• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Rosenborg 280620

Started by Churchill, June 25, 2020, 21:26:49 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Nilsen sitter trygt. Brann har startet sesongen for bra til at det står veldig høyt på agendaen på Stadion.

Men kampen er til å bli målløs av. Utrolig surt å tape på sånne idiotiske personlige feil. Dette gidder jeg ikke å forholde meg til før tidligst i morgen. God natt!!
Rød makt på Hansa!

Huff

Ekte feighet har et navn.

Da er det spilt fire runder i årets Tippeliga, en slags start. Jeg har sett åtte kamper. Fire Brannkamper og fire kamper med andre lag involvert.

Brannkampene har vært kjedeligst.

Årsaken er at Brann bare er litt mer underholdende enn i fjor. Vi er et kjedelig lag, men ikke dritkjedelige. Bedre offensivt, men fremdeles litt feige, og fremdeles ganske solide defensivt. Resultat; Kjedelig.

LAN er fremdeles like feig når det kommer til talentene også. Kolskogen spiller fordi han er best, men utover han, har LAN sålangt kunnet gjøre 20 bytter. Ikke en jævla gang har han byttet innpå en annen lokal unggutt. Feige jævel.

Resultatmessig har Brann levert bra, og det er fortjent. Brann har fått de poengene de skulle ha (litt heldige mot Viking, litt uheldige mot Aafk). Det positive for Brann del ellers er at Kolskogen har levert for en spiller som var i 2 divisjon i fjor er prestasjonene hans fantastiske.


For Lan er konklusjonen klar. Han har levert på ett av tre forbedringspunkter, på de andre er han ikke i nærheten av godkjent. Det som i alle fall jeg finner ekstra jævlig er at den treneren som er aller best er bergenser.

osoerli

Ikkje veldig mykje synging blandt dei 200. Folk som ikkje bidrar bør kanskje gi billetten til dei som vil synge
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Leffen

Denne forferdelige kampen nuller ut sesongstarten. Gode første 10 min, så er LAN tilbake til gamle synder. Får vondt i øynene av å se han stå der å myse på linjen......

krakra

Quote from: Nixon on June 28, 2020, 21:28:55 PMNilsen sitter trygt. Brann har startet sesongen for bra til at det står veldig høyt på agendaen på Stadion.

Men kampen er til å bli målløs av. Utrolig surt å tape på sånne idiotiske personlige feil. Dette gidder jeg ikke å forholde meg til før tidligst i morgen. God natt!!
Symptomene er det samme som det alltid har vært under LAN. Vi er feige og spillestilen er primitiv. Det virker som at spillerne har store problemer med selvbildet og tror at de møter et mye bedre lag. Derfor blir de nervøse og redde etter å ha kjørt over RBK i starten, istedenfor å holde trøkket oppe.

Det er mulig at en ny trener ikke står høyt på agendaen for ledelsen i Brann, men det betyr isåfall at de mangler ambisjoner og selvtillit på vegne av Brann. At de f.eks. tenker at det de har fått til i Bodø/Glimt ikke er mulig å få til i Brann.

opplett

Det som irriterer meg mest er at vi ser at de kan. Men så slår feigheten inn.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Billy Elliott

Finnes det noe som helst penger i klubben bør alt sendes til Bodø for å løse ut Knutsen før RBK tar han.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

krakra

Får vi ikke Knutsen så bør Landro stå langt foran i køen. Han har en selvtillit og offensiv mentalitet som smitter over på laget sitt. LAN er motsatt.


Billy Elliott

Dette var for øvrig en eksakt blåkopi av hva som skjedde mot RBK på stadion i fjor. Hvis noen virkelig tror at ting er annerledes med LAN i år så lurer de seg selv.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Fantastisk bra i starten men så etter 10-15 minutter så dabber det litt av og etter 20-25 så er det mye dårlig Skal kontrollere, men roter det bare til.

Skal ikke slenge for mye dritt før det har sunket inn litt mer, men her ga de fra seg tre poeng for det var ikke et godt lag de møtte. Og finnes da ingen grunn til å la et dårlig rbk få lov å spille på seg selvtillit?

Og det er vel bare 2-3 runder til de er a poeng eller foran oss
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

pidre

Saludar a los monos!

Aspmyra

Quote from: Billy Elliott on June 28, 2020, 21:39:05 PMFinnes det noe som helst penger i klubben bør alt sendes til Bodø for å løse ut Knutsen før RBK tar han.

Ja, gjør gjerne det.

Glimt med Branns ressurser hadde vært fint det. I Bodø vet man at Knutsen ikke skal ha æren alene, og neimen er det sikkert om at han lykkes verken i RBK eller Brann.

Knutsen passer dagens Glimt og folkene rundt han. Har dere tenkt å kjøpe resten av Bodø/Glimt også, eller tror dere Knutsen skaper et mesterlag på en dag i Bergen?
odø/Glimt førr evig!

Giles

Bare sorgen og feighet etter 15 minutter. Kan ikke annet enn å tro at det er meningen heller. Branns kaptein gløtter ut på sidelinjen og spiller mer og mer på tvers og bakover. Slik faller Brann for eget grep. Eller er det LANs grep?
Byttet av Bamba i dag skjønner jeg ingenting av, han var fortsatt full av energi og kunne raskt fått et gjennombrudd. Haugen var heller ingen konge og Barmen var svakere og svakere.
Ahamada er helt ute å kjøre og Acosta både spiller og blir spilt dårlig.
Pluss til Kolskogen, Kristiansen, Koomson og delvis Taylor. Strand verken fugl eller fisk. Forren klarer seg på tross av dårlig form.
Men, Brann taper på grunn av tapermentalitet.

pidre

Kan ikkje spille BG fotball med mannskapet til Brann, det kunne aldri fungert.
Saludar a los monos!

pidre

Det var akkurat dette som forumet forutså ville skje - og det skjedde. LAN, spillergruppen, administrasjon og styret, alle er gjennomsyret av feighet og tapermemtalitet. Unntaket er de nye, Pedersen, Kolskogen, Taylor mv. som enda ikkje er institusjonalisert - men det er bare et spørsmål om tid.
Saludar a los monos!

krakra

June 28, 2020, 22:10:37 PM #65 Last Edit: June 28, 2020, 22:16:32 PM by krakra
Quote from: pidre on June 28, 2020, 21:54:53 PMKan ikkje spille BG fotball med mannskapet til Brann, det kunne aldri fungert.
Bare å fylle på med kvikke, ballsikre unggutter da. Vi har endel av dem.

Det ville forresten vært typisk Brann å se hvilket lag med små ressurser som gjør det bra og forsøke å kopiere det med å hente treneren deres. Ingen egen kultur, ingen egen identitet. Bare en sjelløs, identitetsløs ørkenvandring. Knutsen har ikke lyktes alene i Glimt? Det er en klubb med en sterk kultur og en sterk identitet.

Branns fokus fremover bør være å bygge en egen identitet og kultur. Og da ikke med det som har kjennetegnet Brann under LAN. Jeg mner fortsatt at Steffen Landro er mannen som bør satses på, og at man da bør gå helhjertet inn for den mentaliteten han står for.


Eivind

Akk ja. Hvor mange ganger har vi sett dette? Brann har jerngrep om motstanderen men blir feigere og feigere etterhvert som kampen går.

Tidlig Brannscoring er som pesten for angrepspillet resten av kampen under LAN.

pidre

Quote from: krakra on June 28, 2020, 22:10:37 PM
Quote from: pidre on June 28, 2020, 21:54:53 PMKan ikkje spille BG fotball med mannskapet til Brann, det kunne aldri fungert.
Bare å fylle på med kvikke, ballsikre unggutter da. Vi har endel av dem.

Ja men det innebærer at veldig mange i dagens stall må vekk.

Ikkje nok å være kvikk og ballsikker, må også kunne sin fotball - ikkje bare løpe rundt som hodeløse høns, ref f eks Bamba og Koomson.
Saludar a los monos!

krakra

Syns ikke Bamba og Koomson løp rundt som hodeløse høns i dag. Syns ikke det har gjort det i det hele tatt i år.

Eivind

Bamba jobber for dårlig defensiv. Ref LAN.

pidre

Quote from: krakra on June 28, 2020, 22:17:18 PMSyns ikke Bamba og Koomson løp rundt som hodeløse høns i dag. Syns ikke det har gjort det i det hele tatt i år.
Det gjør de mestparten av tiden. Ser veldig lite samhandling, det meste er basert på tilfeldigheter. Koomson tar farten ut av mange overganger.

Nå har de riktignok levert målpoeng i år, men er redd det bare er et blaff.
Saludar a los monos!

haak

Gi bort Acosta til Start. Hent Løfgren tilbake.

krakra

Quote from: pidre on June 28, 2020, 22:28:26 PM
Quote from: krakra on June 28, 2020, 22:17:18 PMSyns ikke Bamba og Koomson løp rundt som hodeløse høns i dag. Syns ikke det har gjort det i det hele tatt i år.
Det gjør de mestparten av tiden. Ser veldig lite samhandling, det meste er basert på tilfeldigheter. Koomson tar farten ut av mange overganger.

Nå har de riktignok levert målpoeng i år, men er redd det bare er et blaff.

Når det bare er Bamba eller Koomson i boksen når det skal legges inn, så er det ikke de som tar farten ut av overganger eller angrep. Så Bodø/Glimt-Rosenborg forrige helg og merket meg at de Glimt kom til de innleggssituasjonene som vil hadde flere av i dag, så kom det 4-5 Glimt-spillere dundrende inn mot mål. Da trenger man nesten ikke god innleggsfot engang. Bare å smekke ballen inn i feltet på måfå. Med Brann er det 1-2 spillere som befinner seg i boksen, enkle å ta ut.

Huff

Quote from: krakra on June 28, 2020, 22:32:04 PMSå Bodø/Glimt-Rosenborg forrige helg og merket meg at de Glimt kom til de innleggssituasjonene som vil hadde flere av i dag, så kom det 4-5 Glimt-spillere dundrende inn mot mål. Da trenger man nesten ikke god innleggsfot engang. Bare å smekke ballen inn i feltet på måfå. Med Brann er det 1-2 spillere som befinner seg i boksen, enkle å ta ut.

Du var ikke den eneste som gjorde denne observasjonen. Faktum er at Brann, etter LAN har proklamert mer offensiv fotball, er utrolig mye mer feige enn Glimt. Under LAN kan aldri Brann bli så offensive som Knutsens lag, et styre kan ikke vedta at LAN skal skifte personlighet eller fotballfilosofi, det er umulig, og det er på overtid å gi opp prosjektet.

krakra

LAN sier forresten at han skal ta seg en alvorsprat med Bamba fordi han furtet da han gikk av banen, og sprang rett i garderoben.

Hadde jeg trent Brann i kveld hadde det vært ganske mange ting som hadde vært viktigere å ta tak i enn en spiller som ikke oppførte seg hent korrekt da han ble byttet ut.

gladiporno

Jeg var også sint da Bamba ble byttet ut. RBK måtte vinne og dermed gi fra seg bakrom på slutten. Med Bamba ut mistet man denne trusselen som gjorde at RBK faktisk kunne stå høyere med laget. Koomson langt mindre farlig på bakrom selv om han er raskere. En merkelig prioritering.

krakra

Jeg mener forresten fortsatt at Haugen fortsatt er den eneste av spillerne våre som fult ut har den mentaliteten som trengs og at han burde være kaptein.

gladiporno

Haugen blir aldri kaptein under Lars Arne Nilsen. Den saken er enormt grei.

Corran

Haugen som kaptein e helt feil. Han er ingen ledertype på banen. Han er blant de første som henger med hodet/har dårlig kroppsspråk når ting ikke går veien.
Ellers så var ikke bytte av Bamba så overraskende når det kom. Han var begynt å bli litt slappere og klage på de rundt seg. Litt av fjorårs faktene. Så å bytte ham var ikke så dumt.
Brann er også avhengig av å få i gang minst en spiss til så at det blir noen bytter med 20 minutter igjen synes jeg ikke er dumt.
Når det er sagt så bør også LAN få spillerne til å holde trykket og ikke falle bakpå slik de gjorde etter 20-25 minutter i dag. Og LAN må legge fra seg respekten for de "store" lagene. Virker som han ser navnet på enkelte klubber og får litt panikk.

Fremdeles er det langt igjen for Brann, men synes de tidvis viser mer enn de gjorde i fjor så har fremdeles håpet om at vi skal unngå nedrykkskamp og heller sloss om topp 10 ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

Hvis man på død og liv må ta ut Bamba, så bør man setter inn en som kan true bakrom bedre enn Erlend Hustad. Med all respekt for Hustads fart, det var spillere på benken som er raskere enn ham. Å ta ut bakromstrusselen mot et lag som må fram i angrep er noe av det dummeste man kan gjøre - både sett med offensive og defensive øyner.

For øvrig var ikke Bamba spesielt sliten. Koomson var derimot det. Han gjorde en ok kamp, men gadd ikke å ta returløpene fra ca. 75 min. Han fikk fullføre kampen.

Lasaron

June 29, 2020, 04:18:50 AM #80 Last Edit: June 29, 2020, 04:29:12 AM by Lasaron
Eg gjentek meg sjølv. Bamba er kjempegod, men treng å bli handsamast som ei stjerne for å prestere optimalt. Blir han bytta ut lenge før slutt i kvar einaste kamp, då blir han sur. Då spelar han dårlegare, og vi ender opp med ein dårlegare spiss.

Edit: No har eg sjekka avisene, og ser at grineguten Bamba har fått stort fokus. At LAN må ta seg ein alvorsprat med han osb. Kven skal ta seg ein alvorsprat med LAN? Kven skal fortelje han at han bryt ned vår beste spiss? Hustad, Mehnert og ein sur Bamba er dårlegare enn ein blid Bamba. 86, 70, 73 og 64. Antall spelte minuttar som har gått av kvar kamp før vår beste spiss er blitt tatt ut. Utan at han har vore skada eller spelt dårleg.
Tren på langskudd

Nixon

Å fokusere på at Haugen bør være kaptein må være tidenes avsporing etter en kamp som i går. Mitt inntrykk er at han ikke en gang ønsker å være kaptein. Og er han "den eneste spilleren som har den mentaliteten som trengs"? Vel, tror man skal være veldig subjektiv med Haugen-briller for å konkludere med noe sånt.

Når det gjelder Bamba så får han rett og slett bare bite i seg å bli byttet ut. Jeg er ikke enig at han skal strykes mer med hårene enn andre spillere. Jeg var ikke enig med byttet, for våre to superspiss-innbyttere Hustad og Mehnert er det bare pinlig at vi har som alternativer, men som prinsipp bør voksne folk oppføre seg som voksne folk!
Rød makt på Hansa!

Billy Elliott

Quote from: Aspmyra on June 28, 2020, 21:53:04 PM
Quote from: Billy Elliott on June 28, 2020, 21:39:05 PMFinnes det noe som helst penger i klubben bør alt sendes til Bodø for å løse ut Knutsen før RBK tar han.

Ja, gjør gjerne det.

Glimt med Branns ressurser hadde vært fint det. I Bodø vet man at Knutsen ikke skal ha æren alene, og neimen er det sikkert om at han lykkes verken i RBK eller Brann.

Knutsen passer dagens Glimt og folkene rundt han. Har dere tenkt å kjøpe resten av Bodø/Glimt også, eller tror dere Knutsen skaper et mesterlag på en dag i Bergen?

Selvsagt har han ikke gjort det alene. Hans assistent, Morten Kalvenes, har også vært sentral, sammen med en rekke andre faktorer. Men du må huske på det at Knutsen ikke er en ukjent størrelse for oss. For det første er han tidligere ansatt i Brann, for det andre så vi på nært hold hvilken fantastisk fotball han tidvis fikk til med Åsane (noen liker alltid å trekke frem at han fikk sparken i Fyllingen for lenge siden også...).

Det er ingen som tror at Branns spillestil automatisk blir lik Glimts i det man ansetter Knutsen, men det er noe med det å bygge mot noe. Noe man kan tro på skal bli bra en dag. Noe fremoverrettet og positivt. Og så er det ikke slik at Branns stall på papiret er elendig heller. Vi har mange gode spillere, de blir bare ikke benyttet riktig.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

Quote from: Nixon on June 29, 2020, 06:52:56 AMfor våre to superspiss-innbyttere Hustad og Mehnert er det bare pinlig at vi har som alternativer

Hæ? Hva er pinlig med at vi har Hustad og Mehnert som alternativer? De er da meget lovende begge to.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Superjack

June 29, 2020, 08:17:35 AM #84 Last Edit: June 29, 2020, 08:19:19 AM by Superjack
Jeg synest ikke nødvendigvis valget med Ordagic fra start, å bytte ut Bamba eller de andre spillervalgene var å kritisere i går.

Haugen var ikke veldig god da han kom inn, Bamba hadde virket uinterressert lenge.

Det som plager meg noe voldsomt er den latterlig defensive instillingen som fortsatt ligger i laget. LAN fotballen gjør meg dårlig. Når Brann går opp i 1-0 er RBH totalt på bærtur. Får ikke til noe, uten selvtillit. Så i stedet for å presse på og drepe kampen, så legger de seg lavt og LAR RBK få spille på seg selvtillit og all frykt for Brann går bort.

Helland sa det fint i pausen, de fikk ballbesittelse, og dermed til å spille litt. Dette ble forært av Lars - pyse - Nilsen.

Blir faktisk dritforbannet bare når jeg skriver dette.

LAN MÅ GÅ!

PS - krakra er inne på noe helt rett - LAN benytter ikke en eneste ung spiller utenom Kolskogen, selv når han kan benytte 5 bytter og laget leder stort.
Mehnert og Hustad er ikke disse lokale talentene, om LAN tror det.
Brannsupporter.


Spelaren

"Branns medieavdeling har også - uten hell - prøvd å få stopperen i tale for å svare på RBK-kritikken"

Hva er egentlig igjen av Acosta? Stadig på etterskudd, ofte ute og veiver med armene og selv klubbens eget apparat får ikkje tak i ham. 33 år gammel, liksom.
Gå av.

Superjack

At VG rapporterer at "Branns medieavdeling har også - uten hell - prøvd å få stopperen i tale for å svare på RBK-kritikken" så virker Branns medeansvarlig å være feilsitert, eller så er denne også på bærtur.

Om dette er tilfelle skal de selvfølgelig ikke dele den infoen med VG. Da skal de bare svare at Acosta ikke er tilgjengelig for kommentar.
Acosta takler dårlig å ikke få spille og sikkert enda dårligere når han gjør tabber og dummer seg ut som i går. Ikke første gang det skjer.


Brannsupporter.

gladiporno

Trenger ikke å være slik at Branns medieavdeling informerte VG om at Acosta har stukket av, men at de ser med egne øyner at Brakstad & co ikke klarer å finne ham. Brann Stadion er ikke så stort at slike ting kan gå upåaktet hen.


Nixon

Quote from: Billy Elliott on June 29, 2020, 07:57:06 AM
Quote from: Nixon on June 29, 2020, 06:52:56 AMfor våre to superspiss-innbyttere Hustad og Mehnert er det bare pinlig at vi har som alternativer

Hæ? Hva er pinlig med at vi har Hustad og Mehnert som alternativer? De er da meget lovende begge to.

Her får vi nesten være enige om å være uenige. Begrepet "Meget lovende" mister all verdi dersom det skal bli brukt her.
Rød makt på Hansa!

gladiporno

Quote from: Superjack on June 29, 2020, 08:17:35 AMJeg synest ikke nødvendigvis valget med Ordagic fra start, å bytte ut Bamba eller de andre spillervalgene var å kritisere i går.

Haugen var ikke veldig god da han kom inn, Bamba hadde virket uinterressert lenge.

Det er ikke isolert Bamba-ut som er hovedproblemet, men at man tok ut bakromstrusselen når forventet kampbilde er større trøndersk bakrom jo lenger tiden går. Dette er dumt ikke bare offensivt, men også defensivt. RBK tør å stå høyere med laget uten Bamba på banen. Skal man på død og liv markere ut Lundemo kan man bytte ut Koomson, som virkelig var sluttkjørt, og plassere Bamba på kanten. Eventuelt inn med Rolantsson eller Mehnert, som er bedre på bakrom enn noen andre på banen.

Nixon

Quote from: Superjack on June 29, 2020, 08:17:35 AMMehnert og Hustad er ikke disse lokale talentene, om LAN tror det.


Er Nilsen bundet opp (hvis han reelt sett er det) med at unge spillere som skal brukes må være lokale?
Rød makt på Hansa!

gladiporno

Jeg er utrolig overrasket over at en 19-åring er fast på et lag som  trenes av Lars Arne Nilsen. Det er så surrealistisk og sjokkerende at jeg egentlig ikke våger å kreve mer. Når det er sagt skulle jeg gjerne sett at en spiller av David Wolfes kaliber hadde vært nærmere laget. Han er per dags dato trolig fjerdevalg på venstreback og har ikke vært i nærheten av å være i kamptroppen. Dette er ganske uholdbart for en spiller som det stilles store forventninger til fra landslagsledelsen.

Når det gjelder Mehnert og Hustad så er disse aldersmessig på grensen av å kunne gi Brann inntekt av betydning ved salg. De bør helst få gjennombruddet i år.

Finfin respons

Problemet til Lan er de tre fremme. De har så dårlig fotballforståelse i defensivt arbeid. Ufattelig gode på noen ting, men å få til et kolleltivt høytrykkpress på rbk klarte de bare i 10 minutt, fra start. Man må riktignok falle ned og hvile litt, men de tre herrene fremme slo det aldri på igjen. Jeg tror ikke de klarer det.

Hva med de tre bak dem? Jeg tror ikke de tør pga bamba særlig presser altfor halvhjertet.

Resultatet av denne spillerstallens fotballfaglige defekter er at "Lan er feig". I mitt hode er det ganske modig å starte med et lag som garantert vil slippe rbk mer og mer inn i kampen.

Hvis dere her inne vil behandle Bamba som en stjerne så må dere godta å bli kjørt over av bedre lag enn rosenborg. Det var da for svarte en grunn til at nok var nok og han måtte ut. Men hvorfor Koomson får spille, det skjønner jeg faktisk ikke. Han var kontraproduktiv siste ti i alle fall.
Kanskje.

krakra

LAN har vært Branntrener i fem år, og feighetsproblemet har det vært det samme i alle sesonger han har ledet laget. Ja, vi spilte god og ambisiøs fotball våren 2018, men så fort motgangen kom så ble vi feige igjen. Da slipper han ikke unna med at "spillerne framme er problemet". Det er han som har bygd denne stallen. Flere ganger.

krakra

Quote from: Nixon on June 29, 2020, 06:52:56 AMÅ fokusere på at Haugen bør være kaptein må være tidenes avsporing etter en kamp som i går. Mitt inntrykk er at han ikke en gang ønsker å være kaptein. Og er han "den eneste spilleren som har den mentaliteten som trengs"? Vel, tror man skal være veldig subjektiv med Haugen-briller for å konkludere med noe sånt.

Når det gjelder Bamba så får han rett og slett bare bite i seg å bli byttet ut. Jeg er ikke enig at han skal strykes mer med hårene enn andre spillere. Jeg var ikke enig med byttet, for våre to superspiss-innbyttere Hustad og Mehnert er det bare pinlig at vi har som alternativer, men som prinsipp bør voksne folk oppføre seg som voksne folk!
Jeg registrerer iallefall at Barmen er mest opptatt av de dumme målene vi slipper inn i slutten av begge omganger. Forren er opptatt av at vi ikke er kyniske nok når vi er i ferd med å "sikre inn ett poeng". Det er generelt veldig mye fokus på "dumme feil" og alt for lite fokus på at vi rett og slett slipper Rosenborg inn i kampen når vi burde fortsatt å kjøre over dem og punktert kampen. Det er en gjenganger at både trener og spillere fokuserer mye på feilene som må lukes vekk etter kamper der hovedproblemet er at man blir for feige og forsiktige når vi burde kjøre over motstander. Eneste som adresserer det i noen særlig grad er Haugen. Det er den mentaliteten jeg savner. Vi har et godt nok lag til at målet burde være å kjøre over enhver motstander og når vi i så stor grad gir vekk initiativet bør hovedfokuset ligge på det. Ikke feil og tabber som gjorde at vi ikke "sikret inn" ett poeng, eller "sikret inn" 1-0 til pause.

gladiporno

LAN vil selvsagt ikke ha en spiller som sier ham midt imot som kaptein. Den saken er enormt grei.

For øvrig kan det virke som at Haugen er i ferd med å stagnere.  Han bør kanskje finne seg ny klubb (eller få en ny trener!) for å komme tilbake til sitt vante nivå. Aldersmessig bør han være på toppen nå og i de kommende par årene.

Nixon

Quote from: gladiporno on June 29, 2020, 11:27:28 AMLAN vil selvsagt ikke ha en spiller som sier ham midt imot som kaptein. Den saken er enormt grei.

Er dette noe du vet, eller er det skuffelsen fra i går som snakker?

Husk på at det bør være forskjell på hva som blir kommunisert utad og hva som snakkes om internt. At en kaptein er lojal mot det som har blitt bestemt trenger ikke å bety at han ikke har egne meninger og tør å si i fra.
Rød makt på Hansa!

krakra

Men alle sier jo utad at dette ikke var bestemt. Det var bare noe som skjedde. Uten at noen vet hvorfor. Det bør være fokuset fram mot neste kamp. Hvorfor skjer dette? Hvorfor skjer det igjen og igjen?
Istedenfor er det enkeltfeilene som får fokus, igjen. Det virker nesten som at LAN mener vi spiller en veldig god kamp, som blir ødelagt at noen grove feil.

Superjack

Quote from: gladiporno on June 29, 2020, 09:39:32 AM
Quote from: Superjack on June 29, 2020, 08:17:35 AMJeg synest ikke nødvendigvis valget med Ordagic fra start, å bytte ut Bamba eller de andre spillervalgene var å kritisere i går.

Haugen var ikke veldig god da han kom inn, Bamba hadde virket uinterressert lenge.

Det er ikke isolert Bamba-ut som er hovedproblemet, men at man tok ut bakromstrusselen når forventet kampbilde er større trøndersk bakrom jo lenger tiden går. Dette er dumt ikke bare offensivt, men også defensivt. RBK tør å stå høyere med laget uten Bamba på banen. Skal man på død og liv markere ut Lundemo kan man bytte ut Koomson, som virkelig var sluttkjørt, og plassere Bamba på kanten. Eventuelt inn med Rolantsson eller Mehnert, som er bedre på bakrom enn noen andre på banen.

Mitt poeng var og er at LAN er feig, ønsker at laget skal spille feigt. Det er ikke de enkeltelementene å bytte, men totalen i det laget viser.

Lei av kamper som jeg mener de burde ha gått for å drepe, fordi det var åpenbare muligheter til det, heller får et fokus på at man var for dårlig å «ri» inn en ettmålsseier.

Feig, feig, feig og drita kjedelig.
Møkkalei det der
Brannsupporter.

Go Up