Brann Bataljonen Bergen

Forumoversikt => Kamper => Topic started by: Lasaron on August 11, 2023, 07:54:27 AM

Title: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 11, 2023, 07:54:27 AM
Returoppgjør med bra muligheter for avansement. Vi har hjemmebanefordel. Mer hvile, siden de spiller serie i helgen (tror jeg) og ikke vi.

Det at de er i starten på sesongen skulle jo være fordel oss i går. På torsdag spiller de sin tredje kamp. Betyr det at da er de inne i det? Eller vil tre kamper på 8 dager være en litt for brå start på sesongen for de, og at vi fortsatt vil ha fordel?

Kanskje Japhet blir klar? Warming bør starte. Jeg tror vi har bra muligheter til å ha en bedre startellever nå enn i går.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 11, 2023, 08:36:22 AM
Så bare første omgangen i går og da var det vel bare Dyngeland og Kartum som leverte.
Etter det jeg leser ble tingene bedre i andre omgangen og portugiserne så ut til å gå litt tomme?

Akkurat det kan jo bli nøkkelen i returen for der vi har spillefri skal Arouca ut i seriepremiere sent søndag og siden ta seg til Bergen.

Det er å forvente at de legger seg lavt på stadion og da må vi evne å frustrere dem med at de må løpe mye uten ball. En ting er helt klart og det at en spiller som Børsting skal ikke starte denne kampen, her må Mathisen eventuelt Wassberg eller Warming inn fra start.

Vi må ta litt risiko i denne kampen og det betyr at vi må ha fart noe Simba tilbyr oss. Jada det er ikke helt patent enda men jeg synes ikke det er så ille. Noen nevner at Simba stresser Kristiansen men jeg tror Maldini hadde blitt stresset av den opptredenen til Kristiansen i går, fyren må seriøst slutte å være så naiv som han er i en del situasjoner så det går begge veier. Så får vi håpe at Sery blir klar, det kan bli helt avgjørende.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Gulløl on August 11, 2023, 09:30:43 AM
Laget til denne kampen. Simba kan få sjansen igjen på venstrebacken mot Aalesund men denne kampen bør Pedersen spille ut fra det vi såg i går. Sery Larsen med sin hurtighet inn for Pallesen blir en god forsterkning av laget, håper virkelig han blir klar. "Beistet Warming" inn på venstrekanten for Castro som  var svak i går, mulig det har blitt for stor kamp belasting etter skadeperioden, kan starte på benken i denne kampen. Mathisen har vist overraskende mye bra i de tre innhoppene han har hatt i det siste, bør absolutt få starte istedenfor Børsting på høyrekanten.

Dette bør bli laget, mye fart på kantene. Sery Larsen som usikker.

                       Dyngeland
       Crone - Sery  - Kristiansen - Pedersen
          Kartum - Heltne - Myhre
         Mathisen - Finne - Warming
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Hickok on August 11, 2023, 09:36:36 AM
Quote from: Gulløl on August 11, 2023, 09:30:43 AMLaget til denne kampen. Simba kan få sjansen igjen på venstrebacken mot Aalesund men denne kampen bør Pedersen spille. Sery Larsen med sin hurtighet inn for Pallesen blir en god forsterkning av laget, håper virkelig han blir klar. "Beistet Warming" inn på venstrekanten for Castro som  var svak i går, mulig det har blitt for stor kamp belasting etter skadeperioden, kan starte på benken i denne kampen. Mathisen har vist overraskende mye bra i de tre innhoppene han har hatt i det siste, bør absolutt få starte istedenfor Børsting på høyrekanten.

Dette bør bli laget, mye fart på kantene. Sery Larsen som usikker.

                       Dyngeland
       Crone - Sery  - Kristiansen - Pedersen
          Kartum - Heltne - Myhre
         Mathisen - Finne - Warming


Er helt enig med disse vurderingene. Så kan heller Børst komme inn litt ut i andre omgang, når vi har fått ledelsen, for å balansere bedre.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: SKBCPH on August 11, 2023, 09:44:12 AM
Skriver også under på dette laget, men har ikke stor tro på at det skjer dessverre.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 11, 2023, 10:41:18 AM
Om Sery er klar så kan det kanskje være lettere å la Pedersen få starte på venstre back. Da har man folk som kan dekke større områder (slik jeg tenker rekkevidde) og hjelpe hverandre. Pedersen kan få beskjed om å være mer defensiv enn det venstrebacken til Brann vanligvis er, og Crone kan få være litt mer offensiv siden Sery Larsen kan dekke opp for han. Som det ble nevnt av kommentator i går hadde Crone en del målpoeng i fjor og ingen i år, så kanskje det kan hjelpe på?

Om Pallesen Knudsen fortsetter som høyre stopper mener jeg at Simba kan starte som venstreback. Da kan Crone og Pallesen være defensive og Kristiansen kan dekke opp for tomrommet når Simba går på raid og overlapp.

Midtbanen kan få være slik den var, men Mathisen kan få komme inn før Børst'n. Jeg ville jo også hatt Warming inn på venstre, men mistenker at Horneland ikke vil gjøre så mange bytter mellom kampene med mindre han blir tvunget til det.

Et spørsmål er om man skal la Heggebø starte i stedet for Finne. Ikke fordi at han nødvendigvis er så mye bedre, men det kan kanskje være rom for en noe enklere taktikk for et Brann hvor rollene ikke har satt seg enda. Jeg tror at for at Finne skal fungere optimalt trenger han noe som han er mer samspilt med. Finne, Rasmussen og Blomberg så jo tidvis ut til å ha telepatisk kontakt da Brann var på sitt beste. Da var det rom for fancy pasninger og annet. Men med Kartum, Simba (eller Pedersen) og kanskje Mathisen/Warming så vil jeg tro at det er lettere om man har en rigid plan av typen "Backene går på overlapp og legger inn vanlig crossere i stedet for å springe helt opp til den hvite linjen, drible litt og gi kortere 45 graders innlegg til Finne." Heggebø må jo sies å være en mer tradisjonell targetspiss med kurant hodestyrke. 
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: esp123 on August 11, 2023, 11:12:03 AM
Jeg tenker det bør være mulig p gjøre justeringer for å fasilitere Simba som venstreback. Jeg tenker en fin justering er at høyrebacken holder mer igjen, og at vi angriper med en tre backslinje. Høyresiden er ganske lit involvert som det er så det bør ikke være en stor overgang.

Da blir det noe slikt i angrep:

   Pedersen/Crone - Pallesen - Kristiansen
    Kartum - Nilsen - Horn Myhre
Børsting - Finne - Castro/Warming - Simba

Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: krakra on August 11, 2023, 11:19:03 AM
Simba slet ikke bare defensivt i går. Han bidro ikke med noe offensivt heller, men gikk seg stort sett fast eller slo feilpasninger.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 11, 2023, 11:39:00 AM
Man kunne tydelig se at Arouca mangler kamptrening. Ut i andre omgang kunne man se at flere av de slet og et øyeblikk lå to stykk nede med krampe samtidig. Drømmeforhold på Stadion hadde vært en kliss våt bane og 10-11 grader. Men det ser ikke ut slik på værmeldingen p.t dessverre. Spennende blir det uansett!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Corran on August 11, 2023, 13:58:13 PM
Ser ikke ut som værguden lager litt fordel for oss så da får vi klarer det sjøl, men vi kan jo vanne godt ;-)
Når det gjelder laget så håper jeg at Larsen er klar så Palle kan gå ut.
Crone og Ruben er bankers i forsvaret så da er den usikre plassen venstre back.
Her har vi to alternativer pr i dag og det er Simba og ThoreP.
Horneland og Simba var vel begge ærlige på at denne oppgaven ble litt for vanskelig for Simba, men dette hadde også med spillet til Brann å gjøre. Ruben var mer usikker og klossete enn normalt og SHN var ikke helt på plass heller. Dette gjorde jo at når Simba fikk ballen hadde han veldig få eller ingen alternativer når Arouca presset høyt.
Så er spørsmålet om Simba hadde vært bedre og kommet mer til sin rett i andre omgang når motstanderne ble mer slitne og Brann som lag hevet seg litt?
Alternativet her er å kjøre ThoreP fra start og Simba inn når portugiserne begynner å bli slitne.

De tre på midten er soleklare i min bok og da de samme som sist. Hadde det vært et alternativ til SHN så kunne det blitt brukt.
Alternativet er jo FHM ned og Wassberg inn, men da må SHN være skadet.

Warming vet jeg ikke om er klar fra start og jeg tror han gir mer verdi som innbytter som skal snu kamp enn det Castro er.
Mathisen inn for Børsting er et ok valg. Børsting er heller ikke en som kommer inn og snur kampen, men han er en som kan komme inn og kjempe inn en seier.
Finne er vel soleklar, men eg savner fjoråret når Heggebø slet ut forsvaret i 70 minutter og Finne kom inn og scoret. Finne har jo også mistet målformen, men begge målene mot kamma var jo hans fortjeneste.

Det viktige denne kampen er uansett å få vekk alle de personlige feilene og være 100% skjerpet.
Dette er fult mulig, men ser helst det avgjøres før straffespark
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: esp123 on August 11, 2023, 14:06:34 PM
Heggebøs tilstedeværelse i boksen hadde vært nyttig mot lavtliggende portugisere. Heggebø i form er ihvertfall smertefull å møte. Spørsmålet er formen.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 11, 2023, 14:29:09 PM
Heggebø virker å være helt ute av form. Finne har måltørke, men gjør en del bra ellers. Han var veldig god i forkant av der Ulriken burde scoret/sentret.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Superjack on August 11, 2023, 22:25:23 PM
Tror det er veldig bra med 1 uke med ren tid til trening og øving.

Torsvik da, er han helt avskrevet til denne kampen?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 12, 2023, 07:39:35 AM
Jeg fikk inntrykk av at han skulle være ute en stund, ja. Tipper det blir september før vi får se ham i kamp igjen.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Finfin respons on August 12, 2023, 13:29:29 PM
Blir dette en kamp der Arouca ligger så lavt at Simba kunne være spennende med sine slække dragninger ute på høyrekanten?
Kanskje det. Kanskje det. Kanskje det.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Corran on August 12, 2023, 13:42:59 PM
Simba kommer ikke inn som ving. Ble gjort helt klart at han kun var aktuell som backup back
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: osoerli on August 12, 2023, 15:11:16 PM
Brann er vel ikkje spesielt gode mot kontringslag. Scorer Arouca 1 mål så blir det tøft. Har eigentleg låge forventningar til avsansement.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 12, 2023, 21:33:29 PM
Tenker reise, Bergen, stadion, matte, klima etc. gjør at vi får se at helt annet Arouca lag på torsdag.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 12, 2023, 21:34:42 PM
En liten avsporing, er Arouca en helproff klubb? Noen som vet lønnsnivået der?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: krakra on August 12, 2023, 22:09:23 PM
Tror det ble påstått fra Pamer under livedekningen av bortekampen at snittlønnen deres er på i overkant av en million.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 12, 2023, 22:20:09 PM
Ok, interessant å vite at vi faktisk er konkurransedyktig på lønn sammenlignet med portugisisk fotball, ex de 4 store.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: krakra on August 12, 2023, 22:36:49 PM
Nja, jeg tror ikke Arouca er i toppsjiktet lønnsmessig i Portugal, selv ikke bak de fire største. Det er jo et lag uten tilskuere.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 13, 2023, 07:38:58 AM
Quote from: krakra on August 12, 2023, 22:36:49 PMNja, jeg tror ikke Arouca er i toppsjiktet lønnsmessig i Portugal, selv ikke bak de fire største. Det er jo et lag uten tilskuere.
Ja klart, tilskuere er jo en inntekstspost.

Arouca serieåpner forøvrig hjemme mot Estoril i dag.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Finfin respons on August 13, 2023, 19:16:16 PM
Arouca ble ikke skremt på torsdag. De kommer til å ha en effekt plan og spille med større selvtillit.

Så dessverre er det Brann som må prestere, kan ikke se noe annen mulighet enn at alle spiller på maxferdighet og selvsagt maxinnsats i en fortreffelig kampplan.
Det kan jo gå.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 13, 2023, 19:33:38 PM
Spent på om de sparer spillere i kveld, selv om de tydelig trenger all matchtrening de kan få.

Litt off topic: Har Ruben endelig fått seg en sang? Mener jeg hørte noe gjennom kampen sist.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Nixon on August 13, 2023, 20:04:58 PM
Quote from: Dickens on August 13, 2023, 19:33:38 PMSpent på om de sparer spillere i kveld, selv om de tydelig trenger all matchtrening de kan få.

Kjører samme lag som på torsdag. Så de blir nok hakket mer samspilt til kampen på Stadion.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 13, 2023, 20:44:00 PM
Quote from: Nixon/quote]

Kjører samme lag som på torsdag. Så de blir nok hakket mer samspilt til kampen på Stadion.

Ser de ligger under etter 10 min hjemme. Men det fascinerende er hvor lite portugisere de har i troppen. Av 20 spillere er kun 4 fra Portugal. Omtrent det samme hos motstanderen også.

Noen som vet hva det kommer av? Blir ligaen der nede støvsugd for de lokale?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: stigh on August 13, 2023, 21:35:44 PM
Fått 1 mann utvist med 2 gule, i 39 min. Så må spille 1 omgang pluss litt til med 10 mann. Ikke en ulempe for oss
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 13, 2023, 21:44:49 PM
1-1 til pause. Men de får det tøft med 45 min med 10 mann. Samme mann som scoret første mot oss. De ligger lavt og kontrer her også.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 13, 2023, 21:49:00 PM
Under 1-2. Det gikk fort. De skal få kjørt seg skikkelig i en omgang nå. Virker slitne allerede. Vært et greit tempo i kampen.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 13, 2023, 21:55:40 PM
Ganske morsom kamp. Estoril med 2 på kanten kansellerte mål. Og nå utlignet de igjen på en kontring. 2-2. Dette laget er ikke dårlig
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 13, 2023, 22:11:48 PM
3-3 nå. De jobber ekstremt for å holde seg inne i kampen.  Presset frem et selvmål
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 13, 2023, 22:20:42 PM
Dette var jo laget som "aldri" puttet mer enn 1-2 mål. Nå har de 5 på de siste to, atpåtil med en man mindre i kveldens kamp i 1,5 omgang. Blir et knalltøft oppgjør på torsdag. Synd ikke værmeldingen spiller på lag med oss.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 13, 2023, 22:41:49 PM
De klarte å snu kampen med 10 mann og vant 4-3. Men det må ha kostet. Liker ikke helt deres nye evne til å score mange mål. De har noen veldige raske enkeltspillere som vi skal passe meget godt på.

Synes dessverre de var vesentlig bedre i dag enn mot oss. Og mer effektive. Hadde de putter på alle sjanser i vår kamp kunne det like gjerne stått 6-1. Verdt å ha i bakhodet. Dette er et bra lag.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 14, 2023, 06:52:45 AM
Lover ikke veldig bra for oss dette. De må ha fått en voldsom boost og tro på ting etter kampen i går. Snu kampen med én mann mindre over så lang tid er sterkt.Føler mulighetene våres ligger i at de kan bli slitne ut over i andre omgang som sist. Men da er det viktig at vi holder tett bakover og ikke har sluppet inn 2-3 mål.

Her ligger oppsummeringen fra kampen deres igår: https://youtu.be/XK13t37x0Ps
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Spelaren on August 14, 2023, 09:10:40 AM
4-3 er et helt typisk mål Brann kan finne på å sleppe inn. Fokus på området rett foran mål og ingen som følger ham som har skaffet seg plass på motsatt side. Perfekt innlegg og en som har satt på gassen mot mål, klinisk avslutning og utagbart.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: ostraume on August 14, 2023, 10:43:30 AM
Jeg tenkte det samme om 3-3. Veldig godt slått innoverskrudd frispark, uoversiktlig for keeper, litt klabb og babb og i mål.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: krakra on August 14, 2023, 11:29:37 AM
Sery Larsen blir ikke klar. Da har denne "småskaden" vart noen uker.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Gulløl on August 14, 2023, 11:38:48 AM
BA:
Brann-lege Arne Instebø sier det er vanskelig å anslå når Sery Larsen er tilbake. - Vi holder egentlig på å utrede han. Han har en muskulær sak helt opp mot festet i lysken. Vi behandler det som en strekk, opplyser Instebø.


Jeg frykter det kan ta noe tid før han er klar igjen ut fra denne beskrivelsen i BA. Gjør det høyaktuelt å hente en ny midtstopper. Kanskje en løsning på lån ut sesongen er det mest aktuelle, siden permanent midtstopper løsning/forsterkning er noe flere klubber sliter med. En midtstopper som trenger spilletid fra en klubb på noe høyere nivå enn Brann ?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 14, 2023, 12:53:04 PM
Har nevnt Glimts Isak Helstad Amundsen tidligere. Høyrefotet men særdeles god med ball.

Var jo snakk om en overgang til Molde i sommer men det strandet. Neppe aktuell for en permanent overgang men et lån ut sesongen kan jo være vinn-vinn for spiller, Glimt og Brann i høst.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 14, 2023, 15:38:56 PM
Om det ikke var vanskelig nok fra før, så blir det ikke lettere uten Sery nå.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 15, 2023, 16:50:38 PM
Fra BA

QuoteAssistenttrener Erik Huseklepp mener det er tre ting som må sitte for at Brann skal ta seg videre:

Sørge for at Arouca får mindre rom.
Spille «Brann-fotball».

Slå ballen mer direkte inn bak Arouca.

Børsting og Castro utgjør jo ikke den største bakroms trusselen men det kan Warming og Mathisen i større grad gjøre så kanskje vi får se begge fra start i kantroller?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 15, 2023, 17:47:47 PM
Quote from: andreas1989 on August 15, 2023, 16:50:38 PMFra BA

QuoteAssistenttrener Erik Huseklepp mener det er tre ting som må sitte for at Brann skal ta seg videre:

Sørge for at Arouca får mindre rom.
Spille «Brann-fotball».

Slå ballen mer direkte inn bak Arouca.

Børsting og Castro utgjør jo ikke den største bakroms trusselen men det kan Warming og Mathisen i større grad gjøre så kanskje vi får se begge fra start i kantroller?

Mathisen har vel aldri i sin karriere spilt 90 min på ES nivå? Han glimter til innimellom men jeg mer vesentlig mer skeptisk til han i en slik kamp. Han gjør mye rart defensivt. Passer i mine øyne best som innbytter mot litt slitne motstandere.

Warming tåler vel maks 45-60 min? Det blir en avveining med å starte han mot friske motstandere kontra at han kommer inn etter 45 min? Så tror nok at vi starter med de samme som sist om ikke det skjer mer på skadefronten.

Men ellers enig om at bakromstrussel er fraværende med de to første men opp mot alternativene så tror jeg det er den beste totale løsningen.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 15, 2023, 20:03:51 PM
Utvilsomt et poeng at de to neppe klarer 90 men da må det bli Wassberg eller Heggebø fra start. Vi kan ikke sende Børsting utpå som kant fra start i en hjemmekamp der vi må score.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 15, 2023, 20:09:35 PM
Jeg stoler på at Horneland tar ut det best egnede laget. Han er jo treneren. Vi må støtte laget.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Gulløl on August 16, 2023, 10:38:01 AM
Warming svarer ja på spørsmål fra BT om han nå er i stand til å spille en hel fotballkamp. Da får han vel sannsynligvis sin debut fra start i morgen. Tar han feil og bare klarer 70 min er det helt greit. Stoler på at Horneland ikke vil "spare" på han på benken.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Superjack on August 16, 2023, 11:23:38 AM
Blir vel dette laget da:

         Dyngeland
Crone-Palle-Kristiansen-Thore P
     Kartum - Nilsen - FHM
     Børsting - Finne - Warming
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 16, 2023, 12:17:25 PM
Ser ut som Horneland valgte å starte med Warming ja. Interessant.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: fortune on August 16, 2023, 12:43:05 PM
Quote from: Superjack on August 16, 2023, 11:23:38 AMBlir vel dette laget da:

         Dyngeland
Crone-Palle-Kristiansen-Thore P
     Kartum - Nilsen - FHM
     Børsting - Finne - Warming


Å starte med Børsting som kant i en kamp Brann MÅ vinne er aldri rett. Jeg satser på Warming og Castro fra start og så får Mathiesen erstatte Warming når dansken er tom for krefter.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Corran on August 16, 2023, 14:22:24 PM
I pressekonferansen i dag så sa han at de 3 på midten bli de samme og at Warming starter
Dyngeland er vel også bankers og det samme med Palle (dessverre) og Ruben
ThoreP starter sikkert på venstre back (dessverre) så da må jo også Crone starte
Finne er vel bankers så da er vel eneste spenningen om Warming spiller på venstre eller høyre
Så alt etter hvor Warming spiller så blir det enten Castro eller Børsting fra start tror jeg
 
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 16, 2023, 20:30:08 PM
Elendig magefølelse på denne kampen nå. Kampbildet er jo perfekt for "Arouca-fotball" som er helt ville på kontringene sine. Om Brann ikke får justert avstandene i laget skikkelig så blir dette krise imorgen og fort 0-2 til pause og god natt. En kompis sa at det er "ultras" fra Brann som prøver å finne ut hvilket hotell de bor på for å vekke de midt på natten. Så langt håper jeg virkelig ikke noen synker. Det skal ikke Brann og Bergen være bekjente av!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 16, 2023, 20:49:12 PM
Med fullstappet stadion høres det ut som en oppskrift på tap for Brann. Vi får se i morgen da.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Billy Elliott on August 17, 2023, 16:43:30 PM
Det gøyeste i dag blir det gode oppmøtet, solen og Store Stå tilbake der de hører hjemme (og ikke gjemt vekk under taket).

Resten blir som det blir. Har lite tro på noe positivt resultat, men faktorene nevnt over bidrar likevel til en god følelse totalt sett.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 17, 2023, 16:49:56 PM
Lenge siden jeg har grugledet meg så mye til kamp. Ingen tro på avansement, men håper til det ytterste at det er spenning hele veien og ikke at de har kontret inn 2-3 mål når det er spilt en time og halve Stadion går.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: vekkreist on August 17, 2023, 16:53:57 PM
Grugleder meg også her. Så enig med dere ovenfor.


Etter alt å dømme, så har vi ikke store sjanser for å gå videre..desverre.

Men vi lever i håpet, og hvem vet, kanskje fullsatt stadion får Brann spillerene til å kjøre inn et ekstra gir?


Kampen skal uansett spilles, og ballen er fortsatt rund :)


KOM IGJEN BRANN!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Falkman on August 17, 2023, 17:03:03 PM
Klarer ikke  helt å omprogrammere hjernen til å tenke  at det ikke  spiller så stor rolle hvordan det går  i dag, med tanke på  motstanden i neste runde ( utover at det blir kjekt å se Wolfe igjen). men isolert sett kan det jo dette bli  en av  sesongens herligste kanper, utrolig gøy med  så mye folk!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Billy Elliott on August 17, 2023, 17:03:57 PM
Jeg er litt sen til Arouca-festen (fikk ikke sett bortekampen), men ser jo nå at de har både Mujica, Jason og Oriol Busquets i lagoppstillingen. Legender fra spansk fotball!

Troen sank litt nå.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Falkman on August 17, 2023, 17:17:40 PM
Quote from: Billy Elliott on August 17, 2023, 17:03:57 PMJeg er litt sen til Arouca-festen (fikk ikke sett bortekampen), men ser jo nå at de har både Mujica, Jason og Oriol Busquets i lagoppstillingen. Legender fra spansk fotball!

Troen sank litt nå.

Du tuller nå, ikke sant? Legender?  At de kan skape trøbbel for oss er sikkert helt rett,  det viste kampen for en uke siden
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Billy Elliott on August 17, 2023, 17:25:14 PM
Quote from: Falkman on August 17, 2023, 17:17:40 PM
Quote from: Billy Elliott on August 17, 2023, 17:03:57 PMJeg er litt sen til Arouca-festen (fikk ikke sett bortekampen), men ser jo nå at de har både Mujica, Jason og Oriol Busquets i lagoppstillingen. Legender fra spansk fotball!

Troen sank litt nå.

Du tuller nå, ikke sant? Legender?  At de kan skape trøbbel for oss er sikkert helt rett,  det viste kampen for en uke siden

Hehe, litt satt på spissen selvsagt. Men legender i kraft av at de er velkjente navn.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Spelaren on August 17, 2023, 17:29:59 PM
Lange køer.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Gud on August 17, 2023, 17:31:35 PM
Quote from: Spelaren on August 17, 2023, 17:29:59 PMLange køer.

Ja, fyttigrisen. Aldri verden om folk er inne til kl. 19
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Spelaren on August 17, 2023, 17:35:29 PM
La meg gjette. Tre nye sluser, én som fungerer.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Spelaren on August 17, 2023, 17:49:04 PM
De slapp inn folk på gamlemåten etterhvert  :)
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 17, 2023, 18:22:44 PM
Neste år på denne tiden har vi forhåpentligvis høyreback. 🙃
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: ZsoltKorcsmar on August 17, 2023, 18:43:20 PM
Radiusen til Palle!!!!!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 17, 2023, 18:44:47 PM
Og der røk Warming 🙈
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 17, 2023, 18:46:49 PM
Gjerne greit at det ble Børsting inn på 3-0. 😅
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: esp123 on August 17, 2023, 18:47:47 PM
Kjipt med Warming. Han virker jo som en enorm ressurs!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Churchill on August 17, 2023, 18:48:46 PM
Ser ikke kampen. Var det alvorlig skade på Warming?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Spelaren on August 17, 2023, 18:50:29 PM
Har knapt ord.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 17, 2023, 18:50:35 PM
Har Arouca noe å by på i 2. omg? Portugisere er vel ikkje kjent for superior moral, eller?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Billy Elliott on August 17, 2023, 18:51:51 PM
Warming så jævlig bra ut, så fryktelig synd at det nok blir en stund til vi ser han igjen. 2024?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Churchill on August 17, 2023, 18:52:53 PM
De ble jo dyktig slitne i andre omgang der nede. Jeg har trua...
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 17, 2023, 18:54:53 PM
Thore er på sporet.

Palle sin scoring minner om Per Ove Ludvigsen i 1998. Enormt!

Warming er ute i mange uker. Ultrakjipt.

Gøy at Finne scoret igjen.


Og veldig gøy at vi leder hele 3-0. Dette kan gå.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Churchill on August 17, 2023, 18:59:07 PM
Quote from: Lasaron on August 17, 2023, 18:54:53 PMWarming er ute i mange uker. Ultrakjipt.



Da kommer nok Sande inn allerede i år. Koster oss en million.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: vekkreist on August 17, 2023, 19:04:44 PM
Quote from: Lasaron on August 17, 2023, 18:54:53 PMThore er på sporet.

Palle sin scoring minner om Per Ove Ludvigsen i 1998. Enormt!

Warming er ute i mange uker. Ultrakjipt.

Gøy at Finne scoret igjen.


Og veldig gøy at vi leder hele 3-0. Dette kan gå.

Vi får håpe det er ikke er en strekk skade på Warming, men heller en muskel "kjennelse"......  han har jo lange bein, og ikke 100% kampfit. så mulig noe der
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 17, 2023, 19:16:02 PM
Pallesen får snart gult nr 2
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: andreas1989 on August 17, 2023, 19:16:36 PM
Må jo komme bud på Felix i løpet av kvelden.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Superjack on August 17, 2023, 19:24:31 PM
Kartum virker tom. Han mot Matisen?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: ZsoltKorcsmar on August 17, 2023, 19:39:37 PM
Quote from: andreas1989 on August 17, 2023, 19:16:36 PMMå jo komme bud på Felix i løpet av kvelden.

Enig. Har vært helt enorm. Internasjonalt snitt så det holder.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: esp123 on August 17, 2023, 19:59:02 PM
En periode rundt målet der vi ikke henger sammen, men etter byttene hadde vi brukbar kontroll.

Forferdelig dømming, men jeg tror nok nettoen var positiv for oss der...
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Superjack on August 17, 2023, 20:00:16 PM
Ja, byttene var viktige i dag.

Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Erlend on August 17, 2023, 20:06:41 PM
Satan så deilig!!!!  Og mitt fremste ønske til jul i år er å flytte store stå ned igjen, jeg har ikke ord for hvor mye bedre det var i dag enn det har pleid å være i år
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: krakra on August 17, 2023, 20:11:35 PM
Fikk troen på at vi kan gi Wolfe og co match. Forhåpentligvis er Warmings skade kortvarig. Det er en klassespiller i emning der.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Gud on August 17, 2023, 20:16:05 PM
Quote from: krakra on August 17, 2023, 20:11:35 PMFikk troen på at vi kan gi Wolfe og co match. Forhåpentligvis er Warmings skade kortvarig. Det er en klassespiller i emning der.

Warming har internasjonalt snitt over seg, ingen tvil om det. Håper skaden er kortvarig. Må helt ærlig innrømme at denne seiren smakte bedre enn cupfinalen.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Billy Elliott on August 17, 2023, 20:17:22 PM
Quote from: Erlend on August 17, 2023, 20:06:41 PMSatan så deilig!!!!  Og mitt fremste ønske til jul i år er å flytte store stå ned igjen, jeg har ikke ord for hvor mye bedre det var i dag enn det har pleid å være i år

Bør være en såkalt «no brainer». Store Stå var massiv i dag. For første gang siden de flyttet opp.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Billy Elliott on August 17, 2023, 20:18:34 PM
Warming sitt snitt hadde vært deilig å ha mot AZ. Dessverre blir nok det vanskelig.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Huff on August 17, 2023, 20:28:32 PM
Dette var gøy. Denne Warming virker som et kupp. Et e-kupp.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Pete05 on August 17, 2023, 20:43:57 PM
Lenge siden vi ikke har mest ballinnhav på hjemmebane. 42/58. Dette laget var nok det beste vi har møtt noen gang med denne gjengen. Tempoet var rimelig tøft i første omgang og brukbart i andre. Herlig kamp.

Warming ute minst 10 dager. Vi mister han mao uansett til første play-off kamp.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Christian on August 17, 2023, 21:10:50 PM
Dette var ellevilt deilig. Ja, det skal mye til å nå gruppespillet, men vi får to kamper til.

Felix var veldig god og kan fort bli lagt merke til etter dette. SHN var også bra i dag og ikke minst Thore Pedersen. Euro-Palle leverer jo på hele skalaen, men scoringen og den klareringen helt på slutten når Dyngeland lå og sprelte er sånt som skaper Brann-helter.

Veldig synd med Warming. Føler meg ganske trygg på at vi må sikre oss gruppespill for at vi ser han igjen i Europa i år. Friskt innhopp fra Mathiesen!

Og så Stadion, då! For et kok!
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 17, 2023, 21:41:03 PM
Jeg påstår at dette var Thore Pedersens og Palles beste kamp for Brann.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 17, 2023, 21:46:39 PM
Noen må si at vi var heldige som gikk videre, kampene sett under ett. Jeg tenker blant annet på den übersjansen de bommet på et stykke ut i andre omgang.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: esp123 on August 17, 2023, 21:50:37 PM
Og de ble nok snytt for et straffe også.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: pidre on August 17, 2023, 21:53:40 PM
Arouca er et bra lag, med gode ferdigheter. Vi hadde egentlig maksimal uttelling. Så er det klart, noen av våre sliter på dette nivået. Deilig med stang inn.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: fortune on August 17, 2023, 22:13:22 PM
Quote from: esp123 on August 17, 2023, 19:59:02 PMEn periode rundt målet der vi ikke henger sammen, men etter byttene hadde vi brukbar kontroll.

Forferdelig dømming, men jeg tror nok nettoen var positiv for oss der...

Jeg tror mye av grunnen til at vi ikke henger sammen i den perioden er at vi spiller med Castro/Finne/Børsting i angrepsleddet. Da kan Arouca ukritisk stå høyt og de presser frem feil på feil. Alt kommer seg når Mathisen tar høyrevingen og Børsting flyttes ned som indreløper.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Superjack on August 17, 2023, 22:26:45 PM
Med Børsting på kant fungerer ikke Brann.

Han er for treg i press, og klarer heller ikke dra av noen en mot en.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: ACHTUNG on August 17, 2023, 22:34:43 PM
En enormt god prestasjon av Brann, spesielt når Warming måtte av og de klarte å ro det hele i land også med Finne litt på felgen, Heltne var vel også skral mot slutten, men likefullt stod de av og vant sammenlagt fortjent.

Og for et vanvittig mye mer trøkk det var med Store Stå nede bak mål! Nesten dobling av lydvolum og hvem skulle tro det, i og med at mange mener at det gir bedre lyd å stå like under taket. Gjør hele nedre om til ny Store Stå er mitt forslag.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Corran on August 17, 2023, 22:45:28 PM
Deilig med Palle sitt mål men at han var god i dag er jo ikke riktig.
Han lager masse tåpelige frispark der han kunne klarert lett om han kun  var pitte litt raskere.
Men motstanderen har sett Brann kamper og dro erfaring fra forrige kamp og satt mye fart mot og baller rundt Palle. Og hver gang førte disse til frispark o.l.
Og alternativet deres var å angripe mot venstrebacken, men der var det heldigvis litt bedre i dag selv om det ikke var en kjempe god back der heller.

Det er også sykt irriterende at Brann plutselig gjør en del junior feil og slipper dem inn igjen i kampen. Og det er slurvefeil. Noen feilpasninger, SHN ramler et par tre ganger helt ut av ingenting og noen billige frispark og plutselig får de litt troen etter at Brann har rundspilt de litt i starten på 2 omgang.

MEN fy faen så jævla deilig og for en syk bra stemning Dette var det beste i år etter cup finalen
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Finfin respons on August 17, 2023, 23:09:46 PM
For de av oss som såg cupfinalen i opptak på en lomme-tv, så kan jeg i alle fall si at dette var en av de sykeste, gøyeste kampene jeg noensinne har opplevd, i alle fall stemningsmessig, nesten på høyde med semien i '95. Faktisk kok.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Nixon on August 17, 2023, 23:35:04 PM
Skal si kampen sitter i. Skal opp om noen timer, burde lagt meg, men klarer ikke å la være å nyte alt som har vært sendt på internettet etter kampen!:)

Skåringene var forresten veldig utypiske Brann. Og med den svære stopperen de hadde der bak, så hadde jeg aldri trodd at vi skulle skåre mer eller mindre tre mål på hodet i akkurat denne kampen.

Men er redd for at dette kan straffe seg på søndag. Hvordan i all verden skal spillerne kunne fokusere mot Aalesund når de skal til Nederland ett par dager etterpå?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 18, 2023, 00:34:06 AM
Herregud for en kamp! Virkelig "Jekyll&Hyde" over de to omgangene i dag. Vi er griseheldige som ror dette i land. Men herlighet så deilig! Det er så lite "bransk" over dette som du får det. Vanligvis ryker vi mot amatører fra Irland eller Sverige. Men i dag var det ENDELIG vår tur.

Men skal det være en nubbsjans i h... for å ta AZ over to kamper bør Brann 2 spille på søndag. Ellers er det ikke vits i å reise ned til Alkmaar om en uke.

Denne elleveren/troppen skriker etter hvile, og ikke minst en spiller eller to før vinduet stenger.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 18, 2023, 06:03:59 AM
Ja, Palle lagde mange frispark. Jeg hevder det var riktig. Han spilte optimalt i forhold til egne begrensinger. Han klarte å komme opp i kroppen (og så ble det ofte frispark) i stedet for å bli fraløpt. Frisparkene var mindre farlig enn om han hadde blitt fraløpt. Så han var god på valg.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 18, 2023, 06:44:28 AM
Vi ble sittende nesten nede med bortefeltet, så mine betraktninger er nok farget av en suboptimal plassering på stadion. Men her kommer da noen spredte betraktninger i tilfeldig rekkefølge og uten en rød tråd:

- Kartum får god karakter av BA på deres børs, men jeg syns han virket litt usynlig. Første gang jeg la merke til han var når jeg så en kar gjøre seg klar for løp, og han pustet på en veldig rar måte. Blåste opp kinnene  et par ganger før han satt fart.

- Warming oppholdt seg mest på andre siden av banen for meg, men løpesettet hans minte meg litt om Wolfe. Han krummet ikke bare nakken, men hele ryggen, og beinte på fremover. Hadde et par fine innlegg også før han ble skadet.

- Hvorfor insisterer Brann på at Castro er 20 cm høyere enn det som står oppført på hjemmesiden til Brann? Håpløst med høye pasninger til han på vingen når han måtte bryne seg mot forsvarere som hadde mer høyde å by på. Castro skal ha for at han hver gang forsøkte sitt beste for å nå den ballen med hodet, men det virket som han tapte hodedueller i mye større grad enn han vant de.

- FHM har en forkjærlighet for hælpasninger, men det funker i størsteparten av tilfellet!

- Noen burde løsne litt på skuddfoten i Brannlaget. Et par ganger var det uforståelig at de ikke forsøkte seg på et skikkelig knallskudd fra langt hold.

- Megafon er utrolig irriterende, selv om det er forståelig at bortefansen hadde med seg en slik en.

-Hva var greien med de ekstreme køene?

Jeg forstår ikke hva som skjedde mellom første og andre omgang. I første omgang var Brann svært solide, noe vi ser at de fikk lønn for i form av 3 mål. Det første en av som sto med meg sa da Brann kom ut til 2. omgang var at nå måtte de ikke legge seg bakpå. Da ville Arouca kunne gi dem store problemer. Brann på sin side falt godt sammen i 2. omgang, og vi så hvordan kampen i større grad minte om kampen i Portugal. Brann ble løpende i mellom, rotet med pasninger og mer til.

Jeg må jo ærlig innrømme at jeg så for meg at Brann skulle tape hjemme, men det var godt å se at de klarte å snuble en seier i land...
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Christian on August 18, 2023, 06:59:17 AM
Quote from: Kagain on August 18, 2023, 06:44:28 AM- Hvorfor insisterer Brann på at Castro er 20 cm høyere enn det som står oppført på hjemmesiden til Brann? Håpløst med høye pasninger til han på vingen når han måtte bryne seg mot forsvarere som hadde mer høyde å by på. Castro skal ha for at han hver gang forsøkte sitt beste for å nå den ballen med hodet, men det virket som han tapte hodedueller i mye større grad enn han vant de.
Det virker jo som et litt merkelig trekk, men i første omgang endte 2/3 av de oppspillene med kast til Brann høyt i banen. Ganske fint triks, spør du meg.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 18, 2023, 07:08:22 AM
Quote from: Christian on August 18, 2023, 06:59:17 AMDet virker jo som et litt merkelig trekk, men i første omgang endte 2/3 av de oppspillene med kast til Brann høyt i banen. Ganske fint triks, spør du meg.

Du mener det? Interessant! Jeg er vanligvis ikke så veldig positiv til utkast. Mest fordi at Brann tidligere ikke har hatt vett, spillere eller taktikk til å bruke dem på en god måte. Men kan hende de har noe bedre å by på fremover...
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: esp123 on August 18, 2023, 07:41:52 AM
Castro er faktisk ganske god på hodet for høyden. I tillegg er han smart.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 18, 2023, 07:54:13 AM
Et håpløst trekk i går var da Heggebø kom inn for Castro på KANT. Det tok alt for lang tid før han til slutt ble flyttet opp på topp da Finne gikk av. Greit at han har vært skadet, men han virker ekstremt tung og Arouca hadde jo lekestue på høyresiden sin. Det må finnes noen andre alternativer på sidene. Heggebø har ingenting av det som kreves av en kantspiller. Vi var griseheldige som ikke ble straffet for dette "trekket" i går.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 18, 2023, 08:25:07 AM
Quote from: esp123 on August 18, 2023, 07:41:52 AMCastro er faktisk ganske god på hodet for høyden. I tillegg er han smart.

Ja, det tror jeg du har rett i. Men fra mitt ståsted var det påtakelig hvor lite direkte angrep som ble skapt på denne måten. Andre har pekt på innkast og slikt, men for meg virket det ikke helt fruktbart. Men igjen, jeg kan ta feil. Som nevnt satt jeg nesten helt nede med bortesupporterne, så jeg fikk ikke med meg alt som skjedde opp til venstre i banen i første omgang.

Quote from: Dickens on August 18, 2023, 07:54:13 AMEt håpløst trekk i går var da Heggebø kom inn for Castro på KANT. Det tok alt for lang tid før han til slutt ble flyttet opp på topp da Finne gikk av.


Med tanke på at Brann drev med en del langpasninger opp mot Castro tenkte jeg det motsatte av deg. Jeg tenkte at "I det minste sender de nå lange pasninger mot noen med hodestyrke som en forte". Jeg ville dog heller hatt en spiller som Kniklas inn på venstrevingen etter Castro, kombinert med et kortere pasningspill. Altså kort pasning til Kniklas på vingen som kunne ta med seg ballen oppover i banen og forsøke å legge inn. Aller helst ville jeg jo hatt overlapp med venstreback også, slik som Simba gjorde i første omgang i portugal. Men det siste trekket ville nok vært litt for dristig.

Om Thore P lå litt tilbake i banen og Kniklas sprang oppover banen kunne det kanskje ha fungert...
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Gulløl on August 18, 2023, 08:57:04 AM
Måtte lete litt. Her er det muligheter å se denne enorme kampen og opplevelsen opp igjen i sin helhet på VG+.
https://tv.vg.no/video/268440/se-branns-conference-league-kvalifisering
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Erlend on August 18, 2023, 09:08:00 AM
Quote from: Gulløl on August 18, 2023, 08:57:04 AMMåtte lete litt. Her er det muligheter å se denne enorme kampen og opplevelsen opp igjen i sin helhet på VG+.
https://tv.vg.no/video/268440/se-branns-conference-league-kvalifisering

Takk for innsatsen, da er planen for fredagskvelden klar i hvert fall
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 18, 2023, 11:28:05 AM
Jeg leser på børsen til BA. Interessant at de ikke ga Børst'n noen karakter. Han spilte da mer enn 30 minutter?
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 18, 2023, 12:04:59 PM
Quote from: Kagain on August 18, 2023, 08:25:07 AM
Quote from: esp123 on August 18, 2023, 07:41:52 AMCastro er faktisk ganske god på hodet for høyden. I tillegg er han smart.

Ja, det tror jeg du har rett i. Men fra mitt ståsted var det påtakelig hvor lite direkte angrep som ble skapt på denne måten. Andre har pekt på innkast og slikt, men for meg virket det ikke helt fruktbart. Men igjen, jeg kan ta feil. Som nevnt satt jeg nesten helt nede med bortesupporterne, så jeg fikk ikke med meg alt som skjedde opp til venstre i banen i første omgang.

Quote from: Dickens on August 18, 2023, 07:54:13 AMEt håpløst trekk i går var da Heggebø kom inn for Castro på KANT. Det tok alt for lang tid før han til slutt ble flyttet opp på topp da Finne gikk av.
Med tanke på at Brann drev med en del langpasninger opp mot Castro tenkte jeg det motsatte av deg. Jeg tenkte at "I det minste sender de nå lange pasninger mot noen med hodestyrke som en forte". Jeg ville dog heller hatt en spiller som Kniklas inn på venstrevingen etter Castro, kombinert med et kortere pasningspill. Altså kort pasning til Kniklas på vingen som kunne ta med seg ballen oppover i banen og forsøke å legge inn. Aller helst ville jeg jo hatt overlapp med venstreback også, slik som Simba gjorde i første omgang i portugal. Men det siste trekket ville nok vært litt for dristig.

Om Thore P lå litt tilbake i banen og Kniklas sprang oppover banen kunne det kanskje ha fungert...

Tenkte også et sekund på at Heggebø nok vinner mange flere dueller enn Castro ute på kanten om det var det som var oppskriften. Men elendig spenst på han i går og beina var så vidt over bakken og han vant ikke noe mer enn Castro i luften. Da han endelig ble flyttet opp på topp ble han ihvertfall tatt av de svære stopperene.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Kagain on August 18, 2023, 12:34:50 PM
Quote from: Dickens on August 18, 2023, 12:04:59 PMTenkte også et sekund på at Heggebø nok vinner mange flere dueller enn Castro ute på kanten om det var det som var oppskriften. Men elendig spenst på han i går og beina var så vidt over bakken og han vant ikke noe mer enn Castro i luften. Da han endelig ble flyttet opp på topp ble han ihvertfall tatt av de svære stopperene.

Enig med deg i at selv om Heggebø teoretisk sett skulle hatt mer å by på enn det han viste. De burde nok, som en annen kar her på forumet sa, kjørt Heggebø opp på spiss med en gang. Mest for å fysisk binde opp stopperne. Så kunne kanskje Finne luntet rundt på vingen og prøvd seg på noen smarte løp innover...
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Nixon on August 18, 2023, 12:37:48 PM
Ser for meg Finne lunte rundt på vingen foran der Horneland står og dirigerer...;)
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: storB on August 18, 2023, 12:49:13 PM
Quote from: Kagain on August 18, 2023, 06:44:28 AM- Hvorfor insisterer Brann på at Castro er 20 cm høyere enn det som står oppført på hjemmesiden til Brann? Håpløst med høye pasninger til han på vingen når han måtte bryne seg mot forsvarere som hadde mer høyde å by på. Castro skal ha for at han hver gang forsøkte sitt beste for å nå den ballen med hodet, men det virket som han tapte hodedueller i mye større grad enn han vant de.

Svaret her fikk du den ene gangen Dyngeland slo opp på Branns høyreside, altså motsatt av Castro. Der tok han Fulham stopperen (drakt nr 3) på 2 meter og 100 kilo alt i luften. Ganske elementær taktisk inngang å unngå han nr 3 når han eier luftrommet såpass og Brann skulle forsøke å spille mer direkte med lange utspark.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Corran on August 18, 2023, 13:16:24 PM
Synes trekket med noen lange mot Castro ikke var så ille jeg. Husker under kampen at jeg tenkte at dette var bedre enn jeg hadde trodd.
Brann vant mange kast på det og det kom noen baller som Brann vant andre ballen på + at noen få gikk videre og ble snappet av Finne.

Heggebø mener jeg at ikke gjorde seg helt bort på kanten. De hadde et par nesten farlige overganger der den ene vel skulle vært et klart frispark.
Og perioden like etter at han kom inn var vel når Brann fikk pustet litt.
Å plassere Finne ut på kanten da var ikke et alternativ for Finne kunne knapt nok gå på slutten. Han var sliten.


Men faen så gøy det var på staddaen
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Dickens on August 18, 2023, 16:05:30 PM
Vi fikk ihvertfall frem paradokset med VAR i går. Liten tvil om at vi slapp billig unna hos belgieren med fløyten. Det hadde blitt klink straffe mot Crone med VAR. Husker også i første omgang  da Crone var på etterskudd og vi fikk brudd i mot og han dro nesten av shortsen til vingen deres uten å få kort. Eller på målet deres, da hockeytakler Heltne ned ene spilleren deres for å stoppe angrepet (uten å lykkes) og slipper unna, mens deres spiller som protesterer på dette etter at de scorer får gult.

Var det noen andre forresten som fikk med seg krangelen mellom Heltne og Dynge foran Hansa? Hva var greien? Mulig at Heltne mente at han burde bruke lengre tid på 5-meter/igangsetting? Virket veldig ampert der i 10 sek.
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Corran on August 18, 2023, 16:30:48 PM
Quote from: Dickens on August 18, 2023, 16:05:30 PMVar det noen andre forresten som fikk med seg krangelen mellom Heltne og Dynge foran Hansa? Hva var greien? Mulig at Heltne mente at han burde bruke lengre tid på 5-meter/igangsetting? Virket veldig ampert der i 10 sek.
Det var vel ikke noen krangle Mer Heltne som er god på å dra tid og samme med Dyngeland
De pusher det akkurat nok til å unngå kort eller tilsnakk
Title: Re: Brann - Arouca, torsdag 17. august kl 19:00
Post by: Lasaron on August 18, 2023, 16:37:55 PM
De latet sikkert som at de kranglet, for å hale ut tid.

Dyngeland var forresten god på å hale ut tid så lenge ballen var i spill. Jeg husker jeg var spent på stillingen 3-1, på om Brann taklet det psykologiske spillet det er å lede med ett mål i siste kamp i e-cup med utslag. Det klarte de ok.