• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2019

Started by Churchill, August 15, 2018, 23:44:44 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Har Berisha spilt noe særlig høyrekant ? Er det ikke venstrekant og spiss han har vært stort sett, og klart mest på venstrekanten i Rapid Wien ? Noen som vet ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Tror Bamba er mest aktuell på kant eller benk. Berisha førstevalg som midtspiss.

Topp 7 innen rekkevidde nå!

Billy Elliott

Håper på 352. Både Berisha og Bamba er best slik, og resten av stallen passer også godt til denne formasjonen.

Med 5 på midten får vi plass til både Strand, Løkberg, RYJ og Haugen også. Gilli er perfekt til en vingbackrolle, og vi har tre høykvalitetsstoppere som da alle får plass. Løfgren en meget god backup. Koomson som backup for Bamba, HKJ for Berisha.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Basert på siste treningskamp ser jeg også for meg at dette laget kunne blitt bra. Men hva er sjansen for at Nilsen velger en fast oppstilling som for godt vraker både Teniste og Kristiansen?
Rød makt på Hansa

Falkman

Quote from: Nixon on March 30, 2019, 12:41:29 PMBasert på siste treningskamp ser jeg også for meg at dette laget kunne blitt bra. Men hva er sjansen for at Nilsen velger en fast oppstilling som for godt vraker både Teniste og Kristiansen?

Den er nok temmelig liten. Hvis de 4 nevnte skal spille samtidig, skyves jo Strand ut på kanten også. Det fungerte bra mot Sogndal, men jeg vil helst se ham som indreløper.

Billy Elliott

Quote from: Nixon on March 30, 2019, 12:41:29 PMBasert på siste treningskamp ser jeg også for meg at dette laget kunne blitt bra. Men hva er sjansen for at Nilsen velger en fast oppstilling som for godt vraker både Teniste og Kristiansen?

Vet ikke, men håper ikke at hensynet til to 31 år gamle backer skal veie så tungt at LAN velger bort formasjonen som, i alle jeg, tror er best for laget.

Teniste og Kristiansen vil uansett kunne få mye spilletid på vingbackene i 352.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Quote from: Billy Elliott on March 30, 2019, 12:53:32 PMVet ikke, men håper ikke at hensynet til to 31 år gamle backer skal veie så tungt at LAN velger bort formasjonen som, i alle jeg, tror er best for laget.

Teniste og Kristiansen vil uansett kunne få mye spilletid på vingbackene i 352.

Du må huske på at selv om du er opptatt av, og poengterer alderen her, så betyr det mye mindre for Nilsen. Tviler på at det er noe som går særlig i deres disfavør. Og om de ville fått "mye spilletid"? Ingenting av det vi har lært om Nilsen tyder på at spillere som ikke er naturlig med i førsteoppstillingen får mye spilletid.

Vi får se. Det vil forundre meg om Nilsen vraker sin mangeårige foretrukne formasjon i løpet av de første kampene i sesongen. Men ingenting er bedre enn at han og laget har flere strenger å spille på.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Transferkmark skriver at Berisha bruke begge føttene. Noen som kan bekrefte? "Foot: both"
Tren på langskudd

Crispo 2

Quote from: Lasaron on March 30, 2019, 13:40:30 PMTransferkmark skriver at Berisha bruke begge føttene. Noen som kan bekrefte? "Foot: both"

Ja det gjør han. Vanskelig å løpe med bare en. 😂

Sorry, måtte bare
Per Pettersen 1960-1964

Lasaron

Tenk om Berisha trekker seg nå?
Tren på langskudd

krakra

Skjønner ikke at folk tror Berisha skal gjøre den store forskjellen. For det første er han overhodet ikke så god. Han er en bra ES-spiss, og jobber veldig hardt. Men en skulle nesten tro han var "for god for ES".

For det andre er det ikke noen spillerkjøp som kan løfte oss til gull. Vi har en mentalitet som gjør at vi knekker sammen hver gang det er forventninger til laget. LAN klarer ikke å gjøre noe med det, og fremstår livredd for forventninger selv. Det løses ikke med å svi av 5-6 millioner på en utenlandsflopp.

Lasaron

Jo, Berisha tror jeg blir bra. Tror du må spise hatten din der 🙂🎩
Tren på langskudd

krakra

Han kan godt være bra uten å løfte oss fra medalje til gull. Jeg tror også Berisha kan bli bra(han kan også floppe), men det er ikke han som er nøkkelen til gull. Ingen enkeltspillere er det.

Nixon

Quote from: krakra on March 30, 2019, 17:32:25 PMutenlandsflopp.

Når du skriver sånt kan jeg ikke fri meg fra tanken at det ikke bare er objektive tanker bak. Du hadde neppe skrevet det samme om den enda større utenlandsfloppen Finne dersom han hadde kommet hit i stedet for Oslo.

Når det gjelder om folk tror at han skal skyte oss til gull så blir det nesten en diskusjon du har med deg selv. Det er veldig lite gullspådommer her, selv ikke etter at Berisha landet i går. De fleste er vel bare glad for at Brann har styrket en syltynn lagdel. For akkurat det er del vel liten tvil om.
Rød makt på Hansa

krakra

Usikker på om svaret mitt skal handle om meg eller Berisha da det er usikkert hvilke av delene du helst vil snakke om.

Lite gullspådommer. Dine ord. Det har vært nok av folk som har sagt at Berisha er brikken som gjør oss til en gullkandidat iallefall. Og det er han neppe.

Hadde noen sagt at Finne skulle løfte oss til gullnivå, så hadde jeg vært uenig i det også. Hovedproblemet vårt er at vi faller sammen under press og forventninger. Og det løser ingen ny spiss.  Jeg tror vi tar færre poeng enn i fjor.

Superjack

March 30, 2019, 20:04:31 PM #1515 Last Edit: March 30, 2019, 20:06:44 PM by Superjack
Quote from: krakra on March 30, 2019, 18:39:51 PMHovedproblemet vårt er at vi faller sammen under press og forventninger.

Denne er jeg helt enig i. Jeg mener det var mest dette som skjedde både i 2017 og 2018.

Jeg er ingen psykolog men enten er det at de blir forknytt og redd for å dra til i spillet sitt, eller så blir de for gode i sitt eget hode til å orke å dra til skikkelig.

Faller Brannlaget litt nedpå så taper man kamper, som f.eks mot Odd i dag.

Håper det er feil, men frykter samme som deg.
Og i år er første sesong siden nedrykket at det er noe særlig fallhøyde.
Kamp om 5-7 plass er ikke alseptabelt i år.

Men, klarer de ha fokus og ikke som i dag, slutter å prøve å styre kampene når de leder, så kan det og bør det bli gullkamp.

Brannsupporter.

Nixon

Quote from: krakra on March 30, 2019, 18:39:51 PMLite gullspådommer. Dine ord. Det har vært nok av folk som har sagt at Berisha er brikken som gjør oss til en gullkandidat iallefall. Og det er han neppe.

Ja, lite gullspådommer basert på at Berisha kommer. Du må gjerne sitere i fleng siden overgangen ble mye mer konkret i går.

Vi kan jo ta tabelltips-tråden. En kjapp opptelling viser 29 innsendte tips der åtte optimister tipper Brann som serievinner. Avsindig mange selvsagt. Men, seks av disse tippet det lenge før Berisha landet i Bergen i går. Én endret tipset sitt til gull i går og den siste tippet gull i dag. Så noe Berisha-gullrush er vanskelig å finne i den, eller andre tråder for den saks skyld.

Jeg tror som sagt at folk er mest glad for at troppen er blitt sterkere. Og alle skjønner at én spiller ikke kan gi oss gullet alene. Men sjansen for medalje og e-cup også neste år økte med denne signeringen etter min mening.
Rød makt på Hansa

krakra

Hvorfor etter at Berisha kom i går? Teller ikke uttalelser som går i retning av "Hvis vi får Berisha er vi en klar gullkandidat"? For jeg er enig i at det ikke har vært så mange som har skreket ut om gull de siste 24 timene, men jeg tenker også på uttalelser fra helt tilbake til Berisha-pratet begynte.

Henki

Quote from: Nixon on March 30, 2019, 20:49:34 PMVi kan jo ta tabelltips-tråden. En kjapp opptelling viser 29 innsendte tips der åtte optimister tipper Brann som serievinner. Avsindig mange selvsagt. Men, seks av disse tippet det lenge før Berisha landet i Bergen i går. Én endret tipset sitt til gull i går og den siste tippet gull i dag. Så noe Berisha-gullrush er vanskelig å finne i den, eller andre tråder for den saks skyld.

Jeg tror som sagt at folk er mest glad for at troppen er blitt sterkere. Og alle skjønner at én spiller ikke kan gi oss gullet alene. Men sjansen for medalje og e-cup også neste år økte med denne signeringen etter min mening.

Enig. Å hevde at Berisha-signeringen har skapt en slag unison gullfeber blant oss Brannsupportere, er en avsporing. Mitt inntrykk er at det har skapt en viss optimisme, men, noe enormt gullprat er det lenge siden vi har sett her i byn. Og denne overgangen har ikke skapt noe vekkelse i så måte.
Ballen skal fremover!

krakra

Nå har jeg aldri hevdet at det har skapt en unison gullfeber, men at noen har en overdreven tro på effekten hans og at han skal være den som løfter oss til gullnivå.

Virker mer som det er du og Nixon som prøver å tegne et bilde av en "felles for alle"-reaksjon. Noen tror ikke engang han styrker oss noe særlig.

Henki

Quote from: krakra on March 30, 2019, 21:04:28 PMNå har jeg aldri hevdet at det har skapt en unison gullfeber, men at noen har en overdreven tro på effekten hans og at han skal være den som løfter oss til gullnivå.

Virker mer som det er du og Nixon som prøver å tegne et bilde av en "felles for alle"-reaksjon. Noen tror ikke engang han styrker oss noe særlig.

Da er vi i hvert fall enig om at det ikke er noe unison gullfeber blant oss. At noen har en overdreven tro på Berisha, kan umulig komme som noen overraskelse, det er jo tross alt alltid noen som "bare vet" at i år er Brann sitt år. Det ser vi foran hver sesong. Jeg synes det er langt mer relevant at langt de fleste ikke tror på Brann-gull.

Ballen skal fremover!

krakra

Det handler ikke om overdreven tro på Brann, men overdreven tro på enkeltspilleres betydning og en feilaktig analyse av hvor skoen trykker og hva som gjorde at vi knakk i fjor.

Henki

Quote from: krakra on March 30, 2019, 21:13:01 PMDet handler ikke om overdreven tro på Brann, men overdreven tro på enkeltspilleres betydning og en feilaktig analyse av hvor skoen trykker og hva som gjorde at vi knakk i fjor.

Men nå er det vel ikke noe som tyder på at det er noen unison tro på at enkeltspillere kan føre oss inn i gullkampen, all den tid det jo ikke er noen unison gullfeber.
Ballen skal fremover!

krakra

Jeg ser ikke hva unison har med saken å gjøre. Det finnes ingen unisone meninger om noen verdens ting når det gjelder Brann. Kan fortsatt adresse, problematisere og kritisere meninger en gruppe har likevel.

Henki

Quote from: krakra on March 30, 2019, 21:16:32 PMJeg ser ikke hva unison har med saken å gjøre. Det finnes ingen unisone meninger om noen verdens ting når det gjelder Brann. Kan fortsatt adresse, problematisere og kritisere meninger en gruppe har likevel.

Vel, for at noe skal være et problem, en utfordring, eller skape et unødvendig press på Brann, er det vel relevant hvor mange som hevder at Brann er gullkandidat pga. Berisha. Om man bruker begrepet unison, eller mer forsiktige begrep som "flertallet", "en stor del", "et anseelig mindretall", eller lignende, blir kanskje ikke så interessant. Men da fikk vi i hvert fall oppklart den misforståelsen.
Nå vet jeg ikke hvor stor du mener den gruppen som hevder at Berisha gjør Brann til gullkandidat er, men jeg opplever den i hvert fall ikke som særlig stor. I hvert fall ikke stor nok til at det er nok til å gjøre et poeng ut av.
Ballen skal fremover!

Alonso Solis

Kråker liker seg tydeligvis i stråmannslandskap.


Berisha vil ikke aleiene skyte oss til gull nei. Men mener man at signeringen av han styrket sjansene våre betraktelig er en rasjonell måte å se ting på. Antakeligvis holder Berisha et nivå i angrep vi ikke har sett i Brann-drakt på relativt lang tid. De fleste både eksperter og lekmenn har påpekt at det er  angrepsdelen av  laget som har holdt Brann unna selve gulldiskusjonen. Når man då henter en merittert spiller er det både pragmatisk og objektivt fornuftig å hevde at signeringen av Berisha gjør Brann hakket nærmere enn gullkandidat.

Lasaron

Jeg trodde på gull før Berisha ble aktuell, og jeg argumenterte for det. Etter tapet i går tror jeg fortsatt på det. Som nevnt i går tror jeg dynamikken i Brann blir annerledes i år, på en måte som gjør at vi holder sesongen ut.

Det er jo ikke et poeng at så få som mulig skal tro på gull. Brann må lære å takle forventninger, de må like det. At Berisha kommer gjør at jeg tror enda mer på gull.
Tren på langskudd

haak

Jeg ble litt skremt av keeperprestasjonen i går.
Må vi på keeperjakt igjen i sommer?

Giles

Troppen er bedre enn i fjor, de 11 beste kanskje marginalt bedre. Men mange kan stille med like gode 11 som Brann, som Odd i går.
Hovedproblemet er mentaliteten og da i særdeleshet trenerens mentalitet.
Så har du spilleopplegget som jeg vil si følger av mentaliteten, som også viste seg i sin fulle prakt i går og som ga et fullt fortjent tap.
Alt kan skje, men jeg tror treneren er problemet, bytt han med Bielsa.
Berisha er en helt ok signering men ingen frelser.

Sint balle

Send heller LAN på kurs hos Bielsa, de har jo noe lignende spillestil over seg. Og ser helst at Bielsa blir værende der han er i lang tid!

krakra

Quote from: Alonso Solis on March 31, 2019, 04:09:32 AMKråker liker seg tydeligvis i stråmannslandskap.


Berisha vil ikke aleiene skyte oss til gull nei. Men mener man at signeringen av han styrket sjansene våre betraktelig er en rasjonell måte å se ting på. Antakeligvis holder Berisha et nivå i angrep vi ikke har sett i Brann-drakt på relativt lang tid. De fleste både eksperter og lekmenn har påpekt at det er  angrepsdelen av  laget som har holdt Brann unna selve gulldiskusjonen. Når man då henter en merittert spiller er det både pragmatisk og objektivt fornuftig å hevde at signeringen av Berisha gjør Brann hakket nærmere enn gullkandidat.
Morsomt at du først beskylder meg for stråmenn, så presenterer din egen stråmann før du underbygger min virkelige påstand. Jeg har ikke sagt at noen mener at Berisha alene vil skyte oss til gull. Men det er mange som mener at han er den brikken som mangler for at vi skal være et gullag. Mens jeg mener at den brikken ikke er en, eller to eller tre, enkeltspillere, men mentalitet og taktikk.

Jeg syns også enkelte, som du i ditt innlegg, har en overdreven tro på Berishas ferdigheter. Jeg tror ikke han vil være en toppspiss i ES. Jeg tror heller ikke han vil få forutsetninger til å være en toppspiss i ES. Min konkrete spådom er at han vil være litt bedre enn Skålevik og at vi senest i neste vintervindu, kanskje allerede i sommervinduet, vil se folk mase om at vi trenger en toppspiss igjen.

Lasaron

Marius Bildøy med ny treningskamp for Åsane i går. Vi skal ha 22 utespillere registrert for spill. Blir han utleid er vi nede i 21. Ting kan fortsatt skje i dag.
Tren på langskudd

Alonso Solis

Quote from: krakra on March 31, 2019, 10:10:08 AM
Quote from: Alonso Solis on March 31, 2019, 04:09:32 AMKråker liker seg tydeligvis i stråmannslandskap.


Berisha vil ikke aleiene skyte oss til gull nei. Men mener man at signeringen av han styrket sjansene våre betraktelig er en rasjonell måte å se ting på. Antakeligvis holder Berisha et nivå i angrep vi ikke har sett i Brann-drakt på relativt lang tid. De fleste både eksperter og lekmenn har påpekt at det er  angrepsdelen av  laget som har holdt Brann unna selve gulldiskusjonen. Når man då henter en merittert spiller er det både pragmatisk og objektivt fornuftig å hevde at signeringen av Berisha gjør Brann hakket nærmere enn gullkandidat.
Morsomt at du først beskylder meg for stråmenn, så presenterer din egen stråmann før du underbygger min virkelige påstand. Jeg har ikke sagt at noen mener at Berisha alene vil skyte oss til gull. Men det er mange som mener at han er den brikken som mangler for at vi skal være et gullag. Mens jeg mener at den brikken ikke er en, eller to eller tre, enkeltspillere, men mentalitet og taktikk.

Jeg syns også enkelte, som du i ditt innlegg, har en overdreven tro på Berishas ferdigheter. Jeg tror ikke han vil være en toppspiss i ES. Jeg tror heller ikke han vil få forutsetninger til å være en toppspiss i ES. Min konkrete spådom er at han vil være litt bedre enn Skålevik og at vi senest i neste vintervindu, kanskje allerede i sommervinduet, vil se folk mase om at vi trenger en toppspiss igjen.

Nøyaktig hva av det jeg skriver mener du er en stråmann? Vet du hva en stråmann er? Det er å tillegge andre personer menigner og utsagn de aldri har sagt eller kommet med.

Jeg påstår ikke i mitt innlegg at du har påstått noe som helst.

krakra

En stråmann er når du konstruerer et utsagn eller en mening, for så å gå imot den. Som når du sier "Berisha vil ikke aleiene skyte oss til gull nei."

Lasaron

Nicholas Marthinussen på utlån til Sotra. Vet ikke hvor lenge.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Vinduet er visst fremdeles åpent. Jeg trodde det stengte i går, men Eurosport har lovet Deadline Day-sending i kveld, så tydeligvis ikke. Altså kan det fremdeles skje ting.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Gulløl

April 01, 2019, 10:50:56 AM #1536 Last Edit: April 01, 2019, 11:15:04 AM by Gulløl
For å få enda bedre balanse i stallen kunne jeg tenkt meg en ving inn før midnatt, gjerne med litt andre egenskaper en de vi har. Dette også i sammenheng med at Berisha muligens blir brukt mest som spiss fremover. Også i sammenheng med at Koomson har en usikkerhet med kneet. Også det at vi ikke vet sikkert om Marengo blir helt frisk og spilleklar med det første, uansett går kontrakten hans ut om 90 dager og blir neppe forlenget. I går fikk vi også enda en bekreftelse på at det er indreløper Petter Strand bør være og der han bør rendyrkes, altså at han helst ikke bør betraktes som ving.
Begynner å haste veldig for Kevin Kabran og Liban Abdi å finne seg en klubb, så kravene de stiller i forhold til kontrakt er nok gått ned. Så en av  de inn før midnatt hadde vært noe.
Indreløpere har vi rikelig av så der kan Amer Ordagic gå ut av stallen om Brann får en bra pris eller utlånsavtale i løpet av dagen. En god spiller som bør være attraktiv.
Håper Soltvedt også ser at balansen i stallen kan bli enda bedre og står skikkelig på i dag også, selv om han har sagt til media at de sannsynligvis er ferdig.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG

NB! NB! Kjøp RBKs andrekeeper Østbø hvis mulig! (når sommervinduet åpner)

Nixon

Quote from: ACHTUNG on April 01, 2019, 11:22:19 AMNB! NB! Kjøp RBKs andrekeeper Østbø hvis mulig! (når sommervinduet åpner)

Brann kommer ikke til å gjøre noe med keepersituasjonen i løpet av sesongen. Det er 100 % sikkert!
Rød makt på Hansa

Falkman

Quote from: ACHTUNG on April 01, 2019, 11:22:19 AMNB! NB! Kjøp RBKs andrekeeper Østbø hvis mulig! (når sommervinduet åpner)

Av og til er en god kamp nok😄

Nixon

Quote from: Falkman on April 01, 2019, 11:52:31 AM
Quote from: ACHTUNG on April 01, 2019, 11:22:19 AMNB! NB! Kjøp RBKs andrekeeper Østbø hvis mulig! (når sommervinduet åpner)

Av og til er en god kamp nok😄

Men jeg grøsser over rekkeviddeangsten vi hadde hatt med Østbø som førstekeeper!
Rød makt på Hansa

ACHTUNG

Skuddet til Konradsen hadde en solid skru, det var beinhardt og bortimot utagbart. Jeg skal ikke si at Andrè Hansen ikke hadde tatt skuddet, men å kalle det en keepertabbe, det blir feil. Han var enorm ellers i kampen. Det er min påstand at RBKs andrekeeper er bedre enn Holmen og Opdal. Men det som irriterer mest, er hvorfor ikke Brann tok aksjon og fikk snappet McDermott, før han endte tilbake i KBK.

Vi får bare håpe at midtbanen og forsvaret sørger for at motstanderne kommer til så få sjanser som mulig, i årets sesong. Jeg ser med stor skepsis på hver eneste corner imot, så lengen enten Holmen eller Opdal vokter målet. Soltvedt og LANs keepervalg for 2019, er hårreisende, de må begge se at duoen rett og slett ikke er god nok.

Lasaron

Folk må ta inn over seg at Brann har spilt ut keeperkortene sine for denne gang. Vi har hentet Opdal og Holmen, og vi har sendt Pettersen på lån. Det skjer ikke mer på den fronten. Den saken er bare helt inormt grei.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Dersom det lekker som en sil, og alle ser at det er for svakt på keeperplass, da blir det selvsagt tatt aksjon, det vil være naivt å tro noe annet. Da blir en av keeprene sendt avgårde på lån og så kommer det ny mann inn.

Lasaron

Tren på langskudd

Gulløl

Quote from: ACHTUNG on April 01, 2019, 12:55:19 PMMen det som irriterer mest, er hvorfor ikke Brann tok aksjon og fikk snappet McDermott, før han endte tilbake i KBK.
For da hadde Brann alt hentet Holmen Johansen, ville vært sterk mistillit til han og Opdal før de fikk komme i gang med sesongen.
Men en ting en kan lure på er at McDermott var nevnt som for lite aktiv utenfor 16 meteren og for lite god med bena , altså for lite "sweeper" når han ble diskutert i forhold til Brann i vinter. I klubben i Romania ble han avskiltet etter en dårlig kamp(av tre) fordi han var alt for mye "sweeper". Så en kan lure på hvilken keeper han egentlig er.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

opplett

Kjelsrud linket til Kongsvinger
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Gulløl

April 01, 2019, 14:59:54 PM #1547 Last Edit: April 01, 2019, 15:05:30 PM by Gulløl
Ja Kjelsrud kan bli solgt før midnatt. Medaljekandidat Brann sin beste spiss inn mot Odd kampen gir vel en god overgangsum ??

Klipp fra BA:
På Stadion blir det trolig en relativt rolig siste dag av overgangsvinduet. Etter at Veton Berisha ble Brann-klar lørdag, er klubben etter alle solemerker ferdig med vinterhandelen for denne gangen.
Men noen spillere kan forsvinne ut Stadion-porten i løpet av kvelden. Utenom overgangen til Bildøy, knyttes det størst spenning til Henrik Kjelsrud Johansen. Det er interesse for 26-åringen, men spørsmålet er om østlendingen, som startet i seriepremieren borte mot Odd, ønsker å flytte fra Bergen per dags dato.
Mandag formiddag var det lite som tydet på en overgang, men ting kan som kjent endre seg fort på «deadline day».
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Bildøy lånes ut til Åsane ut 2019, som er ut kontraktstiden. Åsane tar lønnen. Bildøy er med det trolig ferdig i Brann. Lurt av ham. I Åsane får han jo spille i 2. divisjon, i Brann hadde det blitt 3. divisjon. Fortsatt uvisst for meg hvor lenge Marthinussen blir utleid til Sotra.
Tren på langskudd

Falkman

April 01, 2019, 15:29:22 PM #1549 Last Edit: April 01, 2019, 15:31:53 PM by Falkman
Feilpost

Go Up