• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2021

Started by Nixon, December 09, 2020, 22:22:32 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

December 09, 2020, 22:22:32 PM Last Edit: December 09, 2020, 22:29:34 PM by Nixon
OK, Kåre, plassen er trygg og du kan sette fullt fokus på neste sesong. Hva skjer i vinter? Finnes det en plan? Finnes det penger til å gjøre noe som kan gjøre en forskjell? Hvem kommer inn? Hvem går ut? Er trønderen trener på denne tiden neste år?

Mange spørsmål. Og veldig lite som kan berolige oss supportere.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Det flere lag har vist tidligere, blant annet Glimt i år, er at vi kan ha formidabel fremgang neste år selv om vi ikke har penger til å "gjøre en forskjell."
Tren på langskudd

Corran

Det må i alle fall en ryddesjau til
Forren, Fjolset og Ruben ut av de i forsvaret.
Gilli ut
Haugen ut
Pedersen er vel vanskelig å bli kvitt, men få ham ut om mulig. Har vært en skuffelse etter noen treningskamper der eg syntes han var lovende.
Ikke hent Svendsen etter låneopphold
Mehnert og Hustad ut
Ordagic kan de la gå. Tror han er en god spiller om han får spille men er jo skadet 2/3 deler av seongen så vekk med ham

MÅ ha inn et par gode midtbanespillere som kan gå rett inn på laget. Og da helst en som kan ta den dype rollen alene og være sjefen som pisker og forklarer medspillere og drar de med seg når det går litt i mot.
Må ha inn et par kanter der minst en av dem kan gå rett inn på laget.
Bør ha en spiss som utfordrer Bamba. Gjerne litt andre egenskaper så han kan være et alternativ i spillestilen og kan komme inn og endre kampbildet da gjerne sammen med Bamba på topp

Keepere så forsvinner vel Ahamada, Markus Pettersen er en kjeks så han kan en vel ikke stole på så vi må ha inn en som kan ta plassen fra Oppdal selv om han pr nå er den beste spilleren på Brann med høyest snitt nivå.

Og så må det trenes utholdenhet og hurtighet i vinter samt det må mange timer med analyse sammen med hver enkelt spiller slik at de kan lære seg bevegelses mønstre og hva som forventes av dem.
Forventer at de som er med videre er i stand til å bevege seg i rom uten ball og ikke bare står i ro og ser hva den som har ballen finner på.
Kravet til spillerne må settes høyere enn pr i dag

Regner med denne listen kan dras fram foran neste sesong også
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Quote from: Lasaron on December 09, 2020, 22:27:38 PMDet flere lag har vist tidligere, blant annet Glimt i år, er at vi kan ha formidabel fremgang neste år selv om vi ikke har penger til å "gjøre en forskjell."

Ja, det handler vel litt om å utvikle en selvsikkerhet og tro på det man gjør. Siden plassen er reddet er det kanskje tid for KI å la spillere som ikke har fått forsøke seg så meget på banen denne høsten få spille. Hvil gjerne Bamba, han er et følelsesmenneske som sikkert ikke har det så greit etter SMSene han fikk. Han kan få komme inn som ving de siste 30 minuttene av en kamp for å se hvordan han vil gjøre det. Om Mehnert er frisk kan han få starte litt for å se hvordan spillet blir med en annen type spiss.

Kolskogen må vurderes fysisk og se om han trenger en hvil også.

Jeg tviler på at KI vil gjøre noe så eksperimentelt som det jeg foreslår, men det kunne vært interessant.

Samtidig bør de sette i gang storspeiding til neste sesong. Gjerne rundt i Norge. Om det er stress med fly så kan de hive POL i en bil og så kan han kjøre rundt for å se etter spillere. Første stopp, Øygarden. Er det noen der som kan være interessante? Ezeh, Ikedi eller Narh? De har ikke fått vist så mye i år, men har de ferdigheter som Brann kan bruke? Eller hva med han som var midstopper på Nest Sotra, Ståle Steen Sæthre? Altså, se spesielt på spillere som er hos nedrykksklubbene for å se om det er noe der man kan få for en billig penge og som kanskje har noen ferdigheter.


Kanskje bør de også se etter unggutter som ikke har slått gjennom helt enda, spillere som Filip Brattbakk, Markus Eiane, Johannes Eftevaag (midtstopper omskolert fra midtbanespiller) eller andre.

Sett gjerne i gang igjen med den fysiske treningen som man var så opptatt av tidligere, det kan være nyttig.

krakra

Det er  nesten to dager til neste kamp, så trenger vel ikke hvile noen.

Kagain

Quote from: krakra on December 10, 2020, 09:28:19 AMDet er  nesten to dager til neste kamp, så trenger vel ikke hvile noen.

Nei, er det nesten to dager kan alle spille videre :)

Men seriøst: Tanken min var mer i retning av at Kolskogen har gjort en meget god jobb denne sesongen, over de forventningene jeg hadde til han. Men han har også skrantet litt fysisk, og om man lar han hvile en kamp eller to så gjør ikke det den store forskjellen for Brann, men det kan hende at forskjellen er mye større for Kolskogen, med tanke på å unngå overbelastning..

Lasaron

December 17, 2020, 09:42:04 AM #6 Last Edit: December 17, 2020, 09:52:17 AM by Lasaron
Hjelp fra tribunene er en faktor i fotball, og er noe av det som gjør fotball så gøy. La oss si at neste sesong kan gå for fulle tribuner. Hvilke lag vil profitere mest på at tribunene åpner igjen? Hvem har de mest sultne supporterne? Hvem har tapt mest på tomme tribuner? Jeg skal nå forsøke å gi en kommentar til hvert lag, men kommer ikke til å greie det helt.

Glimt: Jeg tror de har profitert på tomme tribuner. Mange ganske urutinerte folk der som kunne prestert dårligere foran mye folk. På plussiden er kanskje folk i Bodø veldig klar for å se dette mesterlaget live, og de vil kunne ha fullere tribuner i starten enn de er vant til.

Rosenborg: Har en stor tilhengerskare, og har sikkert tapt på situasjonen.

Kristiansund: I denne sammenhengen et såkalt "drittlag" som jeg tror har profitert resultatmessig.

Molde: Har vel mange spillere som ville taklet fint å spille for mye publikum.

Aalesund: Vet ikke.

Brann: Litt det samme som Rosenborg. Brann har fått kritikk for å ha nedprioritert de syngende supporterne. Det har jo vært mer trøkk på Mjøndalenkamper enn på våre kamper i år. Selv sitter jeg på langsiden. Jeg har fått gå på tre kamper i år, og kjenner det har vært viktig for min entusiasme. Hadde jeg blitt nedprioritert ville det gjort noe negativt med mitt engasjement. For den gemene hop som går på stadion, tror jeg det svarer seg på sikt at alle partoutkortinnehavere er blitt prioritert noenlunde likt.

Haugesund: Tja.

Viking: De har nok tapt på det, for de var på en oppadgående bølge som de ikke fikk utnyttet.

Start: Tja

Odd: Tja

Sandefjord: Tipper de har profitert på det. De har kunnet holde på med den romantiske fotballen sin, uten press fra tribunene og brøl hver gang de mister ballen på egen halvdel.

Mjøndalen: Med alle leilighetene rundt, og ganske intim stadion, og relativt stor andel med syngende supportere osv, har de fremstått som det laget med mest liv på kampene sine i år. Kommer sikkert til å tape på at det blir normalt igjen.

Godset: Tja.

Stabæk: De har jo så lang avstand fra banen til tribunene uansett, så de har sikkert ikke merket noe særlig.

Engen: Har nok tapt på det.

Sarpsborg: Tja.


Edit: Når det gjelder sesongen 2021, som denne tråden handler om, var det kanskje litt rart å ta med Aalesund, og droppe Tromsø og Lillestrøm. Så når det gjelder Tromsø sier jeg at de har profitert på situasjonen sammenlignet med andre, da de har elendig støtte. Lillestrøm har nok tapt litt på situasjonen.
Tren på langskudd

Corran

Lillestrøm er jeg ikke helt enig med. På generelt basis JA, men slik de startet sesongen i år kunne det fort blitt forværret med misshagsytringer fra tribunene.
En kan kanskje påstå at i en normal sesong så hadde de kanskje ikke klart opprykk?
Presset hadde jo blitt større med piping, krav om diverse avganger o.l. Og i tillegg så hadde kanskje publikum begynt å minske og lagt større press på spillerne.
Litt rart å skrive at de har hatt en fordel av lite publikum for hvis ikke så kunne de risikert at det kom færre på kamper og det hadde vært med på å øke en negativ spiral, men lite folk i dnne situasjonen vi er i er jo enkelt å forholde seg til. At de uteblir pga dårlige prestasjoner ville vært merkbart for en spillergruppe som sliter.

Så jeg tror at Covid har gitt dem mer ro i den perioden de slet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Jeg skjønner ikke helt disse begrunnelsene? Ta f.eks. Kristiansund. Har forfatteren vært på kamp der oppe? Tror man bør ta seg en tur opp dit før man konkluderer med at laget har profitert resultatmessig. Der er det bra trøkk på tribunen og laget responderer veldig bra på det. Det er min erfaring etter noen dårlige opplevelser der oppe.

Og Glimt. Er det sannsynlig at et lag som har holdt koken hele sesongen, både hjemme og borte, på imponerende vis skulle få en negativ opplevelse av at mange flere i byen fikk ta del i festen? Tviler.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Quote from: Nixon on December 17, 2020, 10:38:05 AMJeg skjønner ikke helt disse begrunnelsene? Ta f.eks. Kristiansund. Har forfatteren vært på kamp der oppe? Tror man bør ta seg en tur opp dit før man konkluderer med at laget har profitert resultatmessig. Der er det bra trøkk på tribunen og laget responderer veldig bra på det. Det er min erfaring etter noen dårlige opplevelser der oppe.

Og Glimt. Er det sannsynlig at et lag som har holdt koken hele sesongen, både hjemme og borte, på imponerende vis skulle få en negativ opplevelse av at mange flere i byen fikk ta del i festen? Tviler.

Det er såklart veldig synsing fra min side. Jeg tenkte dette var litt gøy å synse om.

Ja, jeg har vært på kamp der oppe. I sludd. Brann tapte. Kristiansunderne var veldig hyggelige folk. Og de er flinke til å rope at det er nettopp de, og ikke andre, som er fra Kristiansund.

Forøvrig er halvparten av kampene på bortebane, hvor man også blir påvirket av publikum. Jeg tror kanskje spillerne på Kristiansund og Glimt kunne fått det litt tøffere på bortebane i en normal sesong.
Tren på langskudd

Morkel

Quote from: Nixon on December 17, 2020, 10:38:05 AMOg Glimt. Er det sannsynlig at et lag som har holdt koken hele sesongen, både hjemme og borte, på imponerende vis skulle få en negativ opplevelse av at mange flere i byen fikk ta del i festen? Tviler.

De hadde holdt koken hele sesongen. De ville vunnet serien. Men det ville nok følt ganske mye mer på presset med fulle tribuner og mer trøkk på bortebane. Det er en grunn for at lag vinner flere hjemmekamper og det handler ikke bare om baneforholdene. Akkurat psykologien i dette er jo vanskelig å pinpointe og spekulere i. Noen spillere blir bedre for fulle tribuner, noen spillere knekker under for presset. Vi kan jo spørre oss selv hvorfor Brann har blitt så dårlige på hjemmebane, noe som startet før restriksjonene kom.

Nixon

At hjemmefordelen også handler om publikum er klart, men jeg kan som sagt ikke se at verken Glimt eller Kristiansund ville vært mer utsatt for press, hjemme eller borte, enn andre klubber. Men noe fasit er det selvsagt ingen som har.

Men over til 2021-sesongen: BT skriver at både Wolfe og Heggebø er tiltenkt en plass i stallen neste år og at nye utlån ikke er aktuelt. Kvinge er derimot aktuell for utlån.
Rød makt på Hansa

esp123

Mitt utgangspunkt er ganske enkelt. Når hjemmebanefordelen ikke er en faktor, vil det alltid være en fordel for de lagene med mest kvalitet. Rett og slett fordi da får kvaliteten i laget (enda) større relativ betydning.

Hjemmebanefordelen kan viske ut noe av kvalitetsforskjellen mellom to lag, men når den ikke er der er det til fordel for det bedre laget.

Lasaron

Quote from: Nixon on December 17, 2020, 12:18:06 PMMen over til 2021-sesongen: BT skriver at både Wolfe og Heggebø er tiltenkt en plass i stallen neste år og at nye utlån ikke er aktuelt. Kvinge er derimot aktuell for utlån.

Jeg finner ingen sak på BT om dette...
Tren på langskudd

SKBCPH

Quote from: Nixon on December 17, 2020, 12:18:06 PMAt hjemmefordelen også handler om publikum er klart, men jeg kan som sagt ikke se at verken Glimt eller Kristiansund ville vært mer utsatt for press, hjemme eller borte, enn andre klubber. Men noe fasit er det selvsagt ingen som har.

Men over til 2021-sesongen: BT skriver at både Wolfe og Heggebø er tiltenkt en plass i stallen neste år og at nye utlån ikke er aktuelt. Kvinge er derimot aktuell for utlån.

Hadde vært meget interessant å se Kvinge i en sesong på dette Åsane-laget.
- Vi har den treneren vi har.

Corran

Ser at KI er meget bestemt på at Wolfe skal være i Brann stallen neste år og ikke lånes ut
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

Quote from: Corran on December 17, 2020, 22:04:04 PMSer at KI er meget bestemt på at Wolfe skal være i Brann stallen neste år og ikke lånes ut

Ja men han er positiv til nytt utlån om veien frem til fast spilletid blir for lang sier han til BA:

Skulle vei frem til fast spilletid i Brann likevel bli for lang, foretrekker Wolfe et nytt utlån.
- Jeg tenker at vi får ta oppkjøringen først. Da handler det om å vise seg frem. Målet er helt klart å spille for Brann, men et nytt utlån til Åsane ville ikke vært en stor nedtur. Jeg stortrives i Åsane. Åsane har et fantastisk miljø og fantastiske trenere. Jeg føler virkelig at jeg utvikler meg der, sier 18-åringen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Wolfe har spilt fast på seniornivå i mange år. Som 15-åring i 5. divisjon for Bergen Nord. Som 16-åring i 4. divisjon for Bergen Nord. Som 17-åring i 3. divisjon for Bergen Nord og Brann 2. Og som 18-åring i 1. divisjon for Åsane. Jeg tipper han er typen som utvikler seg gjennom å spille mye. Han kan sikkert fortsette utviklingen med et halvt eller helt år i Åsane i 2021, i 1. divisjon.

Men det er stadig vekk 19-åringer som spiller fast for bra lag i eliteserien. Historien viser at Wolfe hele tiden tar et nytt nivå. Jeg er tilhenger av å rett og slett satse på ham som venstreback neste år.
Tren på langskudd

ZsoltKorcsmar

Quote from: Lasaron on December 18, 2020, 08:37:35 AMWolfe har spilt fast på seniornivå i mange år. Som 15-åring i 5. divisjon for Bergen Nord. Som 16-åring i 4. divisjon for Bergen Nord. Som 17-åring i 3. divisjon for Bergen Nord og Brann 2. Og som 18-åring i 1. divisjon for Åsane. Jeg tipper han er typen som utvikler seg gjennom å spille mye. Han kan sikkert fortsette utviklingen med et halvt eller helt år i Åsane i 2021, i 1. divisjon.

Men det er stadig vekk 19-åringer som spiller fast for bra lag i eliteserien. Historien viser at Wolfe hele tiden tar et nytt nivå. Jeg er tilhenger av å rett og slett satse på ham som venstreback neste år.

Helt enig. Mulig jeg tenker litt for nye som når jeg spiller FM, men foretrekker Wolfe og Blomberg på backene. Supert om vi klarer å lande Kalsaas også. Kalsaas og Wolfe har jo spilt både høyre og venstre back.
Da har vi Blomberg på høyre med Kalsaas og Wolfe som kniver om venstreback, samtidig som de kan gå inn på høyreback dersom Blomberg er ute.

Godt mulig det koster oss poeng på kort sikt, men har sett nok av Kristiansen, Teniste og Tveita. De tre sistnevnte har selvfølgelig rutinen, men nekter å tro at det er så skyhøye nivåforskjellen at det er forsvarlig å prioritere den type spillere fremfor så spennende talenter som vi har nå.

Mitt (kanskje naive) ønske for 2021:


                 Nyland/Bråtveit

Blomberg   Kolskogen  Löfgren  Wolfe


Realiteten:

                 
                    Opdal

Tveita    Forren   Amankwah   Kristiansen

Lasaron

Jeg tror ikke det er lurt å hente Kalsaas. Han er for skadeutsatt. Tveita som backup er bra, det.
Tren på langskudd

krakra

Kalsaas kan gjerne bli i Åsane og forhåpentligvis få kontroll over skadene. Da blir han bra.

ZsoltKorcsmar

Quote from: krakra on December 18, 2020, 14:35:55 PMKalsaas kan gjerne bli i Åsane og forhåpentligvis få kontroll over skadene. Da blir han bra.

Jo, men ser det helst på lån fra oss. Skeptisk til at han signerer for Åsane. Visst han signerer for Åsane nå, og gjør det så bra som han har vist glimtvis i det siste (Røssland har klokketro), så skjer det fort at andre klubber kommer på banen.

Husk at han er et eksepsjonelt talent, tidligere kåret til største talent i hordalandsfotballen. Bankers på landslag etc. Om han får kontroll på skader og slår ut i full blomst, så kommer klubber som Sarpsborg og Stabæk til å ligge langflate.

Hvorfor skal han da på død og liv velge oss? Kan fort bli en sak med flere interessenter som presser prisen opp, og en spiller som velger klubb med mer å vise til når det gjelder spillerutvikling.

Lasaron

Hvor mange som er blitt kåret til Hordalands største talent, har fått en god karierre?

Joda, Kalsaas kan bli god, han. Men det er ikke plass til ham hos oss. Vi har Blomberg og Tveita.
Tren på langskudd

Spelaren

Noen bruker to år på å slite benk i 4.div til de glimrer i Milano, mens andre skrytes opp i tenårene før de herjer bak kassaapparatet på Rema.
Gå av.

krakra

Hvis Brann faktisk klarer å bli en klubb som foredler unge, spennende spillere er det veldig lav risiko for at vi ikke skal klare å hente Kalsaas hvis han får en god utvikling. De fleste spillerne som har «glippet» fra Bergen er vel spillere Brann ikke har forsøkt (helhjertet) å hente?

Spillere i 20-årene på kontrakt med Brann skal konkurrere om en plass på laget. Det syns er et greit prinsipp. Å signere voksne spillere for å leie dem ut er ikke en god strategi.

Nixon

Må man ikke av og til stikke fingeren i jorden og si at "sorry, du har vært for mye skadet, nå har vi funnet en annen som vi satser på". For Brann kan jo ikke satse på både Blomberg og Kalsaas.
Rød makt på Hansa

krakra

Ikke når Tveita også skal være med iallefall, men det er jo mulig å la to unggutter konkurrere om samme plass.

Gulløl

Da er Brann allerede seks poeng på minus i 2021 sesongen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Men det er litt gøy med lidenskapen i Mjøndalen. Og en gang må jo statistikken snu.
Tren på langskudd

Spelaren

Det må no for pokker meg komme en seier mot de der snart. Selv Rosenborg får jo bank med jevne mellomrom nå...
Gå av.

Superjack

Når kommer terminlisten?

Er vel stor mulighet for at det blir lite til ingen treningskamper og ikke treningsleire i år. Men kanskje håp om at det kan utvides til mye flere tilskuere når forhåpentlig store eller alle i risikogrupper er vaksinert i løpet av vi ter og tidlig vår.
Brannsupporter.

Lasaron

Er det noen som vet når de begynner på trening igjen?
Tren på langskudd

gladiporno

Quote from: Lasaron on January 04, 2021, 15:21:05 PMEr det noen som vet når de begynner på trening igjen?

18. januar.

Lasaron

Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Superjack on January 02, 2021, 19:17:18 PMNår kommer terminlisten?

Er vel stor mulighet for at det blir lite til ingen treningskamper og ikke treningsleire i år.

Litt rart å gå inn i det nye året uten å ha noe å glede seg til med treningskamper i Vestlandshallen og kanskje også en tur til en treningskamp på bortebane. Det virker veldig lenge siden Brann spilte i Stockholm i midten av februar i fjor, og det var noe av det siste jeg gjorde av normale ting det året!:)
Rød makt på Hansa

gladiporno

Quote from: Nixon on January 05, 2021, 11:26:07 AM
Quote from: Superjack on January 02, 2021, 19:17:18 PMNår kommer terminlisten?

Er vel stor mulighet for at det blir lite til ingen treningskamper og ikke treningsleire i år.

Litt rart å gå inn i det nye året uten å ha noe å glede seg til med treningskamper i Vestlandshallen og kanskje også en tur til en treningskamp på bortebane. Det virker veldig lenge siden Brann spilte i Stockholm i midten av februar i fjor, og det var noe av det siste jeg gjorde av normale ting det året!:)

Det er planlagt treningskamper i Vestlandshallen. De må bare få de endelige bekreftelsene før de annonserer dette. Blir trolig kamper på slutten av måneden.

Nixon

Ja, regnet jo med at det ble jobbet med noe. Men det er vel tvilsomt om det blir åpnet for publikum allerede i slutten av denne måneden.
Rød makt på Hansa

SKBCPH

https://www.brann.no/nyheter/slik-blir-sesongoppkjoringen-i-2021

Planlagte treningskamper:

Onsdag 27. januar: Sotra SK i Vestlandshallen.

Onsdag 3. februar: Øygarden FK i Vestlandshallen.

Fredag 12. februar: Bodø/Glimt i Vestlandshallen.

Mandag 15. februar til fredag 26.februrar: Treningsleir i Bergen. 

Lørdag 6. mars: Viking FK i Stavanger.

Fredag 12. mars: Kristiansund BK på Varden Amfi.

Lørdag 20. mars: Sogndal på Fosshaugane Campus.

Søndag 28. mars: Åsane på Åsanes nye stadion.
- Vi har den treneren vi har.

Jose Arrogantio

Virker som et godt oppsett mot god motstand.

krakra

Treningsleir i Bergen faktisk?

Lasaron

Jeg lurer på om de fortsetter med kamptidspunktene de kjørte i fjor. Da startet alle kampene på hverdager i normal arbeidstid.
Tren på langskudd

Larsendos

Ingen som vet når terminlisten kommer?

Nixon

Quote from: Lasaron on January 05, 2021, 20:51:30 PMJeg lurer på om de fortsetter med kamptidspunktene de kjørte i fjor. Da startet alle kampene på hverdager i normal arbeidstid.

Sannsynligvis. Det er ikke mye ledige tider i Vestlandshallen, og da blir det nok kamper på dagtid. Kanskje kan kampen på Varden gå etter arbeidstid.

Men kunne man laget kampen i vinterferien i Stavanger til en happening? Det hadde vært morsomt å samlet mye folk der nede. Men det er vel kanskje ikke noe vits å tenke på det i disse koronatider.
Rød makt på Hansa

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Fint om noen som ser på direktesending, eller er til stede, kan si noe om hvem som er med og trener og litt sånn. Er Løfgren der eller ikke? Hvordan er det med Acosta? Virker Pedersen å være skadefri? Hvordan er formen til Forren? Er det noen juniorer med? Etc.
Tren på langskudd

Nixon

BT har en sak "Acosta har falt av" med bilde av en løpende Acosta.
Er formen dårlig igjen etter denne juleferien også?
Rød makt på Hansa

krakra

January 18, 2021, 13:32:34 PM #46 Last Edit: January 18, 2021, 13:40:17 PM by krakra
Acosta, Hustad, Barmen og Forren hadde sin egen løpeøkt sammen med Manu Torres. Farten virket ikke å være oppsiktsvekkende høy, men Acosta ble ganske lett fraløpt.

BT-gjengen mente at dette var ekstra løpstrening fordi de var i dårlig form, men en fullverdig teori er jo at disse har kropper med behov for litt ekstra oppvarming for intensiv fotball inne i Vestlandshallen.

ZsoltKorcsmar

Quote from: krakra on January 18, 2021, 13:32:34 PMAcosta, Hustad, Barmen og Forren hadde sin egen løpeøkt sammen med Manu Torres. Farten virket ikke å være oppsiktsvekkende høy, men Acosta ble ganske lett fraløpt.

BT-gjengen mente at dette var ekstra løpstrening fordi de var i dårlig form, men en fullverdig teori er jo at disse har kropper med behov for litt ekstra oppvarming for intensiv fotball inne i Vestlandshallen.


Visst det stemmer at dette er pga dårlig form etter ferie så blir jeg om mulig enda mer kritisk til Forren.

Han har messet i media om at kroppen er bedre enn på lange tider, at han er så god at han fortjener ny kontrakt og lønnsøkning etc.

Visst takken for lønnsøkningen er å proppe i seg bacon-snacks hele juleferien slik at han stiller dvask til oppkjøring så bekrefter det bare tabben ved å gi ny kontrakt.

Acosta er vel heller ingen reell kandidat slik jeg leser KI. Det positive da blir jo at Kolskogen muligens får noen ekstra minutter i år.

kabelmann

Mulig det var en spøk fra Ballspark-gjengen, da jeg kunne hørte på sendingen, ikke så på, men ifølge dem var Barmen hare.

Begge Molde-guttene, Forren og Hustad påstod de hadde pulsklokkeproblemer i ferien, og at det var grunnen til at Torres trodde de hadde trent mindre enn de skulle.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

https://www.tv2.no/sport/11893209/

Brann planlegger for 5000 tilskuere til sesongstart, og håper på full kapasitet i løpet av sesongen.
Rød makt på Hansa

Go Up