• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Mathias Knutsen Rasmussen

Started by Kagain, September 30, 2020, 16:10:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ostraume

Når han selv vet bedre enn den fysiske treneren hva som kreves av fysisk trening så må han jo ha en glimrende fremtid som fysisk trener. Dersom han derimot skal satse som fotballspiller er det nok smart å lytte til de rundt han med ekspertkunnskap på sine områder.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

esp123

Klønete uttalelser fra Rasmussen, men jeg håper han kommer seg i god nok form. Fyren har absolutt gode ferdigheter som Brann trenger. Han tilfører noe helt annet når det gjelder kreativitet og rekkevidde i pasninger (og skudd) enn de andre midtbanespillerne. Uten han er det ganske grått.

Og så er han også venstrefot og slår god dødballer.

gladiporno

Rasmussen er tidvis fantastisk på trening, og jeg husker at han var sykt god i enkelte kamper som Start-spiller. Det er ikke vanskelig å se talentet, men jeg har sjelden sett en spiller jukse så mye på returløp som det Rasmussen gjorde i fjor høst. Tror faktisk at selv Kvisen jobbet mer. Hvilken fysisk forfatning han er i nå, er vanskelig å si. Må nesten se ham i en hel omgang i hvert fall for å vurdere.

haak

Bruk Taylor som spiss. Den eneste som skårer mål for oss.
Rasmussen bør være et godt alternativ som hengende bak Taylor.

Churchill

Brukbar ide. Jeg er villig til å forsøke det meste for å få bamba ut av laget. Mannen er jo talentløs.
...we shall never surrender.

Gulløl

May 06, 2021, 13:08:21 PM #55 Last Edit: May 06, 2021, 13:12:38 PM by Gulløl
Quote from: haak on May 06, 2021, 12:21:12 PMBruk Taylor som spiss. Den eneste som skårer mål for oss.
Rasmussen bør være et godt alternativ som hengende bak Taylor.
Ikke dum den idéen. Kan bli høstens konstellasjon der fremme når Bamba har tatt neste steg til bunnstriden på andre nivå i Tyrkia(med høyst variable lønnsutbetalinger) og Rasmussen har løpt et par måneder til så han har spydd ørten ganger.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Billy Elliott

May 06, 2021, 13:25:03 PM #56 Last Edit: May 06, 2021, 13:29:18 PM by Billy Elliott
Synes ikke Rasmussen skal sages for de disse uttalelsene. De kuleste spillerne gjennom Brann-historien har stort sett også vært de samme spillerne som har hatet den fysiske treningen mest.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Quote from: Billy Elliott on May 06, 2021, 13:25:03 PMSynes ikke Rasmussen skal sages for de disse uttalelsene. De kuleste spillerne gjennom Brann-historien har stort sett også vært de samme spillerne som har hatet den fysiske treningen mest.

Sant nok. Men ingen av disse har vært kule på benken. De har prestert på tross av litt ymse fysisk form. Og de har hatt en personlighet som har gitt de litt ekstra å gå på. Tror mange bergensere ikke hadde klart å peke Rasmussen ut i en lineup...
Rød makt på Hansa!

krakra

Dette intervjuet er i alle fall ikke spesielt kult eller sjarmerende. Han er en gøyal spillertype, men jeg tviler på at han får noe fritak fra løpskravene.

Finfin respons

Synes saken virker litt konstruert, særlig BT sin versjon som har overskriften "angrep på trener" bakt inn i seg.

Det kan nok tenkes at han ikke er noe særlig langt unna fysisk, og at Kåres påstand var litt "dagens løpetall" og at det egentlige/egentligste problemet med spilletiden hans er at Brann ikke skal spille med 2 indreløpere likevel?
Kanskje.

Giles

Hvorfor ikke høre litt på Rasmussen? Kamptrening og tillit er helt vesentlig for å se bra ut i kamp.
Rasmussen har kvaliteter som burde dyrkes.

Kagain

Quote from: Billy Elliott on May 06, 2021, 13:25:03 PMSynes ikke Rasmussen skal sages for de disse uttalelsene. De kuleste spillerne gjennom Brann-historien har stort sett også vært de samme spillerne som har hatet den fysiske treningen mest.

Ser ikke bort fra at Rasmussen også kan være kul. Men jeg vil risikere en helt vill påstand. De kuleste spillerne i Brann-historien var ikke de kuleste fordi at de hatet fysisk trening, men fordi de hadde en spesiell personlighet.

La oss begynne med den av de som antageligvis var best trent:

Paul Scharner - Hårstil, utsagn, etc. gjorde at han var (og er) en kul type.

Midt på treningstreet:

Torstein Helstad - Avslappet fyr. Mest kul fordi at han scorte absurd med mål,

Azar Karadas - Leder på banen, en makker for Kvisen når han gjorde sprell. Så ut til å skape stemning i garderoben før han forlot Brann for første gang. Fikk ikke helt det samme inntrykket andre gangen han var tilbake. Kan hende han da hadde blitt mer profesjonell eller han hadde ikke noen som trigget han slik Kvisen en gang gjorde.

De med litt mer ymse treningsinnsats:

Charlie Miller - En utsøkt tekniker som brakte med seg noe utypisk for norske spillere, men antageligvis mer vanlig der borte i Storbritannia med innstillingen til livet. Ta noen øl, nyt livet. Også en personlighet.

Kvisen - Humoristisk fyr, jovial kar som så ut til å skape stemning i garderoben. En slags teambuilder uten de frustrerende elementene som vanligvis følger med teambuilding.

Case in point

Når det gjelder Rasmussen så har han så langt ikke vist prov på store ferdigheter i Brann-drakten, ei heller fremstår han som en skøyer og en stemningsskaper i garderoben. Han har i det store og hele fremstått ganske nøytral slik jeg ser det. Om han  begynner å vise noe av det som gjorde han aktuell for det store utland tror jeg at man fort kan bli mer tilgivende for utsagn slik som de som BT prøver å skape drama av nå. 

esp123

Nå er ikke jeg noen fysisk trener (og vi får ikke veldig mye informasjon i BAs artikkel), men hvis det stemmer at Brann måler fysisk form utifra hvor mange meter en spiller løper så er jeg egentlig litt bekymret. Og jeg er skeptisk til at man bygger fotballspesifikk fysisk form ved å løpe langt. Fotball handler vel om korte, intensive spurter. Og det er ikke nødvendigvis det laget som løper mest som vinner, det handler om løpe riktig!

Her er et eksempel fra et litt høyere nivå:

https://www.espn.com/soccer/manchester-city/story/4286206/manchester-city-manager-guardiola-tells-players-to-stop-running-in-training


Etter å ha lest intervju så må jo det sies at det må være lov å være uenig. Og jeg tror nok BA gjør saken mer dramatisk enn den er. Så lenge Rasmussen faktisk gjør jobben han blir satt til på trening, så ser jeg ikke store problemer med et slikt intervju. Fasit får vi uansett når sesongen starter, så lenge han presterer er jeg fornøyd.

 Jeg syns ihvertfall Rasmussen så veldig bra ut da han kom innpå mot Sandnes ULF, og han greide å skape en stor sjanse med en fin prestasjon på den korte tiden han spilte mot Åsane.

krakra

May 24, 2021, 20:47:32 PM #63 Last Edit: May 24, 2021, 20:53:48 PM by krakra
Begynner å gjøre seg fortjent til noen stjernenykker nå, men lurer på om han ikke hadde rett i den lille uenigheten med KI.

Fantastisk å se ham i dag. Roter litt, men mye av det han gjør har høy klasse. Gode crossere, og noen lekre skjulte pasninger. Han slår presise, konstruktive pasninger i bevegelse. Den stikkeren til Taylor etter at han hadde brutt en dårlig touch og kjørt en full spurt fra egen banehalvdel var helt nydelig. Blir en helt annen dimensjon når en spiller kan slå slike stikker i så stor fart. Sjansen han får rett etter 1-0 der han vender av to Glimt-spillere, fører ballen 20 meter og skyter fra 18 meter er også pent å se på. Hadde medspillerne hans vært litt mer på hugget så kunne kanskje en av dem puttet returen.

Lasaron

Han hadde kanskje godt av den lille utblåsningen i avisen. Mye positivt i dag.
Tren på langskudd

Gulløl

Pedersen får noe å bryne seg på for å ta tilbake plassen fra Rasmussen. Og Horn Myhre som forlater Engen for å helst spille i denne posisjonen skal også få merke konkurransen. Men begge kan spille indreløpere, plasser som det nok blir behov for å rullere en del på siden posisjonene er så løpsintensive. Rasmussen har virkelig playmaker potensiale.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Churchill

Rasmussen er virkelig klasse i den posisjonen!Virkelig en positiv overraskelse. Fortsetter han det gode spillet er plassen hans. FHM finner vi nok alltids rom for mens dansken gjerne kan komme innpå dann pg vann.
...we shall never surrender.

Nixon

Merkverdig oppsving etter å nærmest ikke fått spille i oppkjøringen. Det som kunne toppet det var at Brann aktivt hadde prøvd å selge fyren i vinter.
Rød makt på Hansa!

Corran

Quote from: Nixon on May 25, 2021, 05:56:18 AMMerkverdig oppsving etter å nærmest ikke fått spille i oppkjøringen. Det som kunne toppet det var at Brann aktivt hadde prøvd å selge fyren i vinter.
Er vel en av to ting, eller kombinasjonen av disse som er skjedd her.
Rasmussen hadde en utblåsning. Trenere snakket med ham og det var nok for å gi ham selvtilliten han trengte og/eller han har trent mer på de tingene de sa de savnet fra ham.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

SKBCPH

Rasmussen var en meget god spiller i Start og i den første perioden i FCN, så jeg har aldri tvilt på at han kom til å slå tilbake, men er imponert over hvor raskt det har gått. Synes midtbanen begynner å se solid ut nå når FHM kommer i tillegg.
- Vi har den treneren vi har.

Giles

FHM kan være en ballsikker indreløper. Strand kaver for mye om mangler ro og presisjon i pasningsspillet. Det fører til alt for mange balltap særlig når ballen nettopp er vunnet.

Corran

Problemet med de to indreløperne i dag er at de jobber utrolig bra men det er lite sluttprodukt.
Den siste pasningen sitter nesten eller avslutningen er nesten.
Dette var problemet til Skaanes før han dro til Start og.
Jeg mener det er plass til en av dem på banen om gangen og pr nå er det Skaanes som har den plassen. Når Myhre kommer bør han vise seg god nok til å ta den andre plassen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

haak

May 30, 2021, 20:26:54 PM #72 Last Edit: May 30, 2021, 20:52:51 PM by haak
Rasmussen er for meg en stor overraskelse.
Er mye mer enn bare gode pasninger og vinner mange dueller på midten idag.

Lasaron

Ja, etter at han fikk den sentrale, har han imponert meg også. Han er ikke spesielt duellsvak, noe jeg trodde han var. Virker flink til å lese spillet og har en del ballvinninger på det.
Tren på langskudd

Superjack

Har vikaren fått jobben fast? Jeg håper det. For laget får mye mer å spille på fremover med Mathias enn med Dansken.
Og dette Brannlaget er ikke satt opp for å gå for å vinne med å slippe inn færre mål enn motstanderen, her er det å gå for å score flere enn motstanderen.

Gøy å følge med denne Mathias på
banen.
Brannsupporter.

pidre

Veldig bra, kan vise seg som et kupp!
Saludar a los monos!

krakra

Rasmussen var god defensivt i dag. Vant både dueller, og brøt pasninger. Han virker jo nesten litt rask i denne rollen. Veldig kvikk i alle fall. Jeg syns ikke Pedersen er i nærheten. Kan ikke se for meg at han tar denne plassen fra Rasmussen. I dag var jo indreløperne bra også, så spørs om det er plass til kapteinen.

Corran

Ser heller ikke Pedersen komme inn for Rasmussen og hadde LAN vært trener så hadde jeg vært sikker på at det kom til å skje. Ikke så mye med KI men likefult frykter jeg det.
Det er jo også mangler defensivt og de mangler en sjef. Eg synes ikkje Pedersen er den som fyller de to kriteriene på bekostning av Rasmussen

Og hvor plasseres Gerson, Sane og Horn Myhre?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Blir i alle fall en lang vei inn for mannen med den lange kontrakten.

fortune

Du tenker på den lyshårede midtspissen?
First is first, second is nothing

Lasaron

Barmen kan ha mange gode kamper igjen, han. En fin squad-spiller. I går vant han noen hodedueller og tok et par baller ned på brystet og fordelte videre. Ikke ille.
Tren på langskudd

Corran

Barmen er en spiller som har skuffet meg stort i år, men likevel en viktig spiller i troppen.
Så lenge han har avfunnet seg med at andre spillere blir prioritert i satsning så er han en perfekt squad spiller.
Brer humør i troppen, har erfaringer som kan komme spesielt de unge spillerne tilgode f.eks det å være skyteskive hos supportere og media.


In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ostraume

Barmen har vist bra nivå som indreløper. Litt rart at Kåre mer eller mindre har avskiltet han i den rollen.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

KI har nok ikke avskiltet ham, men heller vinglet. Både mellom formasjoner, og hvordan bruke Barmen. Dette samtidig med at Barmen selv har vært inne i en litt dårlig periode.
Tren på langskudd

Nixon

Men var ikke Barmens glansdager som indreløper under et annet spillemønster der han kanskje mest av alt var et oppspillspunkt med lange baller frem?
Rød makt på Hansa!

ostraume

Njo....han var jo oppspillspunkt, men han funket jo også bra i den spillende delen av spillet der fremme, og var god til å komme seg på løp inn i boksen.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Churchill

Rasmussen! Der tror jeg vi har skutt gull. Han har utvilsomt gjort den sentrale midtbaneplassen til sin. Sane og Gerson tror jeg kommer til å bruk for i midtforsvaret og som backup på midten. Felix som indreløper. Pedersen sine dager tror jeg er talte.
...we shall never surrender.

krakra

Rasmussen har fått beskjed om at han kan finne seg ny klubb. Dette må vel ha en sammenheng med nachspielet og utblåsingen til Horneland?

Sportslig er det jo en rar avgjørelse.

Pyton

Merkelig at det kom nå, Horneland ramset han opp som spiss alternativ så sent som i dag????

baggenGBG

Quote from: Pyton on August 26, 2021, 14:05:06 PMMerkelig at det kom nå, Horneland ramset han opp som spiss alternativ så sent som i dag????

vanskelig å tro at det kan ha andre grunner enn nachspielet og hvordan han har taklet det etterpå

krakra

Da bør vel Pedersen og Heltne Nilsen få samme beskjed etter hvert?

SKBCPH

https://www.tv2.no/sport/14188231/

TV2 sier at det er på grunn av uttalelsene i et upublisert intervju med TV2 i går, der han sa at han følte et press fra klubben mot spillerne om å gu ut med listen over nachspiel-deltakere. Det virker veldig strengt.
- Vi har den treneren vi har.

krakra

Quote from: SKBCPH on August 26, 2021, 14:08:26 PMhttps://www.tv2.no/sport/14188231/

TV2 sier at det er på grunn av uttalelsene i et upublisert intervju med TV2 i går, der han sa at han følte et press fra klubben mot spillerne om å gu ut med listen over nachspiel-deltakere. Det virker veldig strengt.
Det syns jeg ikke. Det ville i så fall vært tredje gangen har går ut som en totalidiot i denne saken. Det får være grenser.

Merk at han ikke er sparket, men han er uønsket med videre. Som jeg skjønner godt.

SKBCPH

Hva kritikkverdig er det han har sagt egentlig? Må ærlig innrømme at jeg ikke kan huske å ha reagert på noe.
- Vi har den treneren vi har.

Lasaron

Ah. Da er det grunn til å tro at Rasmussen ikke spiller en konstruktiv rolle i å få ryddet opp og få god stemning i spillergruppen igjen. Er det riktig forstått?
Tren på langskudd

SKBCPH

Okei, ser hva du har skrevet i en annen tråd. Er vel villig til å akseptere at det ikke er helt heldige kommentarer. Synd, har vært en av de beste for oss i år.
- Vi har den treneren vi har.

krakra

Quote from: SKBCPH on August 26, 2021, 14:16:09 PMHva kritikkverdig er det han har sagt egentlig? Må ærlig innrømme at jeg ikke kan huske å ha reagert på noe.
Alle tre uttalelsene er jo illojale. Og uintelligente.

Det er liksom greit å slumpe ut en uheldig uttalelse, kanskje to. Men jeg regner med at han ble kraftig irrettesatt etter i hvert fall nummer to. Så når han da slumper utpå igjen nesten på direkte så skjønner jeg at de ikke gidder.

De skal jo bygge kultur her. Og vil vel ikke ha folk som ikke er i stand til å skjønne alvoret.

pidre

Sportslig har han ikkje levert, så det synes eg er greit - ikkje eit merkbart tap. Selvølgelig er han ein veldig god fotballspiller, med veldig bra teknikk og ro med ball, men så har han også mangler. Tenk, hadde han hatt løpskapasiteten til Skaanes og innstillinga til sønnen.   

Han har jo uttalt seg mildt sagt stupid til media om fylleskandalen, så kan godt forstå at han må gå.   
Saludar a los monos!

SKBCPH

Quote from: krakra on August 26, 2021, 14:18:33 PM
Quote from: SKBCPH on August 26, 2021, 14:16:09 PMHva kritikkverdig er det han har sagt egentlig? Må ærlig innrømme at jeg ikke kan huske å ha reagert på noe.
Alle tre uttalelsene er jo illojale. Og uintelligente.

Det er liksom greit å slumpe ut en uheldig uttalelse, kanskje to. Men jeg regner med at han ble kraftig irrettesatt etter i hvert fall nummer to. Så når han da slumper utpå igjen nesten på direkte så skjønner jeg at de ikke gidder.

De skal jo bygge kultur her. Og vil vel ikke ha folk som ikke er i stand til å skjønne alvoret.

Ja, fair nok. Sånn sett litt befriende fra Branns side, no more bullshit. La oss håpe det bærer frukter.
- Vi har den treneren vi har.

Lasaron

Dette er jo nok et kraftig signal på at Brann mener alvor med å rydde opp.
Tren på langskudd

Go Up