• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger hausten 2020

Started by Lasaron, July 13, 2020, 15:53:19 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ZsoltKorcsmar

Ellers liker jeg det som skjer av utskiftninger (Soltvedt sier jo at folk må ut for at noen skal inn):

-Ut med barnebarnet, inn med Islendingen. Det han viser på trening og i første kamp tyder jo på at det er en av de beste spillerne i ligaen, om jeg skal dra en forhastet konklusjon.

-Signal om at Gilli/Teniste er uønsket. Inn med Blomberg og Rasmussen (venstrebeint kant var jo  ønsket uavhengig av Koomson)

-Ut med Koomson, inn med? Her har vi noen millioner nå. Håper de treffer her også.

Betydelig bedre kvalitet på jobben som legges ned på spillerlogistikk om dagen.

Churchill

KI er oppvokst i vinnerkulturen på Lerkendal. Jeg elsker å se hvordan dette litt etter litt begynner å prege Brann. Spillerlogistikken er et område hvor dreiningen er tydelig å se. Det blir nok ikke gull til neste år, men gi mannen litt tid og jeg har trua.
...we shall never surrender.

Gulløl

October 01, 2020, 15:05:56 PM #652 Last Edit: October 01, 2020, 15:56:53 PM by Gulløl
Har hørt gjennom noen halvveis pålitelige mellommenn at Engen har tilbudt Bård Finne til Brann for 1 million i dette overgangsvinduet noe Brann har avslått tvert. Om det var prisen eller at de ikke var interessert i spilleren eller en kombinasjon vet jeg ikke. Ikke unaturlig at Engen prøver å få penger for en spiller som kun har tre måneder igjen av kontrakten og som de har lite bruk for bortsett fra noen innhopp. Mulig noen er villig til å gi 300-400.000 kr, ikke vet jeg, men samtidig må Finne være interessert i å gå til den klubben. Han spilte forresten for Engen 2 sist torsdag mot Moss i Post Nord Ligaen, sikkert ikke så trivelig for en spiller som har spilt i Bundesliga. Stig Lillejord ivrer og jobber med å få han til utlandet igjen forstår jeg men sikkert ikke lett om nivået skal være et par hyller høyere enn eliteserien. Tipper det ender med at han prøver en restart og fast plass i en norsk, svensk eller dansk klubb. Personlig ønsker jeg han velkommen i Brann om det blir aktuelt foran 2021 sesongen. Gratis spiller som kan brukes til spiss/kantspiller/offensiv midtbane med en slik god statistikk på målpoeng fra eliteserien siste tre sesonger av er det ganske få (eller ingen) av.

Kritikerne mot å hente Bård Finne som mye er styrt av gamle såre følelser får tenke gjennom hvor bra 33 målpoeng i 2018-19-20 på 52 starta kamper pluss 20 innhopp for Engen er og samtidig se på hvor mange Brann spillere som har klart bedre etter årtusen skiftet. Samtidig ta med i vurderingen at dette er en spiss som for det meste har spilt i kantposisjon og likevel har produsert så mye målpoeng. Noen får vel en aha opplevelse.

Hvor kresen kan egentlig supporterne og klubben være på aktuelle nye spillere når innværende sesong bare har resultert i elendige 24 mål på 19 kamper ? Brann skriker etter spillere som kan produsere mål og målpoeng og når en lokal spiller og bergenser som produserer mye av akkurat det ganske snart er gratis er det måte på hvor kresen en skal være og sår på gamle ting og avgjørelser en 17 åring tok for "hundre år" siden.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SKBCPH

Om vi kan få prisen ned i under 500k så synes jeg Brann skal slå til! Om Brann fortsetter med 4-2-3-1 så kan han bli ypperlig i rollen bak Bamba, med Rasmussen og Strand henholdsvis til venstre og høyre for seg.
- Vi har den treneren vi har.

krakra

Kritikken mot å hente Bård Finne er ikke bare basert på gamle såre følelser. Jeg har f.eks. ikke såre følelser og har hele tiden laget over 90% av ansvaret for at Finne forsvant på Brann og Skarsfjord, så får Lillejord og Finne dele resten. Men jeg hopper ikke i taket av muligheten til å hente Finne likevel. Av den enkle grunn at han egentlig ikke passer inn i noen rolle i 4-3-3-. Han er en god målscorer ja, men han er ikke så ekstrem at de dekker manglene både som spiss og kant i 4-3-3. Skal vi fortsette med 4-2-3-1 er det langt mer interessant. Ikke er han spesielt ung lenger heller.

Finne bør finne seg en klubb som bruker to spisser. Tror Stabæk hadde passet ham fint.

Kagain

Quote from: SKBCPH on October 01, 2020, 15:19:55 PMOm vi kan få prisen ned i under 500k så synes jeg Brann skal slå til! Om Brann fortsetter med 4-2-3-1 så kan han bli ypperlig i rollen bak Bamba, med Rasmussen og Strand henholdsvis til venstre og høyre for seg.

Det er et viktig poeng. Bruker Brann en taktikk hvor han kan få komme til sin rett (som f.eks. skyggespiss i 4-2-3-1 eller innovervinger i 4-3-3) er det kanskje verdt å gjøre et forsøk. Selv om det betyr å invitere Lillejord inn i folden igjen. Men han er jo allerede der som agent for noen andre i Brann.

Lasaron

Å betale 1 mill for Finne nå, i tullesesongen, når han kan komme gratis etter sesongslutt, skal være helt uaktuelt.
Tren på langskudd

Corran

Quote from: Lasaron on October 02, 2020, 09:07:56 AMÅ betale 1 mill for Finne nå, i tullesesongen, når han kan komme gratis etter sesongslutt, skal være helt uaktuelt.
Helt enig
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

I følge KI skjer det i utgangspunktet ikke noe mer på spillere inn til Brann i dette vinduet.

Klipp fra BT:
På spørsmål om Brann jobber for å få inn flere forsterkninger, svarer Ingebrigtsen slik:
- Når vi får Mathias, er vi ganske rolige. Da har vi bra dekning så vi klarer oss ut året.
- I fotball er det likevel slik at man må reagere når ting skjer. Vi har et par stykker i hver posisjon som vi ser etter, men i utgangspunktet skjer det ikke så mye mer dette vinduet, sier Ingebrigtsen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ZsoltKorcsmar


Tolkes dette som at de har 2 spillere på blokken i hver posisjon (altså ca 2 keepere, 2 spisser, 2 indreløpere etc) som de ønsker, men at det ikke virker veldig aktuelt pt?

Så med mindre noe skjer rundt en av disse som overvåkes (eksempelvis at spiller går ut og sier at han ønsker å skifte klubb etc) så kommer man ikke til å foreta seg noe?

Like greit. Årets sesong er blåst uansett. Bedre å ta en grundig evaluering etter sesongen, og hente 100% riktige typer.

Gulløl

October 02, 2020, 12:40:51 PM #660 Last Edit: October 02, 2020, 12:43:17 PM by Gulløl
Quote from: ZsoltKorcsmar on October 02, 2020, 12:31:31 PMTolkes dette som at de har 2 spillere på blokken i hver posisjon (altså ca 2 keepere, 2 spisser, 2 indreløpere etc) som de ønsker, men at det ikke virker veldig aktuelt pt?

Så med mindre noe skjer rundt en av disse som overvåkes (eksempelvis at spiller går ut og sier at han ønsker å skifte klubb etc) så kommer man ikke til å foreta seg noe?

Like greit. Årets sesong er blåst uansett. Bedre å ta en grundig evaluering etter sesongen, og hente 100% riktige typer.
Skyggelag med to spillere i hver posisjon som er kartlagt og som eventuelt kan være aktuelle om Brann trenger en spiller i en posisjon. Men et slikt skyggelag endres seg selvfølgelig hele tiden, går ut fra at dette er noe av Per Ove sine oppgaver.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Quote from: Corran on October 02, 2020, 10:01:07 AM
Quote from: Lasaron on October 02, 2020, 09:07:56 AMÅ betale 1 mill for Finne nå, i tullesesongen, når han kan komme gratis etter sesongslutt, skal være helt uaktuelt.
Helt enig

Her må jeg ta selvkritikk, da jeg ikke var klar nok i min originalpost. Helt enig med at det er bortkastet å hive en million etter en spiller hvis kontrakt går ut om 2 måneder er uaktuelt. Brann er ikke RBK, heller. Og jeg var en av de som var kritiske over at Brann betalte en solid slump med penger for Karadas sist gang han kom til klubben siden han hadde vært gratis bare året før.

Men, om Finne er interessert i å være med fra neste sesong så kan det KANSKJE være nyttig. Dette avhenger selvsagt av hvordan KI legger opp spillestilen sin. Brann bør ikke gidde å hente han som benkefyll... Men om KI ser for seg en løsning hvor han kan bruke ferdighetene til Finne så...

ZsoltKorcsmar


om KI ser for seg en løsning hvor han kan bruke ferdighetene til Finne så...
[/quote]

Han kan skyte opp Brann 2 til andredivisjon, slik at det blir en bra arena for de nest beste.

Finne har en del Børven-trekk (som har et helt latterlig målsnitt i de lavere divisjonene). Finne putter fint 30-40 mål i tredje divisjon.

Jeg sier styr unna. Som backupspiller; uten tvil. En ekstremt god reserve å ha når man må endre kampbildet/når vi jakter scoring. Å ha muligheten til å kunne legge om til 2 spiser og få inn Finne med Bamba på topp siste 20-30 minuttene ville vært fantastisk å ha i troppen, men dette tar han neppe til takke med.

Som enslig spiss eller ving i 4-3-3 er han langt i fra optimal. I 4-2-3-1 kommer han mye bedre til sin rett. Enten ute til venstre eller så kunne han og Bamba vekslet litt mellom spiss og den litt mer tilbaketrukne sentrale rollen.


Churchill

Finne er jeg ikke for. Rett og slett fordi han ikke er god nok.

Rashani, er det noe mer diskusjon om han?
...we shall never surrender.

gladiporno

Quote from: Churchill on October 02, 2020, 15:08:55 PMFinne er jeg ikke for. Rett og slett fordi han ikke er god nok.

Rashani, er det noe mer diskusjon om han?

Med Rasmussen inn er Rashani neppe aktuell lenger.

Gulløl

October 03, 2020, 10:27:40 AM #665 Last Edit: October 03, 2020, 10:36:45 AM by Gulløl
Kommer vel trolig en kantspiller til inn mot 2021 sesongen tipper jeg men KI venter nok til neste overgangsvindu. Mulig denne Mr. X kantspilleren blir den beste i den posisjonen i stallen. Må være tre kantspillere som har kommet opp på akseptabelt nivå som kan kjempe om to plasser inn mot den gullkampen som er målsetningen til KI. Det blir skader, slitasjer, karantener og travelt kampprogram og tre som rullerer som er på bra høyt nivå må til.

1. Mr. X
2. Mathias Rasmussen
3. Robert Taylor
4. Pluss 17 år gamle Mikael Berg Kvinge som ung utfordrer som også kan utfordre om en av posisjonene og få en god del spilletid allerede neste år. Men mangler en del enda for for å være et helt klart valg i en kanttrio som skal holde helt inn i en gullkamp.

Petter Strand skal og må planlegges inn mot indreløperrollen og Thomas Grøgaard bør hovedsaklig være back der han har størst potensial eller eventuelt indreløper. Så nevnte to spillere bør absolutt ikke planlegges inn mot en kantrolle i 2021 selv om de kan gjøre en akseptabel jobb i posisjonen.

Ellers føler jeg meg ganske sikker på at Bamba får en skikkelig konkurrent på spissplass neste sesong. For et lag som KI ønsker skal kjempe om gull holder det ikke med kun en toppspiss, spesielt når Bamba i år sliter veldig med å få uttelling på sjansene. Inntil videre har ikke Hustad og Mehnert vist nok kvaliteter til å fortjene noe bedre enn å være tredje og fjerdevalg i den såkalte gullstallen KI ønsker å bygge.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Finfin respons

Jeg mener Mehnert må få sjansen fra start som bakromsspiss.
Vi trenger ikke møtespissen Bamba i KI sitt 433.
Kanskje.

Lasaron

Hvis Finne kommer, mener jeg Mehnert må finne Finne med pasninger i bakrommet. Ikke sant, Gladiporno?
Tren på langskudd

gladiporno

Quote from: Lasaron on October 03, 2020, 18:01:22 PMHvis Finne kommer, mener jeg Mehnert må finne Finne med pasninger i bakrommet. Ikke sant, Gladiporno?

Er dette noe koffert som jeg ikke tar?

Lasaron

Quote from: gladiporno on October 03, 2020, 19:24:42 PM
Quote from: Lasaron on October 03, 2020, 18:01:22 PMHvis Finne kommer, mener jeg Mehnert må finne Finne med pasninger i bakrommet. Ikke sant, Gladiporno?

Er dette noe koffert som jeg ikke tar?

Ja.
Tren på langskudd

gladiporno

Taijo Teniste er fjernet fra Branns A-liste på FIKS. Greit å vite.

Churchill

Da er nok han på vei til Aalesund for 500 K.
...we shall never surrender.

Gulløl

Quote from: Churchill on October 04, 2020, 12:10:40 PMDa er nok han på vei til Aalesund for 500 K.
Får neppe så mye som 500 k for et tredjevalg på høyreback med så kort tid igjen av kontrakten.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

October 04, 2020, 13:08:09 PM #673 Last Edit: October 04, 2020, 13:48:36 PM by Gulløl
To mål og en assist i går fra høyrekanten. Mye tyder på at målpoeng kongen Bård Finne blir klar for Brann før overgangsvinduet stenger i morgen. Fra blått til rødt som denne Nettavisen journalisten også antyder på twitter(nederst). Måten han gikk av banen i går virket for Engen supporterne som at han tok farvel med de på tribunen. Statusen i 2018-19-20 sesongene er nå kommet opp i imponerende 36 målpoeng på 53 kamper fra start (pluss 21 innhopp) og for det meste fra kantposisjon. Kan være andre klubber inne i bildet også her med bud men han vil nok tilbake til Bergen og Brann tror jeg. Nå får vi se hvem av BT og BA som er først på ballen her.
----------
Jonas Giæver
@CheGiaevara·
15t
Bård Finne med to scoringer for Vålerenga i kveld. Det gjør han nok ekstremt attraktiv. Etter det jeg hører kan dette ha vært hans siste kamp i kongeblåt. Det eksisterer konkrete bud på angrepsspilleren🔵🔴
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

MPS

Er man sikker på at dette er Brann? Må være litt kjipt å gå til et dårligere lag, men han har jo historie og familie her. Spiller nok inn. Kan jo havne hvor som helst, men han vil nok aldri få fast startplass i VIF igjen, og da er det nok best å ta turen.

krakra

Eirik Ulland Andresen på vei til Brann fra Molde. Skeptisk.

Lasaron

Nei. Det blir for mange i feil alder.
Tren på langskudd

gladiporno

Ser ut som Ingebrigtsen ønsker å spille med to innoverkanter hvis det stemmer. Venstrebeinte Rasmussen på høyre, høyrebeinte Ulland Andersen på venstre.

Gulløl

October 04, 2020, 15:21:13 PM #678 Last Edit: October 04, 2020, 15:27:42 PM by Gulløl
Quote from: Lasaron on October 04, 2020, 14:52:42 PMNei. Det blir for mange i feil alder.
I forhold til å bygge en ny stall der flere eldre spillere skal ut er jeg uenig. Nå har Brann helt i det siste enten hentet eller forlenget med to spillere på 20 år(Blomberg og Skeie), en spiller på 21 år (Pettersen) og en spiller på 22 år (Rasmussen). Totalt fire ganske unge spillere. Dermed er det innenfor i forhold til aldersmiks om de henter Eirik Ulland Andersen på 28 år. En kvalitetsspiller med god statistikk på målpoeng siste årene i forhold til spilletid. En spiller som har vært uheldig med skader i Molde. Kåret til årets spiller i Eliteserien av NTB i 2017, en sesong han imponerte med 11 mål og 5 assists for Strømsgodset.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Brann har 17 spillere i stallen som er over 25 år og overhodet ikke behov for flere i den kategorien før de har kvittet seg med minst ti. Veldig usikker på hvor mye kvalitet Ulland Andersen faktisk er. Hvor mange «topp kvalitet»-sesonger har han hatt? En? To?

Huff

Brann bør ha en miks av ungt og rutinert. Spillere sin hentes bør være unge og lovende ispedd et fåtall skikkelige klassespillere i riktig alder.

Ulland Andersen faller kanskje inn i siste kategori, men er for sladeplaget. Styr unna.


gladiporno

Sånn på siden, både Ulland og Rasmussen er navn som jeg trodde var for store for Brann. Det viser at Ingebrigtsen og Soltvedt mener alvor når de sier at Brann skal tilbake i toppen i 2021.

Gulløl

October 04, 2020, 15:53:27 PM #682 Last Edit: October 04, 2020, 16:03:40 PM by Gulløl
Quote from: gladiporno on October 04, 2020, 15:49:48 PMSånn på siden, både Ulland og Rasmussen er navn som jeg trodde var for store for Brann. Det viser at Ingebrigtsen og Soltvedt mener alvor når de sier at Brann skal tilbake i toppen i 2021.
Kan dette for eksempel være et potensielt gull-lag som kan kjempe om en tittel neste år ? Med blant annet en trio på topp som har mye god innleggskvalitet, offensive fibre og ikke minst MYE målpoeng i seg. I motsetning til de som Brann har spilt på topp med i år.

                                   Pettersen(21)
Blomberg(20) - Kolskogen(19) -  Fjolusen(31) - Grøgaard(26)
               Haugen(28) - Pedersen(28) - Strand(26)
     Rasmussen(22) - Finne(25) - Ulland Andersen(28)

Og snittalder pr. i dag på dette laget på 24,9 år er vel akseptabelt ? Ble vel nevnt i sommer at Bodø/Glimt i stallen har en snittalder på 23,1 år. Tipper Brann også vil være ned mot det også om en tar et snitt på hele neste års stall. På benken blir vel målsetningen å ha mest ungdommer.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

MPS

Quote from: Gulløl on October 04, 2020, 15:53:27 PM
Quote from: gladiporno on October 04, 2020, 15:49:48 PMSånn på siden, både Ulland og Rasmussen er navn som jeg trodde var for store for Brann. Det viser at Ingebrigtsen og Soltvedt mener alvor når de sier at Brann skal tilbake i toppen i 2021.
Kan dette for eksempel være et potensielt gull-lag som kan kjempe om en tittel neste år ? Med blant annet en trio på topp som har mye god innleggskvalitet, offensive fibre og ikke minst MYE målpoeng i seg. I motsetning til de som Brann har spilt på topp med i år.

                                   Pettersen(21)
Blomberg(20) - Kolskogen(19) -  Fjolusen(31) - Grøgaard(26)
               Haugen(28) - Pedersen(28) - Strand(26)
     Rasmussen(22) - Finne(25) - Ulland Andersen(28)

Og snittalder pr. i dag på dette laget på 24,9 år er vel akseptabelt ? Ble vel nevnt i sommer at Bodø/Glimt i stallen har en snittalder på 23,1 år. Tipper Brann også vil være ned mot det også om en tar et snitt på hele neste års stall. På benken blir vel målsetningen å ha mest ungdommer.


Veldig vanskelig å se hvordan det laget der i det hele tatt, skal være i nærheten av et seriegull. Sånn seriøst.

Nixon

Hvorfor driver denne VIF-supporteren og kommenterer her inne?
Rød makt på Hansa

ZsoltKorcsmar

Quote from: Nixon on October 04, 2020, 17:15:43 PMHvorfor driver denne VIF-supporteren og kommenterer her inne?

Er nok mer spennende med Brann enn Engen. Vi får ta det som et kompliment.

Engen har jo alltid vært uspiselig, men med typer som Fagermo og Dønnum har det virkelig eskalert. Skjønner godt at supporterne «rømmer» til andre lag.

Corran

Ueland kommer ikke i følge BA nå
https://www.ba.no/han-blir-ikke-brann-spiller/s/5-8-1423862

I samme artikkel tviler de også på at Teniste forsvinner
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

Quote from: Corran on October 04, 2020, 21:31:32 PMUeland kommer ikke i følge BA nå
https://www.ba.no/han-blir-ikke-brann-spiller/s/5-8-1423862

I samme artikkel tviler de også på at Teniste forsvinner

Teniste er tatt ut av A-listen på FIKS. Det er ikke noe man gjør uten at man vet hva man gjør. Hvis de skal bruke ham igjen i år må de senest i morgen melder ham inn igjen, ellers er han ikke spilleberettiget for noen lag resten av 2020.

Når det gjelder Ulland vil jeg på bakgrunn av Erling Moes og Rune Soltvedts uttalelser absolutt ikke avvise en overgang. Faktisk tror jeg sjanse for overgang er ganske stor.

Ingebrigtsen liker jo å komme med friske uttalelser i media jfr. Blomberg-overgangen. Det han sa var kanskje ren taktikk.

Kagain

Jeg er på linje med voksenunderholdningsentusiasten her. Når KI går ut og sier "Du får nesten spørre Molde om hvorfor Ulland ikke er aktuell lengre" burde det nesten vært grunn til å opprette en tråd på spilleren her på forumet. Men vi får se, kan hende at det KI sier er korrekt denne gangen. Jeg vet ikke helt hvordan jeg føler om Ulland på Brann, men får håpe at KI er flinkere på å finne spillere som passer til spillestilen enn det LAN var de siste årene.

Gulløl

Amer Ordagic til Aalesund før deadline day stenger klokken 00.00 ?

Klipp:
En spiller som vi vet har blitt diskutert i Aafk er Brann-spilleren Amer Ordagic, som Lars Arne Nilsen har trent tidligere.
- Jeg utelukker ikke noe, det kan fort skje at vi kjøper nye spillere. Men vil ikke gå inn på hvilken navn, men det stemmer ganske bra de opplysningene dere sitter på sier, Lars Arne Nilsen til Sporten.com i en E-post.

https://www.sporten.com/aafk-treneren-utelukker-ikke-spillerkjop/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Spørsmålet er om Ordagic og Teniste forsåvidt er villige til å spille 1. divisjon neste år.

For AaFK rykker garantert ned.

krakra

Blir spennende å se hvor mange av disse store talentene LAN snakket om som får regelmessig spilletid i AaFK neste år.

ZsoltKorcsmar

Ordagic vil jeg ideelt sett beholde. Har ikke inntrykk av at han er en av de som sutrer selv om han benkes en del. Anvendelig, kan gå inn som anker og indreløper ved skader/karantener.

Som squad-player er han meget bra i eliteserien. Et kvalitetstegn å ha en spiller på det nivået på benk. Hadde gått inn på flere av lagene i ligaen, trenger en viss kvalitet på benk/tropp for å kjempe i toppen.

Eneste kjipe er jo at han tar en plass av «utelendingskvoten». KI har vel uttalt at disse plassene skal forbeholdes kvalitet som hever 11-eren, evt store talenter med videresalgspotensiale. Tilhører jo ingen av nevnte kategorier.

Vi kan likevel ikke ha en hel benk bestående av unge lokale talenter, må ha en viss tyngde på benken også.

brannl

Bård Finne har 8 mål på 11 kamper fra start i år. Disse i hovedsak som ving i 4-3-3.

Corran

Problemet med Ordagic er jo alle skadene og de pleier å vare lenge. Er ikke høy prosentandel av kontrakten han har vært spilleklar.

Ellers ser jeg i BA at nå har Molde og Brann gjenopptatt kontakten ang overgang for Ulland
https://www.ba.no/ikke-gitt-opp-ulland-andersen-klubbene-har-gjenopptatt-forhandlingene/s/5-8-1424388
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

haak

Heller Finne enn Ulland Andersen.
Finne er målpoeng garantist.

gladiporno

Quote from: Corran on October 05, 2020, 11:51:55 AMEllers ser jeg i BA at nå har Molde og Brann gjenopptatt kontakten ang overgang for Ulland
https://www.ba.no/ikke-gitt-opp-ulland-andersen-klubbene-har-gjenopptatt-forhandlingene/s/5-8-1424388

Ikke akkurat overraskende utvikling. Svakt av BT- og BA-journalistene å gå på Ingebrigtsen sin finte.

For øvrig er Sander Svendsen på vei tilbake til Molde. Tror det går mot overgang for Ulland.

ZsoltKorcsmar

Quote from: haak on October 05, 2020, 12:00:11 PMHeller Finne enn Ulland Andersen.
Finne er målpoeng garantist.

Jeg har mer tro på Ulland Andersen av to nevnte. Han er faktisk kant, hans naturlige rolle.

Finne er mer enn 4-4-2 spiss, veldig anvendelig, og kan brukes på begge flanker og spiss i 4-3-3, men blir ikke optimalt.

Ulland Andersen var enorm i 2017 og bra i 2018, hentet som en skikkelig gullsignering til Molde etter det. Startet bra med fast plass før han veldig tidlig i Molde-karrieren fikk en stygg skade (avvrevet akilles), når da de svært sterke konkurrentene har grepet sjansen mens han var ute er det vanskelig å komme seg inn i varmen igjen.

Molde har ekstremt god dekning offensivt: Hestad, Eikrem, Brynhidsen, Ohi, Bolly, Mostrøm, Knudtzon kan bekle kant, helt latterlig dekning.

Jeg tror Ulland Andersen kan være gull. Han er ekstremt spillesugen, og skreddersydd rolle og fast plass så er han nok kjapt i godt slag.

Nixon

Har Ulland vært mye skadeplaget opp gjennom årene?
Rød makt på Hansa

Belfort

Quote from: Nixon on October 05, 2020, 12:38:34 PMHar Ulland vært mye skadeplaget opp gjennom årene?

Tipper det siden Brann er interessert

Go Up