SØK PÅ BATALJONEN

MAILINGLISTE
Antall medlemmer
0
SISTE BILDEGALLERI
Stå-felt.
30. October 2013
Et evt nytt ståfelt trenger kjøpende kunder, ikke bare svar på en undersøkelse. Det er Brann sitt svar på mulighetene for en skikkelig ståtribune.
Utredning av skikkelige ståplasser ble lagt frem på forrige medlemsmøte etter årsmøtevedtaket for et par år siden.
 
Brann sin tanke er å gjerdet inn felt A og B slik at det blir et eget felt  med egne fasiliteter i henhold til NFF sitt regelverk.
 
Brann satt også som krav at et evt. nytt ståfelt skal selge rimelig bra før seter eventuellt blir fjernet.
 
Å plasserer de stående syngende supporteren ned i et hjørnet er selvsagt ikke holdtbart. NFF var på onsdag på befaring sammen med Brann og Bataljonen, og det trengs nok tiltak til for å få til ekte ståfelt rett bak mål som tilfredsstiller kravene.
 
Bataljonen har bedt om at fristen for fornyelse til laveste pris blir utsatt til man vet hvor og om det kommer et ståfelt uten seter. Man kan ikke forvente at folk skal fornye når man ikke engang vet hvor man fornyer. Skal Nedre A fortsette være et billig felt for familier med unummererte plasser, eller skal de syngende stå der?
 
Edit: Brann ønsker at de som vil stå på et ståfelt uten seter enten fornyer på nåværende sangfelt, eller fornyer der man måtte ha plass nå for så å sende mail til dfa@ brann.no med ønske om bytte til et evt. nytt ståfelt. Det er eneste målbare parameter for Brann om det er verdt å bruke penger på er nytt ståfelt. Så får vi se om det i det hele tatt er mange nok som fornyer til at det er mulig å skape stemning uansett hvor det skal være.
 
 
Hva med en gammel idè?
 
Slik ståa er for tiden md et forventet nedgang i partoutkortsalget burde man benyttet anledningen til å få de syngende supporterne opp under tak hvor akustikken er best. God lyd avler mer sang, og mer stemning. Tidligere har det blitt forhindret pga at det medfører flytting av et stort antall partoutkortinnehavere.
 
 
Tillitskrise
 
Så spørs det hvor mange som fornyer. På sosiale medier kan man lese om mange som ikke har planer om fornyelse på nåværende tidspunkt, men andre igjen allerede har fornyet. Det er uten tvil støy rundt Brann. Det har det også vært tidligere, men denne gangen virker det på meg som mer alvorlig. Det er ikke støy innad i styret. Det er ikke trenere som blir sparket verken ut eller oppover. Det er ikke spillere som blir fjernet eller satt ut av A-stallen.  Det er supportere som varsler at nok er nok og lar flere års ansiennitet forsvinne. Supportere, klubbmedlemmer, de som faktisk er klubben.
 
I tillegg til kjedelig spillestil er nok Brann sin kommunikasjon utad det som irriterer mest. Arrogante, nedlatende svar i media, hvor de fleste av oss kjenner klubben igjennom, blir ikke oppfattet som en ydmyk klubb. Når i tillegg resultatene er katastrofale blir det styr.
 
Så gjenstår det å se om Brann tørr å kommunisere ut hvor mange som fornyer kortet sitt inn 31. oktober. Brann har et årsmøtevedtak på å strebe etter å bli landets åpneste klubb og de mener nå selv at de er det. Bare synd de ikke oppfattes som det med tanke på hva ”mannen i gaten” faktisk ønsker å vite. Vil de legge lokk på hvor mange som fornyer i forhold til samme frist i fjor?  
 
Stig Helsing
Share |

Tilbake
NYHETER FRA BRANN.NO
Her er troppen mot Sogndal
Bildøy har signert proffkontrakt
Autografer, selfies og show
Her er den nye bortedrakten
Slik blir Mesterfinalen på Stadion
Alt klart for kveldens kick-off
- Gleder oss til å møte supporterne
Sivert er vår Fantasy-kaptein
Slik blir torsdagens kick-off
Spiller i Vestlandshallen lørdag
SISTE FRA FORUMET
Treningska...
I dag kl. 18:45:50
TIL - Bran...
I dag kl. 18:32:01
Overganger...
I dag kl. 18:05:14
Marius Bildøy
I dag kl. 17:58:44
Sesongen 2017
I dag kl. 15:15:13
Mesterfina...
I dag kl. 11:46:13
Brann får ...
I dag kl. 09:13:35
Lars Arne ...
I dag kl. 05:19:12
Halldor Øs...
mars 23, 2017, 23:10:42 pm
TV-avtalen
mars 23, 2017, 17:41:21 pm
NESTE KAMP

FORRIGE KAMP
01.11.15, 13:00
Brann - Hødd
VI SPØR
Hvem blir kvalikkhelten?
Piotr
Huseklepp
Orlov
Askar
Karadas
Badjii
Hanstveit
Skaanes
Haugen
Ingen, bare syndebukker