• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 20/21

Started by Lasaron, October 08, 2020, 17:25:31 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Tromsø-kaptein Simen Wangberg har fått tillatelse til å forhandle med Stabæk skriver Eurosport.
God tur til Bærum er det bare å si.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

ZsoltKorcsmar

Quote from: SKBCPH on April 28, 2021, 09:41:43 AMVil heller ha Jesper Daland fra Start eller Kristoffer Hay fra Bryne enn Wangberg. Begge unge og med kamper for Norge U21. Men spesielt førstnevnte blir vel for dyr for Brann.Ingen av de har nok alderspoeng. Vi ser etter en som er gammel nok til å være god nok, det er tydelig kommunisert.

Tenk heller i banene Yaw Amankwah, Lars Grorud, Kjetil Wæhler, Lædre Bjørdal. Der er du nærmere fasit.

Kagain

Quote from: Gulløl on April 28, 2021, 10:07:02 AMTromsø-kaptein Simen Wangberg har fått tillatelse til å forhandle med Stabæk skriver Eurosport.
God tur til Bærum er det bare å si.

Ja, la oss håpe at Brann i så fall har en plan B. Som andre nevner burde det være lov å håpe at dette berømmelig overblikket på OBOS kan gjøre seg gjeldende, og at de bare må ta en risiko. Og forhåpentligvis blir denne risikoen noe yngre...


gladiporno

Quote from: SKBCPH on April 28, 2021, 09:41:43 AMVil heller ha Jesper Daland fra Start eller Kristoffer Hay fra Bryne enn Wangberg. Begge unge og med kamper for Norge U21. Men spesielt førstnevnte blir vel for dyr for Brann.Brann må trolig ut med rundt 10-15 mill for Daland, så den overgangen er selvfølgelig helt umulig. Kristoffer Hay var vel han som ble sett på et stort talent i Hønefoss og VIF for rundt 5-6 år siden. Kan ikke huske å ha lagt særlig merke til ham etter det.

ZsoltKorcsmar

Kunngjøringen av ny stopper kommer til å skape like mye entusiasme som kunngjøring av at Opdal forlenger kontrakt med 6 mnd.

Minimum 30, trolig nærmere 35 år. Billig i drift, liten eller ingen overgangssum. Er ikke mange i den kategorien som får blodet til å bruse.

Spelaren

Quote from: ZsoltKorcsmar on April 28, 2021, 10:25:28 AMKunngjøringen av ny stopper kommer til å skape like mye entusiasme som kunngjøring av at Opdal forlenger kontrakt med 6 mnd.

Minimum 30, trolig nærmere 35 år. Billig i drift, liten eller ingen overgangssum. Er ikke mange i den kategorien som får blodet til å bruse.

Hadde ikkje overrasket meg om det var du som tok Os-bussen for en retur til Stadion.
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

Nixon

Det er i slike dager vi virkelig får sett hva sportssjef-Kåre er laget av!
Rød makt på Hansa!

Gulløl

April 28, 2021, 14:01:38 PM #1308 Last Edit: April 28, 2021, 14:08:45 PM by Gulløl
Prödl var i hvert fall veldig interessert i å komme til Brann og Bergen. Synd at Udinese skulle være så vanskelig når han hadde så kort tid igjen av kontrakten.

Fra Kevin Ingebrigtsen sin blogg hos Nordicbet:

Brann har uttalt offentlig at stopperjakten fortsetter. Jeg jobbet selv med å få langskuddet Sebastian Prödl til Bergen. Det lot seg ikke løse, da Udinese ikke ville slippe ham selv om han kun har få måneder igjen av kontrakten. Men, som i likhet med flere klubber kan ikke Brann vente til sommervinduet. Prödl var veldig interessert. Han så Brann og Bergen som et slags «eventyr», så det strandet ikke der. Hadde det løst seg med Udinese hadde overgangen vært høyaktuell.

https://www.nordicbet.com/no/blogg/fotball/eliteserien/fotballagenten-alle-jakter-pa-midtstoppere/

Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

SKBCPH

Han hadde i det minste kommet med masser av rutine. Greit nok, det har sikkert Wangberg også, men foretrekker rutine fra Premier League og Serie A fremfor OBOS.
- Vi har den treneren vi har.

Gulløl

April 28, 2021, 14:53:44 PM #1310 Last Edit: April 28, 2021, 14:57:05 PM by Gulløl
Brann har droppet Wangberg. Flott med fornuft fra VJ, dette var dagens gode nyhet.

Klipp fra BT:
Tirsdag skrev NRK at Brann har lagt inn et bud på en halv million kroner for Tromsøs Simen Wangberg. Branns daglige leder Vibeke Johannesen avviser at dette er tilfelle, men:
- Vi har vært i dialog med Tromsø for å sondere terrenget, sier Johannesen.
Brann jakter intensivt en ny midtstopper.
- Wangberg er en stopper som Tromsø tydeligvis vil ha ut siden de involverer så mange klubber, sier Brann-sjefen.
Wangberg er ifølge VG aktuell for en millionovergang til Stabæk. Brann legger nå bort interessen for trønderen.
- Når Tromsø gjør som de gjør, så er det ikke noe poeng å fortsette med saken, sier Johannesen.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

krakra

Rart å bli så snurt over at andre klubber byr på spilleren de vil ha.

Spelaren

Hvis det er sitert riktig, er det helt dustete sagt.
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

Kagain

Quote from: krakra on April 28, 2021, 15:14:23 PMRart å bli så snurt over at andre klubber byr på spilleren de vil ha.

Spesielt om de mente at Wangberg var sånn et bra alternativ på stopperfronten. Andre vil kanskje være enige med dem da...

Superjack

Om den uttlelsen medfører riktighet - og man blir snurt fordi Tromsø vil selge til høystbydende, så overgår den RBHs gentlemans agreement i nivå av forståelse av hvordan verden fungerer.
Brannsupporter.

krakra

KIs bror er forresten agent til både Wangberg og Prodl, som Brann også forsøkte å hente.

esp123

Hvis Brann ikke har lagt inn et bud på 500k, men Tromsø lekker dette til pressen for å få Stabæk til å få fingeren ut, så skjønner jeg Johannessen sine kommentarer veldig godt.

Giles

Jeg er tilhenger av Kolskogen men det han leverte var tynne greier, dessverre. Nå var Forren minst like dårlig og ufattelig treg så om han spiller mot Viking så er det bare å ta fram kuleramma.
Derfor, få Kolskogen til å løpe, takle og spllle enkelt så får Kristiansen være rutinert og balansere forsvaret.  Det blir to med tempo og det behøves.

SKBCPH

Quote from: esp123 on April 28, 2021, 16:57:29 PMHvis Brann ikke har lagt inn et bud på 500k, men Tromsø lekker dette til pressen for å få Stabæk til å få fingeren ut, så skjønner jeg Johannessen sine kommentarer veldig godt.

Det er sånn jeg også tolker uttalelsene til Vibeke. Uansett, glad for at det ikke ble noe av, tar heller Ruben Kristiansen som tredjevalg.
- Vi har den treneren vi har.

Gulløl

April 29, 2021, 08:45:07 AM #1319 Last Edit: April 29, 2021, 08:59:09 AM by Gulløl
Tromsø ønsker priskrig og har uttalt at Stabæk sitt bud litt i overkant av 1,0 millioner nærmer seg det de ønsker. Mulig det er 1,5 millioner som er målet å cashe inn og at de ønsket Brann inn i budrunden for å brekke det på plass for en spiller som bare har få måneder igjen av kontrakten. Tromsø vil nok le hysterisk hele veien til banken om de klarer å få det til i forhandlingene med midlertidig sportsjef VJ.

Når jeg såg intervjuet med Wangberg for et par dager siden og smilet hans når han uttalte Branns to trenere og daglig leder med fornavn fikk jeg en sterk følelse at det er til Brann og Bergen han vil, noe han heldigvis nå ikke får muligheten til. Heldigvis overbeviste Ruben Kristiansen veldig på midtstopperplass i går, en spiller som tydeligvis ikke bløffer når han sier han er blodtrent og som løper opp det meste og utfyller Forren mye bedre enn en treg Wangberg ville gjort. Med trioen Forren - Kolskogen - Kristiansen kan Brann roe ned å forsterke midtstopperposisjonen i dette overgangsvinduet og heller jobbe mer langsiktig inn mot sommerens overgangsvindu da tilgangen på utenlandske midtstoppere trolig er tilbake. Kan være viktigere å bruke ledige midler inn mot en ny spiss i dette overgangsvinduet siden Bamba er totalt helt ut av det på alle måter, enn spiller som ikke har fokus og som Brann vil selge i sommervinduet.

Håper Brann nå har avsluttet Wangberg saken, en spiller som flere Tromsø supportere mener at får skjult flere av sine svakheter siden laget spiller med tre midtstoppere.

Tror denne "analysen" fra en på Isberget forumet i går er nærmere sannheten en fjas:

Vel, for det første liker han ikke å løpe. Han får lårstrekk i hver eneste løpsduell og må byttes ut, hvorpå han er ute i tre uker med skade etterpå. Gjermund Åsen sa at han aldri har sett noen få så hyppig massasje av fysioterapeuten, som Wangberg gjør. Så er det det at når han faktisk løper, uten å skade seg, så går det ikke veldig fort. Han har svingradiusen til Hurtigruten Richard With, og smidigheten til KNM Helge Ingstad. Så var det dette med vurderingsevne. Han har en egen evne til å feilvurdere taktisk og forårsake baklengs. Han liker å skli og ramle på ræva, eller stupheade ballen i eget nett, eller sentre ballen til motstanderens beste spiss. Hvis dere vil ha en fyr som kan stå helt dønn i ro og skalle ballen litt i 90 minutter, så er dette riktig mann. Dersom dere har behov for noen som kan løpe, markere motstander, posisjonere seg, klarere ball, sentre til medspiller, eller lignende, så er det ikke riktig mann.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Lasaron

Kristiansen er blitt ganske fotballklok etterhvert. Tror han kan fungere godt sammen med Kolskogen også.

Jeg tror en sjef og leder på midtbanen bør være høyere prioritert å hente enn en stopper.
Tren på langskudd

Huff

Quote from: Lasaron on April 29, 2021, 08:53:07 AMKristiansen er blitt ganske fotballklok etterhvert. Tror han kan fungere godt sammen med Kolskogen også.

Jeg tror en sjef og leder på midtbanen bør være høyere prioritert å hente enn en stopper.

Ganske [tragi]komisk at en nå diskuterer om en gammel avskiltet back vi allerede hadde i troppen er en bedre stopper enn en dyr, skadeplaget olding treneren absolutt måtte ha. Forlengingen med Forren virker mer og mer som en enorm tabbe, noe som overhodet ikke overrasker undertegnede.

Kagain

Quote from: Huff on April 29, 2021, 10:55:20 AMGanske [tragi]komisk at en nå diskuterer om en gammel avskiltet back vi allerede hadde i troppen er en bedre stopper enn en dyr, skadeplaget olding treneren absolutt måtte ha. Forlengingen med Forren virker mer og mer som en enorm tabbe, noe som overhodet ikke overrasker undertegnede.


Spesielt siden Brann allerede har prøvd nevnte olding tidligere, uten at det var en stor suksess...

Gulløl

Quote from: Huff on April 29, 2021, 10:55:20 AMForlengingen med Forren virker mer og mer som en enorm tabbe, noe som overhodet ikke overrasker undertegnede.
Men det er en gåte at han i vår ser ut til å ha blitt en dårligere fotballspiller en han var når kom til Brann i juni i fjor da han var en lubben utrent utgave på + 7 kg i forhold til i dag. I vinter er det ikke måte på hvor mye han har trent sies det av han selv med to økter nesten hver dag.
Jeg klamrer meg foreløpig fast til det syltynne håpet om at han er stinn av trening og at han er i sin beste form 09 mai. Få dager å gjøre det på, først må han bevise mot Åsane om han fortjener en plass på laget mot Viking.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Gulløl

Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Corran

Synes folk ikke har lært av historien når en sier seg fornøøyd med Krisitansen som stopper backup, ja til og med en stopper som skal starte kamper basert på en omgang mot et 1 div lag og i en omgang der Brann fikk ting på gli (etter hva jeg har skjønt).

La nå han spille der 2-3 kamper før en feller noen dom og vil prioritere andre andre plasser på banen før når det gjelder innkjøp av spillere.

Som back hadde han ofte en lei tendens til å feilberegne litt og gjerne bli tatt litt på sengen. Skulle dette være noe som ikke gjør seg gjeldene når han spiller stopper?

Ja han er sikkert en grei backup nå når det ikke er andre alternativer, men dette laget skriker etter en god stopper som kan ta ansvar og gjerne være litt sjef.
Og bare så det er sagt Heller Kristiansen som backup enn Wangberg inn.

Så kan vi jo håpe at mine pesimistiske tankter ang Ruben blir gjort til skamme og vi her er vitne til samme historien som Ørn2. Det var vel og en som ikke var god nok som back og som plutselig var en klasse stopper
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

April 29, 2021, 15:23:02 PM #1326 Last Edit: April 29, 2021, 15:46:24 PM by Gulløl
Brann ser ut til å ha lykkes svært bra med en restart på Kaspar Skaanes. Burde Brann som har lite ledige midler vurdere i dette overgangsvinduet som åpner i dag og stenger 12 mai å hente tilbake Steffen Lie Skålevik og prøve en tilsvarende restart for han ? Ja mener jeg.

Seks mål på 18 kamper og ble Branns toppscorer i 2016.

Ti mål på 11 kamper (på til sammen 879 minutter) ble fasiten for han i Start i 2017.

Ni mål på 28 kamper for Brann i 2018 som gav målpoeng hvert 157. minutt det året.

Han har absolutt ikke fått det til i Sarpsborg i 2019 og på utlån i Start i 2020. Han har kontrakt ut 2022 men med to mislykkede fotball år bak seg og med kun to mål på 42 kamper vil han neppe koste så mye i overgangssum og trolig en spiller som blir relativt rimelig å lønne.

Han vil blø for Brann drakten vet vi som den Brann supporteren han er. Har gode holdninger og stor arbeidskapasitet og er fremdeles bare 28 år. Skålevik vil nok juble om han får komme tilbake til Brann og få samme sjansen til en restart som Skaanes fikk.

Eller skal vi virkelig håpe på Bamba fremdeles i hele vårsesongen mens han tenker videre steg i karrieren fullstendig uten fokus ?

Skålevik og Heggebø vil være en hardarbeidene spissduo i stallen som vil støtte hverandre og gi alt for et Brann lag som er forventet skal plassere seg under midten av tabellen i 2021. Det er ikke akkurat en spiss som skal skyte oss til medalje vi skal forvente i år, nevnte to spissalternativ bør gi akseptabel dekning.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Bazinga

Brann prøve å lande Martin Roseth i frå Sogndal

Gulløl

April 29, 2021, 19:35:06 PM #1328 Last Edit: April 29, 2021, 20:13:08 PM by Gulløl
Quote from: Bazinga on April 29, 2021, 19:25:53 PMBrann prøve å lande Martin Roseth i frå Sogndal
Tenker du på det at Joacim Jonsson i går lanserte han til den lange midtstopper kandidat listen ? Eller har du noe mer konkret enn det ? Nei det har du nok ikke, tror du tuller med oss. At Brann har sjekket rundt alle midtstoppere som kan krype og gå fra Obos ligaen og oppover betyr heller ikke at Brann "prøver å lande" alle midtstopperne. Skulle Brann hente en midtstopper som er enda yngre en Løfgren vil nok det også virke veldig rart, det er rutine i forsvaret klubben nå ønsker. Dessuten har Roseth to sesonger igjen av kontrakten med Sogndal som nok vil nok kreve opptil flere millioner om Brann henvender seg, penger klubben ikke har. Ser du i de forrige innleggene dine spred over flere år har kommet med rykter om sogninger som skal til Brann og at det aldri noen gang stemmer. Er dette en hobby du har ?  Godt gjort at du allerede etter ditt første innlegg her på forumet i 2013 ble beskyld for null troverdighet.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Jose Arrogantio

Quote from: Huff on April 29, 2021, 10:55:20 AM
Quote from: Lasaron on April 29, 2021, 08:53:07 AMKristiansen er blitt ganske fotballklok etterhvert. Tror han kan fungere godt sammen med Kolskogen også.

Jeg tror en sjef og leder på midtbanen bør være høyere prioritert å hente enn en stopper.

Ganske [tragi]komisk at en nå diskuterer om en gammel avskiltet back vi allerede hadde i troppen er en bedre stopper enn en dyr, skadeplaget olding treneren absolutt måtte ha. Forlengingen med Forren virker mer og mer som en enorm tabbe, noe som overhodet ikke overrasker undertegnede.


Nja, så desperate som de virket etter å selge Løfgren tenker jeg at vi fort hadde stått med en stopper i stallen om vi ikke forlenget med Forren.

Nixon

BT melder at Felix Horn Myhre er på vei.
Rød makt på Hansa!

Corran

Quote from: Nixon on April 29, 2021, 20:30:19 PMBT melder at Felix Horn Myhre er på vei.
Ba og ute med den nyheten.
Er vist veldig nære den personlige kontrakten men så er det å få vif til å slippe ham nå og ikke i sommervinduet.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Crispo 2

Ikke representert av "broren te Kåren" 🎵🎵 ja eg e knekt i han.

Får håpe vi slipper å svelge spyen for tredje gang.
Per Pettersen 1960-1964

Gulløl

Meget spennende. Han har siste årene vært på noen lister over Norges største fotball talenter. Han blir beskrevet som en midtbanespiller med gode ferdigheter og et klokt fotballhode uten åpenbare svakheter. Han er god med ball og har en fin duellstyrke, i tillegg til at han er målfarlig. Drømmerollen hans er som alene i dypet, eller som en av to i dypet.

Hadde ikke planer om å spille for Brann når han ble intervjuet i 2017  :)
https://www.vgtv.no/video/138558/talentet-felix-horn-myhre-vaalerenga

Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

bernu

Målfarlig?
2020- 24 kamper, 6 fra start. 0 mål.
2019- 19 kamper, 0 mål.
Totalt 3 mål i Eliteserien siden 2017.
Ikke ekstremt målfarlig... 😉
HANSA - Z

Gulløl

Quote from: bernu on April 29, 2021, 22:48:03 PMMålfarlig?
2020- 24 kamper, 6 fra start. 0 mål.
2019- 19 kamper, 0 mål.
Totalt 3 mål i Eliteserien siden 2017.
Ikke ekstremt målfarlig... 😉
Ikke slått gjennom i eliteserien enda. Spilt mye back og da scorer en vanligvis ikke så mye.

En del opplysninger om spilleren her.
https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/holder-vif-pa-pinebenken-vil-dyrkes-i-annen-rolle_sto8194011/story.shtml
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Jose Arrogantio

Quote from: bernu on April 29, 2021, 22:48:03 PMMålfarlig?
2020- 24 kamper, 6 fra start. 0 mål.
2019- 19 kamper, 0 mål.
Totalt 3 mål i Eliteserien siden 2017.
Ikke ekstremt målfarlig... 😉

Omtrent på nivå med en gjennomsnittlig spiss i Brann. Ikke dårlig det.

MPS

Tror dette er greit for alle parter egentlig. Dere trenger en midtbanespiller, i Enga er han nå ganske overflødig der. Hadde vært flott å ha han som backup på venstrebacken, men skjønner  godt at det ikke frister all verdens. God med ball, men mangler litt tempo.

Leffen

Så han en del da han spilte på Ullern (nevøen min var på laget) Husker jeg tenkte at han var et fantastisk talent. Milevis foran alle andre på banen. Ikke sett han spille siden. Men det bor mye i gutten/mannen, det tror jeg ikke det er noen tvil om.

Nixon

Hvor god er egentlig denne Felix? Engen skal være et bedre lag enn oss, men kan vi bli bedre av å hente spillere fra innbytterbenken deres? Når hadde vi forresten siste en spiller som restartet karrieren i Brann? Da mener jeg skikkelig som en åpenbarelse!
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Han er 99-modell, og har vært squad-spiller i Vålerengen i de fire foregående sesongene. Det er ikke fantastisk, men det er ok cv for å være 99-modell.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Nixon on April 29, 2021, 20:30:19 PMBT melder at Felix Horn Myhre er på vei.

Syns dette er lovende. Som Leffen nevner var han et stort talent i sin tid, da på midtbanen. Så her har man da en back/midtbanespiller. Kan håpe på noen defensive gener da.

Quote from: Nixon on April 30, 2021, 07:13:07 AMHvor god er egentlig denne Felix? Engen skal være et bedre lag enn oss, men kan vi bli bedre av å hente spillere fra innbytterbenken deres? Når hadde vi forresten siste en spiller som restartet karrieren i Brann? Da mener jeg skikkelig som en åpenbarelse!

Ble ikke både Johansen og SHN hentet fra benken til VIF? eller husker jeg feil?

Ser ellers at LAN gikk for Quint Jansen som jeg nevnte i forbifarten for noen uker siden. Vil tro at Brann også har sett på han, spesielt med tanke på den kritiske stoppersituasjonen i klubben...

Nixon

Quote from: Kagain on April 30, 2021, 07:23:39 AMBle ikke både Johansen og SHN hentet fra benken til VIF? eller husker jeg feil?

Sønnen og Kristiansen ble hentet fra VIF da vi spilte i OBOS. Der har vi i alle fall to spillere som kom fra hovedstaden og gjorde det bra. Så kanskje det er et godt tegn for Felix.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Jeg tror ikke vil skal legge så mye vekt på akkurat det.
Tren på langskudd

bernu

Har snakket med et par kompiser i Oslo som følger Engen tett.
De sier at han ikke er i nærheten av å få spille på deres midtbane, derfor back up på venstre back.
De skjønner at han vil vekk, men ser ikke helt at han skal bli noen forsterkning for Brann.
Talentet har visnet i løpet av de siste årene. Ikke klart å ta steget skikkelig.
Så jeg har ikke veldig høye forventninger....
HANSA - Z

Gulløl

Hans store allsidighet der han kan spille på alle midtbaneplassene og begge backene er det fare for at han kan blir en rotasjonsspiller i flere posisjoner noe som kan forhindre det store gjennombruddet i Brann også. Nå har jeg forståelse av at han skal satses på som DM i Brann, sikkert fått noen lovnader i den retning av KI. Media skriver at han skal være backup for Daniel Pedersen, vet ikke om han synes den backup betegnelsen er så bra. En svakhet som blir nevnt rundt han er at han mangler noe på tempo og intensitet. Tro hvem han passer best sammen med om Brann spiller med to spillere på DM, Pedersen, Barmen eller Strand ?
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Fusentast

Quote from: bernu on April 30, 2021, 09:10:09 AMHar snakket med et par kompiser i Oslo som følger Engen tett.
De sier at han ikke er i nærheten av å få spille på deres midtbane, derfor back up på venstre back.
De skjønner at han vil vekk, men ser ikke helt at han skal bli noen forsterkning for Brann.
Talentet har visnet i løpet av de siste årene. Ikke klart å ta steget skikkelig.
Så jeg har ikke veldig høye forventninger....

Her lukter det en ny Peter Orry Larsen - talent som aldri klarte å ta steget
I don't think you can the rules!

Corran

Kan være en spiller som trenger en liten restart og litt miljøforandringer.
Han har jo talentet det er det ikke tvil om så gjelder det å slå ut i full blomst.
Sønnen var jo i en lignende situasjon i Vif før ha kom til Brann. Havnet langt bak i køen der han ville spille og var backup på plasser han ikke ville spille.
Ruben Kristiansen havnet også på benken i vif og selv om han aldri har vært en favoritt hos meg så var han en viktig tilvekst som var akkurat rett mann til rett tid. Og nå kan han bli reddningen på midtstopper plass

Så at en sliter benken i Vif og ikke er god nok der betyr ikke så mye
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Pyton

Quote from: bernu on April 30, 2021, 09:10:09 AMHar snakket med et par kompiser i Oslo som følger Engen tett.
De sier at han ikke er i nærheten av å få spille på deres midtbane, derfor back up på venstre back.
De skjønner at han vil vekk, men ser ikke helt at han skal bli noen forsterkning for Brann.
Talentet har visnet i løpet av de siste årene. Ikke klart å ta steget skikkelig.
Så jeg har ikke veldig høye forventninger....

Måtte sjekke litt med 3 god venner som følger Enga veldig tett. Felix var i fjor vår betegnet av Fagermo som en klar utfordrer til Oldrup i 6er rollen. Så kom det skader rundt omkring og Felix sitt «problem» er at han er en meget god som erstatter i for mange posisjoner. De gangene han har spilt på midten så har han vært god. Han har spilt begge kanter, begge backer, alle posisjoner på midten og til og med stopper (på VIF2) uten å gjøre seg bort. Men de sier han var god (best) i fjor de gangene han fikk sjansen på midten. Men for en trener er det praktisk med en slik spiller de kan bruke overalt. Så jeg tror ikke talentet har visnet hen men han må få lov å bli dyrket i en rolle. Da tror jeg vi faktisk kan ha gjort er lite kupp (selv om det gjenstår å se).

krakra

Han har selvfølgelig stagnert litt. Hvis ikke hadde han ikke vært mulig å få tak for Brann. Hva er det egentlig folk forventer? At Brann skal hente de beste 21-22-åringene i Norge? Fra klubber som VIF? Da er det på tide med en realitetssjekk.

Men Felix Horn har vist veldig høyt potensiale før. Så det bor helt klart noe i ham. Kanskje fast plass på Branns midtbane kan bidra til at han får ut mer av potensialet sitt.

Go Up