• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2019

Started by Gulløl, October 09, 2018, 14:50:39 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Seriegull

                    Holmen

Teniste - Acosta - Vito - Kristiansen
   
                        RYJ
            Haugen - Strand

    Bamba   -   Berisha    -   Gilli
 

Vær så snill LAN

Lasaron

Ja, denner er kanskje ikke så dum.
Tren på langskudd

Corran

Ut med Haugen og inn med Løkberg så er jeg enig.
Om ikke for andre grunner enn at da tar noen andre cornerne
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

opplett

- Synes ikke det er så bra at publikum starter å pipe til pause (Eurosport)

Litt usikker på hvor jeg skulle poste denne, men det ble her. Uansett, jeg har også reagert det siste året eller to på pipingen vi holder på med når resultatene ikke går vår vei. Hva er greien med det? Og når begynte det? Før kunne vi jo le litt av Rosenborg-publikummet som alltid piper om noe ikke går deres vei.

Blir litt flau hver gang det pipes på egne spillere ved pause eller full tid. Vi må jo støtte laget!
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Lasaron

Piping til pause for å uttrykke misnøye, for så å gi applaus når de kommer inn til andre omgang, mener jeg er helt innenfor. Så er forsåvidt terskelen min for å bue på eget lag høyere enn at jeg gjorde det i går.
Tren på langskudd

David

Jeg irriterer meg mer over folk som begynner å stønne så fort det slås en støttepasning. Alle er utålmodig når man har passert 85 minutter, men folk som begynner med dette tidlig i første omgang kan ikke ha fått med seg hvordan Brann ønsker å bygge opp spillet.

Når det gjelder å pipe til pause, kommer det helt an på situasjonen. Ofte er det en uting, men av og til føles det helt fortjent.

Husker en kamp i 2006, tror det var mot Molde, der Mjelde irettesatte publikum over høyttaleranlegget fordi laget ble sendt i garderoben til pipekonsert. Responsen ble enda høyere piping, og der og da føltes det på sin plass, Molde lå tross alt sist på tabellen, og Brann skulle endelig ta gull.

Det er sikkert ikke veldig oppbyggelig, og at Brann snudde kampen i andre omgang hadde sikkert andre årsaker. Men jeg synes likevel publikum må ha anledning til å uttrykke frustrasjon over noe de tross alt betaler ganske mye for å støtte, og da er det bedre å ta laget som helhet i det de går i garderoben, fremfor å hakke på enkeltspillere underveis.

Lasaron

Folk som automatisk klager på støttepasninger har ikke peiling på fotball, tenker jeg. Irriterende likevel.
Tren på langskudd

Nixon

Jeg skjønner godt at folk begynner tidlig å ergre seg over støttepasninger ganske tidlig i kampene. De siste sesongene har vært en orgie av støttepasninger. En orgie av spillere som ikke en gang vurderer muligheter fremover, men mottar ballen og snur seg i samme bevegelse. En orgie av forspilte muligheter til å gjøre noe konstruktivt. Da skjønner jeg godt at folk sier i fra jo før jo heller. Er det bedre tider folk vil at vi skal vente på?

Og det hjelper jo. I går kunne jeg sverget på at Barmen hadde tenkt å spille ballen bakover ved en anledning, men ombestemte seg da publikum reagerte!:)
Rød makt på Hansa

David

Folk sto og okket seg over dette da spillet satt som det skulle på forsommeren i fjor også.

Gulløl

April 08, 2019, 17:26:59 PM #209 Last Edit: April 08, 2019, 17:35:36 PM by Gulløl
Har vel alltid vært noe piping til pause historisk om Brann ligger under men stort sett av en mindre del av publikum. Men det er sjelden store pipekonserter mot eget lag, heller en liten prosent av publikum som holder på. Når enkelte i media blåser det opp med jevne mellomrom høres det voldsomt ut og folk som ikke har vært på kampen kan tro at hele Stadion piper. Om det var f.eks. 0,5 % som viste misnøye gjennom piping i går til pause utgjør det 66 personer, ikke HELE Stadion. Kan ikke si jeg tenkte over at det var litt piping i går, sikkert fordi det var mer normalen når Brann ligger under ved pause eller avslutter kampen med poengtap der Brann har vært favoritt.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Har nettopp sett mesteparten av Rbk-Odd. Vittig at vi ligger foran Rosenborg etter disse to rundene, og vi har sålangt vært bedre. Molde er bare tre poeng foran oss. Jeg tror vi kommer som en kule etterhvert. Jeg lever fint med fire poeng på de to neste kampene.
Tren på langskudd

Lasaron

Rettelse: Dog blir jeg litt urolig om vi ikke vinner på onsdag.
Tren på langskudd

Optimist

Helt enig Lasaron.
Gullag bruker ofte noen kamper på komme skikkelig i gang
Kokende idiot

Gulløl

April 08, 2019, 20:03:27 PM #213 Last Edit: April 08, 2019, 20:20:19 PM by Gulløl
Fire poeng på de to neste kampene er akseptabelt. Men er usikker på hvilke av kampene som er lettest å ta tre poeng i. Kanskje Viking kampen er den letteste, en kamp der jeg tror Brann kan ligge mer bakpå og satse mer på kontringer med Bamba og Berisha i front (3-5-2). Kristiansund tok poeng i åtte av 15 bortekamper i fjor, kampen på onsdag blir en stor utfordring for Brann.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Dersom vi er 7-8 poeng bak Viking etter kampen på lørdag tror jeg at muligheten er stor for at Krøvel logger seg inn her igjen...
Rød makt på Hansa

Optimist

Quote from: Nixon on April 08, 2019, 20:13:42 PMDersom vi er 7-8 poeng bak Viking etter kampen på lørdag tror jeg at muligheten er stor for at Krøvel logger seg inn her igjen...

Jeg har hørt en del om en Krøvel. Mener at jeg startet å være her på forumet sånn ca samme tid som han ga seg. Var han sentral her eller?
Kokende idiot

Spelaren

Quote from: Optimist on April 08, 2019, 21:29:23 PM
Quote from: Nixon on April 08, 2019, 20:13:42 PMDersom vi er 7-8 poeng bak Viking etter kampen på lørdag tror jeg at muligheten er stor for at Krøvel logger seg inn her igjen...

Jeg har hørt en del om en Krøvel. Mener at jeg startet å være her på forumet sånn ca samme tid som han ga seg. Var han sentral her eller?

Han skrev en og annen post.
Gå av.

Lasaron

De siste par årene var han vel ikke en allrounder. Han valgte sine tråder eller diskusjoner og gikk tungt inn.
Tren på langskudd

Nixon

Uten sammenligning forøvrig med Krøvel. Men denne BA-bloggeren Osdal har allerede begynt å bekymre seg for Viking-kampen.

https://www.ba.no/brannbloggen/skbrann/fotball/var-verste-start-pa-fem-ar/o/5-8-1026358

Jeg ser i hvert fall spøkelser på høylys dag, og frykter et slitent eller redusert Brann-lag på Viking Stadion lørdag. Hvis vi da i tillegg skulle stå med bare ett eller to poeng før den kampen, vil det bli blytungt å møte et lag som er i medvind.
Rød makt på Hansa

Morkel

Quote from: Nixon on April 08, 2019, 15:50:45 PMJeg skjønner godt at folk begynner tidlig å ergre seg over støttepasninger ganske tidlig i kampene. De siste sesongene har vært en orgie av støttepasninger. En orgie av spillere som ikke en gang vurderer muligheter fremover, men mottar ballen og snur seg i samme bevegelse. En orgie av forspilte muligheter til å gjøre noe konstruktivt. Da skjønner jeg godt at folk sier i fra jo før jo heller. Er det bedre tider folk vil at vi skal vente på?

Og det hjelper jo. I går kunne jeg sverget på at Barmen hadde tenkt å spille ballen bakover ved en anledning, men ombestemte seg da publikum reagerte!:)

Nja. Både uenig og enig i det. Hvis man overser en klar mulighet fremover så er en støttepasning drepende. Men da må også den pasningen fremover skape noe eller plassere spilleren i en bedre posisjon, bare at ballen går fremover er ikke nødvendigvis alene noe å trakte etter. Så er såklart en godt plassert spiller fremover ofte et bedre alternativ enn en spiller lenger bak på banen. Men som et prinsipp så er det ikke alltid sant.

For det er naivt å tro at det kun er pasninger fremover som er konstruktive. En støttepasning eller vending av spillet kan ofte være den beste avgjørelsen. Spesielt når forsvaret ligger så lavt som SIF gjorde på Søndag. Noen ganger kan å vende spillet åpne opp hele forsvaret. 

Men det er et MEN her. Skal dette fungere kreves det at det er to premisser tilstede. Og de er: 1. Tempo i spillet 2. Offensiv bevegelser. Hvis ballen går fortere tilbake og så frem igjen så er ikke en støttepasning like drepende. Det kan faktisk være svært effektivt.

Jeg synes derfor det er mer utilgivelig at Brann tidvis er så daffe enn at de slår støttepasninger.

Heldigvis klarte Brann å holde oppe tempo i en periode av kampen. Det viser at de har det inne.
Man så at Brann i de 20 minuttene hvor de holdt trykket oppe og gjenvant ballen. Da gikk spillet fort og det glei. Hele første omgang og slutten sto nærmest alle bortsett fra Berisha med hoftefeste. Da blir det få alternativer å spille på fremover. 

Lasaron

Ja. Jeg har ofte irritert meg over støttepasninger når jeg selv ser klare muligheter lenger frem i banen, likevel kan støttepasninger i andre situasjoner være riktig. Helt enig i viktigheten av at ballen går raskt. Da strekkes motstanderlaget ut og rom åpner seg.
Tren på langskudd

Gulløl

April 09, 2019, 12:54:20 PM #221 Last Edit: April 09, 2019, 12:56:11 PM by Gulløl
Mjelde sin artikkel i BA fokuserer blant annet på at Vito og Acosta har flest pasninger av samtlige eliteseriespillere hittil i år. Er nok flere grunner til det men at antall støttepasninger er for høyt er det vel liten tvil om.

Klipp fra BA:
Statistikkene til Opta viser det samme: Ingen var i nærheten av å slå så mange pasninger som Vito Wormgoor (117 pasninger) og Bismar Acosta (104 pasninger). De fleste gikk på tvers dem imellom. De to har også hatt flest pasninger av samtlige eliteseriespillere til nå i 2019. Det viser at Brann har hatt overtaket i sine kamper, men det viser nok også at Brann har slitt i frispillingsfasen. I de dårlige periodene går ballen for mye på tvers i forsvarsrekken.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Morkel on April 09, 2019, 11:48:15 AMFor det er naivt å tro at det kun er pasninger fremover som er konstruktive. En støttepasning eller vending av spillet kan ofte være den beste avgjørelsen.

Selvsagt. Men så skrev jeg heller ikke at støttepasninger aldri er den beste avgjørelsen.
Rød makt på Hansa

Morkel

Quote from: Nixon on April 09, 2019, 13:06:20 PM
Quote from: Morkel on April 09, 2019, 11:48:15 AMFor det er naivt å tro at det kun er pasninger fremover som er konstruktive. En støttepasning eller vending av spillet kan ofte være den beste avgjørelsen.

Selvsagt. Men så skrev jeg heller ikke at støttepasninger aldri er den beste avgjørelsen.

Nei, så var den også mest myntet på folk som sitter på tribunen og alltid ergrer seg over pasninger som går feil vei. Men så opplever jeg at du generelt er litt mer nyansert på dette. Jeg har bare et behov for å presisere at det er stor forskjell på når Brann har fart i spillet og bevegelsene, slik som de hadde i fjor vår og periodevis i mot Odd og SIF. Det er først og fremst det jeg føler mangler når Brann ikke får det til.

Det er forøvrig greit at Brann tar liten risiko i spillet, men i perioder hvor de har full kontroll bør de ta større sjanser. Og da kan de godt slå ballen mer fremover. Jeg så Strømsgodset kampen med en kompis som ikke følger Brann og hans umiddelbare reaksjon i midten av andre omgang var "Hvorfor spiller ikke Brann ballen mer opp, de vinner den jo uansett igjen hver gang".

Lasaron

Jeg er egentlig litt forsynt med Acosta. Vel hadde han mange raid denne kampen, men det var helst fordi ingen gikk oppi ham. Bortsett fra det harde skuddet som hadde gått utenfor var det ikke særlig fruktbart. Slik Brann skal spille tror jeg både Løfgren og Eggen passer bedre. Jeg har på følelsen av at Løfgren er en Eggen med fart.
Tren på langskudd

Spelaren

Brann, representert ved egersunderen Anders Rasmussen, slo Ham-Kam, representert ved Bergenseren Sindre Løseth, 8-1 i Esport-serien. Lettere forvirret over hvordan de endte opp der de gjorde men ok.
Gå av.

chris_henrik

Quote from: Optimist on April 08, 2019, 21:29:23 PM
Quote from: Nixon on April 08, 2019, 20:13:42 PMDersom vi er 7-8 poeng bak Viking etter kampen på lørdag tror jeg at muligheten er stor for at Krøvel logger seg inn her igjen...

Jeg har hørt en del om en Krøvel. Mener at jeg startet å være her på forumet sånn ca samme tid som han ga seg. Var han sentral her eller?

Denne Herre Krøvel Söze tror jeg bare er en myte om en avatar med stor interesse for manuell telling på setekart og prognostisering av tilskuertall. Men skulle han materialisere seg er det ikke umulig at det ville vært i Jahn Teigens drakt i form av en person som ser lyst på livet. Han ville iallefall ikke klart å "oute" seg selv.

Til det er han for slu og forumet for naivt.  :-X
<BRANN> ..... DKFM

Finfin respons

Min teori er at denne Kaiser krøvel egentlig var Tåkefyrsten. Eller evt. Eventsjef Algrøy. Jf. Innlegget over. Jeg leste ikke de lange innleggene ey.
Men det er bare en teori.

Når det gjelder denne Osdal så er det vel ikke så mye å si i denne sammenheng. Sånn apropos.
Kanskje.

Henki

Krisestart på sesongen. 4 poeng av 12 mulige er svakt, og det er nesten som man hører et tog som har begynt å tøffe ut av stasjonen. Vinner vi ikke mot engen i neste kamp, er jeg villig til å avblåse medaljekampen for Branns vedkommende.
Ballen skal fremover!

Danny1

Uten dommerfeil hadde vi fort hatt 10 av 12 poeng. Det er jo klart vanskelig å spå hvordan riktige avgjøresler hadde gjort med utviklingen av kampene videre. Men det har vært flere dommertabber enn forsvarstabber så langt. Vi er jo klart best i hver eneste kamp! Så scorer vi selvsagt ikke nok.

Uansett, nå har vi kun 4 av 12 poeng. Vi har avgitt poeng i 3 kamper. På 30 kamper i denne ligaen, kan vi lett avgi poeng i 10, og fortsatt vinne, og i hvert fall få en topplassering. Men så langt er dette altfor dårlig.
"It's important to win home... Home is our Garden" Ali Ahamada

gladiporno

Jeg oppjusterte tabelltipset mitt fra 9. til 7. plass etter Berisha-kjøpet, men ser nå at jeg kanskje eller burde ha nedjustert.

Jada, jeg vet at Brann ble snytt for 3 straffespark og minst ett rødt kort til motstander i dag. Likevel er det en kjensgjerning at laget skaper for få store muligheter, og slipper inn for mange baklengsmål. Dette er oppskriften til et nedrykkslag.

Forsvaret til Brann har endret fullstendig karakter siden i fjor vår. Vi er nå garantert baklengs, gjerne flere, i hver kamp. Samtidig er vi ikke kreative nok til å skape store sjanser hele tiden. Det må vi være når den defensive tryggheten, som har brakt klubben vekk fra gjørmen opp til blant de beste, ikke leverer lenger.

Gilbert Koomson i form hadde den kreativiteten som trengs for å skape uforutsigbarhet i motstanders forsvar. Fyren har dessverre vært en skygge av seg selv i lengre tid

Jeg tror  nåat Brann blir svakere enn både 7. og 9. plass. Ser ikke bort fra at høsten kan bli ubehagelig spennende.

Nixon

Vi får se. Mange har etterlyst mer rullering og et lag som skal holde momentum hele høsten. Vi får se om dette er starten på en slik sesong.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Jeg iler til og gjentar det jeg alltid har sagt. Jeg ønsket_litt_mer rullering. Litt lavere terskel for å la småskader hvile, litt lavere terskel for å dra inn klippekort.

Forøvrig hadde vi hatt langt flere poeng om dommerne kunne reglene.
Tren på langskudd

Romarius

Det kommer ikke til å skje, og sikkert ikke lurt å endre formasjon enda en gang, men likevel...
Synes spillerstallen roper 442:
Vi har to gode spisser, som utfyller hverandre og bør fungere godt sammen.
Vi har ingen gode vinger for øyeblikket.  
Vi har overflod av midtbanespillere, men ingen som er typisk anker - men mange som bør funke som del av en firer.
Og vi beholder den solide fireren bak (vil dog ha Gilli inn for Kristiansen, noe jeg også mente før kampen i går).

Spelaren

Med 442 tror eg ikkje Nilsen har en plan for. Alt han har jobbet med i snart fire år har handlet om 433 og den beslektede 451. Husker hans innledende møter med Soltvedt der han mente sånn og sånn måte å spille på var "uslåelig" i overført betydning.

Har han en lignende plan ved 442? Og i så fall korfor ble ikkje det testet tidligere? Me har vært middelmådige siden i fjor sommer, og selv om Berisha kom sent har jakten på en ekstra spiss vært aktuell lenge, så en Bamba/ny spiss-duo burde vært tenkt en stund nå.
Gå av.

Jose Arrogantio

Quote from: Henki on April 13, 2019, 21:00:38 PMKrisestart på sesongen. 4 poeng av 12 mulige er svakt, og det er nesten som man hører et tog som har begynt å tøffe ut av stasjonen. Vinner vi ikke mot engen i neste kamp, er jeg villig til å avblåse medaljekampen for Branns vedkommende.

Vi er foran ene gullkandidaten, og bare tre bak den andre. Tar tid før tabellen setter seg.

osoerli

Årsakene til at Brann ikkje tok gull i fjor meiner eg i hovudsak er desse 3:

-For lite rullering i mai
-Salget av SHN
-Skaden til Radlinger

No er det helst i overkant rullering.  Det optimale etter mi meining er å stort sett bruke same laget dei 3-4 første kampane (same som dei siste treningskampane), med 1 maks 2 endringar frå kamp til kamp.  For å sette laget tidleg og så raskt som mogleg få dei 10 første poenga.  Og så starte med meir rullering etter 1. mai, med gradvis kanskje 3-4 endringar frå kamp til kamp, og gjerne rullering over heile banen.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Giles

Quote from: gladiporno on April 13, 2019, 23:44:01 PMJeg oppjusterte tabelltipset mitt fra 9. til 7. plass etter Berisha-kjøpet, men ser nå at jeg kanskje eller burde ha nedjustert.

Jada, jeg vet at Brann ble snytt for 3 straffespark og minst ett rødt kort til motstander i dag. Likevel er det en kjensgjerning at laget skaper for få store muligheter, og slipper inn for mange baklengsmål. Dette er oppskriften til et nedrykkslag.

Forsvaret til Brann har endret fullstendig karakter siden i fjor vår. Vi er nå garantert baklengs, gjerne flere, i hver kamp. Samtidig er vi ikke kreative nok til å skape store sjanser hele tiden. Det må vi være når den defensive tryggheten, som har brakt klubben vekk fra gjørmen opp til blant de beste, ikke leverer lenger.

Gilbert Koomson i form hadde den kreativiteten som trengs for å skape uforutsigbarhet i motstanders forsvar. Fyren har dessverre vært en skygge av seg selv i lengre tid

Jeg tror  nåat Brann blir svakere enn både 7. og 9. plass. Ser ikke bort fra at høsten kan bli ubehagelig spennende.
En realistisk analyse. Et tap eller to til nå så kan det fort bli en Norlingsesong. Ingen er for gode til å rykke ned og en negativ spiral er vanskelig å komme ut av.
Ser ut som LAN har brukt opp det han hadde i verktøykassen. Det blir det samme om igjen eller helt feil.
Kan bli stygt.

ZsoltKorcsmar

Quote from: osoerli on April 15, 2019, 08:41:42 AMÅrsakene til at Brann ikkje tok gull i fjor meiner eg i hovudsak er desse 3:

-For lite rullering i mai
-Salget av SHN
-Skaden til Radlinger

No er det helst i overkant rullering.  Det optimale etter mi meining er å stort sett bruke same laget dei 3-4 første kampane (same som dei siste treningskampane), med 1 maks 2 endringar frå kamp til kamp.  For å sette laget tidleg og så raskt som mogleg få dei 10 første poenga.  Og så starte med meir rullering etter 1. mai, med gradvis kanskje 3-4 endringar frå kamp til kamp, og gjerne rullering over heile banen.

Enig. Det med rullering er en kunst; vet mange i Molde var svært forbannet på Solskjær første halvdel i fjor. Han hadde nye 11'ere hver kamp og det endte med mye svake prestasjoner og tap. Det ideelle må jo være å ha en "satt" 11'er og en fast formasjon, så har man dobbel dekning som fører til at man pusher hverandre på trening etc.

Tenker at andrevalgene kan spille cupkamper, karantener, ved skader og i perioder med svært tett kampprogram, ellers bør man kjøre den samme 11'eren så langt det lar seg gjør. At førstevalg på høyrekant har en noe svakere treningsuke enn normalt bør for eksempel ikke være nok til å sette spilleren ut av laget. Ødelegger både relasjoner og selvtillit til spillere som er ut og inn.

Feil bruk av rullering fører altså til en usikker situasjon for spillere hvor relasjonene på banen svekkes, og ingen føler som et klart førstevalg. Enkelte presterer ikke bra uten at de blir satset på over tid.ACHTUNG

Brann står i realiteten med 2 poeng etter 4 kamper, KBK kan man først regne med nå juli-runden er avviklet, så man kan trygt slå fast at det brenner like mye på toalettet i Sportsklubben, som på Lerkendal. RBK har i det minste Norges beste keeper og før eller siden finner de melodien på det spillemessige. Brann har levert bedre spillemessig, men har Eliteseriens dårligste keeper mellom stengene akkurat nå og ifølge ekspertene skal visstnok den egentlige førstekeeperen være enda verre. Så fremover blir nok finnspill ofret, til fordel for poeng og så får vi se hvor det bærer.

krakra

Femte tråden du ranter på Opdal i. Han har ikke vært noe verre enn Holmen Johansen. Vi har ikke gode nok keepere, alle ser det. Men det holder kanskje med et par-tre tråder?

ACHTUNG

Quote from: krakra on April 23, 2019, 10:21:03 AMFemte tråden du ranter på Opdal i. Han har ikke vært noe verre enn Holmen Johansen. Vi har ikke gode nok keepere, alle ser det. Men det holder kanskje med et par-tre tråder?


Du sutrer nå i vei over andre ting, gottskalk!

ACHTUNG

Hva kan vi forvente i de neste 4 rundene? LAN skjønner nok at det ikke lenger går an tenke "får vi 1 poeng i Tromsø", så er vi fornøyd, nå må trepoengerne kasseres inn, enten det er på Afiehim, hjemme på Stadion eller på Nadderud. Ingen kamper er lette, Brann er gode nok til å vinne samtlige av de kommende 4, men jeg tipper det ender med uavgjort i Tromsø, seier mot Ranheim hjemme, tap på Nadderud og uavgjort hjemme mot 08. 5 ny poeng og 7 poeng etter de 8 første rundene, 10 om man inkluderer KBK. Vi får se.


28.04.2019   5. runde   Eliteserien   Tromsø - Brann      
   
05.05.2019   6. runde   Eliteserien   Brann - Ranheim   
   
12.05.2019   7. runde   Eliteserien   Stabæk - Brann   
   
16.05.2019   8. runde   Eliteserien   Brann - 08   

Henki

Quote from: ACHTUNG on April 23, 2019, 10:51:14 AMHva kan vi forvente i de neste 4 rundene? LAN skjønner nok at det ikke lenger går an tenke "får vi 1 poeng i Tromsø", så er vi fornøyd, nå må trepoengerne kasseres inn, enten det er på Afiehim, hjemme på Stadion eller på Nadderud. Ingen kamper er lette, Brann er gode nok til å vinne samtlige av de kommende 4, men jeg tipper det ender med uavgjort i Tromsø, seier mot Ranheim hjemme, tap på Nadderud og uavgjort hjemme mot 08. 5 ny poeng og 7 poeng etter de 8 første rundene, 10 om man inkluderer KBK. Vi får se.


28.04.2019   5. runde   Eliteserien   Tromsø - Brann      
   
05.05.2019   6. runde   Eliteserien   Brann - Ranheim   
   
12.05.2019   7. runde   Eliteserien   Stabæk - Brann   
   
16.05.2019   8. runde   Eliteserien   Brann - 08   

Kan fort bli 5 poeng på de fire neste også. Da står vi til knærne i middelmådighet.
Ballen skal fremover!

ACHTUNG

Quote from: Henki on April 23, 2019, 11:30:34 AM
Quote from: ACHTUNG on April 23, 2019, 10:51:14 AMHva kan vi forvente i de neste 4 rundene? LAN skjønner nok at det ikke lenger går an tenke "får vi 1 poeng i Tromsø", så er vi fornøyd, nå må trepoengerne kasseres inn, enten det er på Afiehim, hjemme på Stadion eller på Nadderud. Ingen kamper er lette, Brann er gode nok til å vinne samtlige av de kommende 4, men jeg tipper det ender med uavgjort i Tromsø, seier mot Ranheim hjemme, tap på Nadderud og uavgjort hjemme mot 08. 5 ny poeng og 7 poeng etter de 8 første rundene, 10 om man inkluderer KBK. Vi får se.


28.04.2019   5. runde   Eliteserien   Tromsø - Brann      
   
05.05.2019   6. runde   Eliteserien   Brann - Ranheim   
   
12.05.2019   7. runde   Eliteserien   Stabæk - Brann   
   
16.05.2019   8. runde   Eliteserien   Brann - 08   

Kan fort bli 5 poeng på de fire neste også. Da står vi til knærne i middelmådighet.


Enten det, eller at vi får svar på tiltale.

Giles

Tipper nedrykksplass etter de fire neste. Taper i Tromsø, bananskall og 4000 på tribunen mot Ranheim, uavgjort i skippertak mot S08 og bank på Nadderud.
Hvis de beste får spille i de beste posisjonene kan det gå annerledes. Men det vil ikke skje under LAN.
Så neglebiting resten av sesongen...

ostraume

Quote from: Giles on April 23, 2019, 11:54:51 AMHvis de beste får spille i de beste posisjonene kan det gå annerledes. Men det vil ikke skje under LAN.


Okay, geniklump. Hva er oppsettet?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Hvis trenerne virkelig mener Opdal er bedre enn Holmen, så må LAN gå tilbake til oppskriften fra da han overtok Brann i 2015. Nå er det på tide å vinne kamper.
Tren på langskudd

Giles

Beste 11 etter min smak er følgende:
Holmen
Teniste(Gilli)
Vito
Acosta
Kristiansen
Haugen(Løkberg)
Strand
Barmen
Koomson
Bamba
Berisha
Strand kan fint gå på offensive løp, indreløper kan holde igjen, vil gi vitalitet og initiativ til en død plass. Strand vil feie godt foran forsvaret også.
Om Haugen eller Barmen er ute av det gjør Løkberg en god jobb.
Det samme vil Gilli gjøre på begge backer evt indreløper.
Karadas kan få 25 på slutten om alt står i stampe.

Lasaron

Vinneroppskriften i vinter, på midten, var Løkberg - Jenssen - Strand. Jeg tror den blir ytterligere forbedret av å bytte ut Løkberg med Haugen, men har latt meg forbause over at vinneroppskriften ikke er prøvd ut i tellende kamp.
Tren på langskudd

Go Up