• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00

Started by Nixon, October 21, 2018, 21:38:16 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Dette kommer til å bli årets kamp! Såpass mye årets kamp at jeg egentlig ikke har lyst til å gå, men det er vel ikke noe alternativ til syvende og sist.

Det store spørsmålet blir hvordan Nilsen skal komponere midtbanen. Hvem skal erstatte Haugen?
Rød makt på Hansa

Finfin respons

Vel, Haugens tiltenkte erstatter Ordagic spiller fremdeles i klubben i følge Bergersen.

Jeg ville gått for Barmen. Og så finne en erstatter for Barmen, om det gir mening.
Kanskje.

Lasaron

Noen som har oversikt over skadesituasjonen til Rosenborg?
Tren på langskudd

Elfakiri

Barmen i Haugen sin rolle. Blir vel fort Orry som kommer inn?
I don't think you can the rules! - Mons Ivar Mjelde.

Corran

Er vel 3 alternativer til Haugen om det skal byttes direkte og det er Orry, Vega og Ordagic
Dvs Braaten kan vel også brukes der.
Tror pr i dag mest på at Orry kommer inn
Men det er også mulig å sette RYJ i den rollen og ta fram Acosta eller Rismark Eggen i dm rollen
Orry eller Barmen kan jo også ta dm rollen men det håper jeg ikke skjer
Personlig ville jeg gjerne se Vega i den rollen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

SeLyren

Braaten inn for Haugen. Gilli og Koomson på kant. Og seff Bamba på topp.

ACHTUNG

Barmen er viktigere enn Haugen, jeg tror det kommer til å gå helt fint uten Fredrik mot RBK, kommende søndag.

Nixon

Laget gir seg ikke helt seg selv denne gangen. Tipper Bamba starter på topp. Og at Larsen kommer inn på midtbanen. Men tipper det vil være jevnt mellom Braaten og Gilli på venstrekanten, og Barnebarnet og Acosta på stopperplass. Kanskje vil også Kristiansen melde seg på i kampen om venstrebacken.
Rød makt på Hansa

Lidenskapen

Jeg har partoutkort selv, men dersom noen skulle ha en bill til overs på store stå så kjøper jeg gjerne. send gjerne en sms på 90538233 dersom du har!
Jeg er en tiger, jeg er en løve. For å bli konge må du jobbe som en slave. I dag jobbet jeg som en slave, derfor ble jeg konge.
Toni Nhleko: ^^Strandløve^^

Superjack

Orry inn for Haugen. Alternativt RYJ for Haugen, Barmen for Haugen og Orry for Barmen
Brannsupporter.

ACHTUNG

Det positive med seieren på Nadderud, er at LAN tør å kjøre en ny ellever og at han suksess. Det kan føre til at han både nå i høst og til neste år, kommer til å rullere mer på laget og la flere spillere få mer spilletid og kamper fra start. Jeg tror de som blir med mot RBK kommer til å levere, uansett, men det skader ikke å kjøre den presumtivt beste elleveren fra start. Dvs denne:


Radlinger

Teniste  Vito  Acosta  Grøgaard

Barmen   Yttergaard  Orry

Komsoon  Bamba  Braaten

Jeg tror også det kunne fungert med denne:

Radlinger

Teniste  Vito  Acosta  Grøgaard

Barmen   Yttergaard  Orry

Gilli  Bamba  Braaten


Jeg ville også vurdert Ordagic fremfor Orry, men det blir nok mer ut i fra mitt eget ønske, det blir neppe realitet.

Lasaron

Grøgaard har ikke vært en åpenbaring så langt.
Tren på langskudd

Finfin respons

Ligge lavt i rammen og kontre? Orry, og Gilli på kant
Da capo høytrykk? Skålevik på topp
Kraft og poling? Azar fra start, hkj på kanten.
Jakten på mellomrommet? Ordagic faktisk.
Kreativ fest? Vega for haugen, Marengo på venstre. Ruben.

Noen som vet noe om Marengo er tilbake?

Motspill?
Rosenborg har ikke et kollektiv som fungerer knirkefritt for tiden. Lsk kjempet dem ut av kampen. Det kan vi også gjøre.
Kanskje.

SeLyren

Quote from: Lasaron on October 22, 2018, 09:31:11 AMGrøgaard har ikke vært en åpenbaring så langt.
Han er direkte dårlig. Et klart steg ned i forhold til Kristiansen!

ACHTUNG

Grøgaard dårlig? Hva er det som feiler dere? Kristiansen er pr idag bare marginalt bedre, men Kragerøgutten tar store steg, jevnlig. God spiller.

Lasaron

Enten Radlinger eller Pettersen spiller, og spill med Rismark i steder for Acosta, gå for denne taktikken: Ballbesittelse. Husker dere hvordan Brann eide ballen i bortekampen? Sett derfor Ordagic inn for Haugen, eventuelt Braaten ned. Ikke Orry. Bamba, ikke Johansen.
Tren på langskudd

SeLyren

Grøgaard er livredd for å gjøre feil. Spiller ballen konsekvent bakover og bidrar skjeldent eller aldri offensivt. Defensivt er han heller ikke spesielt skarp hvor han kan rundes lett og plasserer seg dårlig. På målet til Boli i går, var ikke Grøgaard obs i det hele tatt. Han låg helt inntil Rismark og hadde null oversikt over motspilleren.
I går var uansett en helt grei kamp av Grøgaard, men han har hatt nok av svake kamper der han har vært rundingsbøye.

Kristiansen var på ingen måte en favoritt hos meg heller, og han har gjort nok av dumme ting defensivt, men visst vi sammenligner de to spillerene er Grøgaard helt klart et steg tilbake. Ihvertfall i min bok...

Lasaron

Jeg syns Grøgaard bidrar ok positivt, deler ikke den beskrivelsen. Men han har skuffet defensivt.
Tren på langskudd

Ninja-Bob

Kva med Barmen som anker, det gjorde han med bravur på Lerkendal i fjor, Orry inn for Barmen som venstre indreløper og Ruben inn for Haugen som høgre indreløper? Eventuelt bytte side på Orry og RYJ, om det passar bedre for venstrefoten til RYJ.

Finfin respons

Radlinger er også i spill.
Jeg må bare si jeg holder en knapp på skuddstopperen Pettersen altså. Men tja, hvis Vito er ute vet jeg ikke hvor mye frispilling jeg vil ha der bak i den bakre sekseren.

Dette må være det vanskeligste laguttaket i hele år.
Kanskje.

Lasaron

Totalt sett, over fire kamper, har ikke 19-åringen gjort seg bort. Det er en hel rekke målforsøk han har avverget som Radlinger aldri hadde tatt. Så vet vi ikke nøyaktig hvor mye kampbildet hadde vært annerledes om vi hadde hatt Radlingers fotarbeid. Pettersen har iallfall vist at han ikke er hjelpeløs der. Han er bedre enn Piotr med beina, for eksempel.
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Ninja-Bob on October 22, 2018, 15:10:15 PMKva med Barmen som anker, det gjorde han med bravur på Lerkendal i fjor, Orry inn for Barmen som venstre indreløper og Ruben inn for Haugen som høgre indreløper? Eventuelt bytte side på Orry og RYJ, om det passar bedre for venstrefoten til RYJ.

Har allerede foreslått den varianten, så det så. 🤪 Men ja, jeg tror den kunne virket meget bra. Orry og Barmen ville ikke være ille på dødball og innkast heller.
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Lasaron on October 22, 2018, 17:21:52 PMDet er en hel rekke målforsøk han har avverget som Radlinger aldri hadde tatt.

En hel rekke? I så fall bør Pettersen være bankers resten av sesongen.
Rød makt på Hansa

Nixon

Forøvrig liker jeg ikke fokuset på sykdom, skader, midtukekamp, slapp Bendtner og gudene vet hvilke negative signaler som kommer oppe fra bartebyen. Brann gjør seg best som underdog.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Quote from: Nixon on October 22, 2018, 19:18:29 PM
Quote from: Lasaron on October 22, 2018, 17:21:52 PMDet er en hel rekke målforsøk han har avverget som Radlinger aldri hadde tatt.

En hel rekke? I så fall bør Pettersen være bankers resten av sesongen.

Ja, la oss diskutere den. Hva er en hel rekke? I alle fire kampene har jeg fått tanken om at "den hadde ikke Radlinger tatt" når Pettersen har reddet. I noen av dem har jeg fått det minst to ganger. Altså 5-8 ganger. Kanskje. Er det en hel rekke? Eller tok jeg munnen for full?

Så kan jeg selvsagt ikke vite om Radlinger hadde tatt noen av dem likevel. Jeg synser. Hva tror du, da?
Tren på langskudd

Nixon

For det første fremstår ikke dette som synsing, men som en påstand og konklusjon. Og jeg svarer naturlig nok ut fra det.

Opp til åtte ganger på fire kamper kan karakteriseres som en rekke med tanke på at en keeper ikke har så mange redninger av det kaliberet i løpet av en kamp. I bunn og grunn er det jo en oppsiktsvekkende forskjell i kvalitet dersom man tenker på det. Og dersom du mener dette bør jo du velge Pettersen ti av ti ganger.

Jeg tror ikke dette er i nærheten. Samuel sitt rykte har blitt skjemmet av en del alvorlige feil, så folk glemmer at han har vist god rekkevidde og hatt en del gode redninger han også. Jeg tenker at ingen av redningene til Pettersen hadde vært umulig å ta for Samuel. Om han hadde gjort det får vi aldri vite, men jeg er ikke med på "hadde aldri tatt".
Rød makt på Hansa

ostraume

Pettersen har ikke akkurat vært stødig heller, det er noen grove feil mot Stabæk. Få inn Rablinger. Spiss i mål!
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Spelaren

Hadde Pettersens innsats vært like god på 22 kamper hadde eg foretrukket ham. Men fire kamper er ingenting å trekke store konklusjoner av utenom at han er en god nok andrekeeper når det trengs.
Gå av.

ACHTUNG

Mot RBK på dødballer, foretrekker jeg Radlinger. Raddis viste også progresjon før skaden, på skudd. Det mest behagelig hadde egentlig vært om Radlinger trenger mer tid på å bli fullstendig restiturert, for da slipper man noen diskusjon, da må man bare gå for MP. (i og med at man ikke vet hvor Radlinger befinner seg akkurat nå, på kvalitet)

ACHTUNG

Jeg håper på følgende lag mot RBK:


Radlinger

Teniste  Acosta  Vito  Kristiansen

Barmen  Yttergaard  Vega

Gilli      Bamba    Braaten

Benk: Ordagic, Orry, Komsoon, Skålevik, Grøgaard, MP.

Lasaron

Quote from: Nixon on October 22, 2018, 20:46:35 PMFor det første fremstår ikke dette som synsing, men som en påstand og konklusjon. Og jeg svarer naturlig nok ut fra det.

Opp til åtte ganger på fire kamper kan karakteriseres som en rekke med tanke på at en keeper ikke har så mange redninger av det kaliberet i løpet av en kamp. I bunn og grunn er det jo en oppsiktsvekkende forskjell i kvalitet dersom man tenker på det. Og dersom du mener dette bør jo du velge Pettersen ti av ti ganger.

Jeg tror ikke dette er i nærheten. Samuel sitt rykte har blitt skjemmet av en del alvorlige feil, så folk glemmer at han har vist god rekkevidde og hatt en del gode redninger han også. Jeg tenker at ingen av redningene til Pettersen hadde vært umulig å ta for Samuel. Om han hadde gjort det får vi aldri vite, men jeg er ikke med på "hadde aldri tatt".

ok
Tren på langskudd

Giles

Radlinger
Teniste, Vito, Acosta, Kristiansen
Gilli,Barmen,Braaten
Vega, Bamba, Koomson

gladiporno

Med mindre alt det Lars Arne Nilsen sa før og etter kampen mot Stabæk bare villedende bullshit, bommet han totalt i forhåndsanalysen av motstanderen. Han begrunnet laguttaket med at han trodde Stabæk, som var avhengig av å vinne, skulle legge seg ned hjemme mot et Brann-lag ute av form. Stabæk har ingen nær historie med å legge seg ned hjemme mot noen lag, så hvordan han kom til den konklusjonen må jo gudene vite. Litt urovekkende er det mtp søndagens kamp. 

Finfin respons

Å spille rar fotball for å ødelegge motstanders motspill er også et motspill. Men det krever mot.
Kanskje.

ACHTUNG

Quote from: Giles on October 23, 2018, 21:18:08 PMRadlinger
Teniste, Vito, Acosta, Kristiansen
Gilli,Barmen,Braaten
Vega, Bamba, Koomson

Er du alvorlig?

Corran

Quote from: gladiporno on October 23, 2018, 22:56:12 PMMed mindre alt det Lars Arne Nilsen sa før og etter kampen mot Stabæk bare villedende bullshit, bommet han totalt i forhåndsanalysen av motstanderen. Han begrunnet laguttaket med at han trodde Stabæk, som var avhengig av å vinne, skulle legge seg ned hjemme mot et Brann-lag ute av form. Stabæk har ingen nær historie med å legge seg ned hjemme mot noen lag, så hvordan han kom til den konklusjonen må jo gudene vite. Litt urovekkende er det mtp søndagens kamp. 
Med mindre at han regnet med at slik formen til Brann er for tiden som var det store sjanser for å komme under med et mål så da var laget klart til snuoperasjonen uten for mange bytter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Leffen

La oss si det er 1-1 etter 70 min. Da er jeg veldig spent på hva LAN gjør. Hans modus operandi er å sikre uavgjort og satse på at vi tar inn to poeng i andre kamper. Men håper virkelig at vi tar noen sjanser. La det briste eller bære!


Tror:

Pettersen

Teniste-Acosta-Wormgoor-Grøgaard

Orry-RYG-Barmen

Gilbert-Bamba-Gilli

Håper:

Radlinger

Teniste-Acosta-Wormgoor-Kristiansen

Orry-RYG-Barmen

Braaten-Bamba-Vega

Nixon

Quote from: Leffen on October 24, 2018, 11:11:35 AMog satse på at vi tar inn to poeng i andre kamper.

Vi må i så fall ta inn tre poeng med tanke på at de har mye bedre målforskjell enn det vi har.
Rød makt på Hansa

Kagain

Er det redselen for RBK sin fart som gjør at dere ikke har tatt med BarneBarnet i deres foreslåtte oppstillinger, eller er det noe annet som gjør at han ikke er med som jeg ikke har fått med meg (skader, karantener, spilt horribel kamp)?

Giles

Quote from: ACHTUNG on October 24, 2018, 09:28:50 AM
Quote from: Giles on October 23, 2018, 21:18:08 PMRadlinger
Teniste, Vito, Acosta, Kristiansen
Gilli,Barmen,Braaten
Vega, Bamba, Koomson

Er du alvorlig?
Absolutt, tempo er en nøkkelfaktor sammen med offensiv trussel.

Leffen

Quote from: Kagain on October 24, 2018, 17:11:26 PMEr det redselen for RBK sin fart som gjør at dere ikke har tatt med BarneBarnet i deres foreslåtte oppstillinger, eller er det noe annet som gjør at han ikke er med som jeg ikke har fått med meg (skader, karantener, spilt horribel kamp)?

Acosta og Wormgoor kjenner hverandre godt. Synes førsteomgangen mot Stabæk bar prov om lite samhandling mellom Eggen og Vito. Med han får man jo en stopper som gladelig går med ballen opp i banen, men synes posisjoneringen hans var ganske off i den kampen.

osoerli

Kven skal erstatte dødballfoten til Haugen?
Vega og Grøgaard kan slå cornere og dødballer på innlegg.  Vega kan nok skru dødballer over muren mot mål frå like utanfor 16m.  Kanskje Vito også? Er det andre?  Har Ruben2 dødballfot?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

SeLyren

RyJ er vel en naturlig dødballtaker når Haugen er ute. Når det gjelder laguttaket så er ikke LAN kjent for å gjøre store forandringer. Orry erstatter Haugen og Acosta går inn igjen på laget. Visst det ikke er en spesiell grunn til at han (Acosta) ikke har vært med fra start i det siste. Braaten Vs Gilli er det mest usikre. Braaten i slag er flere hakk over Gilli, mens Gilli er nok jevnere i prestasjonene.

Eg kjenner eg begynner å bli nervøs allerede, det blir et helvettes rotterace.

Billy Elliott

Quote from: osoerli on October 25, 2018, 00:15:45 AMKven skal erstatte dødballfoten til Haugen?

Koomson tar nok hjørnesparkene. Vil tro Vito tar over frisparkene som skal skytes mot mål.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Rossi


Quote from: SeLyren on October 25, 2018, 08:08:15 AMRyJ er vel en naturlig dødballtaker når Haugen er ute. Når det gjelder laguttaket så er ikke LAN kjent for å gjøre store forandringer. Orry erstatter Haugen og Acosta går inn igjen på laget. Visst det ikke er en spesiell grunn til at han (Acosta) ikke har vært med fra start i det siste. Braaten Vs Gilli er det mest usikre. Braaten i slag er flere hakk over Gilli, mens Gilli er nok jevnere i prestasjonene.


Enig i de meste, men tenker barnebarnet blir foretrukket fremfor Acosta.

Kan Braathen bli jokeren i gullkampen?
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

ACHTUNG

October 25, 2018, 09:46:23 AM #45 Last Edit: October 25, 2018, 20:15:08 PM by ACHTUNG
Braaten imponerte meg VOLDSOMT i 2 omgang på Nadderud. Han var helt ute av det i første, mottakene stemte ikke i det hele tatt, men det skjedde noe med både ham og laget i andre. Braaten har noe Kvisvik-beroligende over seg, med det at han viser at fotball er gøy, selv om det er alvorlig nok. Jeg tror han allerede nå er på det samme nivået han var, da han var på sitt beste ifjor og da var han en av landets beste. Dersom han er med for fullt i de fire siste, samt at han ikke merker noe til muskelproblemene i leggene, da bør det borge for en ny 1-årskontrakt på Daniel. Både pga at han er god nok, men også pga at Vega og Marengo etter alle solemerker forsvinner.

tintin

Mtp treningen idag, tror ba følgende starter på søndag:
Pettersen
Teniste, vito, Eggen, grøgaard
Orry, ruben2, Barmen
Komsoon, bamba, gilli

Superjack

Quote from: ACHTUNG on October 25, 2018, 09:46:23 AMBraaten imponerte meg VOLDSOMT i 2 omgang på Nadderud. Han var helt ute av det i første, mottakene stemte ikke i det hele tatt, men det skjedde noe med både ham og laget i andre. Braaten har noe Kvisvik-beroligende over seg, med det at han viser at fotball er gøy, selv om det er alvorlig nok. Jeg tror han allerede nå er på det samme nivået han var, da han var på sitt beste ifjor og da var han en av landets beste. Dersom han er med for fullt i de fire siste, samt at han ikke merker noe til muskelproblemene i leggene, da bør det borge for en ny 1-årskontrakt på Daniel. Både pga at han er god nok, men også pga at Vega og Marengo etter alle solemerker forsvinner.
100% enig. Braaten virker ikke som han mister fatning fordi det står om gull, han var i nærheten av å vise monstertaktene sine fra våren 2017 i 2 omgangen mot Stabæk.

Lag:

Pettersen / Radlinger
Teniste-Vito-Rismark-Grøgård
Jenssen - Barmen - Orry
Koms - Bamba - Braaten
Brannsupporter.

Spelaren

Det er meldt rundt 0º C under kampen, så det er bare å ta på stillongs, superundertøy og ha med sitteunderlag. Det kan bli like kaldt som då Bodø-Glimt kom hit i mars (2,3 til 0º C). Tror eg hadde på meg 17 enheter klær eller noe sånt under den kampen.  8)
Gå av.

Lidenskapen

Da har jeg fått tak i 2 stk billetter på BOB tribunen, er det noen som kan ha interesse av og bytte disse mot 1 på store stå?
Jeg er en tiger, jeg er en løve. For å bli konge må du jobbe som en slave. I dag jobbet jeg som en slave, derfor ble jeg konge.
Toni Nhleko: ^^Strandløve^^

Go Up