som nevnt Samuel Pedro. Høres ut som bra mann. Jeg mener, om Glimt kan hente spillere fra Junkeren (som er divisjonen under) og forvente at de skal gjøre det bra for Glimt, så burde en spiller som Pedro klare seg helt greit for Brann.

Jeg vil dog tro at Pedro går til utlandet. 22 år gammel angriper med fortid i Boavista og Benfica som har gjort det godt. Kan hende eliteserieklubber som enten har solgt godt med spillere eller kommet litt av gårde i Europa har penger til Pedro, men ikke klubber som Brann. Dessuten kan man stille spørsmål om Pedro har lært seg nordisk godt nok til at Horneland vil hente han om det var mulig...

Lasaron

Siden Glimt driver og henter spillere fra Junkeren, mon tro hvor god kontroll Brann har på Sotra, som er jevngode. De har et knippe spillere i starten av 20-årene som har spilt mye i 2. divisjon de siste årene. Sønnen til Hornis er vel squadspiller der, så de har kanskje grei oversikt?
Tren på langskudd

Finfin respons

Quote from: Lasaron on August 31, 2023, 07:17:16 AMSiden Glimt driver og henter spillere fra Junkeren, mon tro hvor god kontroll Brann har på Sotra, som er jevngode. De har et knippe spillere i starten av 20-årene som har spilt mye i 2. divisjon de siste årene. Sønnen til Hornis er vel squadspiller der, så de har kanskje grei oversikt?

Driver Per Ove med scouting på den aldersgruppen eller speider han for akademiet?
Kanskje.

gladiporno

Ludvigsen speider primært for akademiet. Om han også av og til tar oppdrag fra A-gruppen vites ikke, det er i så fall ikke noe som følger med stillingsinstruksen.

Corran

Siste dagen for å få inn en stopper til en (kanskje) travel høst
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

Da Hornisen snakket om penger til én spiller til etter Arouca-kampen, tippet jeg han ville ha en rask kantspiller (pga skade på Warming og Blomberg) eller en rask midtstopper pga usikkerheten rundt Sery og Kristiansen. At valget falt på en godt voksen, meget treg venstreback som egentlig ikke er back, men som har vikariert som back (riktignok med suksess denne sesongen) når man har Torsvik på vei tilbake, Thore P som har spilt seg litt varmt, og Simba som man har betalt for å hente tilbake som vb, var absolutt ikke det jeg så for meg Brann skulle gjøre. Det er derfor umulig å tippe hva Brann foretar seg dersom de mot formodning skulle snuble seg til avansement i dag. Da er det fortsatt noen timer til overgangsvinduet stenger.

Supertzar

Arilas i Tv2 på Twitter:

Sogndal har avslått et bud fra Tromsø IL på stortalentet Sondre Ørjasæter (19). Det bekrefter sportssjef Håvard Flo til TV 2.

- Det skal ekstremt mye til, sier Flo om et eventuelt Ørjasæter-salg.

Ifølge TV 2s opplysninger var TILs bud på rundt fire millioner kroner.

SKBCPH

Quote from: Supertzar on August 31, 2023, 11:24:31 AMArilas i Tv2 på Twitter:

Sogndal har avslått et bud fra Tromsø IL på stortalentet Sondre Ørjasæter (19). Det bekrefter sportssjef Håvard Flo til TV 2.

- Det skal ekstremt mye til, sier Flo om et eventuelt Ørjasæter-salg.

Ifølge TV 2s opplysninger var TILs bud på rundt fire millioner kroner.

Vi snakket vel tidligere her i denne tråden om priser på 15 millioner + for han. Om Brann kan få han for 5-6 bør de bare skrive sjekken med det samme.
- Vi har den treneren vi har.

krakra

Quote from: SKBCPH on August 31, 2023, 12:30:45 PM
Quote from: Supertzar on August 31, 2023, 11:24:31 AMArilas i Tv2 på Twitter:

Sogndal har avslått et bud fra Tromsø IL på stortalentet Sondre Ørjasæter (19). Det bekrefter sportssjef Håvard Flo til TV 2.

- Det skal ekstremt mye til, sier Flo om et eventuelt Ørjasæter-salg.

Ifølge TV 2s opplysninger var TILs bud på rundt fire millioner kroner.

Vi snakket vel tidligere her i denne tråden om priser på 15 millioner + for han. Om Brann kan få han for 5-6 bør de bare skrive sjekken med det samme.
Er vel gjerne for ung for Jimmy og Horne?


Billy Elliott

August 31, 2023, 13:16:52 PM #2081 Last Edit: August 31, 2023, 13:21:05 PM by Billy Elliott
Hvor skal han spille? På kant er vi godt forspent med både Warming (straks tilbake), Castro, Børsting, Mathisen og Simba (og en Blomberg som kommer tilbake). Og på midtbanen vil han vel være bak både Kartum, FHM og Kniklas (forhåpentlig) i køen. I tillegg kan både Børsting og Mathisen spille indreløper.

Er det behov for Sande nå? Eller i det hele tatt?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978


ChristianC????

Quote from: Lasaron on August 31, 2023, 07:17:16 AMSiden Glimt driver og henter spillere fra Junkeren, mon tro hvor god kontroll Brann har på Sotra, som er jevngode. De har et knippe spillere i starten av 20-årene som har spilt mye i 2. divisjon de siste årene. Sønnen til Hornis er vel squadspiller der, så de har kanskje grei oversikt?

Nå er Sotra både min lokale klubb og en klubb jeg selv har spilt for i nesten hele mitt liv og kan mene at det er noen spillere som holder eller vil med tiden holde nivået.

Reservekeeper-Morten Grasmo

Eks Brann 2 spiller - Casper Thorsen har fått noen kamper for Sotra nå og kan evt tenkes tilbake for fremtiden

En annen spiller som Brann burde speide litt på er

Kim Arne Brakstad som i dag spiller for Fyllingsdalen.

Denne spilleren har en hatt skadehistorikk uten like, men har holdt seg på beina mini det siste.

Hvis noen spør noen gode lokale spillere rundt 20-23 så tror jeg de fleste har kontroll på han bla Wolfe & Mvuka.

Det finnes nesten ingen spillere lokalt som har absolutt alt.
Fart,Krativitet,Overblikk, Skuddfot, Venstrefot på klasse med Fredriksberg på Klaksvik.

Ryktes også at Sogndal ønsker han på et prøvespill som gjør at han forsvinner nok den retningen.

MEN

Eneste som holder nivå til å starte for Brann etter min mening - Kristian Ree

Ønsker SPESIELT å trekke frem Kristian Ree.
Har spilt med fyren selv ettersom jeg er 2001 modell og FOR EN BAUTA.
Han har ikke gjort noe annet å spille førstelagsfotball for Sotra siden han var 17 år.

Han har så godt overblikk, fantastisk sikker med ballen, veldig rask for å være 192+ og tar 9/10 taklinger.

Var sikker på at han skulle bli solgt for 5 år siden, noe som da aldri skjedde.

Han er Midtstopper for de som ikke har full kontroll og han er 7/10 kamper Banens beste uavhengig Tap eller seier.

Nå mener jeg han er den perfekte kandidaten til Brann

fortune

Medisinsk test igjen? Nå er jo ikke Brann kjent for å ha for mange medisinske tester, men her har vi jo allerede gjennomført en test og får eventuelle problemer i hendene om noen måneder uansett.
First is first, second is nothing

Lasaron

Tren på langskudd

Corran

Quote from: fortune on August 31, 2023, 14:03:14 PMMedisinsk test igjen? Nå er jo ikke Brann kjent for å ha for mange medisinske tester, men her har vi jo allerede gjennomført en test og får eventuelle problemer i hendene om noen måneder uansett.
Da var for å være sikker på at de kan benytte ham med en gang når de legger penger på bordet for ham nå.
Dette er vel det eneste fornuftige med denne overgangen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

August 31, 2023, 14:28:55 PM #2087 Last Edit: August 31, 2023, 14:30:50 PM by gladiporno
For meg er Sande en mer forståelig signering enn Soltvedt basert hvpå a laget behøver. Han er kanskje det nærmeste man kommer Blomberg og Warming, og så lenge de to er ute/redusert, så kan man trenge en spiller med de kvalitetene han har.

Igjen synes jeg at det er overraskende at man ikke ser behovet for å forsterke stopperplassen, men etter Soltvedt-signeringen har jeg gitt opp forsøket å forstå rekrutteringsstrategien deres.

Sande har slitt i år, men hadde en veldig god sesong i fjor, og var neppe mindre attraktiv enn Soltvedt for ett år siden.

Lasaron

Nå styrkes sjansene for at Brann 2 holder seg.
Tren på langskudd

krakra

August 31, 2023, 14:43:27 PM #2089 Last Edit: August 31, 2023, 14:45:44 PM by krakra
Med Sande har vi  nå tre stoppere, fem backer og seks kantspillere. Én av disse 11 spillerne er under 23 år. Så det er ikke bare sånn at stallen blir stadig eldre og veien for ungguttene stadig lengre, men vi begynner å se en skremmende skjevsammensetting av stallen.

Man kan jo forsvare Sande-signeringen med at Blomberg og Warming er skadet, og Mathisen ikke er klar for å spille fra start, men å måtte overfylle stallen på grunn av skader og 24-åringer som ikke er gode nok er jo et illevarslende tegn i seg selv.


Kagain

Quote from: gladiporno on August 31, 2023, 14:28:55 PMFor meg er Sande en mer forståelig signering enn Soltvedt basert hvpå a laget behøver. Han er kanskje det nærmeste man kommer Blomberg og Warming, og så lenge de to er ute/redusert, så kan man trenge en spiller med de kvalitetene han har.

Igjen synes jeg at det er overraskende at man ikke ser behovet for å forsterke stopperplassen, men etter Soltvedt-signeringen har jeg gitt opp forsøket å forstå rekrutteringsstrategien deres.

Sande har slitt i år, men hadde en veldig god sesong i fjor, og var neppe mindre attraktiv enn Soltvedt for ett år siden.

Jeg vet ikke om jeg vil si forståelig, men jeg har absolutt ventet på at Brann skulle ta det steget etter det ble kjent at han kom til Brann på Bosman. Jeg mener fremdeles at når Brann kjøpte Mathisen da de ikke fikk Sande i fjor, så burde de la Mathisen få spille seg inn i stedet for å signere Sande allikevel. Mathisen kan gjøre en grei jobb på høyresiden, det har vi allerede sett.

Soltvedt-kjøpet er jeg skeptisk til, og jeg hadde mye heller sett at de pengene hadde gått til å forsterke et sted der de virkelig trengte forsterkningene. Han der Ree som ble nevnt lenger oppe her er vel gjerne høyrebent, men basert på det forumbruker Bentzen sier så kunne han vært en god backupstopper for Brann sine skrantende folk. Det hadde vært et mer forståelig kjøp spesielt etter at Holten ble lånt ut...

andreas1989

Det er når man ser summen som blir nevnt rundt Ørjasæter at man forstår hvor mye Brann faktisk har betalt for Soltvedt.

Superjack

Quote from: andreas1989 on August 31, 2023, 14:53:49 PMDet er når man ser summen som blir nevnt rundt Ørjasæter at man forstår hvor mye Brann faktisk har betalt for Soltvedt.

Håper jeg tar feil, men jeg har en virkelig virkelig dårlig følelse i forhold til dette Soltvedt kjøpet.

Brannsupporter.

krakra

Quote from: andreas1989 on August 31, 2023, 14:53:49 PMDet er når man ser summen som blir nevnt rundt Ørjasæter at man forstår hvor mye Brann faktisk har betalt for Soltvedt.
Det er sinnssvakt og det er enda mer sinnssvakt at så mange applauderer signeringen og mener at det er sånne signeringer Brann må gjøre for å nå toppen.

En kan diskutere behovet så mye en vil. En kan diskutere den strategiske vurdering av kortsiktig vs. langsiktig satsing så mye en vil. Men en veldreven klubb bruker ikke seks millioner kroner på en 28 åring med under ett års erfaring på venstrebacken og betydelige tempoproblemer.

Hvorfor så mange rundt Brann fortsatt applauderer slike ting er vanskelig å forstå. Det virker, igjen, som at med en gang Brann er på en liten medgangsbølge og leverer i nærheten av det de burde levere minimum hvert eneste år, så tror folk at alle som driver klubben er ufeilbarige genier. Det var nesten umulig å kritisere LAN i starten av hans Brann-karriere også. Nå snakker de fleste om ham som en idiot.

Lasaron

Denne dynamikken har ødelagt for Brann i flere tiår.

Likevel er det mange, også her inne, som vet dette og likevel applauderer det. De gjør det mot bedre vitende.
Tren på langskudd

osoerli

Burde lagt inn bud på han høge stopperen til Arouka.  Sikkert ikkje noko vesentleg høgare lønsnivå der enn i Brann.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Giles

Quote from: Lasaron on August 31, 2023, 15:19:11 PMDenne dynamikken har ødelagt for Brann i flere tiår.

Likevel er det mange, også her inne, som vet dette og likevel applauderer det. De gjør det mot bedre vitende.
Dette er det faktisk helt vilt å lese når Brann leverer sitt beste siden 2007. Klubben er til de grader på rett vei.

fortune

Quote from: Giles on August 31, 2023, 21:57:58 PM
Quote from: Lasaron on August 31, 2023, 15:19:11 PMDenne dynamikken har ødelagt for Brann i flere tiår.

Likevel er det mange, også her inne, som vet dette og likevel applauderer det. De gjør det mot bedre vitende.
Dette er det faktisk helt vilt å lese når Brann leverer sitt beste siden 2007. Klubben er til de grader på rett vei.

Vi VAR på rett vei, med cupseier og salg av Wolfe som peak. Deretter har vi hentet aldrende spillere og dyttet talentene bakover i køen. Akkurat slik som vi pleier og som har sendt oss til OBOS to ganger på et tiår.
First is first, second is nothing

krakra

August 31, 2023, 22:07:16 PM #2098 Last Edit: August 31, 2023, 22:13:07 PM by krakra
Quote from: Giles on August 31, 2023, 21:57:58 PM
Quote from: Lasaron on August 31, 2023, 15:19:11 PMDenne dynamikken har ødelagt for Brann i flere tiår.

Likevel er det mange, også her inne, som vet dette og likevel applauderer det. De gjør det mot bedre vitende.
Dette er det faktisk helt vilt å lese når Brann leverer sitt beste siden 2007. Klubben er til de grader på rett vei.
Etter hvilke parametere er dette den beste sesongen siden 2007? En av de viktigste suksessfaktorene bak årets suksess var jo at man i 2020/2021 valgte å legge om spillerlogistikken og få inn flere unge spillere. Wolfe, Heggebø, Wassberg, Horn Myhre, Rasmussen og Blomberg ble hentet i denne perioden. Sery Larsen var på vei inn. Etter at Jimmy kom inn har man gått vekk fra denne tilnærmingen og begynt å hente spillere i sin beste alder, som er godt kjent i norsk fotball. Hva er det som skiller Jimmys overgangsstrategi fra Soltvedts?

Stallen blir eldre og eldre, uten at den nødvendigvis blir bedre og bedre. Er vi markant bedre i år enn i fjor? I høst enn i vår? Jeg syns ikke det. Det er ikke en utvikling i rett retning.

Pete05

Quote from: fortune on August 31, 2023, 22:06:23 PM
Quote from: Giles on August 31, 2023, 21:57:58 PM
Quote from: Lasaron on August 31, 2023, 15:19:11 PMDenne dynamikken har ødelagt for Brann i flere tiår.

Likevel er det mange, også her inne, som vet dette og likevel applauderer det. De gjør det mot bedre vitende.
Dette er det faktisk helt vilt å lese når Brann leverer sitt beste siden 2007. Klubben er til de grader på rett vei.

Vi VAR på rett vei, med cupseier og salg av Wolfe som peak. Deretter har vi hentet aldrende spillere og dyttet talentene bakover i køen. Akkurat slik som vi pleier og som har sendt oss til OBOS to ganger på et tiår.

Og om de talentene ikke er i nærheten av gode nok? Hvem ville du satt inn i dagens kamp?

Det er så ekstremt naivt å tro at fordi du spiller for Brann2 så er du et talent.

Go Up