• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Felix Horn Myhre

Started by Gulløl, April 30, 2021, 14:37:13 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Churchill

Det sies at han kom til Brann med Gilmores Gloint og at han har slitt med dette siden. Hva kan vi forvente av denne karen i 2024? Uten ham er vi klart svekket.
...we shall never surrender.

andreas1989

Velger de å gjøre et inngrep nå så bør han være klar før serien starter opp igjen etter EM pausen.

Hadde de valgt å gjøre det etter sesongen i fjor så hadde han vel vært der Sery er nå. Det hadde vært meget interessant å høre vurderingene som ble gjort ettersom de ikke valgte å gjøre det etter 2023 sesongen.

Kjell249

FHM ute frem til sommeren kan fort bety forskjellen på medalje og en plass midt på tabellen. Så viktig er han for dette laget på kort sikt. Da blir tapet av børsting ekstra synlig. Spesielt tror jeg vi kommer til å slite i press-spillet, og savne en spiller som kan motta ballen feilvendt og vende av spillere og skape sjanser for andre.

Men, på lengre sikt er det ikke sikkert en mellomsesong er noe problem, og mer tid til å utvikle de yngre spillerne. Kan være veldig bra for Kniklas. Om han holder seg skadefri...
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

andreas1989

Felix er viktig, men laget kommer ikke til å falle sammen uten han. Kartum har ikke vært dårlig i vinter og Wassberg har mye av de samme ferdighetene som Felix og kan i særdeleshet skape ubalanse hos motstanderen når han velger å ta med seg ballen. Våren blir viktig, men sommeren blir kanskje enda viktigere og det er fort viktigere å ha Felix tilgjengelig da enn at han hadde spilt vårsesongen og så måtte operere. Men ideelt sett skulle han operert i vinter så jeg er veldig spent på hva som er begrunnelsen for at de ikke valgte å gjøre det etter sesongen. Med en operasjon etter sesongen ville han vel vært der Sery er nå, neppe aktuell for å en start plass i de første kampene.

Falkman

Quote from: andreas1989 on March 10, 2024, 08:43:13 AMFelix er viktig, men laget kommer ikke til å falle sammen uten han. Kartum har ikke vært dårlig i vinter og Wassberg har mye av de samme ferdighetene som Felix og kan i særdeleshet skape ubalanse hos motstanderen når han velger å ta med seg ballen. Våren blir viktig, men sommeren blir kanskje enda viktigere og det er fort viktigere å ha Felix tilgjengelig da enn at han hadde spilt vårsesongen og så måtte operere. Men ideelt sett skulle han operert i vinter så jeg er veldig spent på hva som er begrunnelsen for at de ikke valgte å gjøre det etter sesongen. Med en operasjon etter sesongen ville han vel vært der Sery er nå, neppe aktuell for å en start plass i de første kampene.

Det som er blitt sagt er jo Felix har hatt antydninger til Gilmors Groin helt siden han signerte for snart 3 år siden, eller muligens enda lenger. Det hindret ham ikke i å spille absolutt alt i fjor.  Selvsagt kunne man vært føre var og gjort et inngrep etter sesongslutt, men det blir jo litt etterpåklokskap gitt det som er blitt sagt.  På den annen side er jo alltid informasjonen som kommer ang. skader litt vag, så det er ikke godt å vite helt hva man skal tro, og enda mindre hva som er rett å gjøre

Kjell249

Niklas er ikke i nærheten av Felix i nivå nå, som ikke er så rart siden han nesten ikke har spilt det siste året. Han kan absolutt bli det, men må få tid.

Det er stor forskjell i valg med ball. Niklas kan ta med seg ballen og gå forbi et par stykker, men ender veldig ofte opp med å miste ballen. Skaper heller ikke ofte sjanser for andre.

Så med Felix ute, må vi ha tålmodighet med resultat og spesielt de «nye» spillerne.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

andreas1989

Wassbergs evne til å skape ubalanse vil jeg påstå kan tilføre oss noe vi kanskje mangler og dermed skape enda flere sjanser. Det at han i går blir plassert som ballfordeler tyder vel på at Horneland&co har tiltro til at han har oversikt og passningsregister. Ja han mister kanskje ballen mer enn andre, men så prøver jo han mye mer enn andre også så det blir jo veldig feil å skulle sage han for det.

Min spekulasjon blir om man har gamblet på at Fleix skulle tåle belastningen ettersom man har vært usikker på hva man ville stå med til sesongåpningen mtp Børsting gate og Wassberg sine skadeproblemer.

Corran

Mitt inntrykk på et særdeles tynt grunnlag er at vi med Wassberg og Kornvig kan bli mer målfarlig men kan tape litt defensivt
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Det handler nok først og fremst om balanse og relasjoner. Tapet av Børsting er vel det som kanskje vil hemme oss mest defensivt. Jeg vil dog påstå at Wassberg en ganske så skolert presspiller, men Børsting hadde jo det man omtrent kan kalle som ekstremferdigheter når det kommer til det fysiske.

Kornvig må man se mer av og bli kjent med før man kan karakterisere dansken. Men han er iallfall fysisk sterk og beskrives jo i tillegg som svært løpssterk. Jeg er egentlig mest spent på Kartum, nå har han muligheten.

andreas1989

Horneland til Tv2.

Quote from: TV2- Han sliter litt med en stramhet oppi mage/lyskefestet, og så får vi se hva det blir ut av det, forteller Brann-treneren til TV 2.

- Det er en utfordring han har hatt over tid, og en normal fotballutfordring. Det er en utfordring han har kjent på siden 2020. Han hadde en veldig fin sesong i fjor med tanke på det, men det var verre i 2022. Og så fikk han en liten utfordring igjen på Marbella, fortsetter Horneland, og sikter da til treningsleiren Brann nettopp har vært på.

I verste fall må Horn Myhre opereres.

Horneland vil ikke grave seg ned om han må klare seg uten et av sine viktigste kort.

- Vi klarte å erstatte David Wolfe og vi klarte å erstatte Mathias Rasmussen. Og vi holder på å erstatte Frederik Børsting. Blir Felix ute en periode, må vi erstatte ham i det korte løpet. Vi har vist at vi har en evne til å kunne erstatte dem som både har vært ute og forsvunnet.

- Det beste for meg er at Felix blir komfortabel med veien videre. Det er det aller viktigste. Vi skal klare oss i det korte løpet, og så er det veldig positivt når han kommer tilbake, sier Horneland, som mandag formiddag ikke vet noe mer om hva som er skadestatus for stjernespilleren.

Flere av Horn Myhres lagkamerater er tidligere blitt operert for Gilmore's groin. Les mer her:


Pete05

 Blir nok operasjon. Forventer ute 6-8 uker før tilbake i kampform. Fordel med operasjon før det har vært plagsomt lenge. Gir mye kortere opptreningstid.

esp123

Blir operasjon neste uke for Felix. Da må nok forventninger/ambisjoner for sesongen nedjusteres noe.

Nixon

Stallen blir svakere og mer sårbar for skader. Men dersom erstatterne holder seg i form og skadefrie, vet jeg ikke om det blir veldig merkbart. Brann må spille litt annerledes, men heldigvis har de øvd på dette i noen uker nå.
Rød makt på Hansa

esp123

Det kan absolutt gå veldig bra. Erstatterne ser bra ut, og det kan være greit å være litt mer i utfordrerposisjon.

Men til syvende og sist er Felix Horn Myhre en av Branns beste spillere og en av Eliteseriens beste spillere. Erstatterne (Wassberg/Kornvig) har ikke spilt så altfor mye fotball det siste året. Det kommer til å merkes. Ihvertfall i en periode. 

Hickok

Ikke sikkert det er så ille. I utgangspunktet. om Felix hadde bombet ligaen i vår, så hadde han fort blitt solgt i sommer før E-cup'en. Nå skjer ikke det, og han kan bli klar til E-cup starter. Når en sjekker kampprogrammet, så er vårprogrammet i teorien enklere enn høsten, slik at totalt sett, så kan dette faktisk ende opp positivt.

Om han i tillegg blir bedre av dette, siden han da slipper å spille skadet lenger, så er det himmelen som er begrensningen. 

ostraume

Ja, oppsiden her er at han neppe blir solgt i dette sommervinduet.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Billy Elliott

Åpenbart et enormt tap, og tullete å late som noe annet. Håpet er jo at dette åpner for en Kniklas-oppblomstring, men med med hans skadehistorikk virker det naivt å ha så altfor store forhåpninger.

Fasit blir nok fort mange kamper med SHN, Kornvig og Kartum som de tre startende på midten. Sammenlignet med den faste trioen på midten i fjorårets vårsesong (SHN, FHM og Rasmussen) er vi betydelig svekket.  
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Ja, vi er avhengige av at folk er skadefrie og i form for at ikke tapet skal bli alt for stort. Men meningsløst å blande inn Rasmussen her. Han har ikke vært inne i kabalen på trekvart år når serien starter.
Rød makt på Hansa

andreas1989

March 12, 2024, 11:05:25 AM #218 Last Edit: March 12, 2024, 11:56:19 AM by andreas1989
Selvfølgelig er tap, men velger å være optimistisk.

En skadefri Wassberg kan virkelig skinne og Kartum bør nå være klar for å sette sitt preg på dette laget, nå har han muligheten iallfall.

Kornvig og Mathisen som alternativer, det er jo litt tynt, men ikke tynnere enn det vi har vært.

Uansett så er vel Felix frisk og rask etter EM pausen, det er vel det viktigste.

Pete05

Quote from: andreas1989 on March 12, 2024, 11:05:25 AMSelvfølgelig er tap, men velger å være optimistisk.

En skadefri Wassberg kan virkelig skinne og Kartum bør nå være klar for å sette sitt preg på dette laget, nå har han muligheten iallfall.

Kornvig og Mathisen som alternativer, det er jo litt tynt, men ikke tynnere enn de vi har vært.

Uansett så er vel Felix frisk og rask etter EM pausen, det er vel det viktigste.

Han burde være frisk og kampklar mye raskere. De andre som har slitt med lang rekonvalesens har hatt mange andre plager i tillegg. Normalt for en slik operasjon er 5-6 uker men la oss si 6-8 så burde vi være godt innafor.

andreas1989

Vi får satse på det!

Det som blir spørsmålet er jo hvorfor man ikke valgte å operere etter sesongen?

Jeg er jo ikke noe medisinsk ekspert, men dersom dette har vært en plage i flere år så høres jo en operasjon uengåelig ut i det lange løp. 

Nixon

Mener å ha lest at han var mer plaget i 2022 enn i 2023. Og da er det vel ikke unaturlig å avvente med en operasjon.
Rød makt på Hansa

Superjack

Absolutt tap. Samtidig så er det sånn at om han må operere så må han operere. Bedre enn at han går på 80-90 % til sommeren, og så uansett måtte operere.

Meget fotballklok og har veldig gode kvaliteter.

Blir bra å få tilbake etter EM. Tipper det blir såpass før han kan spille igjen.
Brannsupporter.

Lasaron

Nå kan Kniklas få anledning til å blomstre skikkelig, og bli fantastisk god.
Tren på langskudd

andreas1989

Og nå takker Aursnes nei til mer landslagsspill.

Med en god vårsesong så kunne jo Felix kanskje spilt seg inn i diskusjonen og økt verdien sin.

esp123

March 12, 2024, 13:26:48 PM #225 Last Edit: March 12, 2024, 13:28:20 PM by esp123
Vil tro det er flere andre som er foran FHM i køen. Zafeiris, Mannsverk, Rasmussen, Kitolano spiller på et høyere nivå.

I tillegg har vi landslagssjef-favoritten Dæhli som har levert bra i Europa for Molde.

David

Får bare prøve å ta det positive i det negative her. Mye snakk om at Wassberg mangler sluttprodukt, men dette kan jo komme hvis han finner rytmen og unngår nye skader. Ellers har vel Mathisen også hevdet å foretrekke den posisjonen (eller husker jeg feil her?), så det kan kanskje være et alternativ, hvis det viser seg å ikke stemme for Kartum og Kornvig.

andreas1989

Quote from: esp123 on March 12, 2024, 13:26:48 PMVil tro det er flere andre som er foran FHM i køen. Zafeiris, Mannsverk, Rasmussen, Kitolano spiller på et høyere nivå.

I tillegg har vi landslagssjef-favoritten Dæhli som har levert bra i Europa for Molde.

Ja det er mange navn, Kjølø skal også nevnes.

Felix er vel dog litt annerledes og komplimenter enn de mer typiske løperne, litt som Aursnes.

Corran

Quote from: David on March 12, 2024, 13:52:30 PMFår bare prøve å ta det positive i det negative her. Mye snakk om at Wassberg mangler sluttprodukt, men dette kan jo komme hvis han finner rytmen og unngår nye skader. Ellers har vel Mathisen også hevdet å foretrekke den posisjonen (eller husker jeg feil her?), så det kan kanskje være et alternativ, hvis det viser seg å ikke stemme for Kartum og Kornvig.
Hva mener en med at Wassberg mangler sluttprodukt.
Er det mål/assist?
Tror han har en god del i seg der når han kommer i gang, men ikke bare assist men også second assist som ikke er en ting i fotball men som ofte er den forløsende pasningen.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

David

Quote from: Corran on March 12, 2024, 16:24:46 PM
Quote from: David on March 12, 2024, 13:52:30 PMFår bare prøve å ta det positive i det negative her. Mye snakk om at Wassberg mangler sluttprodukt, men dette kan jo komme hvis han finner rytmen og unngår nye skader. Ellers har vel Mathisen også hevdet å foretrekke den posisjonen (eller husker jeg feil her?), så det kan kanskje være et alternativ, hvis det viser seg å ikke stemme for Kartum og Kornvig.
Hva mener en med at Wassberg mangler sluttprodukt.
Er det mål/assist?
Tror han har en god del i seg der når han kommer i gang, men ikke bare assist men også second assist som ikke er en ting i fotball men som ofte er den forløsende pasningen.Plukket det vel opp i Ballspark, og så er det noe jeg føler jeg ellers har hørt litt uten at jeg kan peke på noe mer konkret på stående fot. Det handler vel mest om at det foreløpig blir en del ballbehandling som ikke fører frem, men jeg tror det vil komme seg med spilletid. (Det antar jeg også at de i Ballspark mener.)

Giles

Felix har utviklet seg til å bli en nøkkelspiller. Det vil merkes, men vikarene kan bli bra, nå handler det om å vise det.

Corran

Quote from: David on March 12, 2024, 16:46:59 PM
Quote from: Corran on March 12, 2024, 16:24:46 PM
Quote from: David on March 12, 2024, 13:52:30 PMFår bare prøve å ta det positive i det negative her. Mye snakk om at Wassberg mangler sluttprodukt, men dette kan jo komme hvis han finner rytmen og unngår nye skader. Ellers har vel Mathisen også hevdet å foretrekke den posisjonen (eller husker jeg feil her?), så det kan kanskje være et alternativ, hvis det viser seg å ikke stemme for Kartum og Kornvig.
Hva mener en med at Wassberg mangler sluttprodukt.
Er det mål/assist?
Tror han har en god del i seg der når han kommer i gang, men ikke bare assist men også second assist som ikke er en ting i fotball men som ofte er den forløsende pasningen.Plukket det vel opp i Ballspark, og så er det noe jeg føler jeg ellers har hørt litt uten at jeg kan peke på noe mer konkret på stående fot. Det handler vel mest om at det foreløpig blir en del ballbehandling som ikke fører frem, men jeg tror det vil komme seg med spilletid. (Det antar jeg også at de i Ballspark mener.)
Så du ham ikke spille når han var i god form? Er dessverre en stund siden men frykter ikke for noe sluttprodukt der.
Men at han kanskje kommer til å miste ballen litt mer enn noen av de andre på midten tviler jeg ikke på.
Hva Ballspark mener er ikke interessant i det hele tatt. Den gjengen vet skuffende lite om fotball.
I følge dem er jo det krise at Holmen gikk
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Norlings Hund 2

Forhåpnetligvis minker balltapene en god del når han får spilt seg varm i trøya og blir tryggere.

krakra

Det er jo forskjell på lite sluttprodukt og for høy feilprosent. Kniklas mistet kanskje ballen litt for ofte, men han har skapt en god del denne oppkjøringen. Han var sterkt involvert i tikitaka-målet mot Sotra, fikk et mål stjålet fra seg av Finne, og har vel et par assists fra tidligere treningskamper, i tillegg til at han har skapt flere store sjanser.

Morkel

Det er verdt å merke seg at gullkalven til B/G Patrick Berg fikk lite spilletid når han var 19/20. Han var regelrett ute av et Bodø/Glimt som kjempet mot nedrykk og nektet å fornye kontrakten. Med Berg som med Wassberg ble det nærmest konludert med at han måtte bort for å lykkes. Jeg synes man er litt tidlig ute med å stemple Wassberg som en spiller som "ikke får det til" eller som "mangler sluttprodukt". Ballspark var i kjent tabloid stil raskt ute og konkluderte med at han ikke kom til å lykkes i Brann. Det er etter min mening alt for prematurt. Han må få jevnt med spilletid i en rolle som han passer i. Hvis noen så førsteomgangen borte mot B/G i fjor eller Rosenborg-kampen borte så vet man jo hva han kan. Branns egen gullkalv kan gjerne slippe presset som følger med å være barnebarn av en legende. Men vi trenger heller ikke å konkludere for mye på vegne av en 19 åring som kun var i god fysisk form halve fjorårssesongen og som også har blitt skjøvet litt rundt i ulike roller. 


Lasaron

Tren på langskudd

gladiporno

Ballspark har i lang tid ignorert/glemt at Kniklas gikk svært mye skadet både i fjor og i 2022. Fikk egentlig aldri trent for fullt over lengre tid om gangen siden 2021. Det er mye Ballspark er god på, men nyansert har de aldri vært.

Superjack

Ballspark er meget tabloid.

Litt samme med Heggebø også.
Virker der også å ha glemt at Heggebø faktisk var Horneland sitt førstevalg i 22 sesongen, og at Heggebø var operert og skader til starten av 23 sesongen, og ikke tilgjengelig for fullt før langt utpå høsten 23 på grunn av nye skader.

Ballsparkhukommelsen er like lang / kort som hos den gjennomsnittlige supporter.
Brannsupporter.

andreas1989

Jeg har ikke orket å høre denne ukens Ballspark, men har Parmer avskrevet Wassberg(igjen)?

Morkel

Quote from: andreas1989 on March 13, 2024, 17:00:58 PMJeg har ikke orket å høre denne ukens Ballspark, men har Parmer avskrevet Wassberg(igjen)?

Nei, det var i fjor. Men de har ikke sagt noe som tilbakeviser den påstanden. På spørsmålet om at noen kan løfte seg og dekke inn for FHM svarer Bøyum: "Det er lov å tro at man vinner i lotto og". Den gjengen har ikke mye tillit til verken Wassberg eller Kornvig.

andreas1989

Da blir det jo bare bare enda gøyere når Wassberg får sitt gjennombrudd denne sesongen.

Parmer avskiltet jo langt på vei Wassberg nede i Spania. Er litt spesielt når du har hatt en årelang agenda om at man må satse på de unge så skal du avskilte dem alle ved enhver anledning.

Kjell249

Det er stor forskjell på å avskrive, og hevde at en 19 åring som bare tidvis har fått vist hva som bor i han og nesten sammenhengende vært skadet i to år, skal komme inn og gjøre en like god jobb som en av norges beste midtbanespillere. Jeg også håper, men det er lov å være realistisk. Spesielt på Niklas sine vegne, og Emil for den saks skyld.

De må få tid, og taper vi poeng på våren, så får vi uansett mulighet å utvikle noen spillere som kan styrke oss på sikt.
På Niklas sine vegne så er jeg mer bekymret over skadesituasjonen enn kvalitet. Det vil komme etterhvert med spilletid.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

andreas1989

Hørte du Parmer under treningsleiren? Det var regelrett avskilting og hinting til at han burde vurdere klubbytte.

Bare ut i fra det Wassberg har vist under treningskampene så er det absolutt realistisk å tro at han skal kunne hevde seg i Brann trøyen denne sesongen og en Wassberg i slag tilfører dette laget noe vi trenger som ingen av de andre midtbanespillerne våre tilbyr i samme grad, nemlig evne til å transportere ball.

Morkel

Quote from: Kjell249 on March 13, 2024, 22:07:10 PMDet er stor forskjell på å avskrive, og hevde at en 19 åring som bare tidvis har fått vist hva som bor i han og nesten sammenhengende vært skadet i to år, skal komme inn og gjøre en like god jobb som en av norges beste midtbanespillere. Jeg også håper, men det er lov å være realistisk. Spesielt på Niklas sine vegne, og Emil for den saks skyld.

De må få tid, og taper vi poeng på våren, så får vi uansett mulighet å utvikle noen spillere som kan styrke oss på sikt.
På Niklas sine vegne så er jeg mer bekymret over skadesituasjonen enn kvalitet. Det vil komme etterhvert med spilletid.

Er helt enig med den generelle holdningen her. Lever fint med å avgi noen poeng i det korte løp hvis man klarer å få opp to nye midtbanespillere. Jeg er veldig komfortabel med at Brann jobber langsiktig, så lenge man kontinuerlig utvikler seg. Men ellers er jeg heller ikke så pessimistisk som mange andre. Jeg tror dette kan bli en fin sesong. Gull er nok selv med Felix utenfor rekkevidde, men bør kunne klare å henge med i medaljekampen.

Ellers er ikke vits i å kaste bort mye tid på hva Ballspark tenker. Men vil påpeke at de avskriver ham, de har gjort det ved flere anledninger. Så er jobben deres å selge aviser, så det vil jo alltid være himmel eller helvete der. Men din sobre tilnærming er langt mer matnyttig i en fotballdiskusjon.

Giles

Ballespark overdriver kanskje men faktum er at to år «ute» betyr noe, særlig hvis det handler om å erstatte FHM. Niklas må fortsatt spille seg inn og vise at kroppen holder.

andreas1989

To år ute er vel også en overdrivelse? Wassberg startet vel 10 kamper og var på banen i total 16 seriekamper i fjor? Det var vel en 10 kamper på høsten han gikk glipp av pga skade så var det vel noe små greier tidlig på sommeren.

Corran

Quote from: Giles on March 14, 2024, 21:05:55 PMBallespark overdriver kanskje men faktum er at to år «ute» betyr noe, særlig hvis det handler om å erstatte FHM. Niklas må fortsatt spille seg inn og vise at kroppen holder.
2 år ute????
Hva i alle dager mener du med dette?
I 2021 spilte han vel i 10 kamper i ES + 3 i cup
I 2022 spilte han vel i 18 kamper i Obos + 3 i cup
I 2023 Spilte han vel i 15 kamper i ES + 7 i cup (to cuper det året)

Når har han innimellom dette hatt tid til å være "ute" i 2 år
Vil påstå dette ikke er så gale med tanke på at han har vært en god del skadet og hatt litt vokseproblemer

Hvor god han blir gjenstår å se, men at han ut fra det vi har sett til nå skal kunne spille mye og være den ene av 2 indreløpere er jeg ganske optimistisk på.
Og bare for å understreke Wassberg skal ha plassen ved siden av FHM og dermed ikke erstatte ham. En av de to andre skal inn å erstatte FHM


In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

esp123

Wassberg startet jo faktisk flere av våre beste kamper. Glimt og Rosenborg borte blant annet.

Pete05

Det er flere som melder FHM tilbake mot slutten av april, samtidig som Thore P. Jeg mistenker at noen av de som har vært ute lenge med GG har hatt andre type skader samtidig som ikke er kommunsert så tydelig. Sjekket litt med både klinikken i Tyskland og den i England som opererer de fleste PL spillerne og de melder "bare" 4-6 uker ute før de er i kampform igjen. Det er FotMob og Fantasy som har faktisk midt april men det er nok vel optimistisk. Men burde absolutt være mulig mot slutten av måneden om alt går bra.

Hickok

Quote from: Pete05 on March 24, 2024, 21:52:36 PMDet er flere som melder FHM tilbake mot slutten av april, samtidig som Thore P. Jeg mistenker at noen av de som har vært ute lenge med GG har hatt andre type skader samtidig som ikke er kommunsert så tydelig. Sjekket litt med både klinikken i Tyskland og den i England som opererer de fleste PL spillerne og de melder "bare" 4-6 uker ute før de er i kampform igjen. Det er FotMob og Fantasy som har faktisk midt april men det er nok vel optimistisk. Men burde absolutt være mulig mot slutten av måneden om alt går bra.

Ser en på alle andre i Brann som er operert for samme skade, så er dette veldig optimistisk. Fortsatt er vel etter junipausen det som er realistisk. Han er nok tilbake i trening før det, men neppe i kampform så tidlig.

Go Up