• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Svenn Crone

Started by Kagain, February 27, 2022, 15:01:53 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Jeg skal forsøke å begrunne.

Først, han er 95-modell og den nest eldste av utespillerne på utgående kontrakt. Vi trenger å forynge stallen litt, mener jeg. Sportslig/spillemessig har det haltet litt så langt i år. Vi må ikke la oss blende av at vi spilte godt i går, og hive oss rundt med fornyelser basert på denne kampen.

Jeg syns også Crone har vist god kvalitet i for få kamper i år. Samme med Castro, som dog hadde en god omgang i går.

Castro, Kristiansen, Simba og Crone bør rett og slett bevise mer i år enn de foreløpig har gjort, for at det skal være aktuelt med fornying.

Vi har sju utespillere som, om alle er med neste sesong, da vil være 29 eller 30 år. I tillegg til Sønnen og Kristiansen. Det tror jeg ikke er klokt. Noen av de ni må ut, da venter vi med å fornye med de som er på utgående. Da ser vi det litt mer an. Det er nemlig lite trolig at noen av de andre blir solgt. Kanskje Palle.
Tren på langskudd

ostraume

Palle blir vel ikke solgt?

Men ok, jeg ser poenget.

Kan fint vente til sommerpausen. Men så lenge Crone fortsetter å fremstå som klink førstevalg så bør det forlenges. Det er dyrt å skaffe erstatter.

Simba regner jeg med er ferdig. Ruben får vel et år til om kroppen holder. Castro trenger å vise at kroppen holder.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Jeg tenker at Palle kan være aktuell for klubber som mener hans spillertype er akkurat det de trenger, som en siste brikke for suksess, og at han kan være villig til å hoppe på et eventyr i Danmark, Tsjekkia eller noe sånt. Hans styrker som spiller vil jo ikke reduseres nevneverdig de første årene heller.

Simba er den klart yngste, og dårligste, at de fire på utgående. Det er ikke nok å bare ikke forlenge med ham. Flere av de som er 96-modeller og eldre må nok også ut.

Men det kan godt være jeg konkluderer med at Crone ikke skal være en av de. Om en stund.
Tren på langskudd

Corran

Crone er litt gammel MEN han har vært veldig god i år Ikke bare i går
Han er stabil og til å stole på og selv når han ikke er så god så er han helt på det jevne.
Mao en perfekt spiller å ha om en satser på en ung spiller i den posisjonen.
Så jeg mener forleng og sats på at Hellan tar plassen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

Svenn Crone med sine 28 år er ikke gammal.
Ruben Kristiansen med sine 36 år er gammal. Heltne som blir 33 år til høsten begynner å bli gammal.
Crone var glimrende i går, gjorde sin beste kamp for Brann.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Rossi

Hva har skjedd her? Crone har virkelig hevet seg. Antar at han nå blir tilbudt ny kontrakt. Det kan eg støtte!
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Superjack

Når Thore P fikk ny kontrakt i vinter så blir det rart å signere Crone på ny kontrakt når Brann også signerte Hellan i vinter.

Crone sine prestasjoner er nok for ny kontrakt, men ikke i Brann.
Brannsupporter.

Nixon

Det blir sikkert en ny Ruben-historie. Først nei, men så ja.
Rød makt på Hansa

fortune

Thore har vært tilgjengelig i 19 av 38 seriekamper siden han ankom klubben, så det er kanskje ikke en spiller å satse på. Bare synd han allerede har fått forlengelsen og at kontrakten varer ut 2026, der burde vi hatt mer is i magen. Var jo mye ute i fjor også.
First is first, second is nothing

Corran

Brann trenger 2 høyre backer. Dette bør være Crone og Hellan uavhengig om ThoreP har kontrakt eller ikke. Regner med Thore snart er tilbake og like raskt er skadet igjen og blir til slutt fristilt.
Var litt skandaløst å forlenge med Thore på det tidspunktet de gjorde det.
Og for meg så er han ikke god nok i forhold til det nivået Crone holder nå og det nivået en håper Hellan skal komme på.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Ny runde med denne diskusjonen, vi får se hvordan Crone takler faktisk konkurranse. Sist sesong endte det opp med en plass på benken og rykter om exit.

Realiteten er uansett den at Thore Pedersen har fått ny kontrakt, da skal vi ikke forlenge med Crone.

Crone har kanskje spilt sine beste kamper i Brann drakt denne våren, men dansken tilbyr oss ikke noe særlig i en posisjon vi er nødt til å få mer ut av.

Og hva angår Thore Pedersen så er det vel snakk om to ulike skader og en smell, det er ikke en ny skade hver uke.

Corran

Quote from: andreas1989 on May 13, 2024, 22:17:54 PMCrone har kanskje spilt sine beste kamper i Brann drakt denne våren, men dansken tilbyr oss ikke noe særlig i en posisjon vi er nødt til å få mer ut av.


Påstår du at Crone ikke tilbyr oss noe særlig slik han spiller nå?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

opplett

Enig at tidligere har ikke Crone vært noe mer enn en stabil, middels spiller. Men han har virkelig tatt steget opp de siste kampene. Fortsetter han, så fortjener han å starte selv med de to andre friske.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

andreas1989

Quote from: Corran on May 13, 2024, 22:46:07 PM
Quote from: andreas1989 on May 13, 2024, 22:17:54 PMCrone har kanskje spilt sine beste kamper i Brann drakt denne våren, men dansken tilbyr oss ikke noe særlig i en posisjon vi er nødt til å få mer ut av.


Påstår du at Crone ikke tilbyr oss noe særlig slik han spiller nå?


Jeg står fast ved at Crone er en spiller uten noe x-faktor som ikke tilbyr oss noe særlig utover de vi må kunne forvente, i en posisjon vi må få mer ut av. Crone har greid seg stort sett bra denne sesongen og bedre enn tidligere, men det er fortsatt en posisjon som vi må mer ut av og da er ikke dansken løsningen. Hellan har mer offensiv kraft som Torsvik og Soltvedt har en unik fot for å dra en sammenlinkning med de andre backene. Og Pedersen har signert ny kontrakt før du kommer med det argumentet, er i tillegg anvendelig og en åpenbar favoritt hos treneren. I tillegg spiller han med mer kraft og energi selv om Crone absolutt har mer energi i spillet sitt nå enn tidligere.

Leffen

Denne sesongen har jo vært Crone på sitt beste. Men håper at Hellan blir god nok til å overta ila sesongen.

Han har forresten giftet seg og heter nå Hagemann Crone. Er vel en vits om å være god på/med gress her et sted.

andreas1989

May 14, 2024, 08:51:15 AM #65 Last Edit: May 14, 2024, 09:07:14 AM by andreas1989
Jeg bestrider ikke at Crone har løftet seg og kanskje er på sitt beste i Brann drakt. Men vi trenger fortsatt mer offensiv kraft på den backen og da er ikke Crone løsningen. Kanskje er Hellan løsningen? Uansett så skal vi ikke forlenge med en 30 årig utlending for at han skal sitte på benken. Særlig når vi allerede har gitt Pedersen ny kontrakt. Skal vi ha utlendinger i stallen så får de være nøkkelspillere eller potensielle nøkkelspillere med et vidersalgspotensiale.

Kagain

Quote from: Nixon on May 13, 2024, 21:59:36 PMDet blir sikkert en ny Ruben-historie. Først nei, men så ja.

Jeg ser for meg at om Sery Larsen forsvinner til sommeren kan Crone få ny kontrakt. Da kan Brann bruke Thore P. som stopper i stedet for Sery Larsen, og Crone kan gjøre sine greier på høyresiden. Vi får se.

Gulløl

May 14, 2024, 10:03:44 AM #67 Last Edit: May 14, 2024, 10:10:33 AM by Gulløl
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:51:15 AMJeg bestrider ikke at Crone har løftet seg og kanskje er på sitt beste i Brann drakt. Men vi trenger fortsatt mer offensiv kraft på den backen og da er ikke Crone løsningen. Kanskje er Hellan løsningen? Uansett så skal vi ikke forlenge med en 30 årig utlending for at han skal sitte på benken. Særlig når vi allerede har gitt Pedersen ny kontrakt. Skal vi ha utlendinger i stallen så får de være nøkkelspillere eller potensielle nøkkelspillere med et vidersalgspotensiale.
Crone er definitivt 28 år, ikke 30 år. Selv om det stemmer bedre inn i argumentasjonen med "30 årig utlending". Fortsetter Crone med storspillet han har vist i det siste seiler han kanskje opp som en av de beste høyrebackene gjennom tidene i Brann. Men før det blir slått fast vil jeg se han en del kamper til utover sommer og høst, om han beholder nivået han har vist i det siste. Mulig Helge Karlsen og Geirmund Brendesæther var bedre og mer stabile høyrebacker, men dei hadde heller ikke imponerende innleggsfot. Brann har hatt mange ganske middelmådige høyrebacken gjennom tidene, den saken er grei.

Når det gjelder Pedersen er han gitt en forlengelse fordi han er en potet, IKKE kun fordi han kan spille høyreback. Han kan spille på de fleste plassene i forsvaret og midtbanen, derfor liker Horneland han.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

andreas1989

May 14, 2024, 10:11:41 AM #68 Last Edit: May 14, 2024, 13:25:55 PM by andreas1989
Svenn Crone er 95 modell, dvs at han fyller 30 i løpet av det første året utover nåværende kontrakt, dermed er 30 årig utlending en spoton beskrivelse.

Bjørn Dahl og i særdeleshet Birkir Mär står ikke tilbake for Svenn Crone sine prestasjoner i Brann drakt om det er relevant.

Og ja, det er flere årskaer til at Pedersen fikk ny kontrakt. Men det bør likefult utelukke ny kontrakt til dansken.

Rossi

Har vært skeptisk til Crone tidligere, men han har åpenbart utviklet seg. Fortsetter han på dette nivået - ja da vil eg ha ham med videre. 

Ser det hevdes at han ikke bidrar (nok) offensivt, men det er ikke mitt inntrykk - tvert imot. Relasjonene virker også å sitte, spesielt med Hornvig.   
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

fortune

Tror vi det er tilfeldig at Crone begynner å produsere noe offensivt akkurat når Heggebø kommer inn på laget? Som han gjorde i OBOS 2022, også med Heggebø som et innleggsalternativ? Jeg tror ikke det.
First is first, second is nothing

ostraume

Kanskje ikke, men måten han nå tar med seg ballen oppover, som den rene Wolfe, har ikke noe med Heggebø å gjøre. Det handler om en spiller i form som nyter tillit.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Crone har vært positiv og våget mer fremover, som i 22.

Men han har ikke vært outstanding, så jeg ser ikke hvorfor han skal signeres på nytt.

Brann handlet Hellan som et prosjekt for fremtiden og bør bygges for å bli 1. valg i 25 sesongen. Og når Thore P allerede er på kontrakt bør han være backup. Behøver ikke 3 voksne spillere til å bekle høyrebacken.
Det blir etter min mening ganske meningsløst.

Så får Crone kjempe om startplassen i 24 sesongen og spille når han er den beste. Selv om han ikne har/får kontrakt for 25 sesongen.
Brannsupporter.

Churchill

 Tone skal selvsagt tilbys ny kontrakt. Han har vært meget god så langt denne sesongen.
...we shall never surrender.

krakra

Tenker det er helt greit å avvente. Han har prestert fra i hva, tre kamper? Han er 28 år, vi har en ung høyreback og en annen etablert høyreback. Trenger ikke forlenge før vi vet om Hellan tar steget i år og om Crone holder nivået mer enn en håndfull kamper.

Falkman

Quote from: Churchill on May 14, 2024, 13:28:34 PMTone skal selvsagt tilbys ny kontrakt. Han har vært meget god så langt denne sesongen.

Tja, hvis man ser verdi i forrynge stallen er det ikke selvsagt i det hele tatt , da er Crone derimot et  opplagt valg å starte  denne prosessen med. 

Superjack

Dagens stall er ikke mange nye kontrakter på etablerte spillere som Crone, samt litt svikt i ES og Europa fra å være i samme situasjon som 2019/2020.

Crone, nei.

Brannsupporter.

Rossi

Quote from: Superjack on May 14, 2024, 14:42:14 PMDagens stall er ikke mange nye kontrakter på etablerte spillere som Crone, samt litt svikt i ES og Europa fra å være i samme situasjon som 2019/2020.

Crone, nei.


Synes det var litt tabloid sammenstilling.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Rossi

Går Crone i sommer, og Thore er skadet - som han ofte er, er det Hellan på backen.

Javel - det kan bli bra, men kan også være forskjell på gruppespill eller ikke.

Crone, ja.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Lasaron

May 15, 2024, 06:04:25 AM #79 Last Edit: May 15, 2024, 07:11:56 AM by Lasaron
Vi skal ikke bygge en stall som gjør at vi fort ender opp med å slite om vi ikke når gruppespill i høst.

Crone, Ruben, Castro, Palle, Kartum, Soltvedt, Finne, SHN, Thore P

Noen av disse må ut, og erstattes med klart yngre spillere. Noe annet er uklokt.

Edit: Akkurat i førstkommende sommervindu er det kanskje nok at en av de går ut, og erstattes av en klart yngre. Denne yngre kan hentes utenfra, eller vi kan gå for internt opprykk. Alt etter som.
Tren på langskudd

andreas1989

May 15, 2024, 06:24:07 AM #80 Last Edit: May 15, 2024, 06:36:03 AM by andreas1989
Crone med sin utgående kontrakt og to direkte konkurenter under kontrakt er den som skal og bør være en opplagt kandidat til en exit. Ruben har jo en høy stjerne og så lenge han fortsetter å holde nivået så blir det vel fort en ny et års kontrakt, som venstrebent stopperalternaltiv så skiller Kristiansen seg også ut. Dog vil jo snittalderen rase om Kristiansen dro.
Castro har jo kvaliteter på sitt beste, byr på målpoeng og er anderledes enn de andre kantspillerne. Dog er han mye skadet og det faktum at ny kontrakt ikke er bordet enda kan vel kanskje tyde på at han virkelig må levere for å få ny kontrakt? Palle er i sitt livs form, fysisk sterk og er en lokal profil under lang kontrakt. Frem til Helland/Holten virkelig begynner å banke på døren for en startplass så lever Pallesen trygt, selv som et alternaltiv på benken. Kartum er vel etter Crone den som lever mest farlig? Dersom Kartum ikke presterer bedre enn det han så langt har gjort så står han bare i veien for yngre spillere, da kan like gjerne Hjorteseth få de minuttene til å overbevise. Venstrefoten er Kartum sitt ess, men Kartum er en spiller som virkelig må bevise sin verdi i løpet av sommeren. Solvedt har x-faktor, den må vi dog få mer ut av. Uansett lokal profil med lengre kontrakt og så lenge Torsvik er ute av spill så er dettte en spiller som bør spille rimelig fast. SHN ny kontrakt, ujevn, men beina holder enn så lenge. Pedersen ny kontrakt, anvendelig og helt klart en favoritt hos treneren.

Så kort oppsumert så er vel Crone og Castro de opplagte kanditatene til en exit mtp utgående kontrakter. Kartum må bevise sin verdi.

Så må vel Holmen Johansen med i regnestrykket også.

Lasaron

Ja, Holmen må ut til nyttår, eller før. Men før er uaktuelt, sikkert.
Tren på langskudd

Pete05

Castro i form er ganske den beste garantisten for målpoeng vi har. Dersom han klarer å holde kroppen frisk resten av sesongen bør han definitivt få tilbud om ny kontrakt.

Selv om alle ønsker seg yngre spillere så ha i bakhodet at nivået lager presterer på så er det ikke enkelt å finne gode erstattere. Egentlig bør de inn 6-12 mnd før den som skal erstattes forsvinner. Mao bør en erstatter for Kartum inn i sommer og han forsvinne etter sesong. Ekstremt viktig at balanse mellom nivå og utskiftning går så smertefritt som mulig.

Hellan virker ett stykke unna pga skader og overgang til nytt tempo. Men her har vi gjort noe riktig om han er klar for innhopp utover høsten og kam overta for Crone fra neste sesong.

krakra

Kartum har jo ikke tatt nivået selv.

Lasaron

Vi kan utvikle gode erstattere. Det er total og fersk empiri på at spillere blir bedre av å spille på Brann.

Og apropos Kartum, Sande blir vel klar for spill i sommer, og kan spille indreløper. Han er tre år yngre.

Og vi har flinke ungdommer.

Så om Kartum forsvinner i sommer, foreslår jeg å hente null erstattere utenfra.
Tren på langskudd

Superjack

May 15, 2024, 09:17:28 AM #85 Last Edit: May 15, 2024, 09:19:38 AM by Superjack
Quote from: pidre on May 14, 2024, 22:28:49 PM
Quote from: Superjack on May 14, 2024, 14:42:14 PMDagens stall er ikke mange nye kontrakter på etablerte spillere som Crone, samt litt svikt i ES og Europa fra å være i samme situasjon som 2019/2020.

Crone, nei.


Synes det var litt tabloid sammenstilling.

Tabloid, eller sann?

Om det skal oppsummeres hva som er gått ut og hva som er kommet inn i Brann siden vinteren 22, så er det i all hovedsak samme stallen. Altså samme stallen som er blitt 2 år eldre.


Kjør samme strategi i 2 år til, så har Brann fort malt seg inn i ett hjørne det er vrient å komme ut av.

Litt som LAN gjorde. Han ønsket å fortsette med de samme spillerene, sesong etter sesong. Uten å ta inn nytt og gjøre de nødvendige uuskiftingene.

De beste trenerene / managerene er eksperter på å gjøre rette utskiftinger.

Noen må ut for at stallen skal fornyes og forynges.
Jeg ser vanskelig bedre kandidater enn Crone.

Om Hornis / Huseklepp ikke tror Hellan kan ta nivået etter at de har hatt han i stallen i 1/2 år, så får de da selge han og signere med Crone, men det blir for meg ganske bakvendt.

Brannsupporter.

Kagain

Quote from: Lasaron on May 15, 2024, 06:04:25 AMVi skal ikke bygge en stall som gjør at vi fort ender opp med å slite om vi ikke når gruppespill i høst.

Crone, Ruben, Castro, Palle, Kartum, Soltvedt, Finne, SHN, Thore P

Noen av disse må ut, og erstattes med klart yngre spillere. Noe annet er uklokt.

Edit: Akkurat i førstkommende sommervindu er det kanskje nok at en av de går ut, og erstattes av en klart yngre. Denne yngre kan hentes utenfra, eller vi kan gå for internt opprykk. Alt etter som.

Om vi ser på sportsplanen så er jo en av tingene som vektlegges lokal tilhørighet. Der stiller vel Crone svakest. Dernest Kristiansen, Kartum og Castro. 

Pallesen Knudsen, Soltvedt, Finne, SHN og delvis Thore P. er vel lokale nok.

Crone har to konkurrenter som høyreback, så med mindre han omskoleres til stopper ala Kristiansen er det nok naturlig at det er han som går først. Kartum ble jo kjøpt da Sande ikke var tilgjengelig for Brann. Så kom Sande siden til Brann, så da er det kanskje mulig at Kartum går ut. Kristiansen har en tendens til å bite seg fast selv når han blir avskrevet, så jeg tror ikke det skjer noe med han før han eventuelt velger å legge opp...

Churchill

Man kan selvsagt problematisere dette opp og ned i mente langs en hel rekke strenger med parametre. Eller man kan gjøre det enkelt. Kvitter man seg med en spiller som spiller meget godt, har vært med på hele byggeperioden og som skjønner og kan formidle til andre måten Brann skal spille på? Selvsagt er svaret på det nei. Crone er en meget god back og en kulturbærer. Han sutrer aldri og gjør det han skal. Og han bør vi ønske å ha med videre.
...we shall never surrender.

andreas1989

Men veldig enkelt så har Crone vært god i en håndfull kamper, det har blitt hentet inn en ny høyreback to vintre på rad og Thore Pedersen har fått ny kontrakt. Når Thore Pedersen signerer ny kontrakt samtidig som man henter inn Hellan så er vel det et ganske greit signal på at planen har vært å ikke signere ny kontrakt med Crone. På samme tidspunkt var dansken ganske tungt ryktet vekk og ble også i høst plassert på benken når skadesituasjonen tillot det. Forøvrig så virker jo det som om de fleste her inne er enige i at på sikt så skal Crone erstattes av en yngre, eventuelt bedre spiller som potensielt kan være Helland. Da gir jo det lite mening i å forlenge med Crone, særlig når vi vet at Thore Pedersen allerede har signert en ny og fersk kontrakt.

Kagain

Quote from: Churchill on May 15, 2024, 10:13:52 AMMan kan selvsagt problematisere dette opp og ned i mente langs en hel rekke strenger med parametre. Eller man kan gjøre det enkelt. Kvitter man seg med en spiller som spiller meget godt, har vært med på hele byggeperioden og som skjønner og kan formidle til andre måten Brann skal spille på? Selvsagt er svaret på det nei. Crone er en meget god back og en kulturbærer. Han sutrer aldri og gjør det han skal. Og han bør vi ønske å ha med videre.

Jeg var en av de som mente at det ikke ville være noe katastrofe om Brann fortsatte med Crone da han var stor i OBOS og helt ok i tippeligaen. Var han ledende på høyrebacken? Nei, men han var ikke dårlig heller. Nå har han jo vist prov på at han har noe å bestille i tippeligaen også. Så isolert sett er jeg enig med deg i at han burde kunne få være med videre.

Så må vi realitetsorientere oss litt: Brann har to høyrebacker allerede, Hellan (ung, lovende og kostet noen kroner) og Thore P. Brann har valgt å gi sistnevnte en kontrakt videre, så de føler antageligvis for å satse på han. Brann har også brukt Kristiansen som høyreback, så de har en spiller som de kan bruke i nødstilfeller. Vi vet også at Horneland (og noen såkalt eksperter) mener at potetfaktoren som mange spillere i Brann har er en styrke. Kristiansen kan spille i hele forsvaret, Thore P. like så + at han mener han er best som indreløper. Hellan har vel ikke blitt utfordret på dette, og trass i at det rapporteres at Crone har en kapabel venstrefot så har han aldri blitt forsøkt andre steder enn som høyreback. Jeg syns det hadde vært spennende å se hva han kunne levert som stopper eller venstreback, men så langt ser det ikke ut at Horneland deler den meningen med meg.

Det kan hende at Horneland ser for seg at Crone har en fremtid i Brann hvis Sery Larsen blir solgt og Thore P. blir mer fast stopperalternativ, men om han tar utgangspunktet i dagens stall så taler det for exit Crone.

krakra

Vi kan ikke drive å forlenge i evigheten med alle etablerte spillere som nærmer seg eller har rundet 30 år bare fordi de er gode og har vært her lenge. Det gjelder jo de aller fleste spillerne i stallen, og når man foreslår å kutte noen som ikke har vært her så lenge og ikke har prestert spesielt bra, som Kartum, så er motargumentet at vi ikke kan gi dem opp så fort.

Da sitter man igjen med at Brann holde på med de samme spillerne, som blir stadig eldre, helt til de ikke lenger presterer bra. Da er det gjerne for sent.

Så spørsmålet blir jo. Hvis man ikke skal la Crone gå: Hvilke spillere kan man da kvitte seg med for å rydde plass til yngre spillere?

Lasaron

Nå mener ikke jeg at vi_skal_kvitte oss med Crone. Men jeg mener bestemt at vi skal avvente en god stund til.

Hvis for eksempel Kartum, Palle og Finne blir solgt i sommer, så kan det være riktig å forlenge med Crone. Selv om det er litt andre posisjoner.

Det er klokt å starte på en liten foryngelse nå.
Tren på langskudd

Rossi

Det virker som klubben avventer litt i forhold til Crone, men han er vel Bosman snart og kan signere for andre klubber - og det er mulig han gjør. Det vil være noen økonomiske hensyn her.

Tipper POL kommer til å tilby han ny 1-2 års kontrakt.

Hellan er ikke klar, og Thore er skadet. Vi skal selvsagt forynge, men sportslige resultater bør være det førende. Tror det er klokt å få med Crone videre, og over tid prøve ut Hellan - om han kan ta nivået.

An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Corran

En skal først og fremst ha et slagkraftig lag.
Så må en jo selvfølgelig passe på at laget ikke går ut på dato.
Men om nå Crone fortsetter å være det beste valget på høyreback og Hellan skal satses på så er det helt naturlig å forlenge med Crone litt utpå høsten.
Så får ThoreP være et alternativ andre steder eller få beskjed om at han ikke blir satset på lengre og kan finne seg en ny klubb.
Om Crone mister plassen til ThoreP og han viser seg å være det beste valget ved siden av Hellan så skal det selvfølgelig ikke fornyes med Crone

Jeg har null tro på ThoreP både som back og midtstopper så det er han som en etter min mening bør kvitte seg med eller bruke som en potet på 2 laget.
Nå kan jo ThoreP plutselig motbevise meg på samme måte som Palle gjorde.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Av og til er det nødvendig å gå ett skritt til siden for å kunne ta tre skritt frem.

Jeg er bekymnret for at vi hele tiden skal jage det neste skrittet frem, selv om det øker sjansen drastisk for at vi da går fire skritt tilbake ved neste korsvei.
Tren på langskudd

Corran

Quote from: Lasaron on May 15, 2024, 12:32:22 PMAv og til er det nødvendig å gå ett skritt til siden for å kunne ta tre skritt frem.

Jeg er bekymnret for at vi hele tiden skal jage det neste skrittet frem, selv om det øker sjansen drastisk for at vi da går fire skritt tilbake ved neste korsvei.
Men en går ikke noen skritt tilbake om en gir Crone ny kontrakt om han viser seg å være det beste alternativet sammen med Hellan?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Crone, Ruben, Castro, Palle, Kartum, Soltvedt, Finne, SHN, Thore P

Om alle disse er med neste år, så kan det kanskje være bra for neste år. Kanskje. Og kanskje man også blar opp for en stjernespiller på 28 år. Det er hva jeg mener med å hele tiden jage etter neste skritt frem, med høy risiko for at vi må gå mange skritt bakover.

Corran, et par avklaringsspørsmål:

1. Se på listen av spillere øverst i denne posten. Mener du at vi skal beholde alle neste år?

2. Hvis ikke, hvem mener du da bør ut, hvorfor, og hva er realismen i det?

Dette handler ikke om Svenn Crone isolert, men om troppens sammensetning og sjanse for suksess i uoverskuelig fremtid. Der tror jeg en sunn og bærekraftig spillerlogistikk (fins det en kjedeligere setning?) er en nøkkelfaktor.
Tren på langskudd

Corran

Det spørs litt på hva som skjer videre i år.
Jeg mener alle disse må bevise utover året for å få fornyet tillit og noen av dem bør en ha alternativer til før en kaster dem på båten.
Kartum f.eks ser jeg pr nå ingen framtid for. Ei heller ThoreP
Men det kan endre seg.

Jeg synes også det er lite interessant om en spiller har kontrakt som går ut eller den varer 1 år lengre enn konkurenten.
Om f.eks ThoreP ikke blir frisk nok eller god nok som et klart alternativ foran Crone eller Ruben så kan han få beskjed om å finne seg noe annet eller bli flyttet til 2 laget.
Eller så må en ha en mann "for mye" i stallen

Og så tenker jeg at de må være litt mer fleksible med størrelse på stallen.
Om nå det kommer opp eller en får tak i en ung spennende spiller så kan gjerne stallen utvides en periode for å få på plass denne spilleren samtidig som en eldre spiller går ut kontrakten.
En erstatter til SHN bør en jo allerede nå prøve å fostre opp og foredle

Ja og så må de ha litt mer is i magen når det gjelder nye kontrakter. En kan vente litt og se an på de fleste spillere.
Det fantes ingen grunn til å forlenge med ThoreP når de gjorde dette. Hadde mangel på forlengelse gjort at vi mistet ham så finnes det dusinvis andre spillere som kunne erstattet ham uten at det koster for mye.
Og nå brukte jeg ThoreP som et eksempel så ikke heng dere opp i det er han jeg nevner. Men for meg er han et godt eksempel ;-)

Og en bør ha dobbel dekning på alle plasser og da gjerne med en ung og en rutinert/i sin beste alder. Og så kan en spe på med en potet eller to i stallen i tillegg.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Skal Crone forlenges må det jo være en plan som samsvarer med hans ønsker. Å forlenge med Crone for at han skal være andrevalg bak Hellan er jo neppe klokt hvis Crone ikke ønsker å være andrevalg bak Hellan.

gladiporno

Dette sa Crone til bold.dk før sesongen:

https://bold.dk/fodbold/klubber/brann/nyheder/crone-drommer-stadig-det-bliver-nok-ikke-premier-league

Tipper at han og agent vil se an muligheter for å forsvinne gratis fra Brann etter sesongen, eller for 1-3 mill i sommer.

Go Up