Drar du på bortekamper?

For de av dere som har logget dere inn på «Min side» og allerede kjøpt togtur til Lillestrøm via nettbutikken vår vil dere se at det har dukket opp et kort ved siden av Medlemskortet deres.

Teksten er nok forklarende i seg selv men uansett så tenker vi det kan være greit å utdype litt:

Vår nye nettbutikk har en funksjon som gjør at vi kan tildele poeng til visse produkt. Vi har derfor valgt å la disse «poengene» samsvare med hvor mange kilometer man har reist sammen med oss på organiserte borteturer. Vi legger da inn på Lillestrøm-turen 514 på som da tilsvarer avstanden i kilometer fra Brann Stadion til Åråsen. Man får kun for avstanden mellom disse to, ikke tur/retur. Etterhvert som du kjøper turer av oss vil denne summen oppdatere seg automatisk.

Vi tenkte i hovedsak at dette kan være en artig ting å holde oversikt på, men det er også noe vi kan bruke for å belønne de som reiser mye med oss i form av forskjellige tilbud i framtiden.

Dessverre så har vi ikke hatt mulighet til å legge inn kilometer fra turer som ble solgt via den gamle nettbutikken vår.

Vi håper å se så mange som mulig av dere på borteturene våre i år. Togturer til Lillestrøm, Stabæk og Sarpsborg ligger allerede ute i nettbutikken, i tillegg så vil vi veldig snart legge ut bussturer til Sogndal og Odd, så følg med på bataljonen.no og BLI MED OSS PÅ TUR!